VANNESCO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VANNESCO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 425.325.994

Publication

03/07/2013
ÿþ~

'Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



i 111111

3303093













jtiN Msu

MUSSE!:

rtriiiin

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0425.325.994

Benaming :

(volu;t) : Vannesco

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Louisalaan 486/15 -1050 Brussel

Onderwerp akte

FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 4 juni 2013 om elf uur, ter registratie aangeboden, houdende buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "VANNESCO", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1050 Brussel, Louizalaan 486 bus 15, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

1. Principieel besluit tot f tsie.

a. De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat de naamloze vennootschap "VANNESCO", overgenomen wordt door de naamloze vennootschap "FLOVEST".

De raden van bestuur van de betrokken vennootschappen hebben zich van vergewist en bevestigen dat tussen 1 januari 2013 en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b. De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "VANNESCO" keurt het fusievoorstel goed en besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

c. De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "FLOVEST" keurt liet fusievoorstel goed en besluit tot fusie door overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap "VANNESCO" over te gaan.

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap "VANNESCO" met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap "FLOVEST".

Vermits de overnemende vennootschap "FLOVEST" houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap "VANNESCO", wordt deze overname verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap "FLOVEST" en, in toepassing van artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen, zonder omwisseling van aandelen. De overname gebeurt op basis van de jaarrekening van de overgenomen vennootschap per 31 december 2012.

Uit deze jaarrekening blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap "VANNESCO", twee miljoen zeshonderd zevenendertig duizend negenhonderd tweeëndertig euro negenenzestig cent (¬ 2.637.932,69) bedraagt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

*De overnemende vennootschap "FLOVEST" verkrijgt de volle eigendom en het genot van de hierna vermelde ingebrachte activa- en passivabestanddelen vanaf heden. De hierna vermelde activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap gaan boekhoudkundig met alle rechten en plichten per 1 januari 2013 over op de overnemende vennootschap.

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2013 met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap bevat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar clientèle, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden aan haar handelszaak.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze zijn afgesloten, ook deze aangegaan met de overheid, en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvat alle wettelijke boeken en bescheiden en wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap in de zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak.

Dit besluit wordt door beide vergaderingen in al zijn onderdelen, met eenparigheid van stemmen, goedgekeurd.

2. Gevolgen.

a. Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de naamloze vennootschap "VANNESCO", met alle rechten en plichten, over op de naamloze vennootschap "FLOVEST". De aandelen van de naamloze vennootschap "VANNESCO", in het bezit van de naamloze vennootschap "FLOVEST" zullen door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "FLOVEST" worden vernietigd door schrapping van deze aandelen in het aandelenregister van de naamloze vennootschap "VANNESCO".

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van de jaarrekening afgesloten op 31 december 2012 waaruit blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap "VANNESCO", twee miljoen zeshonderd zevenendertig duizend negenhonderd tweeëndertig euro negenenzestig cent (¬ 2.637.932,69) bedraagt.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2013 worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende naamloze vennootschap "FLOVEST".

Alle activa en passiva van de naamloze vennootschap "VANNESCO", gaan over op de overnemende naamloze vennootschap "FLOVEST".

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemende naamloze vennootschap "FLOVEST".

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

.b. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat :

- enerzijds de fusie door overneming van de naamloze vennootschap "VANNESCO" door de naamloze vennootschap "FLOVEST" werd verwezenlijkt.

anderzijds de naamloze vennootschap "VANNESCO" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering besluit tevens dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen 1 januari 2013 tot en met heden.

BIJZONDERE VOLMACHT

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de hierna volgende

medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk,

President Kennedypark 8A:

- mevrouw Isabelle VANSTEENKISTE

- mevrouw Eugénie CARREZ

- mevrouw Linda MARTENS

Om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle

administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank Ondernemingen en, desgevallend

bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd Notaris Jean-Charles DE WITTE, Tegelijk met deze neergelegd :

- afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.03.2013, NGL 25.04.2013 13097-0275-023
10/04/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

771:4EZ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

lump

Ondernemingsnr : 0425325994

Benaming

(voluit) : VANNESCO

(verkort) :

29 FIRT 201-5 BRUSSEL

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 1050 BRUSSEL, LOUIZALAAN 486 BUS 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING - GERUISLOZE FUSIE

UITTREKSEL UIT HET FUSIEVOORSTEL DD, 28 MAART 2013 OPGEMAAKT DOOR DE BESTUURSORGANEN VAN NV "VANNESCO" EN NV "FLOVEST',

Op 28 maart 2013 hebben de bestuursorganen van de NV "VANNESCO" en de NV "FLOVEST",' nagenoemd, overeenkomstig de artikelen 676 en 719 van het Wetboek van vennootschappen, het voorstel van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie), opgesteld

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen luidt de tekst van het fusievoorstel als volgt:

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De over te nemen vennootschap

De naamloze vennootschap "VANNESCO", met zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 486 bus 15, RPR Brussel en met B.T.W.-nummer BE-0425.325.994, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"De vennootschap heeft tot doel : de aankoop en verkoop van alle onroerende goederen, het oprichten en slopen van woonhuizen, appartementen, opbrengsthuizen, fabrieksgebouwen en andere gebouwen en niet; gebouwde onroerende goederen, aangekocht, opgericht of tot waarde gebracht door de vennootschap of met haar tussenkomst, het verkavelen, ruilen, splitsen, herinrichten van alle onroerende goederen; het tussenkomen in alle aangelegenheden met onroerend karakter, zowel als verkoopsagent, dan als commissaris, het zaakwaarnemen van onroerende patrimonia, het uitvoeren van bouwwerken en wegeniswerken, en al hetgeen ermede verband houdende, zo voor eigen rekening ais voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland.

De opsomming hiert oven is echter niet beperkend. De vennootschap kan alle handels-, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen.

De vennootschap mag ook belangen nemen bij middel van inbreng, fusie, opslorping, inschrijving op aandelen, deelneming of op gelijk welke andere wijze in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, Belgische of buitenlandse. Zij mag aldus aile overeenkomsten afsluiten strekkende tot de rationalisering, samenwerking of associatie of andere, met dergelijke ondernemingen, verenigingen of vennootschappen.

Zij mag haar doei verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden. Zij mag ondermeer het geheel of een gedeelte van haar uitbatingen en inrichtingen in huur geven of deze aan derden in beheer geven, Zij kan zich ten gunete van andere vennootschappen borg stellen of haar aval verlenen, hypothecaire en andere zekerheden vertrekken.

De vennootschap kan aile handelingen stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel."

2. De ovememende vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De naamloze vennootschap "FLOVEST", met zetel te 8500 Kortrijk, Burgemeester Benoit Danneelstraat 16/A,

" RPR Kortrijk en met B.T.W.-nummer BE-0439.716.638, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"De vennootschap heeft tot doel

a) het beheer van haar roerend patrimonium,

b) het beheer, de instandhouding en vatorisatie van haar onroerend patrimonium met inbegrip van onderhoud, de verbouwing, bebouwing en verhuring ervan. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen doch alleen met het oog op het beheer en opbrengst en dus niet met het oog op verkoop of wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst.

Ze mag in het algemeen alle commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen doen en belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, versmelting, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijzen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van andere ondernemingen of vennootschappen.

De vennootschap mag bestuursmandaten waarnemen in andere vennootschappen.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

De raad van bestuur is bevoegd in deze, de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren"

B. DE DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de overgenomen vennootschap, gaat over naar de overnemende vennootschap op basis van de jaarrekening per 31 december 2012.

Alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 januari 2013 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

C. DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

De enige aandeelhouder van de over te nemen vennootschap heeft geen bijzondere rechten.

In de over te nemen vennootschap zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalsaandelen. Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te worden aan de enige aandeelhouder van de over te nemen vennootschap.

D. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

E. WIJZIGING STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

In de statuten van de ovememende vennootschap zullen ondermeer volgende artikelen gewijzigd worden:

- het doel van de overnemende vennootschap zal indien nodig aangepast worden met ondermeer de activiteiten van de over te nemen vennootschap die nog niet in het doel van de ovememende vennootschap zijn vervat. - andere wijzigingen van de statuten kunnen geschieden op voorstel van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap.

SLOTVERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de raden van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk.

e

Dit vertrouwelijk Karakter mag niet geschonden worden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte documenten die haar aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is uiterlijk 31 juli 2013.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Voor eensluidend uittreksel

Marie Christine Eeckhout Maarten VANWALLE Lien VANWALLE

bestuurder bestuurder bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch ,. Staatsblad r

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/01/2013
ÿþVoor-

behoudel aan het Belgisch

Staatsbla

Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

6r8IPML

Griffie

Ondememingsnr : 0425 325 994

Benaming

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Louizalaan 486 bus 15, 1050 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoemingen

Uittreksel uit de Bijzondere Algemene Vergadering van 15 December 2012

De vergadering noteert het ontslag van de heer Dirk Vanwalle, Sint Denijsestraat 191C, 8500 Kortrijk als gedelegeerd bestuurder en bestuurder van de maatschappij vanaf 31 december2012, waarbij hij al zijn werkelijke functies en mandaten neerlegt wegens het bereiken van de pensioenleeftijd.

Het ontslag wordt aanvaard van de heer Roger Reul als bestuurder,

De heer Maarten Vanwalle,Sint Michielsplein 2, 8600 Kortrjk en Mevr. Lien Vanwaile, Jan Breydellaan 36, 8500 Kortrijk, worden benoemd als Bestuurder tot en met de Algemene jaarvergadering van het jaar 2016, die aanvaarden.

Dirk Vanwaile

Bestuurder

VANNESCO

Op de laatste blz. van Luïk B vermelden : recto : t+leam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : ijlaam en handtekening.

05/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 31.05.2012 12139-0572-026
31/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 25.05.2011 11123-0299-026
01/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 27.05.2010 10132-0192-026
05/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.05.2009, NGL 29.05.2009 09180-0371-025
13/05/2009 : BL457316
13/06/2007 : BL457316
30/03/2006 : BL457316
29/06/2005 : BL457316
26/05/2005 : BL457316
11/06/2004 : BL457316
02/06/2004 : BL457316
16/06/2003 : BL457316
08/05/2003 : BL457316
02/08/2002 : BL457316
06/06/2001 : BL457316
09/06/2000 : BL457316
01/01/1992 : BL457316
12/02/1986 : BL457316

Coordonnées
VANNESCO

Adresse
LOUIZALAAN 486, BUS 15 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale