VARIO TRADING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VARIO TRADING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 824.601.849

Publication

14/04/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
14/04/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
02/04/2013
ÿþ t+ Mnd Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111 MEIJI

Neerge - ~-

' ~ ,

van fCci1,.~,...;,_ ~e:-tii;~'<::~~?en OP

2 NAM 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0824.601.849 Benaming

(voluil) : VARIO TRADING (verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Stoelstraat 10 te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag en benoeming zaakvoerder, verplaatsing maatschappelijke en exploitatiezetel

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 31 januari 2013 blijkt Ontslag met ontlasting wordt aanvaard van de zaakvoerder Asmar Ráid per heden 31 januari 2013.

Wordt benoemd tot zaakvoerder : GAPPONI Giullo geboren te Perugia op 24 januari 1993 en wonende te Corciano Via S. Di Santarosa (Italië). Hij aanvaard zijn mandaat met ingang per 1 februari 2013.

Tenslotten wordt besist de maatschappelijke en exploitatiezetel te verplaatsen naar 1080 Sint Jans Molenbeek, Louis Mettewidean 95 eveneens per 1 februari 2013.

de zaakvoerder

Gapponi Giulio

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

12/10/2012
ÿþ Mud Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12168885*

H orgolegd ier griffie von de Rechtbank Jann Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

3 OKT 2012

Ondernemingsnr : 0824.601.849

Benaming

(voluit) : Vario Trading

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Wijgaardberg 20A, 2170 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd, 30/09/2012, blijkt dat volgende beslissingen genomen werden met eenparigheid van stemmen:

Het ontslag als zaakvoerder vanaf 30/09/2012 mevrouw M'Rabet-Mouilki Warda wordt goedgekeurd. Er wordt kwijting gegeven voor haar beheer tot op heden.

Benoeming als zaakvoerder vanaf 1/10/2012 van de heer Asmar Raïd, Italiëlei 65, 2000 Antwerpen. Verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar

Stoelstraat 10

2000 Antwerpen

Asmar Ráid

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 27.09.2012 12593-0351-008
23/12/2011
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Wijngardberg 20A te 2170 Antwerpen-Merksem Onderwerp akte : Naamswijziging - doelswijziging- statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 21 november 2011,

"Geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 23 november 2011, boek 160 blad 53 vak 17. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De ontvanger (getekend) W. Wuytack",' blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OTHMANIE" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Naamswijziging:

De vergadering besluit om de maatschappelijke benaming van de vennootschap met ingang vanaf 21

november 2011 te wijzigen in "VARIO TRADING".

2) Doelswijziging:

Na lezing en onderzoek van het verslag van de zaakvoerder, inhoudende een omstandige verantwoording

van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel en waarbij een samenvattende staat gevoegd over' de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 30 september 2011, stelt de vergadering vast dat er noch op het verslag, noch op de staat enige opmerking wordt gemaakt door de vennoten. Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

Vervolgens besluit de vergadering de voorgestelde doelswijziging goed te keuren en besluit zij bijgevolg om de tekst van het maatschappelijk doel van de vennootschap, vervat in artikel drie (3) van de statuten te vervangen door de onder punt drie (3) van de in de agenda voorziene tekst, zodat de integrale tekst van het maatschappelijk doel thans luidt als volgt:

1. De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland :

* Import-export, groot  en kleinhandel in:

-algemene voeding

- dranken

- cosmetica en schoonmaakproducten

- huishoudartikelen

- brom- en motorfietsen

- fietsen

- nieuwe en tweedehandsvoertuigen

- machines en machineonderdelen

- elektrische en elektronische toestellen

- audio- en videoapparatuur

- bouwmaterialen

- textiel, kleding en lederwaren

- geschenkartikelen

- vloerbekleding en verf

- meubelen

- diverse goederen voor interieurinrichting

- bloemen en planten.

De Uitbating van:

-bakkerij

- beenhouwerij

- café, restaurant, eethuis en snackbar

- car- en truckwash

- supermarkt

- bouwbedrijf

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Motl 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R BELGE CTION

1-5 -t2_ '2011 van

ELGISCH STAATSBLAD BEsTtiUn

legd ter griffie van de Rechtbank opharrdel te Antwerpen. op

D 9 QEC 2011

Griffie

MONITÉ

DIRE

I IIIl HI 11111 11111 iii ~i iuuii Ii

*11193361`

1111

Ondernemingsnr 0824.601.849

Benaming

(voluit) : OTH MANIE

- schoonmaakbedrijf

- kapsalon.

- partijhandel

2. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen

naam:

4)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

5)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

6)Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan, deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsvormen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

3) Statutenwijziging:

De vergadering besluit om de tekst van de statuten aan te passen aan hoger vermelde besluiten en aan het Wetboek van vennootschappen als volgt:

-Artikel 1: In de tekst van dit artikel wordt de oude maatschappelijke benaming "OTHMANIE" vervangen door de nieuwe maatschappelijke benaming "VARIO TRADING"

-Artikel 3: de tekst van dit artikel wordt vervangen door de iun de agenda gemelde tekst, zodat de integrale

tekst van het maatschappelijk doel luidt als voormeld.

Voor ontledend uitreksel

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 21 november 2011

-gecoördineerde versie van de statuten

-verslag van de zaakvoerder

-staat van actief en passief dd. 30 september 2011

1;

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/09/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

n

Ondernemingsnr : 0824601849

Benaming

(voluit) : OTHMANIE

Rechtsvoren : BVBA

Zetel : Kattenberg 97 - 2140 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder - Wijziging Maatschappelijke Zetel

fUriit 33.

lila iu iiuiiuu mui Neergelegd ter griffie van do Rechtbank

*iiiaasos* van koophandel ie Antwerpen, Op

4 9 SEP. 2011

Griffie





Tijdens de Bijzondere Algemene Vergadering van 12 juli 2011 werd met éénparigheid

volgende beslissingen getroffen :

Ontslag van Dhr EL BALLOUTI Othman als zaakvoerder. Hem wordt kwijting verleend voor zijn mandaat.

- Benoeming als zaakvoerder van Mevrouw M'RABET MOUILKI Warda, wonende te 2170 Antwerpen-

Merksem, Wijngaardberg 20 ;

- Verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 2170 Antwerpen, Wijngaardberg 20A

Al deze beslissingen treden onmiddellijk in voege.

Handtekening

M'RABET MOUILKI Warda

Voc

behou

aan I Belgi: Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VARIO TRADING

Adresse
LOUIS METTEWIELAAN 95 1080 BRUSSEL

Code postal : 1080
Localité : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Commune : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Région : Région de Bruxelles-Capitale