VDLEX

BV CVBA


Dénomination : VDLEX
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 543.536.233

Publication

29/01/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III IIfl Il IlI IIIl lli li II IIl IIl

*19028107*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~

~

Ondernemingsnr : 0543.536.233

Benaming

(voluit) : VDLEX

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA

Zetel : Ernest Allardstraat 35/37, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : quasi-inbreng

Neerlegging van het revisoraal verslag inzake de quasi-inbreng dd. 30-12-2013 en het bijzonder verslag van het bestuursorgaan inzake de quasi-inbreng dd. 30-12-2013 in uitvoering van artikel 396 Wetboek van Vennootschappen,

Johan Laleman

Bestuurder

~s-°r a.'~ ~'~ -

2 O JAN 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/01/2014
ÿþ ~ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : BV CVBA

Zetel : Ernest Allardstraat 35/37

1000 Brussel

Onderwerp akte :OPRICHTING  STATUTEN  OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

;, Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Frank DEPUYT, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap;; onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE GRAVE,;; geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op 19 december 2013 en neergelegd op de griffie van de: Rechtbank van Koophandel van Brussel v66r de vervulling van de formaliteit van registratie, dat:

1, Mevrouw VANDERLEENEN Anna Maria Johanna Francisca Cornelia, geboren te Mechelen op 18 september 1951,'; wonende te 1755 Gooik, Dorpsstraat 53;

2, De heer LALEMAN Johan Christian Modest, geboren te Gent op 1 juni 1953, wonende te 1090 Jette, Henri Wcrriestraat'' 82 M/H; 3 3. De heer VAN HOECK Bernard Marcel Jean, geboren te Ukkel op 27 februari 1964, wonende te 1180 Ukkel,1 :1 Molièrelaan 278 bus 5; en

4, De heer L NDEMANS Servaas Marc Annemie Sander Yvonne, geboren te Asse op 26 februari 1983, wonende te 1500` 11 Halle, Lentelaan 5,

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben'' opgericht met de naam : onder de naam "VDLEX".

ZETEL. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1000 Brussel, Ernest Allardstraat 35/37.

DOEI,. De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle i; aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van;; cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel eend ;, handelsactiviteit mag uitmaken.

;! De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen, De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar; maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zonder dat ti dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit mogen uitmaken.

DUUR. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

KAPITAAL. Het kapitaal vertegenwoordigt de door vennoten werkelijk verrichte inbrengen. Het omvat een vast gedeelte. en een veranderlijk gedeelte.

Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt vijftigduizend euro (E 50.000,00) en is verdeeld in honderd (100) aandelen :1 zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk aandeel in het vaste maatschappelijk kapitaal ' :1 vertegenwoordigen, De pari-waarde bedraagt vijfhonderd euro (E 500,00) per aandeel.

'1 De aandelen werden volledig onderschreven in geld en tegen pari. Het kapitaal werd volledig volgestort. :1 Bankattest. Het geld bestemd voor de storting van bovenvermeld inbreng in geld voor de oprichting van de vennootschap;, werd geplaatst op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij de bank ING Privalis;, j Brussel, waarvan een attest de dato 18 december 2013, aan de notaris werd overhandigd.

BESTUUR, De vennootschap wordt bestuurd door een of meer bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, welke advocaat = moeten zijn. Wanneer een rechtspersoon als bestuurder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders,;, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Het mandaat van bestuurder wordt niet vergoed, behoudens andersluidende beslissing,, van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

*1400400

2 3 DEC. 2013

USSEL

Griffie

Ondernemingsnr-______. 0 sq3 e

Benaming (voluit) : VDLEX

' behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

' De bestuurder(s) is(zijn)  onder voorbehoud van hieronder bepaalde kwantitatieve beperking  bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te verwezenlijken, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

Aldus heeft elke bestuurder de macht om, onder meer, en zonder dat deze opsomming beperkend moet worden gelezen: alle i verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de activiteiten van de vennootschap, onder meer roerende als onroerende goederen in huur nemen en te geven, te verwerven en te vervreemden, kortom alle goederen te verhandelen op alle mogelijke wijzen en alle diensten te verlenen die daarmee gepaard gaan; leningen aan te gaan; het vermogen van de vennootschap geheel of ten dele in pand te geven of met hypotheek te bezwaren; met afstand van hypotheek, voorrecht, en/of vordering tot ontbinding, met of zonder kwijting en ook zonder dat het bewijs van betaling wordt geleverd, vrijstelling of opheffing te verlenen van hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet op de prijs en andere acties die een vrije en onbezwaarde levering van goederen belemmeren, dadingen en minnelijke schikkingen te ; treffen over de belangen van de vennootschap; in rechte op te treden namens de vennootschap; de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren; de hem (hen) verleende macht te delegeren bij wijze van in de tijd en/of in omvang beperkte lastgeving.

Is er slechts één bestuurder aangesteld dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Zijn er twee of meer bestuurders aangesteld, dan treedt elk van hen afzonderlijk op namens de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte, behoudens voor rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van meer dan tienduizend euro (£ 10.000). Voor dergelijke rechtshandelingen is het optreden van twee bestuurders vereist. ALGEMENE VERGADERING, De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats en op de dag en het uur aangewezen in de uitnodigingen. Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt. Op elke algemene vergadering wordt tevens een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand mei om elf uur. Indien die dag een " wettelijke feestdag is, wordt zij gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Iedere vennoot, natuurlijk persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering, onverminderd de wettelijk voorziene vertegenwoordigingsregelingen inzake rechtspersonen en onbekwamen. De bestuurder(s) mag (mogen) de vorm van de volmachten  die schriftelijk dienen te worden gegeven  bepalen en eisen dat deze worden neergelegd op de wijze en binnen de termijn die het bepaalt.

BOEKJAAR. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder kalenderjaar.

VEREFFENING. De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege, door uitspraak van de rechter of bij besluit van de algemene vergadering plaatsvond, met het oog op haar vereffening en tot aan de sluiting ervan als rechtspersoon voortbestaan.

Hetgeen netto overblijft na de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaar(s) onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij houden, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld, ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

SLOTBEPALINGEN.

BENOEMINGEN.

De oprichters hebben besloten:

a_ het aantal bestuurders vast te stellen op vier (4);

b. te benoemen tot deze functie;

. Mevrouw VANDERLEENEN Anna Maria Johanna Francisca Cornelia, wonende te 1755 Gooik, Dorpsstraat 53;

De heer LALEMAN Johan Christian Modest, wonende te 1090 Jette, Henri Werriestraat 82 M/H;

. De heer VAN HOECK Bernard Marcel Jean, wonende te 1180 Ukkel, Molièrelaan 278 bus 5; en

De heer LINDEMANS Servaas Marc Annemie Sander Yvonne, wonende te 1500 Halle, Lentelaan 5.

c. De Heer LALEMAN Johan te benoemen als voorzitter.

d. het mandaat van de bestuurders vast te stellen voor onbepaalde duur;

e. dat het mandaat van VANDERLEENEN Anna, LINDEMANS Servaas, LALEMAN Johan en VAN HOECK Bernard

bezoldigd zal zijn.

EERSTE BOEKJAAR EN JAARVERGADERING.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaats vinden in het jaar 2015, overeenkomstig de statuten.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2014.

VOLMACHT.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cvba "VOD accountants en belastingseonsulenten", vertegenwoordigd

door de heer Maarten Lindemans, kantoor houdende te 2000 Antwerpen, Schaliènstraat 5 bus 2, werd aangesteld als

bijzondere gevolmachtigde, met macht van indeplaatsstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving

van de vennootschap bij het rechtspersonenregister en de kruispuntbank van ondernemingen, via een ondernemingsloket,

en bij de B,T,W.-administratie.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Gelijktijdige neerlegging : Uitgifte.

Fr.de GRAVE

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/04/2015
ÿþ~,~'," r~ ~

i,L 1j~~x"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111.1111111111j111111111111111

Mud Ward 11.1

Anna Maria VANDERLEENEN Johan LALEMAN

Bernard VAN HOECK

Servaas LINDEMANS

Bestuurders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor

behouder aan het ' Belgisch Staatsbla

r

IlyW h,aéetz_.

tivnetf14 5

0;3

7 á 2~J3

L-r 21lll:::, `,`_i3

- -'-- 1l" iFDUü~,~.iel

Ondernerningsnr : 0543.536.233

Benaming

(voluit) : VDLEX

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ernest Allardstraat 35/37 - 1 000 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uittreksel uit de notulen van 13 maart 2015 van de zaakvoerders:

"De vier bestuurders beslissen unaniem om de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf 16 maart 2015 te verplaatsen van 1000 BRUSSEL, Ernest Allardstraat 35/37 naar 1050 BRUSSEL, Louizalaan 109"

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.05.2016, NGL 30.08.2016 16531-0152-016

Coordonnées
VDLEX

Adresse
LOUIZALAAN 109 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale