VELDHOVEN BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VELDHOVEN BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 435.698.462

Publication

18/06/2014
ÿþA

Mod PDF 11.1

f rkfrp,k 1

.:14, ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegdiontvangen op

II

I I

2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van Rel3handel Brussel

I I II II 1.1à11,11111 III

Ondememingsnr : 0435.698.462

Benaming (voluit) : Veldhoven Belgium

(verkort):

lechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: Atomiumlaan F30 90 - 1020 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Benoeming Commissaris

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de vergadering der aandeelhouders van 11/11/2013

De vergadering aanvaardt

het wijzigingsvoorstel en aanwijzing van Ernst & Young Bedriesrevisitoren gevestigd aan de De Kleetlaan 2 (B1831) te Diegem (Brussels), Belgium, met als vertegenwoordigster daarvan mw. Martine Blockx, als auditor van de vennootschap.

Pe benoeming is voor drie jaar en zal eindigen na afloop van de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar 2016, die zal samengeroepen worden om uitspraak te doen over de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 2015.

Pe vergoeding van de commissaris zal vastgesteld worden, voor de hele periode van zijn mandaat, op 15.865 EUR per jaar exclusief BTW inclusief kosten. Het bedrag kan jaarlijks in overleg tussen partijen worden aangepast.

Skv Management BV, vast vertegenwoordigd door Martijn Veldhoven

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 11.06.2014, NGL 14.08.2014 14429-0436-039
08/01/2014
ÿþZetel : Fashion Gardens F 30 -Atomiumlaan bus 90 te Laken (1020 Brussel) (volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - VERVANGING VAN DE STATUTEN - VOLMACHTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "UNITED CLOTHING OF BELGIUM", niet maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Fashion Gardens F 30, Atomiumlaan bus 90, ingeschreven in het Register van Rechtspersonen (Brussel) onder het nummer 0435,698.462, opgemaakt voor Meester Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU

Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op negentien december tweeduizend dertien, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

Eerste beslissing

Naamswijziging

De vergadering besluit om met ingang van 1 januari 2014 de naam van de vennootschap te wijzigen in

"VELDHOVEN BELGIUM".

Tweede beslissing

Vervanging van de statuten

De vergadering besluit om nieuwe statuten aan te nemen die de bestaande statuten zullen vervangen en dit

met ingang van 1 januari 2014, zonder wijziging van het doel van de vennootschap, en die zullen luiden als

volgt:

UITTREKSEL VAN STATUTEN

Vorm - benaming

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap en draagt de naam "VELDHOVEN

BELGIUM".

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Fashion Gardens F 30, Atomiumlaan bus 90, 1020 Brussel.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot voorwerp:

De handel in het groot en in het klein, in binnen- en buitenland, met inbegrip van import en export in alle kledingswaren in alle soorten grondstoffen en voor alle doeleinden alsmede in alle aanverwante artikelen zoals schoenen, lederen voorwerpen, fantasie artikelen en alle verdere bijhorigheden; de vervaardiging van al deze artikelen en waren in aile stadia van afwerking en bij middel van alle grondstoffen. Dit alles als hoofdhandelaar,

makelaar, agent, commissionairs, concessionaris of depositaris, als hoofdaannemer dan wel als

onderaannemer.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar voorwerp en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, en deelnemen op alle mogelijke wijzen in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden en waarborgen stellen voor derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mori Word tt.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

«-i`itbS~L.

27 DEC. 2013

ik.



INI

Ondernemingsar : 0435.698.462

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

UNITED CLOTHING OF BELGIUM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

G

Maatschappelijk kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt honderdduizend euro (100.000 E).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen zonder vermelding van de

nominale waarde.

Winstverdeling

Van de netto winst, vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen, wordt minstens vijf percent afgehouden voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Deze afname is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt; ze moet worden hernomen wanneer ze gebruikt is geworden.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die op voorstel van de Raad van Bestuur, ieder jaar over de aanwending ervan zal beslissen, bij meerderheid van stemmen,

Bij ontbinding, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa aangewend om in geld of effecten het afbetaald bedrag van de aandelen terug te betalen.

Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Gewone algemene vergadering

Er wordt ieder jaar een algemene vergadering gehouden op de tweede woensdag van de maand juni om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerst daarop volgende werkdag gehouden.

Op de agenda van de gewone algemene vergadering worden tenminste de volgende items geplaatst: de bespreking van het jaarverslag en desgevallend het verslag van de commissaris(sen), de bespreking en goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de netto-winst, de kwijting aan de bestuurders en desgevallend de commissaris(sen), en in voorkomend geval, de benoeming van bestuurder(s) en commissaris(sen).

De gewone algemene vergadering zal worden gehouden op de maatschappelijke zetel. Zij mag uitzonderlijk eiders worden gehouden,

De raad van bestuur, één bestuurder of één aandeelhouder roept de algemene vergadering bijeen.

De oproepingen vermelden de agenda en geschieden overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het

Wetboek van vennootschappen,

Een kopie van de oproepingen wordt aan bestuurders en de eventuele commissaris(sen) gezonden.

Aanduiding der gemachtigde personen en hun bevoegdheden

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur. De raad van bestuur telt minstens drie leden die niet noodzakelijk aandeelhouder moeten zijn. Wanneer de vennootschap is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Indien een rechtspersoon wordt aangewezen tot bestuurder, dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die het mandaat van bestuurder in naam en voor rekening van deze rechtspersoon zal uitoefenen.

De vennootschap wordt in en buiten rechte in alle rechtshandelingen en akten met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een staatsambtenaar of een openbaar ambtenaar, vertegenwoordigd

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee gezamenlijk optredende bestuurders of de gedelegeerd bestuurder die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moeten leveren.

Indien een directiecomité wordt ingesteld overeenkomstig artikel 21 van de huidige statuten, zal de vennootschap in en buiten rechte, in alle handelingen die behoren tot de bevoegdheid van dit comité, worden vertegenwoordigd door twee gezamenlijk optredende leden van het directiecomité. Zij moeten ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van het directiecomité voorleggen.

Derde beslissing

Volmachten

De algemene vergadering geeft een volmacht:

-aan de notaris en/of elk van zijn medewerkers, alsook aan Mr. Virginie Ciers, Mr. Karolien Boghe en/of enig andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met zetel te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, en aan het Ondernemingsloket van de Brusselse Kamer van Handel en Nijverheid teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen die uit deze vergadering voortvloeien, bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het rechtspersonenregister, het Ondernemingsloket en de BTW administratie en teneinde aile noodzakelijke documenten op te stellen en neer te leggen, zoals maar daartoe niet beperkt, de gecoördineerde statuten en de uittreksels van deze akte, bij de griffie van de rechtbank

I

Voor- van koophandel. Hiertoe mag de volmachtdrager in naam van de vennootschap, alle verklaringen doen, alle documenten en stukken tekenen en in het algemeen, al hetgene doen dat noodzakelijk is daartoe.

behouden De uitgiften en uittreksels zijn afgeleverd voor registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

aan het Voor eensluidend analytisch uittreksel

Belgisch Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, Notaris vennoot

Staatsblad Tegelijk hiermee neergelegd gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, gecoordineerde statuten,



Bijlagen bij7iëïl3éIgiséh Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2012
ÿþ Mo4 PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

21 SEP 2012

BRUSSEL

Griffie

1111i~w~i~nw~1~nm~i~

~iaisz~~x

b4

B st

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) : 0435.698.462

(verkort) : United Clothing of Belgium

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap





Zetel : Atomiumlaan F301 90 1020 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Ontslag bestuurder

Tekst;

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 23/08/2012

De vergadering beslist met ingang van 13 juni 2012 een einde te stellen aan het mandaat als !bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de Heer Willibrordus de Valk, Pensionaatlaan 23 te 1820 SteenokkerzeeL

Tegelijk neergelegd: PV dd 23/08/2012

SKV MANAGEMENT BV, vast vert door Veldhoven Martijn

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/08/2012
ÿþ ( Mod PDF I I I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Betglsch

Staatsbtat

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel Atomiumiaan 90 1020 Brussel

(volledig adrest

Onderwerp(en) akte : Herbenoeming commissaris - Benoeming bestuurder

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van 13/06/2012

De commissaris, de BVBA Ravert, Stevens &C°, vertegenwoordigd door Mevrouw Kristien Stevens, wordt herbenoemd voor een duur van drie jaar. Het jaarlijks ereloon bedraagt 8.000 e

De vennootschap SKV MANAGEMENT BV, Gouwelandenlaan 11 te NL-2408 ZG Alpen a/d Rijn, met de Heer Veldhoven Martijn, Prins Hendriklaan 18 te NL-1075 BC Amsterdam, als vaste vertegenwoordiger, wordt benoemd als als bestuurder en gedelegeerd bestuurder voor een duur van zes jaar.

Tegelijk neergelegd: origineel PV dd 13/06/2012

SKV MANAGEMENT BV, vast vert door Veldhoven Martijn

gedelegeerd bestuurder

op i laatste blz van I uik F v~.rrnclrter 1

Rectu `d rinn en hoedanryrt( iil , :I; :. i;',llt lr ;'rrle"i r~rFr, notaris hetzij van de perso(o)n{en)

1f'~" ,Façld de rechtspe~suor, ten,~~nt~.~rr van ac" It)en Ie vertegenwoordigen

Verso N.rarn en handtekeru;:a



I III

II III3]644*IIIIIIIII

"

i

i

I~ I~

121

u

Rp~

~}

Griffie j~

J ~ ~

Onderneminasnr

Benaming ~.vc:lurts

;ut-rkorda

0435.698.462

United Clothing of Belgium

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

19/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.06.2012, NGL 16.07.2012 12301-0562-036
24/11/2011
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblac

Mod 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0435.698.462

Benaming

(voluit) : United Clothing of Belgium

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Atomiumlaan F 30, bus 90, 1020 Brussel

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders en benoeming commisaris

Uittreksel uit de unanieme schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 4 november 2011:

1. De algemene vergadering van aandeelhouders bevestigt hierbij, teneinde over te gaan tot de publicatie; in het Belgisch Staatsblad, de herbenoeming van de heer Martijn Veldhoven, wonende te Prins Hendriklaan 18, 1075 BC Amsterdam, Nederland, als bestuurder van de Vennootschap en dit met ingang van 18 juni 2010. Het: mandaat van de heer Martijn Veldhoven is onbezoldigd en neemt een einde na de jaarlijkse algemene vergadering van de Vennootschap die zal worden gehouden in het jaar 2016.

De algemene vergadering van aandeelhouders bevestigt hierbij tevens, teneinde over te gaan tot de' publicatie in het Belgisch Staatsblad, de herbenoeming van de heer Willem Veldhoven, wonende te Paradiesstrasse 21, 8645 Jona SG, Zwitserland, als bestuurder van de Vennootschap en dit met ingang van 8 juni 2011. Het mandaat van de heer Willem Veldhoven is onbezoldigd en neemt een einde na de jaarlijkse algemene vergadering van de Vennootschap die zal worden gehouden in het jaar 2017.

De raad van bestuur van de Vennootschap is aldus samengesteld uit de volgende personen:

Dhr. Willebrordus De Valk;

- Dhr. Martijn Veldhoven;

- Dhr. Willem Veldhoven.

De Vennootschap wordt voor alle handelingen in en buiten rechte vertegenwoordigd door de afgevaardigd: bestuurder, alleen handelend. Dit doet geen afbreuk aan de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad' van bestuur als college.

2. Teneinde over te gaan tot de publicatie in het Belgisch Staatsblad, bevestigt de algemene vergadering' van aandeelhouders hierbij de benoeming van de commissaris van de Vennootschap, Luc Ravert & Co BVBA, met zetel te H. Van Dievoetlaan 1, 1860 Meise, België, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel" onder het nummer 0456.567.023, vast vertegenwoordigd door de heer Luc Ravert, wonende te Groendal 9, 1860 Meise en dit per 10 juni 2009 waarbij het mandaat een einde neemt op 10 juni 2012.

3. De algemene vergadering van aandeelhouders beslist om volmacht te geven aan Virginie Ciers, Elke. Janssens of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel,. Terhulpsesteenweg 120 alsook aan de Brusselse Kamer van Handel en Nijverheid VZW, met zetel te 1050 Brussel, Louizalean 500, vertegenwoordigd door mevrouw Jocelyn Hincq, alsook aan het ondernemingsloket. van de handelskamers, allen individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle. noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de, inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsbiad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Virginie Ciers

Lasthebber

.? 4 N

n iefit

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

IliI1aw~u~u~~~ai~u~u~u

*11176594

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.06.2011, NGL 31.08.2011 11516-0069-042
15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 09.06.2010, NGL 07.07.2010 10294-0250-040
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 10.06.2009, NGL 30.06.2009 09334-0211-037
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 11.06.2008, NGL 27.06.2008 08332-0287-030
13/07/2007 : BL512344
11/07/2006 : BL512344
07/10/2005 : BL512344
08/07/2005 : BL512344
28/09/2004 : BL512344
02/07/2004 : BL512344
06/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

rs Yam'

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vaº%~@l~gd/ontvangen op

2 8 JULI 2015

ter griffie van de Nederlandstalige

re5HtM@Fits  gH ReneleHel efog el

*151133 5'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0435.698.462

Benaming

(voluit) : VELDHOVEN BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Atomiumlaan F30 - bus 90 - Fashion Gardens -1020 Laken (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming

Uittreksel uit de_notulen van de beraadslaging van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op. 10 juli 2015

1.Ontslag en benoeming van een (gedelegeerd) bestuurder

De raad van bestuur neemt akte van het ontslag van SKV Management B.V., met als maatschappelijke zetel Gouwelandenlaan 11, 2408 ZG Alpen aan den Rijn, Nederland, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 28113676, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Martijn Veldhoven, wonende te Prins Hendriklaan 18, 1075 BC Amsterdam, Nederland, in hoedanigheid van bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap en dit met ingang van 1 augustus 2015.

Voor de goede orde bekrachtigt de raad van bestuur aile handelingen die door SKV Management B.V. werden gesteld vanaf haar benoeming tot haar ontslag.

De raad van bestuur stelt vast dat na het ontslag van SKV Management B,V., de raad van bestuur is; samengesteld als volgt:

- de heer Martijn Veldhoven, wonende te Prins Hendriklaan 18, 1075 BC Amsterdam, Nederland, benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders van 4 november 2011, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 24 november 2011, onder nummer 11176594, en dit met ingang van 18 Juni 2010.

- de heer Willem Veldhoven, wonende te Paradiesstrasse 21, 8645 Jona SG, Zwitserland, benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders van 4 november 2011, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 24 november 2011, onder nummer 11176594, en dit met ingang van 8 juni 2011.

Daar er op heden slechts twee aandeelhouders zijn, is er geen noodzaak om in de vervanging van SKV, Management B.V. te voorzien en dit overeenkomstig artikel 13 van de statuten.

De raad van bestuur beslist daaropvolgend om de heer Martijn Veldhoven, wonende te Prins Hendriklaan 18, 1075 BC Amsterdam, Nederland, te belasten met het dagelijks bestuur van de Vennootschap overeenkomstig artikel 22 van de statuten en hem aldus te benoemen als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap, en dit met ingang vanaf 1 augustus 2015. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn,

Overeenkomstig artikel 23 van de statuten, wordt de Vennootschap in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee gezamenlijk optredende bestuurders of de gedelegeerd bestuurder die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad, van bestuur moeten leveren,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

v

Voorbehouden aánhi1t Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

2. Volmachten

De raad van bestuur beslist om volmacht te geven aan iedere bestuurder van de Vennootschap, met woonplaats keuze op de zetel van de Vennootschap evenals aan Meester Virginie Ciers en Meester Christophe Verstappen, van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, allen individueel handelend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle normalerwijs noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, meer algemeen, het noodzakelijke doen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

17/07/2003 : BL512344
20/09/2002 : BL512344
29/08/2001 : BL512344
03/01/1989 : BL512344
30/11/1988 : BLA44366
30/11/1988 : BLA44366
09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 08.06.2016, NGL 04.08.2016 16403-0237-039

Coordonnées
VELDHOVEN BELGIUM

Adresse
FASHION GARDENS F30 - ATOMIUMLAAN , BUS 90 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale