VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA CAMIEL VAN NEYGHEM & C°, AFGEKORT : V.O.F. CAMIEL VAN NEYGHEM & C°

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA CAMIEL VAN NEYGHEM & C°, AFGEKORT : V.O.F. CAMIEL VAN NEYGHEM & C°
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 449.727.533

Publication

17/02/2014
ÿþRiad Waad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l, 2014

R BELCENEERGE

LEG i]

24 JAN. 2014

TAATS& ACREcta3aAteAN

LtJLIVI t-_,

Ondernemingsnr : 449727533

Benaming

(voluit) : Vennootschap onder Firma Carlos Boerjan & Co.

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Brugsepoortstraat 30, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging en' wijziging dagelijks bestuur

De heer Camiel Van Neyghem wordt in de V.O.F. Carlos Boerjan & Co. opgenomen als vennoot en zaakvoerder ingevolgde de buitengewone algemene vergadering van 31 december 2013. Mevrouw Ellen Van Neyghem wordt in de V.O.F. Carlos Boerjan & Co. opgenomen als vennoot en zaakvoerder ingevolge de. buitengewone algemene vergadering van 31 december 2013.

De heer Koen Nottebaert diende het Voorstel in om zich uit de V.O.F. Carlos Boerjan & Co. terug te trekken. Het voorstel wordt aanvaardt in de buitengewone algemene vergadering van 31 december 2013. De heer Nottebaert ziet bijgevolg af van alle financiële vorderingen die betrekking hebben op facturen en verrichtingen na deze datum van 31 december 2013.

De naam van de vennootschap wordt ingevolge bovenstaande acties veranderd in Vennootschap onder Firma Camiel Van Neyghem & Co. (afgekort V.O.F. Camiel Van Neyghem & Co.) met als nieuwe zetel Voldersstraat 2 bus 2 te 1000 Brussel.

De statuten blijven geldig en er wordt volgend doel toegevoegd: "Het ondernemen van acties m.b.t. telecommunicatie en toerisme."

Carlos Boerjan, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MON iTE

10 -o ELGISCH

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/07/2015
ÿþ MM Word 11.1

i7"i t Ii In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

q G 1aili'015

111111%1M111

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0449 727 533 ter griffie van de Noderiendstalige

Benaming rechtbank VJii kôoelaridel Bruvsel (voluit) : VOF CAMIEL VAN NEYGHEM & CO

(verkort)

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : VOLDERSSTRAAT 2 BUS 2 1000 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING VAN DE VOF

NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE VERGADERING

Gehouden te Brussel op woensdag 25 juni om 18 uur.

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer Van Neyg hem Camiel.

Zijn tegenwoordig of vertegenwoordigd

* de heer Carlos Boerjan

* juffrouw Ellen Van Neyghem

De voorzitter zet uiteen dat:

1. de huidige vergadering werd samengeroepen met de volgende agenda.

a. ontbinding van de VOF

b. besluit tot sluiting van de vereffening

c, bewaring maatschappelijk bescheiden

d. bijzondere machtiging inzake afkondiging en administratieve afhandeling

2. om geldig te kunnen beraadslagen over de punten van de agenda, tenminste drie vierden van het vennootschapsvermogen op de vergadering moet aanwezig en/of vertegenwoordigd zijn.

3, dat onderhavige vergadering werd bijeengeroepen overeenkomstig de wettelijke en statutaire bepalingen terzake en dat hier aanwezig en/of vertegenwoordigd zijn: de enige 2 vennoten die alle aandelen bezitten in voile eigendom en dat de voorzitter derhalve wordt ontslagen het bewijs van bijeenroeping voor te brengen,

Bijgevolg kan huidige vergadering geldig beraadslagen.

4. dat elk aandeel recht geeft op één stem.

5, dat conform het Wetboek Vennootschappen, om te worden aangenomen de voorstellen bedoeld onder agendapunten de helft van de stemmen die aan de stemming deelnemen, dienen te bekomen

6. dat er geen wederzijdse deelnemingen zijn die de drempel van tien procent overschrijden en dat er voor het overige geen aanleiding bestaat tot het schorsen van het stemrecht.

De voorzitter doet vervolgens de redenen kennen die de op de dagorde voorkomende voorstellen ten gronde. liggen en, na beraadslaging en verscheidene opmerkingen, legt hij volgende resoluties achtereenvolgens ter stemming.

Eerste besluit

De vergadering beslist om de VOF Camiel Van Neyghem & Co, vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf 23 juni 2015. Deze resolutie wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tweede besluit

De vergadering verklaart voldoende en voorafgaandelijk kennis te hebben genomen van de omstandigheden en financiële positie van de VOF. De vergadering stelt en bevestigt dat intussen alle regelingen zijn getroffen inzake de regeling van het vermogen van de vennootschap, en dat de vennootschap alle schulden en verplichtingen t.a.v. derden heeft betaald en dat derhalve geen vereffenaar wordt aangsteld. De vergadering stelt en bevestigt dat alle gebeurlijk overblijvende activa à rato van het aandelenbezit zal worden teruggenomen door de huidige aandeelhouders, en dat de vennoten alle eventuele toekomstige activa en passiva, en alle rechten en verplichtingen van de vennootschap zullen overnemen. De vergadering stelt derhalve dat al de voorwaarden vervuld zijn om over te gaan tot de sluiting van de vereffining. Deze resolutie wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Derde besluit

De vergadering besluit tot het sluiten van de vereffening en dat derhalve de vennootschap heeft opgehouden te bestaan vanaf heden. Deze resolutie wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Vierde besluit

Verder verklaart de vergadering dat de boeken en geschriften zullen bewaard worden gedurende vijf jaar op het accountantskantoor Eurocef te Asse, Hendrik de Kosterlaan 44 en dat de vennootschap geen onroerende goederen, noch zakelijke rechten bezit, hetzij in het geheel, hetzij in onderdeeldheid. Deze resulotie wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Vijfde besluit

De vergadering verleent volmacht aan de heer Norbert Van Den Eede ( Eurocef ) om over te gaan tot de afkondiging bij uittreksel van onderhavige notulen in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vergadering verleent volmacht aan de heer Camiel Van Neyghem met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij elke administratieve en/of instelling ook, alsook om bij een ondernemingsloket met het oog op de doorhaling van de gegevens In de Kruispuntbank Ondernemingen, aile formaliteiten te vervullen, alsook de doorhaling als BTW plichtige.

Gezien aile punten van de dagorde werden besproken, wordt de zitting gesloten.

Gedaan te Brussel, op 24 juni 2095.

Getekend door alle vennoten.

De heer Van Neyghem Camiel

De heer Carlos Boerjan

Juffrouw Ellen Van Neyghem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

21/04/1993 : GET633

Coordonnées
VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA CAMIEL VAN NEYGHEM …

Adresse
VOLDERSSTRAAT 2, BUS 2 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale