VERBOND VOOR PLUIMVEE, EIEREN EN KONIJNEN (VERKORT) VEPEK

Divers


Dénomination : VERBOND VOOR PLUIMVEE, EIEREN EN KONIJNEN (VERKORT) VEPEK
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 444.093.813

Publication

10/07/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mpz

MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

neergelegdiontvangen op

Voor-behoude

aan het

Beigisc Staatsbli

IIII

Ill I II 111111 II lliI JI1I il JIJ uh

*14133897*

01

ILI 2014

tor crifila van de Nederlandstalige

keeeiffi.(ànr%1 Brussel

Ondernemingsnr : 0444.093.813

Benaming

(voluit) Verbond voor Pluimvee, Eieren en Konijnen

(verkort) : VEPEK

Rechtsvorm: VZW

Zetel: Gasthuisstraat 31, 1000 Brussel

Onderwerp akte: Samenstelling Raad van Bestuur

Verkiezing Voorzitter en Ondervoorzitter

Wijziging statuten

De Algemene Vergadering van de VZW Verbond voor Pluimvee, Eieren en Konijnen, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Gasthuisstraat 31, heeft op haar vergadering van 5 september 2013 volgende beslissingen genomen:

I. Samenstelling Raad van Bestuur

Volgende bestuurder is ontslagnemend Didier Lauwereysen

Volgende persoon wordt unaniem verkozen tot bestuurder van de vereniging:

Johan Venken, geboren te Bree op 21 juni 1974, wonende te 4690 Bassegne, Rue Droit Thier 41

De Algemene Vergadering van de VZW Verbond voor Pluimvee, Eieren en Konijnen, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Gasthuisstraat 31, heeft op haar vergadering van 14 februari 2014 volgende beslissingen genomen

I. Verkiezing Voorzitter en Ondervoorzitter

Erik Hoeven en Wouter Wytynck worden verkozen tot respectievelijk Voorzitter en Ondervoorzitter.

ll. Wijziging statuten van de vereniging

De loden van het Verbond voor Pluimvee, Eieren en Konijnen vzw, op de Algemene Vergadering van 14 februari 2014 onder het voorzitterschap van de heer E Hoeven, hebben eenparig de statuten verschenen in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 3 mei 1991, gewijzigd en herschikt ais volgt

Titel t : Naam, zetel, doel, duur

Art. 1. Het Verbond opgericht als vereniging zonder winstoogmerk, draagt de benaming Verbond voor Pluimvee, Eieren en Konijnen, afgekort « VEPEK »

Art. 2. De zetel van het Verbond is vanaf 1 juli 2013 gevestigd te 1000 Brussel, Gasthuisstraat 31, in het gerechtelijk arrondissement Brussel.

Hij kan overgebracht worden naar elke andere plaats bij beslissing van de algemene vergadering. De zetelverplaatsing wordt aangezien als een wijziging van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening.

. M002.2

,.

Art. 3. Het Verbond wordt voor onbepaalde tijd opgericht; het kan te allen tijde ontbonden worden.

Art. 4.. De doelstelling van het Verbond is in het algemeen het groeperen van de representatieve groeperingen die in alle takken van de sector pluimvee, eieren en konijnen aanwezig zijn, het verdedigen van de gemeenschappelijke belangen van de aangeslotenen, dit met het oog op :

a)het onderling overleg tussen deze verschillende takken;

b)het overleg met de officiële instanties inzake de sector pluimvee, eieren en konijnen in het algemeen,

zowel op gewestelijk, nationaal of internationaal vlak;

c)het naar buiten treden als sector tegenover het publiek..

In dit algemeen kader zal het Verbond in zijn werking bijzonder aandacht verlenen aan de kwaliteitsbevordering van de producten, het verbeteren van de marktinformatie, de studie van de structuur van de kostprijs, structuur van de productie en de handel, het bevorderen van het wetenschappelijk onderzoek, adviezen uitbrengen in verband met de gewestelijke, nationale en internationale reglementeringen.

Het Verbond kan diverse gemeenschappelijke acties ondernemen, onder andere ter bevordering van het verbruik en de handel in pluimvee- en konijnproducten. De opsomming van deze doelstellingen is niet limitatief.

Het Verbond mag alle roerende en onroerende goederen bezitten die nuttig of nodig zijn voor haar bedrijvigheid. Zij mag deelnemen in en samenwerken met alle verenigingen die haar doelstelling kunnen bevorderen.

Titel 2. : Leden

Art. L. Het aantal leden is onbeperkt en moet minstens drie bedragen.

Het Verbond zal alleen als lid erkennen : verenigingen die in de sector pluimvee, eieren en konijnen, een representatief karakter nebben, dit laatste ter beoordeling van de algemene vergadering.

Naargelang het voorwerp van coördinatie kunnen in overeenstemming met het Fokkerijbesluit erkende, verenigingen of organisaties van pluimvee, toopvogels en konijnen lid worden van VEPEK.

Al de leden, zoals hiervoor omschreven, worden hierna lid-vereniging genoemd.

De leden-verenigingen worden als dusdanig onder hun benaming erkend. Indien zij echter geen rechtspersoonlijkheid hebben, worden zij onder hun eigen benaming erkend in de persoon van hem die zij als vertegenwoordiger zullen aanwijzen. De vertegenwoordiging geldt zolang de lid-vereniging geen andere persoon aanwijst.

Art. 6. De algemene vergadering beslist over de aanvaarding van een lid-vereniging met een meerderheid van twee derde der aanwezige of vertegenwoordigde leden. De algemene vergadering beslist zonder verhaal en zonder de reden van de weigering te moeten opgeven.

Art. 7. De leden-verenigingen kunnen vrij uit het Verbond treden indien zij de voorzitter hiervan bij een ter post aangetekend schrijven op de hoogte brengen.

De ontslagneming gaat in op 1 januari van het jaar volgend op de betekening van het aangetekend schrijven voor zover het aan het Verbond betekend werd vÉlôr 1 oktober van het lopend boekjaar en het lidgeld voor het lopend boekjaar is betaald. Bij uittreding na 1 oktober gaat het in op 1 januari van het tweede jaar na de betekening van het uittreding.

Art. 8. Een lid-vereniging kan uitgesloten worden om reden van een grove fout, niet naleven van de verbintenissen tegenover het Verbond, schending van de statuten en/of reglement van de inwendige orde. De uitsluiting wordt uitgesproken door de algemene vergadering, beslissend met twee derde der aanwezige en/of vertegenwoordigde stemmen, na het uit te sluiten lid te hebben gehoord. Dit lid kan aldus zijn verdediging voordragen.

De uitsluiting ontslaat de uitgesloten lid-vereniging niet van de verplichting tot betaling van het lidgeld voor het volledige lopend boekjaar gedurende hetwelk het lid wordt uitgesloten.

Art. 9. De algemene vergadering kan, op voorstel van de raad van bestuur, een jaarlijkse ledenbijdrage vaststellen die niet meer mag bedragen dan 12.500 euro (twaalfduizend vijfhonderd euro).

Daarenboven kunnen de leden-verenigingen, in akkoord met alle of met de betrokken leden-verenigingen, aan het Verbond een bijzondere werkingsbijdrage of een bijdrage tot bijzondere fondsen afdragen.

o.,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Alle afgedragen bijdragen zijn door de uitbetaling definitief voor het Verbond verworven.

Het Verbond kan tevens inkomsten verwerven door het ter beschikking stellen van informatie, kennis of diensten (zonder limitatief te zijn) voor zover zij het doel van het verbond dienen en goedgekeurd zijn door de raad van bestuur.

Andere dan bij onderhavig artikel voorziene financieringsvormen van het Verbond, dienen door de raad van bestuur te worden goedgekeurd.

Art. 10. De leden-verenigingen gaan uit hoofde van de verbintenissen der Verbond geen andere persoonlijke verplichtingen aan dan de door hen verschuldigde bijdrage.

Art. 11, De lid-vereniging die ontslag neemt of uitgesloten wordt of de rechtverkrijgenden, kunnen geen aanspraak maken op enig deel van het maatschappelijk bezit en kunnen geen teruggave van de betaalde bijdrage eisen, Zij kunnen noch opgave of overlegging van rekeningen, noch verzegeling of inventaris van het bezit van het Verbond vorderen.

Titel 3. Bestuur

Art. 12. Het Verbond wordt bestuurd door een raad van bestuur die is samengesteld uit één vertegenwoordiger per lid-vereniging, De bestuurders worden verkozen door de algemene vergadering, op voorstel van een kandidatuur, ingediend door de betrokken lid-vereniging ter vertegenwoordiging van wie hij zetelt.

De voorgedragen kandidaat kan slechts geweigerd worden door de algemene vergadering met een bijzondere meerderheid van vier vijfde van de stemmen.

Art 13. Daarnaast wordt door de algemene vergadering bij een drie vierde meerderheid tevens de voorzitter van de raad van bestuur verkozen binnen of buiten de leden-verenigingen.

De voorzitter heeft derhalve dezelfde voorrechten en bevoegdheden als de andere bestuurders, onverminderd de specifieke rechten die hem bij deze statuten worden toegekend.

Het mandaat van de bestuurders is kosteloos, behoudens dat van de voorzitter, waaraan de algemene vergadering een vergoeding kan toekennen, onverminderd de terugbetaling van zijn kosten,

Art. 14. De bestuurders worden verkozen voor een termijn van drie jaar. De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar, tenzij de lid-vereniging die zij vertegenwoordigen een andere kandidatuur stelt.

De voorzitter van de raad van bestuur wordt verkozen voor een termijn van drie jaar en is herkiesbaar.

Art. 15, Een bestuurder die een welbepaalde functie bekleedt in een lid-vereniging die hij in het Verbond vertegenwoordigt en die deze functie verliest hetzij hij ontslag neemt of ontslagen wordt, verliest van rechtswege zijn mandaat in het Verbond.

De bestuurder van een lid-vereniging verliest eveneens van rechtswege zijn mandaat als bestuurder in het Verbond bij uittreding of uitsluiting van de lid-vereniging die hem voor die functie heeft voorgedragen,

Indien door om het even welke oorzaak een mandaat tussentijds openvalt, kan een andere vertegenwoordiger, behorend tot dezelfde lid-vereniging als waartoe de bestuurder wiens mandaat is opengevallen behoorde, als bestuurder worden aangeduid door de Algemene Vergadering, om het lopend mandaat te voleindigen,

Art, 16. De raad van bestuur kiest één of meer ondervoorzitters onder de bestuurders op voorstel van de voorzitter van de raad van bestuur, Deze personen zijn herkiesbaar.

Art. 17. De raad van bestuur wordt bijeengeroepen ten minste acht dagen vooraf, behoudens hoogdringendheid, door een schriftelijke of elektronische uitnodiging. Deze uitnodiging vermeldt de dagorde.

Elke bestuurder kan aan de voorzitter een bepaald punt voor de dagorde voorstellen.

De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter. Bij zijn afwezigheid wordt hij vervangen door een ondervoorzitter.

. MOD 2.2

r

De raad van bestuur mag slechts beslissingen nemen indien de meerderheid van de leden aanwezig is. Een bestuurder kan zich door één plaatsvervanger van zijn groep laten vertegenwoordigen.

De beslissingen van de raad van bestuur warden genomen bij twee derde meerderheid van de tegenwoordige of vertegenwoordigde stemmen.

Onthoudingen worden met negatieve stemmen gelijkgesteld.

De beslissingen worden opgenomen in notulen, die door de meerderheid der aanwezige leden ondertekend worden. Afschriften of uittreksels bestemd om te worden voortgebracht in of buiten rechte, worden geldig ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

Art, 18. De raad van bestuur bezit de meest uitgebreide macht om het Verbond te besturen. Hij is bevoegd voor alle handelingen, zo van bestuur ais van beschikking, over aile aangelegenheden, die niet uitdrukkelijk door de wet of de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Hij kan onder meer : alle gelden en waarden in ontvangst nemen; in betaling geven; opvorderen en kwijting daarover geven; alle bijdragen, schenkingen en legaten aanvaarden en opvorderen; alle toelagen en steungelden, zowel private als officiële, aanvaarden en ontvagen; alle fondsen beheren; aile roerende en onroerende goederen en rechten verkrijgen, vervreemden, ruilen, huren en verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar; geld in lening opnemen en daarvoor elle waarborgen stellen; in rechte als eiser en als verweerder optreden; dadingen aangaan; scheidsrechterlijke bedingen afsluiten; bewilligen of verzaken; personeel benoemen en ontslaan.

Deze opsomming is niet beperkend.

De raad van bestuur kan voor bepaalde rechtshandelingen bijzondere en beperkte volmachten geven.

De raad van bestuur kan tevens uit de bestuurders een dagelijks bestuur benoemen, bestaande uit maximaal vijf personen, waaronder de voorzitter van de raad van bestuur, belast met het dagelijks beleid van het Verbond.

Art 19, Voor elle akten en handelingen, in en buiten rechte, wordt het Verbond geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders voor zover zij een mandaat van de raad van bestuur hebben.

Eén van de bestuurders moet echter steeds de functie van voorzitter of ondervoorzitter hebben.

De rechtsvorderingen hetzij als eiser, hetzij als verweerder, worden geldig vervolgd door twee bestuurders uit naam van de raad van bestuur onder hierboven vermelde voorwaarden.

Voor akten en handelingen behorend tot het dagelijks bestuur, wordt het Verbond geldig vertegenwoordigd door de voorzitter van de raad van bestuur.

Art. 20. De bestuurders gaan geen enkele persoonlijke verbintenis aan ter zake van de verbintenissen van het Verbond, zij zijn alleen aansprakelijk voor de uitvoering van hun mandaat.

Art. 21.

De uitvoering van de beslissingen van de raad van bestuur van het Verbond kan warden toevertrouwd aan een secretaris of coördinator, die wordt aangesteld door de raad van bestuur en zijn vergoeding bepaalt.

Mits machtiging door de raad van bestuur, staat de secretaris of coördinator in voor de lopende zaken, de boekhouding en de dagelijkse briefwisseling en mag hij alle gelden en waarden ontvangen en alle betalingen doen; hij ondertekent namens het Verbond alle kwitanties, ontvangstbewijzen documenten ten aanzien van post douane, financiële instellingen, vervoerinstanties, en dergelijke.

De raad van bestuur kan een huishoudelijk reglement opstellen dat aan de goedkeuring van de algemene vergadering zal voorgelegd worden, evenals alle wijzigingen eraan.

In dit reglement mogen aile bepalingen opgenomen worden die voor de goede werking van het Verbond nuttig kunnen zijn, voor zover ze niet in strijd zijn met de wet en de statuten.

De bepalingen van het huishoudelijk reglement zijn bindend voor de leden of voor wie zij bestemd zijn.

Titel 4. : Algemene Vergadering

1-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

e. MOD 2.2

r

Art. 22.

De algemene vergadering is samengesteld uit twee vertegenwoordigers per lid-vereniging van het Verbond.

Elke vertegenwoordiger van een lid-vereniging van de algemene vergadering kan zich bij volmacht door een ander vertegenwoordiger of een plaatsvervanger van zijn of een andere lid-vereniging laten vertegenwoordigen dom' een geschreven volmacht, zo nochtans dat een gevolmachtigde niet meer dan twee leden-verenigingen mag vertegenwoordigen.

Art. 23, Een algemene vergadering zal jaarlijks binnen de eerste zes maanden volgend op ieder boekjaar worden gehouden, daartoe bijeengeroepen door of namens de raad van bestuur, op dag, uur en plaats door hem te bepalen. Jaarlijks moet op een algemene vergadering de schriftelijke jaarrekeningen en de begroting van het volgend dienstjaar aan de goedkeuring van de vergadering onderworpen worden. De jaarrekening wordt vooraf nagezien door twee controleurs van de rekeningen, aangesteld door de algemene vergadering.

Art, 24, De raad van bestuur kan ook een bijzondere algemene vergadering samenroepen, telkens als hij het nodig oordeelt. Hij is daartoe gehouden indien één vierde van de leden-verenigingen het schriftelijk of elektronisch hebben aangevraagd met opgave van de punten die zij op de agenda willen brengen.

Art. 25. De leden worden tot de algemene vergadering opgeroepen door een schriftelijke of elektronische uitnodiging. Deze uitnodiging gaat uit van de raad van bestuur en wordt verstuurd veertien dagen vr de datum.

De oproeping moet de agenda vermelden.

Elk schriftelijk voorstel, dat ondertekend werd door tenminste één twintigste van het aantal leden en dat aan de raad toekomt ten laatste acht dagen voor de vergadering, zal nog op de dagorde gebracht worden.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of daarin niet impliciet zijn vervat, behoudens wanneer alle ledenverenigingen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en eenparig instemmen om te beraadslagen of te besluiten over niet in de aangekondigde agenda vermelde punten.

Art, 26, De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij zijn afwezigheid, door een ondervoorzitter of de oudste bestuurder

Hij die de vergadering voorzit wijst de secretaris en de stemopnemers aan. Zij vormen het bureau van de algemene vergadering

Art. 27, Elke vertegenwoordiger van een lid-vereniging heeft één stem,

Aile beslissingen moeten met de twee derde van de op de algemene vergadering aanwezige of vertegenwoordigde stemmen worden genomen,

Art. 28, Aan de bevoegdheid van de algemene vergadering worden voorbehouden, de beslissingen omtrent:

1.uitsluiting van de leden en aanvaarding van nieuwe leden;

2.wijziging van statuten;

3.wijziging van het huishoudelijk reglement;

4.benoeming, bekrachtiging, afzetting en ontslag van de bestuurders met inbegrip van de voorzitter van de

raad van bestuur;

5.goedkeuring van jaarrekeningen en begrotingen;

6.ontbinding van het Verbond.

Art. 29. De algemene vergadering kan over een wijziging van de statuten, wijziging van de doelstelling en ontbinding van het Verbond slechts geldig beraadslagen, indien het punt op de agenda uitdrukkelijk in de oproepingsbrief vermeld is en indien de twee derden van de leden-verenigingen op de vergadering aanwezig of vertegenwoordig zijn. Voor de wijziging van de statuten moet de beslissing genomen worden met drie vierde der aanwezige stemmen. Voor de wijziging van de doelstelling en ontbinding van het Verbond moet de beslissing genomen worden met vier vijfde der aanwezige stemmen.

Indien twee derden van de leden op de eerste vergadering niet aanwezig of vertegenwoordigd zijn, dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die kan beslissen welk ook het aantal der aanwezige of vertegenwoordigde leden zij. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden

Art. 30. De notulen van de algemene vergadering worden bijgehouden in een bijzonder register en ondertekend door de leden van het bureau.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

t

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Uittreksels of afschriften worden verspreid naar de effectieve, plaatsvervangende en waarnemende leden van de algemene vergadering.

Titel 5.: Begroting en rekeningen

Art, 31, Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december,

Bij het einde van elk boekjaar sluit de raad van bestuur de rekeningen van het afgelopen boekjaar af en stelt de inventaris en de jaarrekening op, evenals de begroting voor het volgend jaar. De rekeningen en de begroting worden ten minste veertien dagen velôr de jaarvergadering toegezonden aan de leden-verenigingen.

Titel 6., Ontbinding

Art* 32. In geval van vrijwillige ontbinding duidt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan en bepaalt hun bevoegdheid.

Art. 33. In elk geval van ontbinding, hetzij vrijwillige, hetzij gerechtelijke, na vereffening van de schulden en na terugbetaling van onder voorbehoud gestorte bijdragen of fondsen, zal het netto saldo worden overgedragen aan een of meer verenigingen die de algemene belangen van de sector pluimvee, eieren of konijnen behartigen, Deze verenigingen zullen door de algemene vergadering, die de ontbinding uitspreekt of bij gebrek aan een beslissing dienaangaande, door de vereffenaars worden aangewezen.

Namens het Verbond van Pluimvee, Eieren en Konijnen VZVV

Erik Hoeven

Voorzitter

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/07/2013
ÿþ MW 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerleg ging van de akte ter griffie



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

RECHTWrgiéVAN KOOPHANITzt_ T

Ondememingsnr: 0444.093.813

Benaming

(voluit) : Verbond voor Pluimvee, Eieren en Konijnen

(verkort): VEPEK

Rechtsvorm: VZW

Zetel: Beekstraat 35, 9920 Lovendegem

Onderwerp akte Wijziging Maatschappelijke Zetel

Samenstelling raad van bestuur

De Algemene Vergadering van de VZW Verbond voor Pluimvee, Eieren en Konijnen, met maatschappelijke zetel te 9920 Lovendegem, Beekstraat 35, heeft op haar vergadering van 11 juni 2013 volgende beslissingen genomen;

I Maatschappelijke Zetel

Het nieuwe artikel luidt als volgt:

Artikel 2 Maatschappelijke zetel

De zetel van de vereniging is vanaf 1 juli 2013 gevestigd te 1000 Brussel, Gasthuisstraat 31, in het

gerechtelijk arrondissement Brussel.

HU kan overgebracht worden naar elke andere plaats bij beslissing van de algemene vergadering. Ze

zetelverplaatsing wordt aanzien als een wijziging van de statuten.

Il Samenstelling Raad van Bestuur

De bestuurders zijn ontslagnemend: Xavier Gellynck, Johan Van Bosch, Erik Hoeven, Didier Lauwerysen, Wouter Wytynck, Jos Piron en Carl Destrooper,

Volgende personen worden unaniem herbenoemd tot bestuurder van de vereniging:

Johan Van Bosch, geboren te Hoogstraten op 22 mei 1969, wonende te 2100 Deurne, Herentalsebaan 617

Erik Hoeven, geboren te Tongeren op 8 oktober 1976, wonende te 3320 Hoegaarden, Nerm 94

Didier Lauwerysen, geboren te Brussel op 13 februari 1966, wonende te 2328 Meerie, Groot Eyssel 56

Wouter Wytynck, geboren te Ronsele op 10 mei 1965, wonende te 9031 Drongen, Luchterenhof 9

Jos Piron, geboren te Turnhout op 24 april 1962, wonende te 2380 Ravels, Peelsestraat 56

Cari Destrooper, geboren te Kalmthout op 13 mei 1962, wonende te 2330 Merksplas, Steenweg op

Hoogstraten 145

Erik Hoeven en Wouter Wytynck worden verkozen tot Ondervoorzitter.

Namens het Verbond van Pluimvee, Eieren en Konijnen VZW

Erik Hoeven

Ondervoorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

111113111,ILLI 1111

Vo+ behoi

aan

Belg Staat:

II

13/07/2012
ÿþ MoD 2.2

" " In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

(71





NEERGELEGD

- 4 -07- 2012

RECHe~i~,~ VAN

_ vMnIS A TlTT1T'T " i''r r"T`\TP

*iaiaasar

ber aE Be Sta:

Ondernemingsnr : 444.093.813

Benaming

(voluit) : Verbond voor Pluimvee, Eieren en Konijnen

(verkort) : VISPEK

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Beekstraatkouter 70, 9031 Drongen

Onderwerp akte : Statutenwijziging, benoeming en ontslag

Bij algemene vergadering van 5 juni 2012 werd beslist:

Ontslag bestuurder Jacques Viaene

Benoeming bestuurder Xavier Gellynck

Benoeming bestuurder Johan Van Bosch

Art, 2, wordt gewijzigd als volgt:

"De zetel van het Verbond is vanaf 5 juni 2012 gevestigd in Beekstraat 35, 9920 Lovendegem, gerechtelijk

arrondissement Gent.

Hij kan overgebracht worden naar elke andere plaats bij beslissing van de algemene vergadering. De'

zetelverplaatsing wordt aangezien als een wijziging van de statuten."

Xavier Gellynck

Bestuurder

ipete ktifLla,à irieizAeL.401:cà~x.~l;~.~~art~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/04/2011
ÿþ MOD 2.2

~CL_ _ ! ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

~ NEERG.ELEGD

1 2 APR, 2011

RECKOO HH~iANKDEL `~i~t~

fstNiT

luit*IIiihosasaIII~IIMIII M

v

im

Ondernemingsnr : 444.093.813

Benaming

(voluit) : Verbond voor Pluimvee, Eieren en Konijnen

(verkort) : VEPEK

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Beekstraatkouter 70, 9031 Drongen

Onderwerp akte :

Bij Algemene Vergadering van 31 maart 2011 werd beslist:

toevoeging aan Art. 4.: "Naargelang het voorwerp van coordinatie kunnen alle in overeenstemming met het: Fokkerijbesluit erkende verenigingen of organisaties van pluimvee, loopvogels en konijnen lid worden van' VEPEK."

Bij Algemene Vergadering van 31 maart 2011 werd beslist:

Ontslag bestuurder Dejaegher Yvan, rijksregisternummer 541021.317.63

Ontslag bestuurder Hertogs Ilka, rijksregistemummer 700217.166.32

Benoeming bestuurder Hoeven Erik, rijksregistemummer 761008.195.67

Benoeming bestuurder Lauwerysen Didier, rijksregistemummer 660213.281.50

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hierbij neergelegd coördinatie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VERBOND VOOR PLUIMVEE, EIEREN EN KONIJNEN (V…

Adresse
Zetel: Gasthuisstraat 31, 1000 Brussel

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale