VGD BEDRIJFSREVISOREN

BV CVBA


Dénomination : VGD BEDRIJFSREVISOREN
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 875.430.443

Publication

05/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 31.07.2014 14381-0136-039
28/02/2014
ÿþ"

Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111M1111

BRUSSEL

1 9 FEB 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0875.430.443

Benaming

(voluit) : VGD BEDRIJFSREVISOREN

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met', beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1090 Brussel, Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4 (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 15 februari 2014: Volgende rechtspersoon werd benoemd tot bestuurder met ingang vanaf heden:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA 'Bart Roose Bedrijfsrevisor' met zetel te 2820 Bonheiden, Spiekelei 12; ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen en met BTW-nummer BE 0834.372.818; vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bart Roose, wonend te 2820 Bonheiden, Spiekelei 12 (rijksregisternummer 761122 - 027 16),

Voormelde burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Bart Roose Bedrijfsrevisor', vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Peter Bruggeman

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/01/2014
ÿþ Mad Word 11.1

( c : j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4 6JAW. 2.1314

Griffie

Ondernemingsnr : 0875.430.443

Benaming

(voluit) : VGD Bedrijfsrevisoren

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met bepekte aansprakelijkheid

Zetel : 1090 Brussel, Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4 (volledig adres)

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN VAN DE VENNOOTSCHAP "DE DEKEN, SCHEFFER, VAN REUSEL & C°, BEDRIJFSREVISOREN IN DE HAND VAN DE VENNOOTSCHAP "VGD BEDRIJFSREVISOREN" ONTSLAG VAN ZAAKVOERDERS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Guillaume Beuckelaers, notaris met standplaats te Antwerpen-Berchem, dat op 30 december 2013, ten kantore, Grote Steenweg 293 te Antwerpen-Berchem, gezamenlijk werd gehouden de buitengewone algemene vergaderingera van;

A.VGD Bedrijfsrevisoren, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met bepekte aansprakelijkheid, met zetel te 1090 Brussel, Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4.

-hierna ook genoemd A of ook genoemd "ovememende vennootschap"-

B.DE DEKEN, SCHEFFER, VAN REUSEL & C°- Bedrijfsrevisoren, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus 3

-hierna ook genoemd B of ook genoemd "overgenomen vennootschap",

Dat de vergaderingen beraadslaagd en besloten hebben over de volgende punten die op de respectievelijke agenda's vermeld stonden:

1.EERSTE BESLUIT: GERUISLOZE FUSIE

1. Principieel besluit tot fusie

a/De voorzitter geeft een korte samenvatting van de voormelde fusie voorstellen opgemaakt door de respectievelijke raad van bestuur en zaakvoerders van de vennootschappen op 6 november 2013, neergelegd respectievelijke ier griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 15 november 2013 en ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 12 november 2013, waarin voorgesteld wordt dat vennootschap B (DE DEKEN, SCHEFFER, VAN REUSEL & C"-Bedrijfsrevisoren) door fusie overgenomen wordt door vennootschap A (VGD Bedrijfsrevisoren).

De raad van bestuur en zaakvoerders hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van, het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

De vergadering erkent dat aile stukken conform artikel 720 § 1 en 2 van het Wetboek van Vennootschappen werden ter beschikking gesteld.

Conform artikel 720 § 2 ,4 ° laatste lid van het Wet-boek van Vennootschappen stemmen alle vennoten van de be-trokken vennootschappen in de gezamenlijke vergadering ermee in dat geen tussentijdse cijfers vereist zijn.

b/De algemene vergadering van vennootschap B besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

dDe algemene vergadering van vennootschap A besluit tot fusie door overneming van het vermogen van vennoot-schap B over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van vennootschap A en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staal afgesloten per 30 juni 2013.

Uit de staat blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap B 504.812,24 EUR bedraagt en dat alle verrichtingen en handelingen gesteld door vennootschappen B sedert 1 juli 2013 tot op vandaag voor rekening zijn van vennootschap A.

2, Gevolgen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

y

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

al Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het ver-mogen van vennootschappen B, met alle rechten en' plichten, over op vennootschap A.

Er wordt akte genomen dat, ingevolge voormelde overgang van vermogen, geen onroerende goederen of zakelijke rechten toebehoren aan de overgenomen vennootschap B.

De aandelen van de vennootschappen B in het bezit van vennootschap A zullen door de raad van bestuur van vennootschap A worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op 30 juni 2013.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 1 juli 2013, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap A.

De schulden van vennootschap B gaan over op de overnemende vennootschap A.

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemende vennootschap A.

bf Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat:

 enerzijds de fusie door overneming van vennootschap B (DE DEKEN, SCHEFFER, VAN REUSEL & C°-Bedrijfsrevisoren), door vennootschap A (VGD Bedrijfsrevisoren), werd verwezenlijkt.

-- anderzijds de vennootschap B (DE DEKEN, SCHEFFER, VAN REUSEL & C°-Bedrijfsrevisoren), definitief opgehouden heeft te bestaan.

2.TWEEDE BESLUIT: ONTSLAG EN KWIJTING VAN DE ZAAKVOERDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

I. De vergadering van de respectievelijke vennootschappen aanvaardt het ontslag, en geeft tevens volledige kwijting van de nagemelde respectievelijke zaakvoerders voor alle handelingen die zij hebben verricht in uitoefening van hun functie tot op heden: worden aldus eervol ontslagen met ingang vanaf heden en krijgen volledige kwijting de enige twee zaakvoerders van de vennootschap B (DE DEKEN, SCHEFFER, VAN REUSEL & C°-Bedrijfsrevisoren), zijnde:

1/- de heer SCHEFFER Aimé Bertrand J, geboren te Hoboken op 22 augustus 1950, wonende te 2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 176

21- de heer LINDEMANS Maarten Josée P, geboren te Asse op 8 december 1976, wonende te 3370 Boutersem, Koppeleikenstraat 51.

3. DERDE BESLUIT: OPDRACHTEN-VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur van de overnemende vennootschap A (VGD Bedrijfsrevisoren) tot uitvoering van de genomen besluiten en voor zover als nodig volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten van de overnemende vennootschap, alsmede wordt aan ieder bestuurslid van de overnemende vennootschap A de bevoegdheid toegekend om alle formaliteiten met betrekking tot de verwezenlijking van de geruisloze fusie te vervullen, met recht van indeplaatsstelling.

Volmacht

De vergadering en voor zover van toepassing de zaak-voerders of hun gemachtigde/rechtsopvolger van overgenomen burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B (DE DEKEN, SCHEFFER, VAN REUSEL & C°-Bedrijfsrevisoren) en de bestuurders van de overnemende burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coiiperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheidB (DE DEKEN, SCHEFFER, VAN REUSEL & C°-Bedrijfsrevisoren), verlenen bij deze bijzondere volmacht aan burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", met kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, of aan één van haar bedienden, met name aan mevrouw Griet Goossens, wonende te 1880 ' Kapelle-op-den-Bos, Veldstraat 39, met recht van indeplaatsstelling, om aile mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de registratie, de neerlegging en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de : bestuurder en van deze algemene vergadering, alsook alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen bij de Kruispuntbank voor ondernemingen en/of een ondernemingsloket, en alle formaliteiten te vervullen bij de Federale overheidsdienst Financiën, met name onder meer de Belasting over de Toegevoegde Waarde administratie, de Administratie der Directe Belastingen, de rijksdienst voor sociale zekerheid (RSZ) en alle andere administraties zoals een Sociaal Verzekeringsfonds, een sociaal secretariaat.

STEMMEN

Alle voormelde drie besluiten werden genomen met éénparigheid van stemmen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte dd. 30/12/2013

Notaris Guillaume Beuckelaers te Antwerpen-Berchern

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

22/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*13179947*

Vc behr

aai

Bet Staa

V

II

BRUSSEL'

12 -n`"

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0875.430.443

Benaming

(voluit) : VGD BEDRIJFSREVISOREN

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1090 Jette (Brussel), Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4 (volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel inzake de geruisloze fusie van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'De Deken, Scheffer, Van Reusel & C°, Bedrijfsrevisoren' door overneming door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'De Deken,

Scheffer, Van Reusel & C°, Bedrijfsrevisoren'

Uit een fusievoorstel opgemaakt op 6 november 2013 door de zaakvoerders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `De Deken, Scheffer, Van Reusel & C°, Bedrijfsrevisoren' en de bestuurders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'VGD Bedrijfsrevisoren', conform artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, blijkt het volgende:

De fusie betreft de overname van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA 'De Deken, Scheffer, Van Reusel & C°, Bedrijfsrevisoren', met zetel te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5; ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen en met BTW-nummer BE 0435.151.007, door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA `VGD Bedrijfsrevisoren', met zetel te 1090 BrusselfJette, Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4; ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel en met BTW-nummer BE 0875.430.443, waardoor het gehele vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA 'De Deken, Scheffer, Van Reusel & C°, Bedrijfsrevisoren', zowel de rechten als de verplichtingen, zal overgaan op de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA `VGD Bedrijfsrevisoren'. Daar alle aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA `De Deken, Scheffer, Van Reusel & C°, Bedrijfsrevisoren', reeds in handen zijn van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA VGD Bedrijfsrevisoren' betreft het hier een geruisloze fusie. Bijgevolg zullen er ook geen nieuwe aandelen worden uitgegeven.

Het doel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA 'De Deken, Scheffer, Van Reusel & C°, Bedrijfsrevisoren', is in haar statuten als volgt omschreven:

'De vennootschap heeft uitsluitend tot doel, zowel in België als in het buitenland, alle opdrachten uit te voeren die bij of krachtens de wet aan de bedrijfsrevisoren zijn toevertrouwd en op algemene wijze, alle controle-opdrachten te vervullen met betrekking tot boekhoudkundige staten van ondernemingen, verricht met toepassing van of krachtens de wet.

Tevens kan de vennootschap alle werkzaamheden uitoefenen die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

De vennootschap mag alle handelingen verrichten, zowel roerende als onroerende, die de verwezenlijking van haar doel beogen of bevorderen.

Zij mag onder meer samenwerken met en deelnemen, door fusie of anders, in andere vennootschappen met gelijkaardig doel, alsmede samenwerken met en deelnemen, door fusie en anders, in andere professionele vennootschappen van beoefenaars van zelfstandige beroepen met een aanvullend karakter aan haar doel en deelnemen, door fusie of anders, in interprofessionele vennootschappen van beoefenaars van zulke beroepen.'

Het doel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA `VGD Bedrijfsrevisoren' is in haar

statuten als volgt omschreven:

'De vennootschap heeft tot doel alle opdrachten uit te voeren die bij of krachtens de gecoördineerde wet

__va a 22 _juli_ 195.3. houdende. _de _opricbting_ man._een_ iristitu ut ma n _de _Bedrijfsrevisoren_ eo_.organisatie. van..het.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bet' en

et

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor aan de bedrijfsrevisoren uitsluitend zijn toevertrouwd en op' algemene wijze, alle revisorale opdrachten te vervullen met betrekking tot financiële overzichten, verricht met toepassing van of krachtens de wet.

De vennootschap mag alle handelingen zowel roerende ais onroerende verrichten die de verwezenlijking van haar doel beogen, Zij mag ondermeer samenwerken met en deelnemen in' andere professionele vennootschappen van beoefenaars van zelfstandige beroepen met een aanvullend karakter aan haar doel en deelnemen in interprofessionele vennootschappen van beoefenaars van zulke beroepen in de mate dat het voorgaande strookt met de wetgeving en de toepasselijke deontologische normen.'

De zaakvoerders van de over te nemen vennootschap, hetzij de burgerlijke vennootschap onder de vorm

van een BVBA 'De Deken, Scheffer, Van Reusel & C°, Bedrijfsrevisoren', zijn:

1.de heer SCHEFFER Aimé, wonend te 2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 176;

2.de heer LINDEMANS Maarten, wonend te 3370 Boutersem, Koppeleikenstraat 51.

De bestuurders van de overnemende vennootschap, hetzij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van

een CVBA `VGD Bedrijfsrevisoren' zijn:

1.De Heer DE VOOGHT Guy, wonend te 2930 Brasschaat, Bredabaan 817.

2.De Heer WAUTERS Marc, wonend te 9120 Vrasene (Beveren), Mosselbank 53.

3.De Heer DE MEYER Philip, wonend te 2950 Kapellen, Holle Weg 42.

4, De Heer MOREELS Tony, wonend te 9240 Zele, Durmen 283.

5. De Heer BRUGGEMAN Peter, wonend te 9520 Sint-Lievens-Houtem, Ijshoutestraat 4,

6. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "JEAN-MICHEL DALLE & CO BEDRIJFSREVISOREN" met zetel te 8870 Izegem, Leenstraat 77; ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk en met BTW-nummer 0473.507,874; hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Jean-Michel Dalle, bedrijfsrevisor, wonend te 8670 Koksijde, Leopold-11-laan 149.

7. De Heer LELIE Jurgen, , wonend te 9200 Dendermonde/Mespelare, Singelweg 82,

8. De Heer LINDEMANS Maarten, wonend te 3370 Boutersem, Koppeleikenstraat 51.

9. De Heer VERVOORT Edwin, wonend te 2960 Brecht, Boogschutterlaan 1.

10. De Heer MAES Peter, wonend te 3140 Keerbergen, Kasteeldreef 11.

11. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "Filip Viaene" met zetel te 8520 Kuurne, Sint-Pietersstraat 40; ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk en met BTW-nummer 0898.376.485; hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Filip Viaene, wonend te 8520 Kuume, Sint-Pietersstraat 40.

Vanaf 1 juli 2013 zullen de verrichtingen gesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA 'De Deken, Scheffer, Van Reusel & C°, Bedrijfsrevisoren', boekhoudkundig geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA `VGD Bedrijfsrevisoren'

De enige vennoot van de over te nemen vennootschap is de overnemende vennootschap zelf en bezit geen bijzondere rechten. Er zijn in de over te nemen vennootschap tevens geen houders van andere effeoten dan aandelen. Derhalve worden uit dien hoofde geen bijzondere voordelen toegekend.

Aan de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend in het kader van de geruisloze fusie.

Maarten Lindemans

bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel d.d.6 november 2013

30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 25.07.2013 13350-0497-039
18/02/2013
ÿþmod 11.1

4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

6 FEB 2O

BRUSSEL'

Griffie

nu m ni u i i iii~i

+13028619*

Vo beha aan Belg Staats

IIA

Ondernemingsnr : 0875430443

:i

ii Benaming (voluit) : VGD Bedrijfsrevisoren

li (verkort)

ii

Rechtsvorm : burgerlijke VN ovv Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Greenland Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4

1090 Brussel

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal van de buitegenwone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "VGD Bedrijfsrevisoren" gehouden voor Meester Christiane Denys, Notaris reet; standplaats te Zele, op tweeëntwintig januari tweeduizend en dertien, Geregistreerd 7 bladen, i g geen verzendingen te Dendermonde 1 op 24 januari 2013, reg. 5, boek 125, blad 17, vak, 10. Ontvangen 25 euro. Getekend E.A. M. Kindermans., blijkt het volgende:

li *De vergadering besliste met eenparigheid van stemmen de statuten aan te passen aan het nieuwei intern reglement dat werd goedgekeurd door de vennoten op 21 april 2012 en van kracht is vanaf 1' ii januari 2013:

a) De vergadering besliste tot de creatie van aandelen van de categorie P, en tot vervanging van de categorie aandelen A en B door de categorie aandelen A en P;

il De vergadering besliste daartoe de tweede en derde alinea van artikel 5 van de statuten aan te passen i en te vervangen door de volgende tekst:

Het wordt vertegenwoordigd door tweeënvijftig duizend aandelen (52.000) zonder vermelding van; i waarde, die elk één/tweeënvijftigduizendste (1/52.000ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen,; il en die behoren tot categorie A.

Het vast kapitaal kan enkel worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering.; =i Het veranderlijk kapitaal wordt verhoogd respectievelijk verminderd door toetreding respectievelijk; uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen en kan worden l; vertegenwoordigd door aandelen van de categorie A of de categorie P. Deze verrichtingen: geschieden volgens de modaliteiten voorgeschreven in het intern reglement zonder dat de statuten; dienen gewijzigd te worden. De aandelen zijn op naam en zijn opgedeeld in twee categorieën:; categorie A en categorie P. De rechten en plichten -- in het bijzonder het onderscheid tussen dei categorieën A en P -- verbonden aan de aandelen worden bepaald in deze statuten, het intern; reglement en het Wetboek van Vennootschappen.'

b) De vergadering besliste artikel 28 van de statuten in verband met het stemrecht aan te passen aan de twee nieuwe categorieën van aandelen A en P en dit artikel te vervangen als volgt:

;i `Elk A-aandeel geeft zonder beperking recht op één stem. De P-aandelen geven slechts stemrecht int i; de gevallen voorzien in het intern reglement, waarbij elk P-aandeel recht geeft op één stem. De beslissingen worden genomen overeenkomstig de regels vastgelegd in het intern reglement.'

* De vergadering besliste met eenparigheid van stemmen de artikelen 6, 8, 11, 13, 18, 19, 21 en 33 van de statuten aan te passen ter verduidelijking van de tekst, als volgt:

i a) In artikel 6 van de statuten wordt een nieuwe zesde alinea toegevoegd en wordt de zevende;

alinea vervangen als volgt:

`De rechten en plichten van de vennoten zijn vastgelegd in deze statuten, het intern reglement en het;

ii Wetboek van Vennootschappen.

:1-Teil-OPZiei t -mailde.betrokk_en venxZo4t.YYoUd Ile..Y slib at cllePSP9nttac beeld igd Fbi :_______.,,,___

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Vaor-'behieden aan het Belgisch Staatsblad

- het bereiken van de Ieeftijd bepaald in het intern reglement;

- het overlijden;

- de definitieve volledige werkonbekwaamheid;

- de uittreding;

- de uitsluiting;

- het kennelijk onvermogen;

- de onbekwaamverklaring.'

b) De titel van artikel 8 wordt vervangen als volgt:

`ARTIKEL 8. CONCURRENTIE- EN AFWERVINGSVERBOD.'

In de derde zin van artikel 8 wordt na de woorden `twee jaar' de woorden ` in België' toegevoegd

en de laatste zin van dit artikel wordt vervangen als volgt:' De modaliteiten van dit concurrentie-en

afwervingsverbod waaraan de vennoot zich onderwerpt, worden vastgelegd in het intern reglement.'

c) De eerste zin van artikel 11 van de statuten wordt vervangen als volgt: `De algemene vergadering beslist over de aanvaarding van nieuwe vennoten overeenkomstig de procedure en de meerderheidsvereiste zoals bepaald in het intern reglement zonder de redenen van haar beslissing te moeten geven.'

Aan de laatste zin wordt volgende zinsnede toegevoegd:'overeenkomstig de modaliteiten en beperkingen voorgeschreven door het intern reglement.'

d) De titel van artikel 13 wordt vervangen als volgt:

`ARTIKEL 13. UITTREDING VAN VENNOTEN'

In de eerste zin worden de woorden `zich uit de vennootschap terugtrekken' vervangen door

`uittreden in de gevallen en'.

e) In artikel 18 van de statuten wordt de laatste zin geschrapt.

fl In artikel 19, eerste en tweede alinea van de statuten worden de woorden `de wettelijke vertegenwoordigers van een gefailleerde of in staat van kennelijk onvermogen verklaarde vennoot' geschrapt en vervangen door `hun rechtsopvolgers' in de eerste alinea en door `of zijn rechtsopvolgers' in de tweede alinea.

De laatste alinea wordt aangevuld met de volgende woorden: `of nog te realiseren volstortingen'.

g) ln de eerste alinea van artikel 20 van de statuten wordt na de woorden `verkozen onder de vennoten', de woorden `houders van A-aandelen' toegevoegd.

h) Artikel 33 van de statuten in verband met de vereffening wordt aangevuld met de volgende tekst:

`De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.'

* De vergadering besliste met eenparigheid van stemmen het vast gedeelte van het kapitaal te verminderen met een bedrag van tienduizend honderd zesentwintig euro zestien cent (10.126,16 EUR), om het te brengen van twintig duizend euro (20.000,00 EUR) op negenduizend achthonderd drieënzeventig euro vierentachtig cent (9.873,84 EUR) door omzetting van een gedeelte van het vast kapitaal in variabel kapitaal, en dit ten belope van tienduizend honderd zesentwintig euro zestien cent (10.126,16 EUR), waardoor er vijfentwintig duizend zeshonderd tweeënzeventig (25.672) aandelen blijven deel uitmaken van het vast gedeelte van het kapitaal en achtentwintig duizend zeshonderd drieënnegentig (28.693) aandelen zullen deel uitmaken van het variabel gedeelte van het kapitaal, en dit onder de opschortende voorwaarde van de voltrekking van de onmiddellijk daaropvolgende kapitaalverhoging zoals hieronder vermeld, om het vast gedeelte van het kapitaal te brengen op het minimumkapitaal, zoals vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

* De vergadering besliste met eenparigheid van stemmen het vast gedeelte van het kapitaal te verhogen met een bedrag van achtduizend zeshonderd zesenzeventig euro zestien cent (8.676,16 EUR) door inlijving van een deel van de overgedragen winst ten belope van een bedrag van zesduizend driehonderd tweeëntachtig euro zestien cent (6.382,16 EUR) en de beschikbare reserves







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van l_uiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

e Voor-

1hehibtYen

aan het

Belgisch

Staatsblad

ten belope van een bedrag van tweeduizend tweehonderd vierennegentig euro (2.294,00 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, om het vast gedeelte van het kapitaal van negenduizend achthonderd drieënzeventig euro vierentachtig cent (9.873,84 EUR) te brengen op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR).

* De vergadering stelde vast dat ingevolge voormelde verhoging van het vast gedeelte van het kapitaal door inlijving van een deel van de overgedragen winst en van de beschikbare reserves, de kapitaalvermindering vermeld in punt 3 van de agenda, is verwezenlijkt.

* De vergadering besliste met eenparigheid van stemmen de uittreding als vennoot van de Heren Hugo Van Geet, wonende te Hamme, Plezantstraat 14 en Rudolf Leys, wonende te Willebroek, Keizerstraat 11,uit het variabel gedeelte van het kapitaal te bevestigen, wegens het bereiken van de leeftijd zoals bepaald in het intern reglement en het addendum aan het intern reglement met de bijzondere regeling voor de heer Hugo Van Geet. Aan de heren Hugo Van Geet en Rudolf Leys zal het scheidingsaandeel worden uitbetaald op de wijze en berekend volgens de modaliteiten zoals bepaald in de statuten en het intern reglement. Alle vennoten (inclusief Hugo Van Geet en Rudolf Leys) evenals alle leden van de raad van bestuur gingen unaniem akkoord dat de berekening zal gebeuren op basis van het eigen vermogen blijkend uit de goedgekeurde jaarrekening per 31-122012. Ze verklaarden uitdrukkelijk te verzaken aan een (her)berekening op basis van de jaarrekening per 31-12-2013, zoals voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering besliste verder tot de Uitboeking en de vernietiging van de 17.588 aandelen die hen toebehoren, namelijk 13.324 aandelen voor Hugo Van Geet en 4.264 aandelen voor Rudolf Leys.

* De vergadering besliste met eenparigheid van stemmen tot de uitgifte van 2 P-aandelen in het variabel kapitaal aan de prijs van één (1) euro, waarvan één (1) aandeel wordt onderschreven door de heer Hugo Van Geet en één (1) aandeel door de heer Rudolf Leys.

Deze P- aandelen hebben de rechten en plichten zoals bepaald in de statuten, het intern reglement en het addendum aan het intern reglement met de bijzondere regeling voor de heer Hugo Van Geet.

* De vergadering besliste met eenparigheid van stemmen de 36.777 resterende aandelen, na de uittreding van de heren Hugo Van Geet en Rudolf Leys, te delen door 364, zodat er voortaan slechts (afgerond) 101 aandelen van de categorie A zijn; waarvan er éénenzeventig (71) aandelen behoren tot het vast gedeelte van het kapitaal en dertig (30) aandelen behoren tot het variabel gedeelte van het kapitaal.

De vergadering besliste vervolgens om de eerste en tweede alinea van artikel 5 van de statuten aan te passen aan voorgaande besluiten als volgt:

`Het vast gedeelte van het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door éénenzeventig (71) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/éénenzeventigste (1/71ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen, en die behoren tot categorie A.'

* De vergadering besliste met eenparigheid van stemmen de heer Filip Viaene, wonend te 8520 Kuurne, Sint-Pietersstraat 40 (rijksregisternummer 73.12.19 257-14), als vennoot te aanvaarden en besluit dat hij vijf aandelen dient te onderschrijven van het variabel kapitaal aan de prijs zoals bepaald in het intern reglement.

* De heren Hugo Van Geet (rijksregisternummer 490403 285 03) en Rudolf Leys (rijksregisternummer 520225 297 59) namen ontslag als bestuurder vanaf 31 december 2012.

De vergadering besliste met eenparigheid van stemmen de heren Edwin Vervoort (rijksregisternummer 560126 183 26),wonende te Brecht, Boogschutterlaan 1, Peter Maes (rijksregisternummer 670619 135 65),wonende te Keerbergen, Kasteeldreef 11 te benoemen tot bestuurders.

Verder besliste de vergadering ook de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA `Filip Viaene', met zetel te 8520 Kuurne, Sint-Pietersstraat 40, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0898.376.485; vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer Filip Viaene (rijksregisternummer 731219 257 14), wonend te 8520 Kuurne, Sint-Pietersstraat 40, te benoemen tot bestuurder.

* De vennoten verleenden bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten ", met kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, of aan één van haar bedienden, met name aan mevrouw Griet Goossens, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Veldstraat 39, bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van

.indeplaatsstelling, om aile mogelijke formaliteiten_ te vervullen betreffende neerlegginge. en/of





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

publicaties die verband houden met beslissingen van de bestuurders, van de algemene vergadering of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen.

VOOR ANALYSTISCH UITTREKSEL

Notaris Christiane Denys

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte met ingevoegd de volmachten De gecoordineerde statuten

i C `/Cor. lehoucfen

ti aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bb. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/10/2012
ÿþM1 rij Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behouc aan hc Beigis+ Staatsb

BRUSSEL

ri,?

G 2012

L_

Biflageirüij-hetleeigisth-Sta-atsblad 26tt0/161î ÿÿ Amexus d'ü IVIbiliteur bétgë

" iaiIssaa*

" Ondernemingsnr : 0875.430443

Benaming

(voluit) : VGD Bedrijfsrevisoren

(verkort) :

Rechtsvorm ; Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve venncotschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1090 Brussel/Jette, Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 (volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging - toevoeging busnummer

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur de dato 12 oktober 2012:

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen vanaf 1 november 2012, op verzoek van de postdiensten, het busnummer 4 toe te voegen aan het adres van de vennootschap, zodat het adres van de vennootschap voortaan als volgt zal luiden:

Greenland - Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4 te 1090 Brussel (Jette)

Peter Bruggeman Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetiij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 09.07.2012 12276-0487-038
05/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.07.2011, NGL 29.07.2011 11367-0130-034
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 31.08.2010 10505-0248-037
10/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 03.07.2009 09375-0307-018
14/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 10.07.2008 08387-0183-018
30/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 24.07.2007 07451-0385-019
03/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.06.2006, NGL 02.08.2006 06601-3690-016
14/07/2015
ÿþ(n2

,i~nr~~Át+"i1

flhII

i

!bd Word 71.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" n

r

3~G._~ 203

ter griffie `rcrr PvIfc-i" bildutalige

rechtbani. van ~:í~~~ifi~, ~~ ~~ I arucsei

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 875.430.443

Benaming

(voluit) : VGD Bedrijfsrevisoren

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1090 Brussel/Jette, Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4 (volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 27 juni 2015:

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen in te gaan op het verzoek van de heer Jurgen Lelie om ontslag te krijgen als bestuurder en besluit in zijn plaats de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA 'Jurgen Lelie, Bedrijfsrevisor' met zetel te 9200 DendermondefMespelare, Singelweg 82, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde onder nummer 630.656.782, met de heer Jurgen Lelie als vaste vertegenwoordiger, te benoemen als bestuurder.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA `Jurgen Lelie, Bedrijfsrevisor' met zetel te 9200 Denderrnonde/Mespelare, Singelweg 82, met de heer Jurgen Lelie, wonend te 9200 Dendermonde/Mespelare, Singelweg 82, als vaste vertegenwoordiger, verklaart haar mandaat te aanvaarden.

voor eensluidend uittreksel

Marc Wauters

bestuurder

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/08/2015
ÿþMod Word 1i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergc/egc>flontvancJsan cp

bel

aa

Be Stag

15 23064

111111111

I kine 2015

ter griffe van ------------ -- -

snr : 0875.430.443 ~~ irf e f'r ?

Ondernemin

g rechtbank van koophan di

Benaming

(vomit) : VGD BEDRIJFSREVISOREN

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1090 Brussel, Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Op 30 april 2015 werd het mandaat van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "JEAN-MICHEL DALLE & CO BEDRIJFSREVISOREN' met zetel te 8670 Koksijde, Tennislaan 11; ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Veurne en met BTW-nummer 0473.507.874, met als vaste vertegenwoordiger, de Heer Jean-Michel Dalle, bedrijfsrevisor, wonend te 8670 Koksijde, Tennislaan 11, als bestuurder beëindigd.

ln de bijzondere algemene vergadering van vennoten gehouden op 17 augustus 2015 werd de heer Peter Vandewalle, wonend te 8610 Kortemark, Torhoutstraat 54, benoemd tot bestuurder met ingang van 16 augustus 2015. Hij heeft verklaard dit mandaat te aanvaarden.

Marc Wauters

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.09.2015, NGL 30.09.2015 15631-0263-040

Coordonnées
VGD BEDRIJFSREVISOREN

Adresse
BURGEMEESTER ETIENNE DEMUNTERLAAN 5, BUS 4 1090 BRUSSEL

Code postal : 1090
Localité : JETTE
Commune : JETTE
Région : Région de Bruxelles-Capitale