VGP FM SERVICES PLUS

Société en commandite par actions


Dénomination : VGP FM SERVICES PLUS
Forme juridique : Société en commandite par actions
N° entreprise : 501.572.053

Publication

29/04/2014 : Verplaatsing maatschappelijke zetel
Uittreksel uit het verslag van de statutaire zaakvoerder dd. 4 april 2014

Uit het verslag van de statutaire zaakvoerder gehouden op 4 april 2014 blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar volgend adres:

9240 Zèle, Spînnerijstraat 12.

Voor ontledend uittreksel,

Jan Van Geet, statutair zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.
09/10/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie var de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

_J

I II

11111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

KOOPHANDEL GENT

3 0 SEP. 201/i

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr: 0501.572.053

Benaming (voluit) : VGP FM SERVICES PLUS

(verkort) : Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel ; Spinnerijstraat 12

F 9240 Zele j

É Onderwerp akte :Ontbinding en vereffening

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de comm.v.a.; VGP FM Services Plus, met maatschappelijke zetel te 9240 Zele, Spinnerijstraat 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent -- afdeling Dendermonde, met ondernemingsnummer;

;, 0501.572.053, opgemaakt door notaris Sophie VAN dER BIEST te Dendermonde op 26 september 2014, nog te registreren, waaruit blijkt dat de vergadering onder meer beslist heeft:

1. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de verslagen van de zaakvoerder en deJ revisor en van de staat van activa en passiva de dato 30 juni 2014, om er voorafgaandelijk dezer een; afschrift van te hebben ontvangen.

2. gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van deJ vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 W.Venn. tot ontbinding en vereffening in één akte.

f Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) zijn luidens de staat van activa en passiva, niets uitgezonderd en dat de kosten naar aanleiding van de ontbinding en de vereffening van de;

!; notaris en de bedrijfsrevisor werden betaald voorafgaand aan de opmaak van het revisoraal verslag; en de akte van ontbinding, beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen tot de ontbinding; van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar. De vergadering:

verklaart dat de rekeningen en bewijsstukken betreffende deze vereffening haar werden voorgelegd, dat zij deze heeft kunnen onderzoeken zoals bepaald in artikel 194 W.Venn. en keurt deze goed.

- keurt alle rekeningen en verrichtingen goed van het lopend boekjaar tot op heden. '

De vergadering beslist eveneens dat het resterend actief door de vennoten proportioneel aan hun, aandelenbezit zal worden teruggenomen.

Voor zover nodig zou blijken te zijn, bevestigen de vennoten dat zij bereid zijn om alle eventuele ;; toekomstige rechten en verplichtingen, die pas tot uiting zouden komen na de sluiting van de vereffening van de vennootschap te vervullen.

3. ontslag van rechtswege te verlenen van de enige zaakvoerder, na het einde van de opdracht van; de zaakvoerder vast stellen wegens de ontbinding en vereffening van de vennootschap. Er wordt; kwijting verleend aan de zaakvoerder over de uitvoering van zijn mandaat voor de periode vanaf;

het begin van het boekjaar tot op heden. i

4. gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten. Vervolgens stelt de vergadering; vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan vanaf heden.

5. dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard) gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgende adres: Spinnerijstraat 12 te 9240 Zele.

6. bijzondere volmacht te verlenen aan de burg. venn. ovv. CVBA "VGD Accountants en? Belastingconsulenten", met kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, evenals aan haar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van het Ondernemingsloket met het oog op de schrapping van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS SOPHIE VAN DER BIEST

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte - Verslag van de zaakvoerder dd. 18 september 2014 met staat van actief en passief per 30 juni 2014- Verslag van de revisor dd. 25 september 2014

-14

Voor-

behouden

aan het

;Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van. Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/06/2013
ÿþMod 2.]

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0501.572.053

Benaming

(voluit) : VGP FM Services Plus

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : 1090 Jette (Brussel), Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4

Onderwerp akte : Mededeling - neerlegging verslagen quasi-inbreng

ertr~~~~r ~r ~

03 &J'il 2à13

Griffie

iA u~leuuiu

13 8278*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Werden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel:

- het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "Verheyden, Heyvaert en C°, Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door haar aansprakelijke vennoot de heer Geert Heyvaert, kantoorhoudende te 9200 Dendermonde, Sint-Gillislaan 6/1 opgesteld overeenkomstig de artikelen 445 en 447 § 1, eerste lid en artikel 657 van het Wetboek van Vennootschappen; de dato 13 mei 2013 en

- het verslag van de zaakvoerder, Jan Van Geet, opgesteld overeenkomstig artikel 447 § 1, tweede lid en artikel 657 van het Wetboek van Vennootschappen de dato 13 mei 2013.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso _ Naam en handtekening.

06/12/2012
ÿþ

LLYtillelEam In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111 UIUI Illlllllllllf

*12197095*

be a B Str BRUSSa

2 7 NOV. 2012

Griffie



Ondernemingsnr :

il Benaming (voluit) :VGP FM Services Plus

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4

1090 Jette

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Christiane Denys, Notaris met standplaats te Zele, op zesentwintig november tweeduizend en twaalf neergelegd voor registratie, blijkt dat een ;; COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN werd opgericht, als volgt: Vennoot:

;;1. De naamloze vennootschap `VGP', met zetel te 1090 Jette (Brussel), Burgemeester Etienne; ,1 Demunterlaan 5 bus 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel en met BTW-nummer; BE 0887.216.042. 2. De Heer Jan Van Geet, wonend te Semily (Tsjechische Republiek), Horákova 678, PSC 513 01 (rijksregistemummer 710423 319 25 en met Belgische identiteitskaart met nummer 1420 000291 25).

Naam: "VGP FM Services Plus.

Maatschappeliike zetel: 1090 Jette, Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4 i; Doel: De vennootschap heeft tot doel:

11 De vennootschap is een houdstervennootschap en heeft tot doel de verwerving van participaties; onder gelijk welke vorm ook in ondernemingen en vennootschappen, zowel Belgische als1 buitenlandse, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk; ander middel van alle mogelijke effecten zoals deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels. I De vennootschap heeft verder tot doel het beheer en het te gelde maken van deze participaties. In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het; even welke, verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot; de bevordering van haar doel.

Daartoe kan de vennootschap alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich? voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven. Kortom, zij mag alles; doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. Zij eindigt niet door het overlijden van de zaakvoerder.

Maatschappelijk kapitaal:

il Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd EURO (61.500,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk één 1; honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

;; De aandelen, toegekend aan de oprichters, namelijk de NV 'VGP' en de Heer Jan Van Geet, zijn; aandelen van de klasse `A'.

Indien er andere vennoten toetreden tot onderhavige vennootschap ingevolge overdracht van' 1: aandelen of anderszins, zullen zij houders zijn van klasse 'B' aandelen, ingevolge omzetting van; ;; klasse 'A' aandelen.

k De rechten en plichten, verbonden aan de klasse 'A' en 'B' aandelen zullen geregeld worden in een; afzonderlijke aandeelhoudersovereenkomst.

;; a) de naamloze vennootschap VGP,voornoemd, verklaarde in te schrijven op 99 aandelen voor een bedrag van 60.885,00E door een inbreng in geld te doen van 60.885,00¬ ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

i

01.572.053

mod 11.1

Voor-

behou n a'an her Belgisch

Staatsblad



b) de heer Jan Van Geet, voornoemd, verklaarde in te schrijven op 1 aandeel voor een bedrag van 615,00¬ door een inbreng in geld te doen van 615,00¬

Bestuur.

Verbintenis van de aandeelhouders als stille of beherende vennoot.

De natuurlijke of rechtspersonen, houders van aandelen van de vennootschap die zich slechts verbinden tot beloop van hun inbreng zijn de stille vennoten. Hun verbintenis blijkt uit en is het gevolg van hun aandeelhoudersschap.

Beherende vennoten zijn deze aandeelhouders die zich bij uitdrukkelijk statutair beding met de vennootschap hoofdelijk en onbeperkt verbinden jegens derden. Deze verbintenis blijkt uit en is het gevolg van de hen in de statuten toegekende en door hen aangenomen hoedanigheid.

Aanwijzing van de beherende vennoot

De aandeelhouder waarvan hierna de identiteit is weergegeven, heeft zich als beherende vennoot hoofdelijk met de vennootschap verbonden: de Heer Jan Van Geet, voornoemd.

Zolang hij de hoedanigheid heeft van beherende vennoot, laat hij ten minste één aandeel van de vennootschap op zijn naam aantekenen in het register van aandelen. Het verlies van deze hoedanigheid door overdracht van al zijn aandelen of door ontslag, opzegging, overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen, onbekwaamheid of afwezigheid, belet het voortbestaan van de vennootschap niet.

De vennootschap wordt bestuurd door één beherende vennoot die in de vennootschapsakte bij wijze van statutaire bepaling als zaakvoerder wordt aangewezen.

Tot statutaire zaakvoerder wordt aldus benoemd: de Heer Jan Van Geet, voornoemd, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

De andere verschijner vermeld onder de nummer 1, de naamloze vennootschap VGP", is een stille vennoot, die slechts zijn inbreng verbindt.

Stille vennoten kunnen niet benoemd worden tot zaakvoerder.

De beherende vennoten die aandelen bezitten, kunnen alle rechten uitoefenen aan deze aandelen verbonden, zoals de aandeelhouders - stille vennoten.

De zaakvoerder is met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap. De zaakvoerder beschikt in de algemene vergadering over een vetorecht wat de handelingen betreft die de belangen van de vennootschap ten opzichte van derden betreffen of die de statuten wijzigen. Hij is bevoegd om aile daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder beschikt over de maatschappelijke handtekening, hij mag er gebruik van maken en de vennootschap verbinden voor alle zaken behorende tot het doel, zoals bepaald in artikel 3 van deze statuten.

Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste maandag van de maand juni om negen uur, Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en veertien.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, obligaties, warrants of met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaten, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn bewijzen van effecten op naam neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig december tweeduizend dertien.

Bestemming van het resultaat:

Van de netto winst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto winst.

Volmacht

De oprichters verlenen volmacht voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", met zetel te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, of aan één van haar bedienden, met name aan mevrouw Griet Goossens, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Veldstraat 39, bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoerder, van de algemene vergadering of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook om de formaliteiten met betrekking tot het handelsregister, de belasting over de toegevoegde waarde of kamer voor ambachten en neringen te vervullen. VOOR ANALYSTISCH UITTREKSEL

Notaris Christiane Denys

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte met ingevoegd de volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behQuen '-a'an he Belgisch Staatsblad

Coordonnées
VGP FM SERVICES PLUS

Adresse
1090 Brussel (Jette), Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4

Code postal : 1090
Localité : JETTE
Commune : JETTE
Région : Région de Bruxelles-Capitale