VICINIA

Association sans but lucratif


Dénomination : VICINIA
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 542.694.016

Publication

25/02/2014
ÿþ('Lrl M002.2

771-If :1171, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

linki).111j15,11111jj!ii

ri FEB 2014.

Griffie

Ondernemingsnr : 0542.694.016

Benaming

(voluit): Vicnia

(verkort) :

Rechtsvorm: Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel: Hertogsstraat 47-49, 1000 Brussel

Onderwerp akte Benoeming gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 9 januari 2014

1.Na bespreking beslist de raad van bestuur met eenparigheid van stemmen om te benoemen als voorzitter van de raad van bestuur van de vereniging met ingang van heden en voor een periode die eindigt na de algemene vergadering van 2019:

Vauban NV, niet maatschappelijke zetel te Hertogsstraat 47-49, 1000 Brussel, met ondernemingsnummer 0838.114.246, vast vertegenwoordigd door Gaëtan Hannecart.

2.Na bespreking beslist de raad van bestuur met eenparigheid van stemmen om te benoemen als gedelegeerd bestuurder van de vereniging met ingang van heden en voor een periode die eindigt na de algemene vergadering van 2019:

DW Consulting BVBA, met maatschappelijke zetel te Oud-Smetlede 87, 9340 Lede, met ondememingsnummer 0844.425.580, vast vertegenwoordigd door Kristoff De Winne.

3.Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan Mevrouw Julie Vanermen, wonende te Kluisdreef 11, 9300 ' Aalst, individueel bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om aile nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande beslissingen te publiceren en de nodige formaliteiten te vervullen bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de sociale en fiscale administraties,

Julie Vanermen

Bijzonder gevolmachtigde

p.

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/12/2013
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1: Naam

De vereniging draagt de naam  Vicinia .

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van de vereniging zonder winstoogmerk, vermelden de naam van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden  vereniging zonder winstoogmerk of door de afkorting  VZW , en het adres van de zetel van de vereniging.

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vereniging is gevestigd in Vlaanderen of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Heden is de zetel gevestigd te Hertogsstraat 47-49, 1000 Brussel, in het gerechtelijk arrdondissement Brussel. De raad van bestuur kan steeds beslissen om de zetel te verplaatsen binnen Vlaanderen of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en

verklaren bij deze onderhandse akte een vereniging zonder winstoogmerk op te richten in overeenstemming met de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, waarvan de statuten als volgt luiden:

Eenieder die in naam van de vereniging meewerkt aan een in eerste lid vermeld stuk waarop één van deze vermeldingen niet is aangebracht, kan persoonlijk aansprakelijk worden gesteld voor alle of voor een gedeelte van de verbintenissen die de vereniging krachtens dit stuk heeft aangegaan.

1. Matexi NV, met maatschappelijke zetel te Franklin Rooseveltlaan 180, 8790 Waregem, ondernemingsnummer 0405.580.655, vertegenwoordigd door Vauban NV, vast vertegenwoordigd door Gaëtan Hannecart, en Vanko Management BVBA, vast vertegenwoordigd door Luc Vandewalle, bestuurders;

2. Matexi Projects NV, met maatschappelijke zetel te Franklin Rooseveltlaan 180, 8790 Waregem, ondernemingsnummer 0821.445.389, vertegenwoordigd door Vauban NV, vast vertegenwoordigd door Gaëtan Hannecart, en De Blauwhoeve BVBA, vast vertegenwoordigd door Ivan Van de Maele, bestuurders; en

3. Vauban NV, met maatschappelijke zetel te Hertogsstraat 47-49, 1000 Brussel, met ondernemingsnummer 0838.114.246, vast vertegenwoordigd door Gaëtan Hannecart.

STATUTEN

Uittreksel uit de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van 28 november 2013

De ondergetekenden:

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Vicinia

België

Onderwerp akte : Oprichting

*13307435*

(afgekort) :

Rechtsvorm: : Vereniging zonder winstoogmerk

Luik B

Zetel : Hertogsstraat 47-49

0542694016

1000

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Brussel

Griffie

Neergelegd

04-12-2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Artikel 3: Doel

De vereniging heeft tot doel om via het ontwikkelen, promoten, verspreiden, verdedigen en profileren van vooruitstrevende en onderbouwde visies, fundamentele maatschappelijke hervormingen in België en Europa te bewerkstelligen en dit met het oog op het stimuleren van het maatschappelijk debat en onderzoek rond samenleven in wijken en buurten. De vereniging heeft een internationaal en toekomstgericht perspectief en opereert onafhankelijk van politieke partijen en belangenorganisaties.

beslist tevens over het oprichten van kantoren en filialen.

Voor de verwezenlijking van haar doel kan zij onder meer economische studies uitwerken, een nieuwsbrief ontwikkelen, een website bijhouden, publicaties verrichten, opiniërend werken in alle media, studiedagen organiseren met gerenommeerde sprekers, debatten induceren tussen academici, politici en ondernemers, een internationaal netwerk uitbouwen en alle andere activiteiten die daarmee verband houden, organiseren. Zij is bevoegd om in ondergeschikte orde handelsdaden te stellen voorzover deze in overeenstemming zijn met het doel omschreven in het eerste lid en voorzover de winst gebruikt wordt om dit doel te bereiken. Zij kan alle roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft, bezitten of verkrijgen en er alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4: Duur

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. De vereniging bezit rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop haar statuten en de namen van haar overeenkomstig de statuten aangewezen bestuurders in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad zijn bekendgemaakt. Zij kan enkel worden ontbonden volgens de voorwaarden bepaald in de wet.

Artikel 5: Leden

De vereniging telt werkende en niet-werkende leden.

Zij kan daartoe alle nuttige rechtshandelingen en daden stellen, en onder meer overeenkomsten sluiten, personeel aanwerven, contracten ondertekenen, verzekeringspolissen afsluiten, goederen in huur nemen, dit alles zowel in binnen- als buitenland.

Zij kan subsidies verwerven, zowel van de overheid als van private instellingen, aan sponsoring doen en vertegenwoordigers uitzenden in binnen- en buitenland en zelf als vertegenwoordiger optreden.

Werkende leden

De vereniging zal minstens drie werkende leden tellen. De oprichters zijn de eerste werkende leden van de vereniging. De door de werkende leden verschuldigde jaarlijkse bijdrage mag niet hoger zijn dan 50.000 EUR. De raad van bestuur stelt jaarlijks de door de werkende leden verschuldigde bijdrage vast.

Niet-werkende leden

De niet-werkende leden bezitten uitsluitend de rechten en verplichtingen die hen uitdrukkelijk door de statuten of het eventueel op te stellen huishoudelijk reglement worden toegekend. Zij nemen deel aan de algemene vergadering maar hebben geen stemrecht in de algemene vergadering. De door de niet-werkende leden verschuldigde jaarlijkse bijdrage mag niet hoger zijn dan 20.000 EUR. De raad van bestuur stelt jaarlijks de door de niet-werkende leden verschuldigde bijdrage vast.

Wie lid wil worden, dient een verzoek om toelating schriftelijk te richten aan de raad van bestuur. Dit schriftelijk verzoek kan gebeuren per brief of per email. De raad van bestuur beslist vrij over elk verzoek tot toetreding. De raad van bestuur kan op door haar te bepalen voorwaarden werkende leden en niet-werkende leden tot de vereniging toelaten. Elke natuurlijke of rechtspersoon, evenals openbare besturen, die door de raad van bestuur als zodanig worden toegelaten, kan toetreden tot de vereniging als werkend of niet-werkend lid.

De raad van bestuur kan, onder de door haar te bepalen voorwaarden, ook andere personen als ereleden, beschermleden, steunende of adviserende leden tot de vereniging toelaten. Hun rechten en plichten worden desgevallend bepaald in een eventueel door de raad van bestuur op te stellen huishoudelijk reglement. Deze leden zijn geen jaarlijkse bijdrage verschuldigd.

Ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het gerechtelijk arrondissement van de plaats waar de vereniging is gevestigd, wordt binnen een maand na de bekendmaking van de statuten, een lijst neergelegd waarop alle leden met naam, voornaam, woonplaats en nationaliteit alfabetisch zijn vermeld. Indien het om een rechtspersoon gaat, wordt de naam, zetel en ondernemingsnummer vermeld. De lijst wordt elk jaar aangevuld met de vermelding, naar alfabetische orde, van de wijzigingen die zich onder de leden hebben voorgedaan. Eenieder kan kosteloos van deze lijsten inzage nemen.

Artikel 6: Register van de leden

Op de zetel van de vereniging wordt door de raad van bestuur een register van de leden gehouden. Dit register vermeldt de naam, voornamen en woonplaats van de leden of, ingeval het een rechtspersoon betreft, de naam, de rechtsvorm en het adres van de zetel. Bovendien moeten alle beslissingen betreffende de toetreding, uittreding of uitsluiting van leden door toedoen door de raad van bestuur in dat register worden ingeschreven

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de algemene vergadering, van de raad van bestuur en van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden, evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

binnen acht dagen nadat zij van de beslissing in kennis is gesteld.

Arikel 7: Uittreding of uitsluiting

Uittreding

Elk lid kan ten allen tijde, mits hij er één maand vooraf kennis van geeft, uit de vereniging treden, doch niet alvorens hij de opeisbaar geworden bijdragen heeft betaald. Het ontslag dient schriftelijk aan de raad van bestuur ter kennis te worden gebracht. Deze schriftelijke kennisgeving kan gebeuren per brief of per email. Het lid dat weigert de bijdrage te betalen, wordt geacht ontslag te nemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 8: Algemene vergadering

De algemene vergadering is samengesteld uit de werkende en de niet-werkende leden en is bevoegd voor hetgeen bepaald is in de wet van 27 juni 1921. Andere leden zoals ereleden, beschermleden, steunende of adviserende leden maken geen deel uit van de algemene vergadering.

Alle werkende leden moeten schriftelijk worden opgeroepen ten minste acht dagen vóór de vergadering. Deze schriftelijke oproeping gebeurt per brief of per email, met vermelding van de agenda. De niet-werkende leden krijgen de mogelijkheid om bij een algemene vergadering aanwezig te zijn. Ze worden hiervan verwittigd per brief of per email.

Uitsluiting

Tot uitsluiting van een lid kan alleen door de algemene vergadering worden besloten, met twee derde

meerderheid der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen en nadat het lid is gehoord, althans opgeroepen.

Uittredende of uitgesloten leden en de rechtverkrijgenden van overleden leden hebben generlei aanspraak op het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding van gestorte bijdragen, van aanbrengsten of van andere prestaties vorderen.

In geen geval kan een uitgetreden of uitgesloten lid inzage, mededeling of afschrift van rekeningen, verzegelingen van de goederen der vereniging of het opmaken van een inventaris verlangen.

De algemene vergadering moet minstens éénmaal per jaar worden bijeengeroepen. Behoudens hetgeen hierna wordt bepaald, zijn de wijze van oproeping en de werking van de algemene vergadering geregeld volgens de artikelen 5 tot 8, 12, 20 en volgende van de wet van 27 juni 1921.

De algemene vergadering is geldig samengesteld als tenminste de helft van het totale aantal stemmen aanwezig en/of vertegenwoordigd is. Is aan de aanwezigheidsvereiste niet voldaan, dan moet de voorzitter van de vergadering een nieuwe algemene vergadering bijeenroepen, welke geldig is samengesteld ongeacht het aantal stemmen dat aanwezig en/of vertegenwoordigd is.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens

afwezigheid, door de secretaris, of, bij diens afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De voorzitter wijst een secretaris aan ingeval de secretaris van de raad van bestuur afwezig is.

De agenda wordt vastgesteld door de raad van bestuur. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen

mede in behandeling worden genomen op voorstel zowel van de voorzitter als van de gedelegeerd bestuurder.

Het lidmaatschap eindigt van rechtswege ingeval het lid overlijdt, failliet, onbekwaam of in staat van verlengde minderjarigheid wordt verklaard, of onder voorlopig bewind wordt gesteld.

In de algemene vergadering hebben enkel de werkende leden het recht om te stemmen. De niet-werkende leden hebben geen stemrecht.

Ieder werkend lid kan schriftelijk volmacht geven aan een ander werkend lid, die het daarbijhorend stemrecht mag uitoefenen, zonder dat evenwel een lid houder mag zijn van meer dan één volmacht.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter van de vergadering.

De notulen van de algemene vergadering worden opgenomen in een ter zetel van de vereniging bijgehouden register en ondertekend door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die het wensen. Afschriften en uittreksels van de notulen en het register worden door de voorzitter en door de secretaris van de raad van bestuur ondertekend. De besluiten van de algemene vergadering worden de leden en belanghebbende niet-leden mondeling of bij gewone brief ter kennis gebracht, dit alles onverminderd de door de wet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Artikel 9: Raad van bestuur

De vereniging wordt bestuurd door een raad van minimum 3 bestuurders. Als evenwel maar drie personen lid zijn van de vereniging, bestaat de raad van bestuur uit slechts twee personen. Het aantal bestuurders moet in elk geval altijd lager zijn dan het aantal personen dat lid is van de vereniging. Als lid van de vereniging worden zowel werkende, niet-werkende als andere leden beschouwd.

voorgeschreven bekendmakingen.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering. De bestuurders worden benoemd voor 6 jaar. Hun opdracht eindigt van rechtswege door het verstrijken van hun mandaat en eveneens door overlijden, ontslag, aftreden of afzetting en verlies van het lidmaatschap. Iedere bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur. Deze schriftelijke kennisgeving kan gebeuren per brief of per email. Iedere bestuurder kan ook ten allen tijde door de algemene vergadering ontslagen worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Elke bestuurder die benoemd is om een tussentijds opengevallen mandaat waar te nemen, blijft slechts bestuurder tot dat mandaat verstreken is. Bestuurders wier mandaat van beperkte duur is, moeten voor het verstrijken ervan het initiatief nemen om de algemene vergadering te laten bijeenroepen om nieuwe bestuurders te benoemen. Indien zij in gebreke blijven, zijn zij ertoe gehouden hun opdracht verder te vervullen tot in hun vervanging is voorzien, onverminderd hun aansprakelijkheid voor de schade die door hun verzuim mocht zijn veroorzaakt.

Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging.

Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht en tot de tekortkomingen in hun bestuur.

De raad benoemt een gedelegeerd bestuurder, die zijn mandaat kan overdragen aan een andere bestuurder, en die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent namens de vereniging alle kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van vervoer, post, bank, spaarkas en alle andere dergelijke ondernemingen of diensten. Voor dergelijke zaken van dagelijks bestuur volstaat de handtekening van de gedelegeerd bestuurder.

Voor rechtshandelingen die buiten het dagelijks bestuur en de bijzondere opdrachten vallen, is de vereniging slechts verbonden door de handtekeningen van twee bestuurders samen, waaronder de gedelegeerd bestuurder.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders per brief of per email, met vermelding van de agenda. De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter, en, bij diens ontstentenis, belet of afwezigheid, door de secretaris, en bij diens ontstentenis, belet of afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter en een secretaris. De voorzitter en de secretaris zijn automatisch voorzitter en secretaris van de algemene vergaderingen.

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Zij is bevoegd voor alle aangelegenheden met uitzondering van deze die door de wet of de statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.De raad kan zelf daden van beschikking stellen met inbegrip van, onder meer, het vervreemden van roerende en onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, alle handels- en bankverrichtingen, het lichten van hypotheken, enz..

Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad kan haar bevoegdheid of een gedeelte ervan op haar verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd.

De beslissingen worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen; ten minste de meerderheid van de bestuurders moet aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt.

Iedere bestuurder kan schriftelijk volmacht geven aan een andere bestuurder, die het daarbijhorend stemrecht mag uitoefenen, zonder dat evenwel een bestuurder houder mag zijn van meer dan één volmacht.

De notulen worden gehouden in een daartoe bestemd register; zij worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de desbetreffende vergadering. Uittreksels en afschriften van de notulen en het register worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de raad van bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Artikel 10: Begrotingen en rekeningen

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. Bij het einde van elk boekjaar sluit de raad van bestuur de rekeningen van het afgelopen jaar en maakt de begroting voor het volgend jaar op; deze worden aan de jaarvergadering ter goedkeuring voorgelegd. Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan niet als dividend of anderzins aan de leden worden uitgekeerd.

Artikel 11: Ontbinding en vereffening

In geval van vrijwillige ontbinding van de vereniging benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan

de rechtbank, één of meerdere vereffenaars. Zij bepaalt hun bevoegdheid, alsmede de wijze van vereffening.

In geval van ontbinding van de vereniging worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan de vereniging, stichting of inrichting, die een gelijkaardig doel als deze vereniging nastreeft; zijn er verscheidene zodanige verenigingen, dan maakt de algemene vergadering een keuze of verdeelt zij de activa naar goedvinden; zijn er geen, dan worden de goederen overgedragen aan de vereniging, stichting of inrichting, waarvan het doel het hierboven omschreven doel het meest nabij komt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 12: Slotbepalingen

Voor alles wat niet uitdrukkelijk is voorzien, blijven de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, en de gebruiken inzake verenigingen van toepassing.

De oprichters beslissen met unanimiteit van stemmen volgende personen tot eerste bestuurders van de vereniging te benoemen:

De bestuurders worden verkozen met ingang van heden voor een periode die eindigt na de gewone algemene vergadering van 2019. De hierbij aanwezige bestuurders aanvaarden hun mandaat als bestuurder van de vereniging. Diegenen die niet aanwezig zijn, zullen hun mandaat aanvaarden in een afzonderlijk document of door deelname aan de eerstvolgende vergadering van de raad van bestuur. Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

De oprichters beslissen met eenparigheid van stemmen om mevrouw Julie Vanermen, wonende te Kluisdreef 11, 9300 Aalst, individueel bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande beslissingen te publiceren en de nodige formaliteiten te vervullen bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving cq. aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de fiscale en sociale administraties.

- Vauban NV, met maatschappelijke zetel te Hertogsstraat 47-49, 1000 Brussel, met ondernemingsnummer 0838.114.246, vast vertegenwoordigd door Gaëtan Hannecart; en

- DW Consulting BVBA, met maatschappelijke zetel te Oud-Smetlede 87, 9340 Lede, ondernemingsnummer 0844.425.580, vast vertegenwoordigd door Kristoff De winne.

Julie Vanermen

Bijzonder gevolmachtigde

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting tot 31 december 2014.

Coordonnées
VICINIA

Adresse
HERTOGSSTRAAT 47-49 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale