VINOY INVESTMENTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VINOY INVESTMENTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.623.705

Publication

30/07/2013
ÿþMotl Word 11.1

e k-ffie-415; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

FI9JUlL. 2013

Griffie

11111111t11,!tIjI;j111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0880.623.705

Benaming

(voluit) : VINOY INVESTMENTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koningsstraat 97, vierde verdieping te Brussel (1000 Brussel)

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN ONMIDDELLIJKE SLUITING VAN DE VEREFFENING - DELEGATIE VAN MACHTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VINOY INVEST-MENTS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Koningsstraat 97, vierde verdieping, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0880.623.705, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard ENDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op vijfentwintig juni tweeduizend dertien, geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette op negen juli nadien, boek 46 blad 70 vak 05, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), geïnd door de Eerstaanwezend Inspecteur a.i. W. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

KENNISNAME VAN DE VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis van:

a) het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, in overeenstemming met artikel 181 §1 van het Wetboek van vennootschappen, dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap inhoudt; aan dat verslag is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten op 31 maart 2013, zijnde niet meer dan drie maanden véér de datum van onderhavige vergadering;

b) het verslag van de bedrijfsrevisor, KPMG Bedrijfsrevisoren BV CVBA, met maatschappelijke zetel te Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0419.122.548, vertegenwoordigd door de heer Serge Cosijns, bedrijfsrevisor, op datum van 23 april 2013 in toepassing van artikel 181 §1 van het Wetboek van vennootschappen over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat en die werd gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

De besluiten van dit verslag van KPMG Bedrijfsrevisoren BV CVBA zijn letterlijk gesteld in de volgende bewoordingen:

'Besluit

ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de vennootschap Vinoy Investments BVBA, onder haar verantwoordelijkheid, een staat van activa en passiva opgesteld, afgesloten op 31 maart 2013, die, een balanstotaal opgeeft van EUR 36.372,95 en een netto-actief van EUR 36.372,95.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap Vinoy Investments BVBA volledig, getrouw en juist weergeeft. De staat van activa en passiva afgesloten per 31 maart 2013 vertoont geen passiva, De enige zaakvoerder heeft in zijn verslag aan de aandeelhouders voorgesteld om over te gaan tot de ontbinding en vereffening in één notariële akte.

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Dit verslag werd opgemaakt conform artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen en de normen voorgeschreven door het Instituut van Bedrijfsrevisoren betreffende voorstellen tot ontbinding door het bestuursorgaan van de vennootschap, en mag niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

Kontich, 23 april 2013

KPMG Bedrijfsrevisoren

Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door

Serge Cosijns

Bedrijfsrevisor"

TWEEDE BESLISSING

ONTBINDING EN SLUITING VAN DE VEREFFENING

De enige vennoot, de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Luxemburgs recht "Komohana Investments S.à.r.l.", gevestigd te 1331 Luxemburg (Groothertogdom Luxemburg), boulevard Grande-Duchesse Charlotte 65, ingeschreven in het Luxemburgse Handels- en Ven-nootschappenregister onder nummer B115.255, verklaart dat de vennootschap op datum van de staat van activa en passiva zoals opgemaakt door de zaakvoerder per 31 maart 2013, geen passiva heeft, hetgeen blijkt uit de voornoemde staat van activa en passiva per 31 maart 2013 alsook uit het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor.

Per 31 maart 2013, blijft er EUR 36.372,95 aan actief over, wat volledig bestaat uit liquide middelen.

Dientengevolge, gezien de situatie van de rekeningen van de vennootschap zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2013 en gezien de eenvoud daarvan, beslist de vergadering geen vereffenaar te benoemen.

De vergadering stelt overeenkomstig het voorgaande vast dat de voorwaarden van artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen zijn nageleefd, namelijk:

1°) het niet aanduiden van een vereffenaar;

2°) de afwezigheid van passiva luidens de staat van activa en passiva zoals opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, en

3°) de aanwezigheid of geldige vertegenwoordiging van alle vennoten die besluiten met eenparigheid van stemmen.

Daaropvolgend beslist de vergadering om de vereffening onmiddellijk te sluiten en de definitieve ontbinding en sluiting van de vereffening van de vennootschap vast te stellen.

De vergadering besluit dat het resterende actief zoals vermeld alsook enig ander actief dat na de sluiting van de vereffening nog zou ter beschikking komen, zal toekomen aan de enige vennoot, na aftrek van enige kosten voor het sluiten van de bankrekening of andere kosten rechtstreeks of onrechtstreeks gerelateerd aan de ontbinding.

Overeenkomstig artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering dat de boeken en de bescheiden van de vennootschap zullen bewaard worden door Intertrust (Belgium) NV te Koningsstraat 97, Ode verdieping, 1000 Brussel, gedurende minimum zeven jaren.

Er zijn geen gelden of waarden die niet konden worden afgegeven aan schuldeisers of de enige vennoot

DERDE BESLISSING

BEEINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder van de ven-nootschap, met name Intertrust (Belgium) NV, voornoemd, vast vertegenwoordigd door de heer Christophe Tans.

VIERDE BESLISSING

KWIJTING ZAAKVOERDER

De vergadering geeft de zaakvoerder kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat tot op he-den, voor wat betreft handelingen die zouden blijken uit de staat van activa en passiva opge-maakt per 31 maart 2013. Deze kwijting geldt niet indien zou blijken dat de staat van activa en passiva opgemaakt per 31 maart 2013 niet de werkelijke financiële toestand van de vennoot-schap zou weergeven.

VIJFDE BESLISSING

DELEGATIE VAN MACHTEN

De vergadering beslist om volmacht te geven aan Meester Virginie Ciers, Meester Olga Matiychuk en/of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met kantoren te Terhulpsesteenweg 120, 1000 Brussel, alsook aan Intertrust (Belgium) NV, met zetel te Koningsstraat 97, 4e verdieping, vertegenwoordigd door de heer Christophe Tans, ieder individueel handelend, met macht van indeplaatsstelling, teneinde aile noodzakelijke administratieve formaliteiten met betrekking tot de bovenstaande beslissingen uit te voeren, waaronder maar daartoe niet gelimiteerd, de beslissingen laten publiceren in het Belgisch Staatsblad, neerleggen ter griffie en schrapping van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij de BTW-administratie, bij de RSZ alsook bij enige andere administratie. De algemene

~

I à 3

Vaorr.

behouden

aan het'

Belgisch

Staatsblad

-,5___

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

vergadering beslist daarenboven om volmacht te geven aan Intertrust (Belgium) NV, met zetel te Koningsstraat' 97, 4e verdieping, 1000 Brussel, vertegenwoordigd door de heer Christophe Tans, met macht van indeplaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover enige administratie en entiteiten voor de afwikkeling van de ontbinding en vereffening. De lasthebbers kunnen daartoe, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen ter uitvoering van dit mandaat.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmacht.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/02/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1 2 FEI3 2013

Bagsa

Griffie

Ondernemingsnr : 0880.623.705

Benaming

(voluit) : Vinoy Investments

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Koningsstraat nummer 97, vierde verdieping te Brussel (1000 Brussel) (volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE DATUM VAN" AFSLUITING VAN HET BOEKJAAR EN WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING -VOLMACHT

Uit het proces-verbaal van de enige vennoot ter vervanging van de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vinoy Investments", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te ,Brussel (1000 Brussel), Koningsstraat 97, vierde verdieping, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0880.623.705, .opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op een en dertig december tweeduizend en twaalf, geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette op veertien januari tweeduizend dertien, boek 45 blad 6 vak 15, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), geind door de Eerstaanwezend Inspecteur a.i. W. ARNAUT, blijkt dat de enige vennoot de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft :

EERSTE BESLUIT Wijziging van de datum van afsluiting van het boekjaar en wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering

De vergadering beslist, na beraadslaging, volgende wijzigingen:

1) Wijziging van de datum van afsluiting van het maatschappelijk boekjaar, om deze te brengen op dertig juni van ieder jaar, zodat het boekjaar begonnen op een januari tweeduizend en twaalf zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend dertien, en bijgevolg een totale duur zal hebben van achttien maanden.

2) Wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering, om deze te brengen op de tweede maandag van de maand december van ieder jaar om vijftien uur vijftien minuten, en voor de eerste maal in tweeduizend dertien.

TWEEDE BESLUIT -Wijziging van de statuten

De vergadering beslist artikel 12 en 16 van de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten zoals volgt:

Artikel 12  eerste zin te vervangen ais volgt:

"De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand december om vijftien uur vijftien minuten."

Artikel 16  eerste zin te vervangen als volgt:

"Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar."

PERDE BESLUIT - Volmacht

Pe algemene vergadering geeft een volmacht aan de notaris en/of elk van zijn medewerkers, alsook aan Mr. Virginie Ciers, Mr. Karolien Boghe en/of enig andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met zetel te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, en aan het Ondernemingsloket van de Brusselse Kamer van Handel en Nijverheid teneinde aile nodige formaliteiten te vervullen die uit deze vergadering voortvloeien, bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen; het rechtspersonenregister, het Ondememingsloket en de BTW administratie en teneinde alle noodzakelijke documenten op te stellen en neer te leggen, zoals maar daartoe niet beperkt, de gecoordineerde statuten en de uittreksels van deze akte, bij de griffie van de rechtbank van koophandel. Hiertoe mag de volmachtdrager in naam van de vennootschap, alle verklaringen doen, aile documenten en stukken tekenen en in het algemeen, al hetgene doen dat noodzakelijk is daartoe.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd : gelijkvormige uitgifte van de akte, volmacht, geco5rdineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien-van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/09/2012
ÿþmod 11.1

1III II II 1111 IUUII 1111 II

*iaisssva*

.= .: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

AI

Cs~3 i.;i.*à1',.ob

Q 7 Gte291Z

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Onderneming5nr:0880.623.705

Benaming (voluit) :VINOY INVESTMENTS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koningsstraat 97, vierde verdieping

1000 Brussel

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  MACHTEN

' Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Frank DEPUYT, geassocieerd notaris, Iid van de burgerlijke; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op achtentwintig augustus tweeduizend en twaalf en neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel vóór de vervulling van de formaliteiten van registratie, dat de' enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vinoy Investments, waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Koningsstraat 97, vierde verdieping, handelend in plaats van de buitengewone algemene vergadering der vennoten, beslist heeft :

1. het maatschappelijk kapitaal te verhogen met achtenzestigduizend vijfhonderd euro (E 68.500,00) om het te brengen van één miljoen achthonderd en tienduizend vijfhonderd twintig euro zeventig eurocent (E 1.810.520,70) op één miljoen achthonderd negenenzeventig duizend twintig euro en zeventig eurocent (E 1.879.020,70), zonder uitgifte van aandelen= doch met verhoging van de fractiewaarde van de aandelen. Op deze kapitaalverhoging werd ingeschreven in geld en ze;' werd volledig volgestort.

is 2. de statuten van de vennootschap te wijzigen door vervanging van de eerste zin van artikel 5 door volgende zin: "Het'1 maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen achthonderd negenenzeventig duizend twintig euro en zeventig eurocent;! (E 1.879.020,70)."

3. mevrouw Virginie Ciers en/of iedere andere advocaat van het kantoor NautaDutilh, gevestigd te 1000 Brussel,', Terhulpsesteenweg 120, aan te stellen als bijzondere lasthebbers, elk met macht van indeplaatsstelling en de bevoegdheid " alleen te handelen, teneinde al het nodige te doen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (K.B.O.), bij het ° Rechtspersonenregister, bij het ondernemingsloket en andere administratieve diensten ingevolge hetgeen voorafgaat. VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL,

' Gelijktijdige neerlegging : uitgifte, bankattest, volmacht, historiek + coordinatie.

Fr,de GRAVE, geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.09.2011, NGL 28.09.2011 11558-0298-028
12/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 02.07.2010 10273-0007-030
12/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.10.2009, NGL 04.11.2009 09846-0103-031
14/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.06.2008, NGL 08.07.2008 08384-0204-028
10/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.08.2007, NGL 31.08.2007 07705-0399-022

Coordonnées
VINOY INVESTMENTS

Adresse
KONINGSSTRAAT 97 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale