VLAAMS INFORMATIEPUNT JEUGD, AFGEKORT : VIP

Association sans but lucratif


Dénomination : VLAAMS INFORMATIEPUNT JEUGD, AFGEKORT : VIP
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 881.497.396

Publication

18/11/2014
ÿþMOD 2.2

ir'Di In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de" akte ter griffie

neergelegd/ontvangen op

utuglijups

Ondernemingsnr : 0881.497.396

Benaming

(voluit) : Vlaams InformatiePunt Jeugd

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Zuidlaan 25, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Afsluiten ontbinding

De Algemene Vergadering van het Vlaams InformatiePunt Jeugd heeft in haar vergadering van 20 oktober 2014 beslist over te gaan tot de sluiting van de vereffening. De volgende vereffenaars werden ontheven uit hun functie:

De Ambrassade vzw, 0475.787.275

De boeken van vzw Vlaams InformatiePunt Jeugd zullen gedurende minstens vijf jaar behouden worden op het volgende adres: Leopoldstraat 25, 1000 Brussel.

Voor Vlaams InformatiePunt Jeugd vzw,

Andy Demeulenare, Koen Lambert,

Vereffenaar Vereffenaar

O6 NOV, 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

l'eghtu_aqk .v,eu helriffie=rlAl Rrussei

ti

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/12/2012
ÿþMoo2.2

B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

111111111~~w~1u,11~u~unuu

ariuss .

14 DEC 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0881.497.396

Benaming

(voluit) : Vlaams InformatiePunt Jeugd

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Zuidlaand 25, 1000 Brussel, België

Onderwerp akte : Beslissing tot ontbinding - bestemming netto actief - benoeming

vereffenaar - Ontslag en kwijting bestuurders - volmacht

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere algemene vergadering van 5 december 2012:

" 3.Beraadslaging en stemming over het voorstel om de Vereniging te ontbinden en te vereffenen in uitvoering van de Fusieovereenkomst tussen Steunpunt Jeugd VZW, Vlaamse Jeugdraad VZW en Vlaams InformatiePunt Jeugd VZW.

De Vergadering, vaststellend dat het vereiste aanwezigheidsquorum is bereikt, beslist over te gaan tot de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

4.Beraadslaging en stemming over de bestemming van het vermogen van de Vereniging.

De Vergadering beslist om het vermogen van de Vereniging, met uitzondering van (i) het Onroerend Goed en de actief- en passiefbestanddelen en overeenkomsten die noodzakelijk zijn voor de instandhouding en het beheer van het Onroerend Goed in afwachting van de verkoop van het Onroerend Goed (met inbegrip van maar niet beperkt tot verzekerings- en onderhoudsovereenskomsten die betrekking hebben op het Onroerend Goed) en (ii) de rechten en de verplichtingen die Vlaams InformatiePunt Jeugd als kredietnemer is aangegaan ten gunste van Triodos Bank NV, zonder voorafgaande aanzuivering van het passief over te dragen aan Steunpunt Jeugd (Ambrassade) bij wijze van een inbreng om nie,

De Vergadering beslist om de Vereffenaar zoals aangesteld in punt 6 volmacht te geven om de akte to inbreng om niet te ondertekenen namens de Vereniging.

Wat betreft het Onroerend Goed van de Vereniging en de actief- en passiefbestanddelen en overeenkomsten die noodzakelijk zijn voor de instandhouding en het beheer van het Onroerend Goed, geeft de Vergadering aan de aan te stellen vereffenaar de opdracht om over te gaan tot de verkoop van het Onroerend Goed.

De Vergadering beslist dat de opbrengst van de verkoop van het Onroerend Goed, samen met de actief- en passiefbestanddelen en overeenkomsten waarover de Vereniging op dat moment nog zal beschikken, bij wijze van een tweede inbreng om niet en zonder voorafgaande aanzuivering van het passief, zullen worden overgedragen aan Steunpunt Jeugd.

De Vergadering stemt ermee in dat de vereffening pas za! worden afgesloten op het moment dat de verkoop van het Onroerend Goed en de Tweede Inbreng om Niet heeft plaats gevonden.

5.Kwijting aan de bestuurders van de Vereniging,

De Vergadering beslist het ontslag te aanvaarden van de volgende bestuurders van de Vereniging:

OKoen LAMBERT,

Q'Kristien STAS,

Q'Gerda VAN ROELEN, en

Q'John VERMOTE.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~.~

De Vergadering verleent de bestuurders tussentijdse kwijting tot op de dag van deze Vergadering voor wijze waarop zijn hun mandaat hebben uitgeoefend,

6.Aanstelling van een Vereffenaar

De Vergadering stelt Steunpunt Jeugd, Jeugdwerk en Jeugdbeleid, een vereniging zonder winstoogmerk met zetel te Arenbergstraat 10, 1000 Brussel en ondernemingsnummer 0475.767.275 (RPR Brussel) aan ais vereffenaar .

De Vergadering verleent de Vereffenaar de meest ruime bevoegdheden om over te gaan tot de vereffening van de Vereniging conform de hiervoor vastgelegde modalitelten.

8. Volmacht

Gelet op de voorgaande besluiten, beslist de Vergadering om volmacht te verlenen aan de bestuurders, alsook aan Bram Van Dael, Joris De Wolf en Jdrg Heirman (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, alsmede, meer algemeen, aan alle advocaten van Eubelius CVBA, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot de opstelling en ondertekening van alle nodige documenten en formulieren) met het oog op (i) de benodigde neerleggingen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de benodigde publicaties in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en (iii) desgevallend, de Inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen,"

erg Heirman,

Lasthebber

Luik B - Vervolg

MOD 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

18/04/2012
ÿþ'1 ï MOD 2.2



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



BRUSSEL

0 5 APR 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0881.497.396

Benaming

(voluit) : Vlaams Informatiepunt Jeugd

(verkort) : VIP Jeugd

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Zuidlaan 25, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Wijzigingen raad van bestuur

De algemene vergadering van 22 maart 2012, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting kennis genomen van het ontslag als bestuurder van:

Ipermans Mark, Hollebeekstraat 109, 2660 Hoboken, geboren op 3111211962, te Kapellen De huidige samenstelling van de raad van bestuur is:

Lambert Koen, Scheepslosserstraat 56, 9000 Gent, geboren op 02/08/1960, te Sleidinge

Stas Kristien, Welvaarstraat 61, 2530 Boechout, geboren op 21/04/1962, te Wilrijk

Van Roeien Gerda, Beurt 43, 3390 Tielt-Winge, geboren op 19/08/1959, te Rillaar

Vermote John, Demyttenaerelaan 7, 8620 Nieuwpoort, geboren op 5/12/1962, te Nieuwpoort

De raad van bestuur heeft een algemene bevoegdheid inzake het bestuur en de vertegenwoordiging van de vereniging. De raad van bestuur is bevoegd voor alle aangelegenheden die de wet niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering verleent,

De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als een college en kan een deel van zijn bevoegdheden delegeren aan één of meerdere personen.

Voor VIP Jeugd vzw

Koen Lambert

Voorzitter

i

VOOr- *iaUsiao"

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/11/2011
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblac

M00 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : 0881.497.396

Benaming

(voluit) : Vlaams Informatiepunt Jeugd

(verkort) : VIP Jeugd

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Zuidlaan 25, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Aanstelling directeur

De RvB bekrachtigt de beslissing van 17 september 2010, en beslist dat deze geldt tot en met 30 september 2011

De RvB stelt Koen Lambert, Marc Ipermans en Gerda Van Roeten aan om de vereniging als gemachtigde te; vertegenwoordigen. De RvB stelt Bert Mellebeek, coördinator ook aan om de vereniging als gemachtigde te vertegenwoordigen. Voor alle administratieve verplichtingen heeft de coördinator afzonderlijke en onbeperkte volmachten. Conform de statuten tekenen voorzitter en secretaris de notulen van de bijeenkomsten van de raad van bestuur en de algemene vergadering.

De RvB stelt Koen Lambert, Marc Ipermans en Bert Mellebeek aan als volmachthouder voor de rekeningen van de vereniging. Voor het ondertekenen van documenten die financiële verbintenissen inhouden heeft de' coördinator een afzonderlijke volmacht tot een bedrag van 30.000 euro (excl.BTW). Boven dit bedrag dienen de coordinator en de voorzitter gezamenlijk te tekenen. Bij afwezigheid van één van beiden gedurende meer dan 14 dagen moeten ondervoorzitter of secretaris meetekenen.

Financiële verplichtingen boven 30.000 euro (excl.BTW) vereisen altijd een voorafgaandelijke goedkeuring door de raad van bestuur. Voor financiële verrichtingen heeft de coördinator een afzonderlijke volmacht tot een, bedrag van 30.000 euro (excl.BTW). Boven de 30.000 euro (excl.BTW) moet de coördinator samen met de voorzitter de bewijsstukken tekenen. Bij afwezigheid van één van beiden gedurende meer dan 14 dagen, moeten ondervoorzitter of penningmeester meetekenen.

Vanaf 1 oktober 2011 geldt onderstaande regeling:

De RvB stelt Koen Lambert, Marc Ipermans en Gerda Van Roeien aan om de vereniging als gemachtigde te, vertegenwoordigen. De RvB stelt eveneens aan om de vereniging als gemachtigde te vertegenwoordigen:; Marjolein Haan, Directeur, Burgstraat 51, 9000 Gent, geboren op 4 augustus 1981 te Ukkel.

Voor alle administratieve verplichtingen heeft de directeur afzonderlijke en onbeperkte volmachten. Conform: de statuten tekenen voorzitter en secretaris de notulen van de bijeenkomsten van de raad van bestuur en de', algemene vergadering.

De RvB stelt Koen Lambert, Marc Ipermans en Marjolein Haan aan als volmachthouder voor de rekeningen; van de vereniging. Voor het ondertekenen van documenten die financiële verbintenissen inhouden heeft de, directeur een afzonderlijke volmacht tot een bedrag van 30.000 euro (excl.BTW). Boven dit bedrag dienen de' directeur en de voorzitter gezamenlijk te tekenen. Bij afwezigheid van één van beiden gedurende meer dan 14: dagen moeten ondervoorzitter of secretaris meetekenen.

Financiële verplichtingen boven 30.000 euro (excl.BTW) vereisen altijd een voorafgaandelijke goedkeuring; door de raad van bestuur. Voor financiële verrichtingen heeft de directeur een afzonderlijke volmacht tot een: bedrag van 30.000 euro (excl.BTVV). Boven de 30.000 euro (excl.BTW) moet de directeur samen met de: voorzitter de bewijsstukken tekenen. Bij afwezigheid van één van beiden gedurende meer dan 14 dagen; moeten ondervoorzitter of penningmeester meetekenen.

De RvB beslist dat alle bevoegdheden die de raad van bestuur gedelegeerd heeft aan de vorige coordinator worden doorgegeven aan de nieuwe directeur bij haar indiensttreding.

1IIiI lII II lII II lIlI II

" 111,003=

Annexes du 1V1oniteur belge

Bijlagen bij hetBëagïsëh-StaatsbTâd Z T1I720IT

Voor VIP Jeugd vzw

Koen Lambert

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/01/2011
ÿþMOD 2.2

Lte In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

E

Staatsblai

Belgisch le.NOPF

Voor-

behoude

aan het

BRUSSEL

1312-20M

Griffie

Ondernemingsnr : 0881.497.396

Benaming

(voluit) : Vlaams Informatiepunt Jeugd

(verkort) : VIP Jeugd

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Zuidlaan 25, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Aanstelling van de raad van bestuur en personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen

De algemene vergadering heeft op 17 september 2010 het ontslag aangenomen van en tot bestuurders

herbenoemd voor een periode van drie jaar:

Marc Ipermans, Hollebeekstraat 109, 2660 Hoboken, geboren op 31 december 1962 in Kapellen;

Koen Lambert, Scheepslosserstraat 56, 9000 Gent, geboren op 20 augustus 1960 in Sleidinge;

Kris Stas, Welvaarstraat 61, 2530 Boechout, geboren op 21 april 1962 in Wilrijk;

Gerda Van Roeien, Beurt 43, 3390 Tielt-Winge, geboren op 19 augustus 1959 in Rillaar

John Vermote, Demyttenaerelaan 7, 8670 Koksijde, geboren op 5 december 1962 in Nieuwpoort.

Dit is tevens de huidige samenstelling van de raad van bestuur.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk

acht.

De raad van bestuur heeft op 17 september 2010 onder de leden volgende functies verdeeld, in die functie

benoemd en aangesteld om de vereniging als gemachtigde te vertegenwoordigen:

Voorzitter, alsook penningmeester: Koen Lambert, Scheepslosserstraat 56, 9000 Gent

Ondervoorzitter: Marc Ipermans, Hollebeekstraat 109, 2660 Hoboken

Secretaris: Gerda Van Roeten, Beurt 43, 3390 Tielt-Winge

De raad van bestuur heeft op 17 september 2010 eveneens aangesteld om de vereniging als gemachtigde

te vertegenwoordigen:

Coördinator: Bert Mellebeek, F.Berckmansstraat 16, 2140 Borgerhout, geboren op 24 juni 1970 in Geel

Voor alle administratieve verplichtingen heeft de coördinator afzonderlijke en onbeperkte volmachten. Conform de statuten tekenen voorzitter en secretaris de notulen van de bijeenkomsten van de raad van bestuur en de algemene vergadering.

Voor het ondertekenen van documenten die financiële verbintenissen inhouden heeft de coördinator een afzonderlijke volmacht tot een bedrag van 30.000 euro (excl.BTW). Boven dit bedrag dienen de coördinator en de voorzitter gezamenlijk te tekenen. Bij afwezigheid van één van beiden gedurende meer dan 14 dagen moeten ondervoorzitter of secretaris meetekenen.

Financiële verplichtingen boven 30.000 euro (excl.BTW) vereisen altijd een voorafgaandelijke goedkeuring door de raad van bestuur.

Voor financiële verrichtingen heeft de coördinator een afzonderlijke volmacht tot een bedrag van 30.000 euro (excl.BTW). Boven de 30.000 euro (excl.BTW) moet de coordinator samen met de voorzitter de bewijsstukken tekenen. Bij afwezigheid van één van beiden gedurende meer dan 14 dagen moeten ondervoorzitter of penningmeester meetekenen.

Gedaan voor VIP Jeugd vzw in Brussel op 17 september 2010

Bert Mellebeek Koen Lambert

Coördinator Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VLAAMS INFORMATIEPUNT JEUGD, AFGEKORT : VIP

Adresse
ZUIDLAAN 25 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale