WALLEYN & BLANMAILLAND

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WALLEYN & BLANMAILLAND
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.325.819

Publication

03/10/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2013, APP 30.06.2014, DPT 30.09.2014 14622-0368-011
15/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ 2 FEV.

BRUSSEL

Griffie

o II~IEIII~IVI~IMI~

*sao3asa*

V beti

aa

BE: Sta

Ondernerningsnr : ©` --f 3 3 aC S , c7À S

Benaming

(voluit) : Walleyn & Blanmailland

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : (1030) Schaarbeek, Vandeweyerstraat 100

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMING

Uit een akte verleden door Meester Sofie DEVOS, geassocieerd notaris te Brussel, op zesentwintig januari tweeduizend en twaalf, ter registratie, blijkt dat :

1. de heer WALLEYN Luc Jozef Maria, geboren te Brugge op 12 juli 1949 (Nationaal nummer : 490712 043-93), echtgescheiden, gedomicilieerd te (1030) Schaerbeek, Vandeweyerstraat 102.

2. Mevrouw BLANMAILLAND France Anne Nelly Henriette Sylvie Germaine Cyrille, geboren te Etterbeek, op 1 juli 1950 (Nationaal nummer : 500701 354-36), echtgescheiden, gedomicilieerd te (1030) Schaarbeek, Van deweyerstraat 102.

Onderling een burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, waarvan de statuten, onder andere, volgende bepalingen bevatten : BENAMING

De vennootschap draagt de benaming "Walleyn & Blanmailland".

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te (1030) Sohaarbeek, Vandeweyerstraat 100.

MAATSCHAPPELIJK DOEL,

De vennootschap heeft tot doel :

Het uitoefenen van het beroep van advocaat door de vennoten, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan alle inkomsten van de vennoten die voortvloeien uit de uitoefening van het beroep van advocaat ontvangen, desgevallend de inkomsten als lid, beheerder of zaakvoerder van andere vennootschappen met een soortgelijk doel, alsook van de kosten dragen om deze inkomsten te verwerven.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven, De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

In het algemeen kan de vennootschap alle handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks 'of onrechtstreeks te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit mogen uitmaken.

Indien het verrichten van bepaalde activiteiten onderworpen is aan voorafgaande bijzondere voorwaarden van toegang tot het beroep of aan bijzondere voorschriften dan ,zal de vennootschap deze activiteiten niet' verrichten zolang zij niet aan gestelde voorwaarden of voorschriften zal voldoen.

DUUR

De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en volledig volstort.

Op cie laatste biz van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzml van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de deponering van het gestorte kapitaal bij de Bank ING overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen verricht werd.

BESTUUR

De vennootschap zal beheerd worden door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. indien de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze de enige vennoot te zijn,

Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet langer het beroep van advocaat uitoefenen.-

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van, het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder, alleen handelend, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte ' volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur, op de maatschappelijke zetel of in een andere plaats in België, zoals aangeduid in de oproepingen, en voor de eerste maal in juni 2013.

Indien de vennootschap één vennoot telt, oefent de enige vennoot de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk jaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste maatschappelijk jaar begint op de dag van de neerlegging van een uittreksel van huidige statuten bij de griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

RESERVES - WINSTEN EN VEREFFENINGSSALDO

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van de wettelijk reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van de vennootschappenwet.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledige gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo Wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

CONTROLE VAN DE VENNOOTSCHAP

Aangezien er blijkt uit de te goeder trouw verrichte schattingen dat voor het eerste maatschappelijk boekjaar de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 paragraaf 1 Wetboek van vennootschappen, wordt er beslist geen commissaris te benoemen.

BENOEMING VAN ZAAKVOERDERS

De algemene vergadering, gehouden na de oprichtingsakte, heeft als zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur : de heer Luc WALLEYN en mevrouw France BLANMAILLAND, beiden voornoemd. OVERNAME VERBINTENISSEN

Alle verbintenissen, alsook alle daaruit voortvloeiende verplichtingen, en alle handelingen gesteld door de oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 1 januari 2012 worden, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overgenomen door de bij voorliggende akte opgerichte vennootschap. Deze overname heeft slechts gevolgen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel, v66r de registratie uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd

ter griffie van de bevoegde rechtbank.

(Get.) Sofia DEVOS, geassocieerd notaris

Samen neergelegd : een uitgifte en een volmacht.

Voor-

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Op de laatste btz, van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WALLEYN & BLANMAILLAND

Adresse
VANDEWEYERSTRAAT 100 1030 SCHAARBEEK

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale