WALLIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WALLIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.688.059

Publication

17/01/2013
ÿþ mod 11.1

k

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

oiUSSEL

07 JAN 2013

Griffie

I~ I IIU iiii111111111

" isoiosoa*





i, Ondernemingsnr : 878.688.059

Berrnrning (voluit) : WALLIE

(verkort) :

Rechtsvorm :' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ;; te 1050 Brussel, Louizalaan 65 bus 11

Onderwerp akte :ONTBINDING EN SLUITING VAN VEREFFENING

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op achtentwintig december tweeduizend twaalf, v6ór registratie uitgereikt, met als enig i; doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone alge- mene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WALLIE", gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan 65 bus 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met als ondernemingsnummer 0878.688.059, onder meer beslist heeft :

1. het verslag van het college van zaakvoerders eu het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PKF BEDRIJFSREVISOREN", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Potvlietlaan 6, vertegenwoordigd door de heer DE SONGE Danny, bedrijfsrevisor, opgemaakt overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 § 1 ;' van het Wetboek van Vennootschappen, goed te keuren.

2. vervolgens de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

De vergadering besluit de ontbinding en sluiting van de vereffening in één enkele akte te laten plaatsvinden=

aangezien aan de voorwaarden werd voldaan die gesteld zijn door artikel 184 van het Wetboek van;:

;. Vennootschappen.

Met name verklaren de comparanten dat:

- er geen vereffenaar wordt aangeduid;

- er geen passiva zijn, zoals blijkt uit het verslag van de bedrijfsrevisor;

- alle vennoten vertegenwoordigd zijn en instemmen met dit besluit.

De terugname van het resterend actief, gebeurt door de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit.

3. Ingevolge de toebedeling van alle activa van de vennootschap aan de vennoten in verhouding tot hun;' aandelenbezit, kan de vereffening van de vennootschap onmiddellijk worden afgesloten. De activa gaan over op de vennoten met alle daaraan verbonden rechten en vorderingen, De vennoten treden;; dienaangaande in alle rechten en plichten van de ontbonden vennootschap.

.; Ingevolge de ontbinding en de sluiting van de vereffening is er een einde gekomen aan het mandaat van de zaakvoerder.

De vergadering aanvaardt bijgevolg het ontslag van de zaakvoerders, met name:

3' 1/ de besloten vennootschap naar Nederlands recht "WH International Payment Services B.V.", statutair _'. gevestigd te Haarlem (Nederland) en met adres te 2031 TE Haarlem (Nederland), Lichtfabriekplein ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Haarlem (Nederland) onder nummer? 27282758, met als vaste vertegenwoordiger: de heer VAN PELT Engelbert, van Nederlandse nationaliteit,'; wonende te 5503 BA Veldhoven (Nederland), Van Aelstlaan 1; ;:2/ de vennootschap naar Oostenrijks recht "Paysafecard.com Wertkarten AG", gevestigd te A-1120 Wenen; (Oostenrijk), Am Euro Platz 2, ingeschreven in het handelsregister van Wenen (Oostenrijk) onder nummer FN': 194434 H, met als vaste vertegenwoordiger: de heer REIF Lukas, van Oostenrijkse nationaliteit, wonende te 1090 Wenen (Oostenrijk), Berggasse 7/15;

i; 3/ de heer RAMT loze, van Sloveense nationaliteit, wonende te Ljubljana (Slovenië), Ulica v Kokovsek 031A, ; VERKLARING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

t Voor-behouc&en 'aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

L

De hoeken en. geschriften van de vereffende vennootschap blijven gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn neergelegd en bewaard op volgend adres: te 1050 Brussel, Louizalaan 65 bus 11. Er dienen geen maatregelen te warden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die aan een schuldeiser of vennoot toekomen en die hen niet konden worden afgegeven.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de btw en/of bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coüperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PKF ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Potvlietlaan 6.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Tegelijk hiermee

neergelegd ;

- afschrift van

de akte;

- volmacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.05.2012, NGL 31.05.2012 12141-0263-011
10/01/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

+I120~66I9I* u

V

beh

aa

Bel Sta

8 Ut.C.

musee

Griffie

Ondernemingsnr : 878.688.059

;i Benaming (voluit) : WALLIE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 1050 Brussel, Louizalaan 65 bus 11

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - VERVANGING VASTE VERTEGENWOORDIGER - BENOEMING BIJKOMENDE ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor notaris René VAN DEN BERGH, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECKERS, DE GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te 2018 Antwerpen,:; ' Broederminstraat 9, op vijftien december tweeduizend en elf, vóér registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WALLIE", met`E maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 65, bus I I, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondernemingsnummer 0878.688.059, onder meer:

1. geacteerd heeft dat de besloten vennootschap naar Nederlands recht "WI-1 International Payment Services:: B.V", statutair gevestigd te Haarlem, met adres te 2031 TE Haarlem, Lichtfabriekplein 2, ingeschreven in het :; handelsregister van de Kamer van Koophandel van Haarlem onder nummer 27282758, aangesteld tot enige:; gewone zaakvoerder voor de duur van de vennootschap bij de oprichting, besloten heeft haar alsdan;, aangestelde vaste vertegenwoordiger, met name de heer JAGTENBERG Wim, van Nederlandse nationaliteit,;: wonende te 2061 BH Bloemendaal, Rijperweg 4 (Nederland), te vervangen met ingang van vijftien december! j. tweeduizend en elf door de heer vAN PELT Engelbert, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 5503 BA?:

Veldhoven, Van Aelstlaan 1 (Nederland). ;;

Vervolgens besloten heeft de vergadering met ingang van zelfde datum te benoemen tot bijkomende gewone;' zaakvoerders en aan te stellen voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de aIgemene vergadering met gewone meerderheid:

'; a- de vennootschap naar Oostenrijks recht "paysafecard.com Wertkarten AG", met zetel te 1120 Wien, Am; Euro Platz 2 (Oostenrijk), ingeschreven in het Handelsgericht Wien met Firmenbuchnummer FN 194434h,:, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van; ' Vennootschappen: de heer REIF Lukas, van Oostenrijkse nationaliteit, wonende te I090 Wien, Berggasse 7/15:; (Oostenrijk).

b- de heer RANT Joke, van Sloveense nationaliteit, wonende te Ljubljana, Ulica y Kokovsek 031A (Slovenië).

2. de in de artikelen 13 tot en met 15 van de statuten opgenomen regeling inzake de samenstelling en:,

bevoegdheden van de zaakvoering, alsmede de in artikel 17 van de statuten opgenomen regeling inzake de:;

externe vertegenwoordigingsbevoegdheid te wijzigen als volgt:

"Artikel 13.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Indien er twee zaakvoerders zijn besturen zij samen de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn;'

vormen zij een college.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger,

overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Artikel 14.

De zaakvoerder, indien er slechts één zaakvoerder is, beide zaakvoerders samen, indien er twee zaakvoerders

zijn, of het college van zaakvoerders, indien er meerdere zaakvoerders zijn, is/zijn bevoegd voor alle daden van

Op de laatste blz. van Luik Ei vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

`:. bestuur en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de

algemene vergadering.

Artikel 15.

De zaakvoerder, indien er slechts één zaakvoerder is, beide zaakvoerders samen, indien er twee zaakvoerders

zijn, of het college van zaakvoerders, indien er meerdere zaakvoerders zijn, mag/ mogen bijzondere machten

toekennen aan lasthebbers; zij bepalen de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

(...)

Artikel 17.

Indien er slechts één zaakvoerder is benoemd wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden

en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van de enige zaakvoerder of van een

door hem benoemde gevolmachtigde.

Indien er twee zaakvoerders zijn wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in

rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van beide zaakvoerders gezamenlijk '

handelend of van een door hen benoemde gevolmachtigde.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college en wordt de vennootschap gebonden door de

handtekening van twee zaakvoerders gezamenlijk handelend of van een door hen benoemde gevolmachtigde.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap

enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt".

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de

ondernemingsloketten, directe als indirecte belastingen en alle andere overheidsinstanties, zowel wat betreft

onderhavige akte als wat betreft alle latere inschrijvingen, wijzigingen, verbeteringen of schrappingen, wordt

volmacht gegeven aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PKF ACCOUNTANTS

& BELASTINGCONSULENTEN", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Potvlietlaan 6, met recht

van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND [WITTREKSEL :

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte;

- volmachten;

- gecoördineer-

de statuten

Voorbehouder aan !let Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.07.2011 11371-0161-010
12/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 23.07.2010, NGL 05.10.2010 10572-0024-010
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 13.07.2009 09419-0080-010
14/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 07.07.2008 08376-0106-010
21/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 13.08.2007 07567-0263-010

Coordonnées
WALLIE

Adresse
LOUIZALAAN 65, BUS 11 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale