WATERFRONT ENTREPRISE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WATERFRONT ENTREPRISE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.385.593

Publication

28/11/2014
ÿþ!Md 2.0

Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

~\ ^

Déposé / Reçu le

1 9 NOV. 2n

~u greffe du ~.~ib~~é~tede c~El'nl~ci'ce

rarloo-º%~º%~~

, . . ..~._~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11F2014 - Annexes du Moniteur belge

u

1111)

.E_

N° d'entreprise : 0887385593

Dénomination

(en entier) : WATERFRONT ENTREPRISE

Forme juridique : SPRL

Siège : rue de Livourne 146.-1000 Bruxelles

Oblet de l'acte : TRANSFERT DU SIEGE SOCIAL. .

EXTRAIT DU PROCES-VERBAL DE !.'ASSEMBLEE GENERALE EXTRAORDINAIRE DU 29/10/2014

A l'unanimité des voix il est décidé de transférer le siège social de la société, à l'avenue Albert 169, à 1190 FOREST.

DELPORTE ELIANE

Gérant

31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 30.08.2012 12482-0208-013
16/05/2012
ÿþBenaming (voluit) :WATERFRONT ART,BED & BREAKFAST

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :2000 Antwerpen, Amerikalei 195.

(volledig adres)

NAAMSWIJZIGING - ZETELWIJZIGING - AANPASSING VAN DE STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Herman Dessers te Antwerpen op 20 april 2012 "Geregistreerd vier bladen geen renvooien te Antwerpen, elfde kantoor der registratie op 26 april 2012 boek 5/281 blad 36 vak 12 ontvangen vijfentwintig euro.De eerstaanwezend inspecteur(getekend) wn H.Huberland."dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "WATERFRONT ART, BED & BREAKFAST", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Amerikalei 195. Beraadslaging - Beslissingen

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

Eerste Besluit -- Naamswijziging

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "WATERFRONT ENTREPRISE".

Tweede Besluit - Wijziging van de statuten

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap vanaf heden over te brengen naar Rue de Livourne 146, 1000 Brussel

Derde Besluit - regeling met betrekking tot vruchtgebruik op aandelen

De vergadering beslist met unanimiteit dat hij die het vruchtgebruik heeft van aandelen als enige de rechten uitoefent die zijn verbonden aan die aandelen.

Vierde besluit - beperking van de overdracht van aandelen

De algemene vergadering beslist met eenparigheid om elke overdracht van aandelen te onderwerpen aan de goedkeuring van alle vennoten.

vijfde Besluit - Aanduiding statutaire zaakvoerder

De algemene vergadering beslist om als statutaire zaakvoerder te benoemen: Mevrouw Eliane DELPORTE, nagenoemd, aanwezig, die haar mandaat aanvaard. Dit mandaat is onbezoldigd, behoudens anderluidende beslissing van de algemene vergadering.

Zesde Besluit -- Aanpassing van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot naamswijziging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 1 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

« De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aanneemt met als naam "Waterfront Entreprise ».

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot zetelwijziging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

« De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1000 Brussel Rue de Livourne

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" )L

1 11111

*12090263*

fº%~--sr9i7.d itY aTin2 van ceiti brrir.;

O ME1 201g

Griffie

Ondernemingsnr :0887 385 593

Annexes du Moniteur belge

16/05/2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

s ~

Voor-

gehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

146.

De zaakvoerders kunnen deze zetel in het Nederlandstalig en/of tweetalig landsgebied in België verplaatsen zonder statutenwijziging. ».

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot regeling van de rechten verbonden aan aandelen in geval van vruchtgebruik, beslist de vergadering artikel 7 van de statuten te vervangen door:

"De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel wat betreft de uitoefening van het stemrecht in de algemene vergadering en van alle rechten die aan de aandelen verbonden zijn.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Eigenaars in onverdeeldheid, pandhoudende schuldeisers en pandgevers, en in het algemeen alle personen die door een of andere oorzaak samen in eenzelfde aandeel gerechtigd zijn, dienen zich respectievelijk door een zelfde persoon te.laten vertegenwoordigen.

Kan geen overeenstemming bereikt worden tussen de gezamenlijk gerechtigde personen, dan kan de meest gerede partij zich tot de bevoegde rechter wenden en om aanstelling van een voorlopig bewindvoerder verzoeken.

Zolang de samengerechtigde personen niet vertegenwoordigd zijn door één persoon, optredend namens alle anderen, en mits deze daartoe de nodige bewijskrachtige dokumenten voorlegt, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan die aandelen verbonden rechten te schorsen. Dit schorsingsrecht wordt uitgeoefend door de voorzitter van de algemene vergadering.

Deze regeling doet evenwel geen afbreuk aan het voorkeurrecht aan de vennoten toegekend bij kapitaalverhoging. Het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging komt respectievelijk toe aan de onverdeelde eigenaars gezamenlijk en eenstemmig handelend, de vennoot-pandgever."

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot beperking van overdracht die voorafgaat, beslist de vergadering artikelen 10, 11 en 12 als volgt te vervangen:

"Artikel 10

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van alle vennoten.

Artikel 11

Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig artikel 10, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen om zich over de voorgedragen overdracht te beraden. liet voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waartegen deze zal gebeuren dienen te omvatten. Artikel 12

In geval van weigering van de goedkeuring dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van de werkelijke waarde op de dag van de overdracht, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, dan zal deze vastgesteld worden door twee deskundigen, waarvan één door elk der belangengroepen te benoemen.

De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden en de bestaansmogelijkheden en de positie van de vennootschap. In geval van onenigheid tussen de deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige, die op hun verzoek of op verzoek van de meest gerede partij zal worden aangesteld door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap is gevestigd.

ssa

Voor-

behouden

aan het

e g se

Staatsblad

Tegen de beslissing van de derde-deskundige staat geen rechtsmiddel open. De afkoop van aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de gestelde termijn. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen van recht.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de' overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en dei prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig) over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot."Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot benoeming van een statutaire zaakvoerder, beslist de vergadering artikel 13 van de statuten verder aan te vullen met de volgende alinea's:

« Mevrouw DELPORTE Eliane, geboren te Dennevy (Bourgogne) (Frankrijk) op 12 mei 1947, nationaal nummer 47.05.12 124-53, wonende te 6142 Fontaine-~ l'Evêque (Leernes), Trou d'Aulne 10, wordt als statutaire zaakvoerder van de vennootschap aangesteld. De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn; ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.».

Zevende Besluit - Coordinatie van de statuten

De vergadering verleent aan notaris Herman Dessers alle machten om dei gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, tel ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank vang

over te gaan tot het;

hun)

Manuel, geboren te Maputo (Mozambique) op 23'

nummer 80.11.23 324-64, wonende te 2000

Antwerpen, Verbindingsdok-Westkaai 8.

Negende Besluit - Bijzondere volmachten

De bijzondere volmacht aan mevrouw VAN MALDEREN Sandra en mevrouw DEVENYNS

Jeanine worden ingetrokken. l

Er wordt volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan de heer Giovanni Zanotti, sprl Compta Best, wonende Boullevard Tirou,17, bus 50 tel 6000 Charleroi, teneinde namens de vennootschap:

- inschrijving te nemen in het rechtspersonenregister, alsook om alle latere wijzigingen of schrappingen uit te voeren;

- namens de vennootschap alle nodige administratieve handelingen tel verrichten tegenover het Ondernemingsloket van de vennootschap;

-- namens de vennootschappen alle handelingen te verrichten tegenover de BTW-administratie.

Betreffende voorgaande punten kunnen deze volmachthouders alle formaliteiten vervullen, alle dokumenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is om de oprichting en de latere wijzigingen van de vennootschap te volbrengen, zoals onder meer het aanvragen van vergunningen.

Tiende Besluit - Machtiging aan zaakvoerder

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Stemming

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Achtste Besluit - Ontslagen

De algemene vergadering beslist om vanaf 20 april 2012

ontslag van de volgende zaakvoerders met décharge voor de uitoefing van

mandaat vanaf zij/haar benoemding tot heden, met name

-De heer ARRAZOLA DE ONATE, Wouter Paulus Wilfried, geboren te Herk-de-Stad op 7 september 1972, nationaal nummer 72.09.07 229-69,wonende te Antwerpen Verbindingsdok-Westkaai 8.

-mevrouw DENGO, Olga Laura november 1980, nationaal

Luik B - vervolg

Voor- Luik B - vervolg

behouden aan het Setgisc sF~ VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL AFGELEVERD OP VRIJ

Staatsblad PAPIER TENEINDE INLASSING IN DE BIJLAGEN TOT HET BELGISCH STAATSBLAD

DE NOTARIS

HERMAN DESSERS

Tegelijk hiermede neergelegd:-uitgifte der akte - coördinatie der statuten-historiek van de vennootschap.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 31.08.2011 11495-0135-012
04/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 22.10.2010, NGL 31.10.2010 10594-0123-013
26/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 21.08.2009 09614-0273-013
26/09/2016 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
26/09/2016 : RADIATION D'OFFICE N° BCE
31/03/2017 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
31/03/2017 : RADIATION D'OFFICE N° BCE

Coordonnées
WATERFRONT ENTREPRISE

Adresse
AVENUE ALBERT 169 1190 FOREST

Code postal : 1190
Localité : FOREST
Commune : FOREST
Région : Région de Bruxelles-Capitale