WATERKEYN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WATERKEYN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.053.184

Publication

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 24.06.2013 13220-0220-026
29/06/2011
ÿþRechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Steenweg op Leuven 1188

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Onderwerp akte : NV: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Jan Boeykens te Antwerpen op 9 juni 2011, blijkt dat een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

-RECHTSVORM + NAAM: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam;' :' "Waterkeyn'.

-ZETEL: Steenweg op Leuven 1188, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe; RPR Brussel.

-DOEL: De vennootschap heeft als doel:

I. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

N Het beleggen van opbrengsten in roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen.

CI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen;; met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of;; aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Il. Algemene activiteiten.

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering int: rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,:: onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest" ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan; kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste: zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten vertenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen:: bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van; opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante:; immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke;: goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwer

vormen van technologie en hun toepassingen. "

III. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende ofi; financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking;: ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere;; wijze, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die opis welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en;

manieren,-.die.zij_het-best.geschiktzou_achten._==__-__ __ __________ Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr :

39 033 . ,i$u

Benaming : Waterkeyn

(voluit)

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.1 7 JUN Ion

erredSSEL

,nod 2.1

Luik B

*11096838

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

mOtl 2.1

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-be`+ouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten ter zake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

-DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

-KAPITAAL: 18.600 euro, volledig geplaatst en volstort tot beloop van 6.200,- euro.

Het is verdeeld in 186 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op het volledige maatschappelijk kapitaal werd ingeschreven door inbreng in geld, als volgt:

1/ De heer Bart Willy Jan TANS, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Stevoortse Kiezel 192, schrijft in op drieënnegentig (93) aandelen, ten belope van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00),dewelke hij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van drieduizend honderd (¬ 3.100,00);

2/ De heer Frank Michel Arthur TANS, schrijft in op drieënnegentig (93) aandelen, ten belope van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00),dewelke hij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van drieduizend honderd (¬ 3.100,00).

Door ondergetekende notaris is bevestigd dat gemeld bedrag van ¬ 6.200 werd gestort op een bijzondere rekening bij ING België nv, en dat de wettelijk voorschriften van plaatsing en volstorting van het kapitaal werden nageleefd.

-BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De enige zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aan belangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap. Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid. Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Indien er twee zaakvoerders worden benoemd, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De enige zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Indien er twee zaakvoerders worden benoemd, zijn zij bevoegd om gezamenlijk optredend de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college, handelend met de meerderheid van zijn leden, de vennootschap in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet' tegenwerp baar aan of door derden.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

-BENOEMING EERSTE ZAAKVOERDERS : Tot eerste niet statutaire zaakvoerderS worden benoemd: de heer Bart Willy Jan TANS en de heer Frank Michel Arthur TANS, beiden voornoemd.

De bezoldiging van de zaakvoerders wordt vastgelegd bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering. -COMMISSARIS: Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake

-GEWONE ALGEMENE VERGADERING: De gewone algemene vergadering heeft elk jaar plaats op de derde woensdag van de maand juni om elf uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De gewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, of op een plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, als aangegeven in de bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

-VOORWAARDEN TOELATING TOT DE VERGADERING EN UITOEFENING STEMRECHT:

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen.

-BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2012.

-AANLEGGEN RESERVESNERDELING VAN DE WINST:

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 2.1

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met' inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

-VERDELING VAN HET SALDO VAN DE VEREFFENING::

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de ; vereffening te dekken.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

- BIJZONDERE VOLMACHT:

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder hebben, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aangesteld als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

1/ Mejuffrouw Marion DREESEN;

2/ Mejuffrouw Jolien VAN AERSCHOT.

- VERTEGENWOORDIGING BIJ VOLMACHT:

De beide oprichters werden krachtens onderhandse volmacht vertegenwoordigd door mevrouw Margaretha; Klaps te 2000 Antwerpen, Van Bréestraat 7.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor ontledend uittreksel

Notaris Jan Boeykens

Samen hiermee neergelegd: afschrift

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WATERKEYN

Adresse
STEENWEG OP LEUVEN 1188 1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

Code postal : 1200
Localité : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Commune : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Région : Région de Bruxelles-Capitale