WEALTH CREATION COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WEALTH CREATION COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.101.360

Publication

20/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A 11!!!11111j1e*11111

non

BRUSSEL

Griffie

ofqo 404 360

Ondernemingsnr :

Benaming :

(voluit): WEALTH CREATION COMPANY

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 1050 Elsene, Capitaine Crespelstraat 40

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : OPRICHTING

"WEALTH CREATION COMPANY"

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

te 1050 Elsene, Capitaine Crespelstraat 40.

OPRICHTING  BENOEMING ZAAKVOERDER

HET JAAR TWEEDUIZEND EN ELF. Op drie oktober.

Voor Ons, Meester Paul WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van! de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten) vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notarisassociatie1 Wellens" met zetel te 2640 Mortsel, Eggestraat 28.

IS VERSCHENEN:

Baron BUYSSE Paul Henri Maria, bestuurder vennootschap, geboren te Antwerpen op zeventien maart negentienhonderd vijfenveertig,! rijksregisternummer 45.03.17 191-71, echtgenote Barones JANSSEN! Marthe Anna Louisa, .zonder beroep, geboren te Wilrijk op tien; april negentienhonderd achtenveertig, samenwonende te 83001

Knokke-Heist, Sint-Hubertuspad 5. j

Gehuwd onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Jean Van' Cauwenbergh te Lier, op één mei tweeduizend en twee, conventioneel' niet gewijzigd naar eigen verklaring.

Hier vertegenwoordigd door de Heer Maurice Schouten, ingevolge! onderhandse volmacht de dato negenentwintig september tweeduizend en elf, dewelke aan onderhavige akte zal gehecht blijven. Ondergetekende notaris bevestigt de juistheid van de identiteit van de partijen aan de hand van opzoekingen in het rijksregister. De rijksregisternummers werden vermeld met uitdrukkelijke' instemming van de betrokkenen.

I.- OPRICHTING:

Die ons, notaris, verzocht heeft de authentieke akte te verlijden!

_______van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid door!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

hem opgericht onder de naam " WEALTH CREATION COMPANY", waarvan het geplaatst kapitaal VIERHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (450.000 ¬ ) bedraagt, volledig door hem onderschreven en vertegenwoordigd doori duizend (1000) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op voormelde aandelen wordt ingeschreven door:

Baron BUYSSE Paul voornoemd, titularis van duizend (1000) aandelen Ten bewijze dat vierhonderd vijftigduizend euro (¬ 450.000) van. het geplaatste kapitaal werd gedeponeerd op naam van de vennootschap in oprichting, wordt door verschijners een bankattest overhandigd, uitgaande van BNP Paribas Fortis, gedateerd opi achtentwintig september tweeduizend en elf.

De oprichter heeft aan ons geassocieerd notaris het financieel= plan overhandigd, waarin hij het bedrag van het kapitaal van del vennootschap verantwoordt.

II. STATUTEN:

ARTIKEL 1. RECHTSVORM EN NAAM.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd} opgericht onder de naam " WEALTH CREATION COMPANY".

ARTIKEL 2.- ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 1050 Elsene, Capitaine! Crespelstraat 40.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België; binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussell hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 3.- DOEL.

zowel in België als in het verstrekken van adviezen aan ondernemingen,! natuurlijke- en rechtspersonen op het vlak van! marketing, logistiek, organisatie, planning,

financiële en logistieke opvolging,]

begeleiden van outsourcing en de; software als hardware, alsook het' het

organiseren van evenementen in de ruimste zin van het woord. De vennootschap kan alle voormelde verrichtingen stellen zo in eigen naam als voor rekening van derden, zo alleen als in samenwerking; met derden. De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het! buitenland, het aan en verkopen van onroerende goederen. Het! beheren en oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het! woord van een patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende! goederen. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal dei vennootschap mogen overgaan tot het aankopen en verkopen,! opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten bouwen en! verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen! of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd,; gemeubeld of ongemeubeld. De vennootschap mag aan haar! bedrijfsleiders en/of werknemers gratis woonst verlenen, dit ter! compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele

van de vennootschap. !

De vennootschap mag voorts deelnemen in, het voeren van beheer! over en het financieren en samenwerken met andere ondernemingen,1 vennootschappen en rechtspersonen. De vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten dief rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband! houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag tevens de activiteit van het verwerven, inj

Voor-

behouden

aan het

~ëTgisc~s J

Staatgblad

De vennootschap heeft tot doel, buitenland, het vennootschappen, human resources, administratieve,

projectmanagement, het ontwikkeling zowel van

voorbereiden en geven van trainingen, seminaries, lessen en

Luik B - vervolg

portefeuille houden en verkopenvan participaties in gelijk welke vennootschap of onderneming uitoefenen. Alsook het deelnemen aan het bestuur in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels hete uitoefenen van bestuursopdrachten. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot del

verwezenlijking van haar doel. 1

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, alsl tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende) goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met) inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere; verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden opi

voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. ARTIKEL 4.- DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd. ARTIKEL 5.- KAPITAAL.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op VIERHONDERD; VIJFTIGDUIZEND EURO (450.000 $).

Het is vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 10.- BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze; verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of' werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht vang

zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. j

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste! vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zout vervullen. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle' omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene'

vergadering bevoegd is. '

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Is een zaakvoerder, zijn de zaakvoerders of is een lid van het) college van zaakvoerders bij het stellen van een verrichting ofl het nemen van een beslissing geplaatst voor een belang bedoeld inl artikel 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, dan! dient hij of dienen zij overeenkomstig dit artikel te handelen. Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voors alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt) besloten.

Ieder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan derden bij bijzondere volmachten.

Het ontslag en de benoeming van elke zaakvoerder moet worden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad end neergelegd in het vennootschapsdossier.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over besluit.

ARTIKEL 12.- ALGEMENE VERGADERING.

Alle vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende

bijeenroeping, in de zetel van de vennootschap.

Ieder zaakvoerder is bevoegd de algemene vergadering bijeen tel

Voorbehouden

aan het Staatsblad

1

Luik B - vervolg

roepen wanneer hij het nuttig vindt voor de vennootschap.

De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op laatste vrijdag

van mei om 16.00 uur of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, worden de besluiten van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het is de vennoten niet toegelaten hun stem per brief uit te brengen

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten neme die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

ARTIKEL 14.- BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het zelfde jaar.

ARTIKEL 15.- JAARREKENING.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris jaarrekening op overeenkomstig artikels 92-93 van het Vennootschappen.

ARTIKEL 16.- WINST.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft! bereikt en behouden. In verband met het overschot zal de jaarvergadering soeverein! besluiten onder voorbehoud van hetgeen is bepaald in artikel 320! van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 17.- ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering de vereffenaar(s) benoemen en hun bevoegdheden bepalen. Zijn er geen! vereffenaar(s) benoemd, dan zijn de zaakvoerder(s), die alsdan in! functie zijn, van rechtswege vereffenaar.

Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de aandeelhouders! verdeeld, per aandeel berekend.

III.- VERKLARINGEN EN TIJDELIJKE BEPALINGEN:

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van een afschrift van de oprichtingsakte op de griffie! van de rechtbank van koophandel. Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend en twaalf. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

De oprichter verklaart dat uit ter goeder trouw verrichte schattingen is gebleken dat de vennootschap voor het eerste! boekjaar aan de criteria, vermeld in artikel 15 paragraaf 1 van!

van Vennootschappen voldoet, en dus niet verplicht is1

commissarissen te benoemen. Iedere vennoot heeft dust

de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een

De oprichter verklaart door ondergetekende notaris lezing te hebben gekregen van artikel 212 van het Wetboek van Vennootschappen dat bepaalt dat een natuurlijk persoon slechts de, enige vennoot kan zijn van één enkele besloten vennootschap met! beperkte aansprakelijkheid en dat deze geacht wordt hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten

Voor-

behouden

aan het

--T3-e gisEïs"

Staatsblad

W Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge

geschriften

alsmede de

Wetboek van

nettowinst van honderd wordt

wanneer het

het Wetboek één of meer individueel commissaris.

Voor-

behouden

aan,het

 Wei-a

[

Staatsblad

Luik B - vervolg

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij nadien alleeni zou oprichten of waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden, behalve wanneer de aandelen wegens overlijden aan hem overgaan.

IV.- BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 60:

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart de comparant, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen, die voortvloeien uit de rechtshandelingen die voor haar rekening vààr! haar oprichting werden gesteld door de voornoemde oprichter, overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van eenl uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van! koophandel van het gerechtelijk arrondissement waarbinnen del vennootschap haar zetel gevestigd heeft.

Bovendien verklaart voornoemde comparant zich sterk te maken dat de vennootschap tevens die rechtshandelingen zal overnemen en bekrachtigen die door de voornoemde oprichter, gesteld zullen worden in naam en voor rekening van de vennootschap, vooraleer zij de rechtspersoonlijkheid zal hebben verkregen.

V. BENOEMING ZAAKVOERDER

Verenigd in algemene vergadering benoemt de oprichter zichzelf gewone zaakvoerder voor de duur van de vennootschap.

Hij verklaart te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet. Zijn mandaat zal onbezoldigd vergadering anders besluit.

VI.- VASTE VERTEGENWOORDIGER

als zijn!

1

zijn, behoudens de algemene;

i

De zaakvoerder, Baron Paul BUYSSE, voornoemd neemt de beslissing

zichzelf tot vaste vertegenwoordiger aan te duiden.

Hij verklaart door ondergetekende geassocieerd notaris Wellens op dej hoogte te zijn gebracht dat de bestuurde vennootschap de benoeming van de vaste vertegenwoordiger bekend dient te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De notaris waarmerkt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van bewijskrachtige identiteitsbewijzen. VII. Recht op geschriften bedraagt vijfennegentig euro.

WAARVAN AKTE

Opgemaakt en verleden te Mortsel.

En na integrale voorlezing en toelichting van de akte hebben de! partijen getekend met ons, geassocieerd notaris.

Volgen de handtekeningen.

Geregistreerd drie bladen, geen verzendingen, Registratie MORTSEL, de 04 OKT.2011. Boek 141, blad 92, vak 05. Vijfentwintig euro (251 EURO). De e.a. inspecteur: a.i.(get) K. Bosman.

VOORONTLEDEND UITTREKSEL -- tegelijk hiermee neergelegd eenI afschrift van de akte Getek. Geassocieerd notaris Paul Wellens

l

Coordonnées
WEALTH CREATION COMPANY

Adresse
CAPITAINE CRESPELSTRAAT 40 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale