WEBAPPEAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WEBAPPEAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 518.903.775

Publication

18/09/2014
ÿþ ModWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ii!I411t111ill UI









Rechtbank van koophandel

Antwerpen

09 SEP, 2014

ardelinbeympen

Ondernemingsnr : 0518.903.775

Benaming

(voluit) : Webappeal

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Dokter Van de Perrelei 110 bus 3 2140 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte wijziging adres-wijziging bestuur-wijziging aandeelhouders

Op de buitengewone algemene vergadering van 01 September 2014 is beslist als volgt:

1) Overdracht van 50 aandelen de heer van Leeuwen, Benjamin naar de heer Altintas Oguz,

2) Overdracht van 50 aandelen de heer Govaerts , Levi naar de heer Altintas Oguz

3) Ontslag van de heer de heer van Leeuwen, Benjamin als zaakvoerder,

4) Ontslag van de heer de heer Govaerts , Levi als zaakvoerder,

5) Per heden en benoeming van de heer Altintas Oguz, als zaakvoerder,

6) Wijziging maatschappelijke zetel van Dokter Van de Perrelei 110 bus 3 2140 Antwerpen. naar Stationsstraat 140/ 003 C Aalter. 5 2g)0

7) De heer van Leeuwen Benjamin en Govaerts , Levi wordt decharge verleent voor zijn beheer tot 01/09/2014

Geen andere punten op de agenda wordt de vergadering gesloten

Zaakvoerder

Altintas Oguz

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/02/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301313*

Neergelegd

26-02-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0518903775

Benaming (voluit): Webappeal

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter

Zetel : 2140 Antwerpen, Dokter Van de Perrelei 110 bus 3

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Michel Wegge te Borsbeek op vijfentwintig februari tweeduizend dertien,

in zijn kantoor, blijkt dat een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

1/ rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter, met de naam

 Webappeal .

2/ zetel: 2140 Antwerpen, Dokter Van de Perrelei 110 bus 3; RPR Antwerpen.

3/ duur: De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

4/ oprichters:

1. De heer VAN LEEUWEN Benjamin Marc Christel, geboren te Antwerpen (Borgerhout) op drieëntwintig februari duizend negenhonderdachtentachtig, wonende te 2100 Antwerpen, Menegemlei 56.

2. De heer GOVAERTS Levi Leo Marie-Therese, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op vijftien juni duizend negenhonderdzevenentachtig, wonende te 2140 Antwerpen, Dokter Van de Perrelei 110 bus 3.

5/ kapitaal: duizend euro (1.000 EUR), volledig volstort.

6/ samenstelling kapitaal: vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, waarop werd ingetekend door voornoemde oprichters, ieder voor de helft.

7/ boekjaar: vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december; eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

8/ aanleg reserves/winstverdeling: De opbrengsten van de vennootschap door de jaarlijkse inventaris vastgesteld, na aftrek van de algemene onkosten, lasten, afschrijvingen alsmede van een provisie voldoende geacht tot het dekken van de belastingen op de winsten ten laste van de vennootschap, maakt de nettowinst van de vennootschap uit. Jaarlijks moet de vennootschap een bedrag inhouden van ten minste één vierde van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting tot inhouding blijft bestaan tot het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimum kapitaal vereist bij artikel 214, § 1, en het geplaatst kapitaal van de vennootschap. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het saldo der nettowinst.

Bestemming liquidatiesaldo: Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen, en de kosten van de vereffening te dekken; het plan van deze verdeling moet vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel worden goedgekeurd. Het batig saldo van de vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal aandelen dat zij ieder zullen bezitten, met dien verstande dat elk aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo al de aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars alvorens tot de hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand rekening houden en het evenwicht herstellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in grotere mate afbetaalde aandelen. 9/ bestuur/bevoegdheid: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet. De duur van hun mandaat is onbeperkt.

Iedere zaakvoerder kan zoals bepaald in artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Tot niet statutaire zaakvoerders werden benoemd: beide voornoemde oprichters.

Hun mandaat is onbezoldigd tot zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

10/ commissaris: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen, wordt beslist geen commissaris te benoemen.

11/ doel: De vennootschap heeft tot doel:

 Webdevelopment of het ontwikkelen van een website in zijn volledige gegeven, alsmede het onderhoud hiervan.

 Weboptimizing of het analyseren, aanpassen en verbeteren van bestaande websites, en het opzetten van een eigen social media-netwerk van de klant teneinde de zoekresultaten te verbeteren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

 Webhosting of het aanbieden van  hosting pakketten aan de klant met bijhorende ondersteuning.

De vennootschap mag alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar doel kunnen bevorderen en op enigerlei wijze deelnemen aan dergelijke activiteiten. De vennootschap kan participeren in, een fusie aangaan met of op andere wijze belangen hebben in andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling.

De vennootschap mag onroerende goederen verwerven, beheren, in hypotheek stellen en mag al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen; zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

12/ gewone algemene vergadering: op één juni om zestien uur; indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag om hetzelfde uur; de gewone algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel of een in de oproepingsbrief aan te duiden plaats gelegen in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de wettelijke beperkingen.

13/ Bijzondere volmacht: Machtiging van ondergetekende notaris om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister.

Tevens werd tot bijzondere volmachtdrager aangesteld:  Wedi-Consult , vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Huybrechts, kantoor houdend te 2150 Borsbeek, Adrinkhovenlaan 13/1, met recht van in de plaatsstellling, om alle formaliteiten in naam en voor rekening van de vennootschap te vervullen bij de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de Kruispuntbank van Ondernemingen, en alle overige fiscale en administratieve besturen, en daartoe alle nodige documenten te ondertekenen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Michel Wegge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

29/09/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
22/05/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
WEBAPPEAL

Adresse
ARNOLD SOHIESTRAAT 17 1140 EVERE

Code postal : 1140
Localité : EVERE
Commune : EVERE
Région : Région de Bruxelles-Capitale