WEILAND INTERNATIONAL CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WEILAND INTERNATIONAL CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 831.575.159

Publication

02/06/2015
ÿþMod wort 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Qet g~ ~ng6in qp

2 i MEI 7.(115

r griffie van de Neffipridstalige ohibartik von koophendel 9russol

te re

[{_w4-D. _ J

11I III~IINIIIII~

*15077163*

II

Ondernemingsnr : 0831.575.159

Benaming

(voiuit) : WEILAND INTERNATIONAL CONSULTING

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1000 BRUSSEL, JOHN WATERLOO WILSONSTRAAT 17 (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - AFSLUITING

Uit proces-verbaal opgesteld voor Meester Marc WILMUS, geassocieerd notaris van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « MEERSMAN HUGO & WILMUS MARC -- Geassocieerde notarissen », gevestigd te Etterbeek, Oudergemseiaan nummer 328, op 30 maart 2015, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WEILAND INTERNATIONAL CONSUL-MG", met zetel te 1000 Brussel, John-Waterloo Wilsonstraat 17, volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen :

Eerste beslissing - verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 december 2014. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk een afschrift van te hebben ontvangen.

Tweede beslissing - ontbinding

Na kennisname van deze verslagen besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen, te rekenen vanaf heden.

Derde beslissing  benoeming vereffenaar

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen : de heer WEILAND Christiaan, voormeld.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd,

Vierde beslissing : benoeming van een lasthebber "ad hoc"

De vergadering benoemt ondergetekende notaris Marc WILMUS tot lasthebber "ad hoc", belast met het indienen van het verzoekschrift tot homologatie van haar benoeming van vereffenaar bij de rechtbank van koophandel.

Vijfde beslissing: bevoegdheden en emolumenten der vereffenaars

De vergadering kent aan elke vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen.

Elkeen kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, cntbindende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

Elke vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjear een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet warden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten vaarleggen.

Zesde beslissing: ontslag zaakvoerder

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene

vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder, de heer WEILAND Christiaan, voormeld. De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden waargenomen bestuur,

Zevende beslissing bijzondere volmacht

De algemene vergadering verleent bijzondere volmacht aan ACOMPAGNIE, Emile Jacqmainlaan 16 bus 23 te 1000 Brussel, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebber, om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de schrapping of uitschrijving bij de BTW-administratie, Kruispuntbank voor Onderneminge, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor éénsluidend ontledend uittreksel,

Bijlagen : uitgifte van de akte  verslagen  homologatie benoeming vereffenaar

Getekend Marc WILMUS, notaris te Etterbeek

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Y

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 19.08.2015 15444-0561-009
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.01.2016, NGL 30.08.2016 16531-0172-009

Coordonnées
WEILAND INTERNATIONAL CONSULTING

Adresse
JOHN-WATERLOO WILSONSTRAAT 17 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale