WIJNHANDEL DE SMEDT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WIJNHANDEL DE SMEDT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.828.433

Publication

22/01/2014
ÿþe

!

.tl1A,"~iw' Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

gi3 JAN 2 74'

BRUG{R

Griffie

Ondernemingsnr : 0865.828.433

Benaming

(voluit) : WIJNHANDEL DE SMEDT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Erfprinslaan 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging: kapitaal

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Yves Van Noten te Willebroek op 16 december 2013, geregistreerd, houdende de wijziging van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'WIJNHANDEL DE SMEDT' met maatschappelijke zetel te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Erfprinslaan 2 ondermeer wat volgt:

EERSTE BESLISSING: Vaststelling van de belaste reserves

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn, goedgekeurd door de algemene vergadering van de Vennootschap, honderd zesentwintig duizend honderd tweeënvijftig euro negenenveertig cent (126.152,49 EUR) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 2011,

TWEEDE BESLISSING: Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag

De algemene vergadering stelt vast het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van' artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen honderd zesentwintig duizend honderd tweeënvijftig euro' negenenveertig cent (126.152,49 EUR) bedraagt.

DERDE BESLISSING: Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van honderd twintig duizend euro (120.000,00 EUR). De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de aandeelhouders een schuldvordering hebben op de Vennootschap ten belope van hun deel in het tussentijdse dividend.

De aandeelhouders verklaren deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

VIERDE BESLISSING: Verslag van de bedrijfsrevisor

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer: Ravert, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste, waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren voorafgaand aan deze', beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, de dato 10 december 2013 opgesteld door Ravert, Stevens & Co Bedrijfsrevisoren, Reviseurs d'entreprises vertegenwoordigd door de heer Luc Ravert, luiden letterlijk als volgt:

"VIII. CONCLUSIES

Tot besluit verklaart ondergetekende, BVBA "RAVERT, STEVENS & C bedrijfsrevisorenkantoor te 1860 Meise, H. Van Dievoetlaan 1, dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura hij de voorgenomen kapitaalverhoging van de BVBA WIJNHANDEL DE SMEDT is gebleken dat:

1.de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

2.de toegepaste methoden van waardering voor een bedrag van 108.000,-EUR in hun geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

3.de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in: natura niet overgewaardeerd is. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit de uitgifte van 406; nieuwe aandelen zonder nominale waarde, elk nieuw aandeel in alle opzichten identiek aan elk van de 186;

bestaande aandelenti _ _

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad











*14021488*



wijlagen bi Tiet Eelgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

4.de inbreng in natura bij kapitaalverhoging zal plaatsvinden onder opschortende voorwaarde van de beslissing van de buitengewone algemene vergadering om over te gaan tot de uitkering van een dividend, dit in het kader van het artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake "controle van inbreng in natura" van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de BVBA WIJNHANDEL DE SMEDT verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Meise, op 10 december 2013 door het bedrijfsrevisorenkantoor BVBA "RAVERT, STEVENS &C°" vertegenwoordigd door

(getekend)

Luc Ravert

Bedrijfsrevisor

Het verslag werd opgemaakt onder opschortende voorwaarde van daadwerkelijk beslissing tot uitkering van dividenden.

Het verslag van de bedrijfsrevisor zal met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLISS1NG: Verslag van het bestuursorgaan

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging.

De aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Het verslag van het bestuursorgaan zal met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

ZESDE BESLISS1NG: Beslissing tot kapitaalverhoging

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde honderd en acht duizend euro (108.000,00 EUR) om het van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) te brengen op honderd zesentwintig duizend zeshonderd euro (126.600,00 EUR), door uitgifte van vierhonderd en zes (406) nieuwe aandelen die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

ZEVENDE BESLISSING: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

a) Tussenkomst Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, alle aandeelhouders, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor,

Na deze uiteenzetting verklaren alle aandeelhouders, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van honderd en acht duizend euro (108.000,00 EUR) in de Vennootschap in te brengen, zijnde een bedrag van 21.483,87 euro door de heer Roger De Smedt en een bedrag van 86.516,13 euro Luc De Smedt, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

b) Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng, wordt aan alle aandeelhouders, die aanvaarden, de 406 nieuwe volledig

gestorte aandelen toegekend en wel als volgt:

- aan aandeelhouder sub 1, de heer Roger DE SMEDT : eenentachtig (81) aandelen;

aan aandeelhouder sub 2, de heer Luc DE SMEDT ; driehonderd vijfentwintig (325) aandelen;

c) Dividendenpolitiek in de toekomst

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

ACHTSTE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd en acht duizend euro (108.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd zesentwintig duizend zeshonderd euro (126.600,00 EUR), vertegenwoordigd door vijfhonderd tweeënegentig (592) aandelen zonder vermelding van waarde.

NEGENDE BESLISSING: Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd zesentwintig

duizend zeshonderd euro (126.600,00 EUR). Het is verdeeld in vijfhonderd tweeënnegentig (592) aandelen

zonder vermelding van nominale waarde."

TIENDE BESLISSING: Volmacht coördinatie

De algemene vergadering geeft opdracht aan de ondergetekende notaris om de coördinatie van de statuten

uit te werken en te ondertekenen in overeenstemming met wat voorgaat.

ELFDE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen,

waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse

dividend waarvan hiervoor sprake.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan het Accountantskantoor Leo

Noëth-Nadine Ringoot NV, De Regenboog 11 te 2800 Mechelen aan de bestuurders en aangestelden ervan,

die elk afzonderlijk kunnen optreden, om in naam en voor rekening van de vennootschap ai het nodige te doen

voor:

-De inschrijving in het rechtspersonenregister (RPR), Kruispuntbank van ondernemingen (KBO) of latere

wijzigingen of schrappingen van de genomen inschrijving;

-Het vervullen van de formaliteiten bij de besturen der Belastingen, BTW, RSZ en andere administraties;

-Daarvoor aile documenten, stukken en akten te tekenen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Yves Van Noten

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

* afschrift akte

* coordinatie van de statuten

* verslag raad van bestuur

* verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij 7iët fëlgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 16.07.2013 13308-0049-011
09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 05.07.2012 12260-0416-011
27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 22.06.2011 11190-0361-011
11/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 06.08.2010 10394-0091-014
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 15.07.2009 09422-0103-014
10/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 07.07.2008 08371-0316-014
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 02.07.2007 07336-0020-011
06/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 06.06.2005, NGL 04.07.2005 05411-4539-011
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 27.07.2016 16359-0177-011

Coordonnées
WIJNHANDEL DE SMEDT

Adresse
ERFPRINSLAAN 2 1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

Code postal : 1200
Localité : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Commune : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Région : Région de Bruxelles-Capitale