WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 865.005.814

Publication

06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 01.10.2012, GGK 29.03.2013, NGL 25.04.2013 13105-0468-030
07/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac









+13003195



#SES

24 DEc ??14

Griffie

Ondernemingsnr : 0865.005.814

Benaming

(voluit) : WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE N.V.

(verkort) : WLE

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : LOUIZALAAN, 326/33 TE 1050 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERRICHTING GELIJKGESTELD MET FUSIE DOOR OVERNEMING VAN DE

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP WLE DOOR DE NAAMLOZE

VENNOOTSCHAP WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM N.V. AFGEKORT WLP - ONTBINFING ZONDER VEREFFENING - UITVOERINGSMACHTEN

Uittreksel van een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de, naamloze vennootschap "WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE N.V.", in het kort "WLE", met maatschappelijke, zetel te B-1050 Brussel, Louizalaan, 326 bus 33, ingeschreven in het Rijksregister voor Rechtspersonen (Brussel), onder nummer 0865.005.814 (opgericht ingevolge een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel, te. Antwerpen, op 20 april 2004, waarvan de statuten bekendgemaakt werden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 mei daarna, onder het nummer 04070788), opgemaakt door Meester Louis-Philippe Marcelis, geassocieerd notaris, te Brussel, op 28 november 2012, waaruit blijkt dat volgende beslissingen genomen werden :

Fusie door overneming van de naamloze vennootschap "WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE N.V." afgekort "WLE", overgenomen vennootschap, door de naamloze vennoot-schap 'WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM N.V." afgekort "WLP", overnemende vennootschap, enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap in het kader van een verrichting gelijkgesteld met fusie door overneming.

1, Onderzoek van de documenten, verslagen en voorafgaande formaliteiten.

1.1.Fusievoorstel.

De voorzitter wordt vrijgesteld om het fusie-voorstel, opgemaakt op 27 september 2012 door de raden van bestuur van de twee betrokken vennoot-schappen in toepassing van het artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen en neergelegd door elk van de betrokken vennootschappen op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 28 september 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 9 oktober volgend, onder het nummer 12166181 voor wat betreft de overnemende vennootschap en onder het nummer 12166180 voor wat betreft de overgenomen vennootschap, voor te lezen.

De enige aandeelhouder, vertegenwoordigd als gezegd, bevestigt dat hij kennis heeft genomen van de inhoud van het fusievoorstel en keurt het goed, Een exemplaar ervan wordt "ne varietur" ondertekend door de voorzitter van de vergadering en ondergetekende notaris die het in zijn dossier zal bewaren.

1.2. Verslagen.

Met betrekking tot de formaliteiten die vervuld moeten zijn voor de fusie, stelt de voorzitter van de, vergadering vast dat aile aandelen van de overgenomen vennootschap verenigd zijn in handen van de ovememende vennootschap, en dat de bestuursorganen en commissarissen van de betrokken vennootschappen bijgevolg ervan werden vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen, waarin de gegevens voorkomen, waarvan sprake in artikelen 694 en 695 van het Wetboek van Vennoot-schappen.

1.3.Bevestiging.

Er wordt bevestigd dat de situaties van de twee betrokken vennootschappen niet gewijzigd werden sinds het opstellen van het fusievoorstel.

1.4.Vaststelling.

Er wordt bevestigd dat het maatschappelijk doel van de overgenomen vennootschap overeenstemt met dat van de overnemende vennootschap.

WETTIGHEIDSCONTROLE

Vervolgens bevestigt de ondergetekende notaris, in toepassing van artikel 700 van het Wetboek van-Vennootschappen, het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de onderhavige vennootschap met betrekking tot de fusie gehouden is.

2. Beslissingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Het Bureau verzoekt de ondergetekende notaris de volgende beslissingen te acteren die door de vergadering achtereenvolgens aangenomen worden, als volgt:

2.1:Goedkeuring van het fusievoorstel.

Met eenparigheid van stemmen keurt de algemene vergadering het haar voorgelegde fusievoorstel goed en besluit zij tot fusie door overneming van onderhavige naamloze vennootschap WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE N.V. door de naamloze vennootschap WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM N.V., met maatschappelijke zetel gelegen te Brussel (B-1050 Brussel), L.ouizalaan, 326 bus 33, en ondememingsnummer BTW BE 0864.976.516 RPR Brussel, in toepassing van de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de naamloze vennootschap WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE N.V. zonder uitzondering, noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM N.V..

De naamloze vennootschap WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE N.V. heeft aldus opgehouden te bestaan. De fusie door overneming wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap.

Vanaf 4 oktober 2012 zullen de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen aandelen waaraan bijzondere rechten werden toegekend. Evenmin heeft de vennootschap andere effecten dan aandelen uitgegeven.

Aan de bestuurders van de overnemende vennoot-schap en de overgenomen vennootschap worden evenmin bijzondere voordelen toegekend.

Het maatschappelijk doel van de ovememende vennootschap WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM N.V. is verenigbaar niet dit van de onderhavige vennootschap WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE N.V., zijnde de overgenomen vennootschap, gezien de werkelijk door de overnemende vennootschap uitgeoefende activiteiten.

ln de overnemende vennootschap zullen tot slot, ingevolge de fusie, de verschillende bepalingen van de statuten niet worden gewijzigd.

2.2.Goedkeuring van de algemene voorwaarden van de fusie.

De vergadering keurt de algemene voorwaarden van de fusie goed, te weten:

a) de fusie zal de overdracht ten algemene titel van het volledige actief en passief vermogen van de voornoemde overgenomen vennootschap tot gevolg hebben, niets uitgezonderd of voorbehouden, met dien verstande dat de boekhoudkundige en fiscale gevolgen van de fusie conventioneel worden vastgesteld op 1 oktober 2012 om nul uur, zijnde het ogenblik vanaf hetwelk alle contracten, verbintenissen en handelingen van de overgenomen vennootschap zullen worden geacht gesteld te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, die in zijn rekeningen de winsten en verliezen van de overgenomen vennootschap zal boeken op de referentiedatum evenals de gevolgen van de fusie op de eigen middelen; de vermogensbestanddelen zullen worden overgedragen in de staat waarin zij zich zullen bevinden op datum van de fusie, en inzon-derheid voor de onroerende goederen, zonder waarborg inzake gebreken, met aile erfdienstbaarheden, lasten en contracten die deze kunnen bevoordelen of bezwaren.

b) Overeenkomstig artikel 703 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen, vermits de naamloze vennootschap WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM N.V. de enige aandeelhouder is van de naamloze vennootschap WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE N.V. worden de aandelen van deze laatste vennootschap vernietigd en vindt er geen omwisseling en uitreiking van aandelen plaats.

c) Geen enkel bijzonder voordeel zal, naar aanleiding van de fusie, worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen, die overigens geen effecten uitgegeven hebben die bijzondere rechten zouden kunnen toekennen aan hun houders naar aanleiding van de fusie.

d) De raad van bestuur van WILLEBROEK LOGIS-TICS PLATFORM N.V. zal de boekhoudkundige bestemmingen voortvloeiend uit de fusies uitvoeren. Deze fusie (i) geschiedt op grond van de artikelen 117 § 1 en indien daar reden toe bestaat van artikel 120 alinea 3 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten en (ii) valt onder het stelsel van de fiscale neutraliteit voorzien in artikel 211 § 1 van de WIB 92 en in artikelen 11 en 18 § 3 van het Wetboek van de Belasting op Toegevoegde Waarde.

e) Er wordt bovendien vermeld dat

(I) De overnernende vennootschap, vanaf de datum van de juridische verwezenlijking van de fusie, de eigendom en de risico's van aile lichamelijke en onlichamelijke elementen, activa en passiva, die tot het patrimonium van de overgenomen vennootschap behoren, alsook, vanaf hetzelfde ogenblik, alle rechten, verplichtingen, overeenkomsten en contracten, daarin begrepen de contracten "intuitu personae" heeft overgenomen; haar garanties, aandelen, geschillen en schadeclaims, al dan niet gerechtelijk; haar schuldvorderingen, lasten en schulden; haar archieven, op last ze te bewaren; dit alles zonder dat er sprake kan zijn van schuldvernieuwing, en zonder verhaal tegen de overgenomen vennootschap of haar organen, om welke reden dan ook;

(ii) De eigendomsoverdracht wordt eveneens ge-acht, voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden, plaatsgevonden te hebben op 1 oktober 2012; vanaf dit ogenblik wordt iedere transactie, last of schuld, die de resultatenrekening van de overgenomen vennootschap positief of negatief zou kunnen beïnvloeden, boekhoudkundig (en fiscaal) geacht rechtstreeks te zijn verricht voor de overnemende vennootschap;

(iii) Overeenkomstig artikel 684 van het Wetboek van Vennootschappen, kunnen aile schuldeisers van de vennootschappen betrokken bij de onderhavige fusie, en waarvan de schuldvordering dateert van vóôr de

publicatie van het onderhavig proces-verbaal in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, en dewelke schuldvordering niet verstreken is, binnen de twee maanden na deze publicatie een zekerheid eisen, niettegenstaande iedere tegenstrijdige overeenkomst;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

(iv) De opslorping in het kader van een verrichting gelijkgesteld met een fusie doet geen afbreuk aan de bestaande zekerheden, actief of passief, van welke aard ook, en brengt geen verplichting tot notificatie, endossement, over-schrijving of inschrijving met zich mee, noch voor de panden op handelszaak, noch voor de 'hypotheken, onverminderd de voorafgaandelijke akkoorden die overeengekomen zouden zijn tussen alle schuldeisers ;

v) Het bestuursorgaan van de overnemende ven-nootschap heeft de bevoegdheid om iedere fout of vergetelheid in de beschrijving van de overgedragen elementen recht te zetten.

2.3. Besluit tot fusie.

De vergadering beslist de naamloze vennootschap WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE N.V. te fusioneren met WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM N.V., overnemende vennootschap, onder de hierboven vermelde voorwaarden.

3.Beknopt overzicht van de over te dragen elementen  Bijzondere bekendmaking.

De over te nemen elementen van het vermogen van de onderhavige vennootschap worden als volgt samengevat:

Gezien het fusievoorstel dateert van meer dan zes maanden na het einde van het boekjaar, waarnaar verwezen wordt in de laatste jaarrekening, zijn de bepalingen van artikel 720 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing op de onderhavige operatie, zodat een tussentijdse boekhoudkundige toestand afgesloten op 30 september 2012 werd opgemaakt.

Het voornaamste activa van de naamloze vennootschap WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE N.V. bestaat uit de volgende onroerende goederen :

GEMEENTE WILLEBROEK (5 Afdeling Tisselt)

1.0e volle eigendom van een deel van de bouw-werken van een opslagplaats opgericht op de volgende percelen grond, te weten: deels op een perceel gekadastreerd of het geweest zijnde onder sectie C nummer 138 A voor een totale oppervlakte volgens titel van 8 hectare 27 are 81 centiare en volgens recent kadastraal uittreksel van 8 hectare 69 are 29 centiare en deels op een perceel gekadastreerd of het geweest zijnde onder sectie C nummer 131 A voor een totale oppervlakte volgens titel van 2 hectare 50 are 79 centiare en volgens recent kadastraal uittreksel" van 2 hectare 47 are 85 centiare;

2.0e volle eigendom van een perceel grond gekadastreerd of het geweest zijnde onder sectie C nummer 131 A, voor een totale oppervlakte volgens titel van 2 hectare 50 are 79 centiare en volgens recent kadastraal uittreksel van 2 hectare 47 are 85 centiare, en;

3.Een opstalrecht op het perceel grond gekadastreerd of het geweest zijnde onder sectie C nummer 138 A, toegekend voor een duurtijd van 50 jaar, hetwelk in 2006 door WLP aan WLE werd toegekend, ingevolge een mondelinge afspraak tussen WLP en WLE (stilzwijgende verzaking door WLP aan haar recht van natrekking, inhoudende de toelating tot bouwen).

Hierna genoemd: "De overgedragen onroerende goederen en rechten".

OORSPRONG VAN EIGENDOM:

WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE N,V.. voornoemd is :

a)Eigenares van de bouwwerken van een dee! (FASE 2) van de opslagplaats om ze op eigen kosten te hebben laten oprichten deels in hoedanigheid van volte eigenares van het perceel 131 A en deels in hoedanigheid van opstalhouder op het perceel 138 A ;

b)Eigenares van perceel nummer 131 A om het onder grotere oppervlakte te hebben aangekocht van de naamloze vennootschap ETERNIT (RPR Brussel 0466.059.066), ingevolge een authentieke akte verleden voor notaris Yves Van Noten, te Willebroek, en notaris Marc Van Nuffel, te Antwerpen, op 27 mei 2004, overgeschreven op het enige hypotheekkantoor te Mechelen, op 26 juli 2004, 56-T-26/07/2004-09564.

4. Effectieve en definitieve verwezenlijking van de overneming, die plaats vindt in het kader van een verrichting gelijkgesteld met een fusie door overneming.

Rekening houdend met het feit dat :

-het fusievoorstel waarvan sprake hierboven werd bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 9 oktober 2012, onder het nummer 12166181 voor wat betreft de overnemende vennootschap WLP en onder het nummer 12166180 voor wat betreft de overgenomen vennootschap WLE;

-overeenkomstig artikelen 720, § 1 van f het Wetboek van Vennootschappen, een afschrift van het fusievoorstel, vermeld op de dagorde, ten minste een maand voor de datum van de huidige vergadering aan de aandeelhouders van de overnemende vennootschap WLP werd overgemaakt;

-de in artikel 720, § 2 van het Wetboek van Vennootschappen vermelde documenten, ten minste een maand voor de datum van de huidige algemene vergadering op de zetel van WLP, ter beschikking van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap WLP werden gesteld;

-geen aandeelhouder van de overnemende ven-nootschap WLP die, alleen of samen met anderen, aandelen die 5% van het geplaatste kapitaal van de overnemende vennootschap WLP bezit, heeft gebruik gemaakt van zijn recht om een buitengewone algemene ver-gadering van de overnemende vennootschap WLP samen te roepen om zich uit te spreken over het fusievoorstel.

-de goedkeuring van de fusie door de overnemende vennootschap WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM N.V., werd gerealiseerd door de raad van bestuur van gezegde vennootschap op heden, 28 november 2012, ingevolge beslissingen vervat in een proces-verbaal van de gezegde raad van bestuur waarvan een uittreksel hieraan gehecht zal blijven,

is de goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM N.V., voorzien in artikel 722 van het Wetboek van Vennootschappen, niet noodzakelijk, waardoor de verrichting gelijkgesteld met fusie door overneming, vanaf nu, effectief en definitief is geworden met ais gevolg dat de onderhavige overgenomen vennootschap

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VVILLEBROEK LOGISTICS ESTATE N.V, OP-}houdt vanaf heden te bestaan en dat haar gehele vermogen, activa en passiva, zonder uitzondering, onmiddellijk en van rechtswege wordt overgedragen aan de overnemende vennootschap WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM N.V., overeenkomstig het fusievoorstel.

5.Modaliteiten van opstellen en goedkeuren van de jaarrekening  kwijting aan de bestuurders (en commissaris)

Overeenkomstig artikel 727 van het Wetboek van Vennootschappen zal de raad van bestuur van huidige vennootschap de jaarrekeningen voor de tijdspanne tussen I januari 2012 en 30 september 2012 opmaken.

Met het oog op goedkeuring van die jaarrekeningen en op de kwijting van de bestuurders en van de commissaris van de overgenomen vennootschap, de vergadering beslist om enkel eenvoudigweg te verwijzen naar de procedure voorzien door artikel 727 van het Wetboek van Vennootschappen, wetende dat artikel 687 van hetzelfde Wetboek niet van toepassing is.

6. Machten.

(weggelaten)

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

(getekend) Louis-Philippe Marcelis

Tegelijkertijd neergelegd :

- Uitgifte : ( fusievoorstel met een tussentijdse boekhoudkudige toestand, onroerende bijlage)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

1 OKT 2012

Griffie

V beh aa Bel Star.

Ondernemingsnr : 0865.005.814

Benaming

(voluit) : WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE N.V.

(verkort) : WLE

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : B-1050 Brussel, Louizalaan 326 bus 33

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD - WIJZIGINGEN VAN DE STATUTEN - UITVOERINGSMACHTEN

Uittreksel van een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders bijeengekomen van de naamloze vennootschap 'WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE N.V.", in het kart "WLE", met maatschappelijke zetel te B-1050 Brussel, Louizalaan, 326 bus 33, ingeschreven in het Rijksregister voor Rechtspersonen (Brussel), onder nummer 0865.005.814 (vennootschap opgericht ingevolge een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel, te Antwerpen, op 20 april 2004, waarvan de statuten bekendgemaakt werden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 mei daarna, onder het nummer 04070788) opgemaakt door Meester Louis-Philippe Marcelis, geassocieerd notaris, met vestiging te Brussel, op 12 september 2012, waaruit blijkt dat volgende beslissingen genomen werden :

Tite! A.

Kapitaalverhoging door inbreng in geld.

1.Beslissing.

De algemene vergadering beslist om het kapitaal te verhogen ten belope van EEN MILJOEN

DRIEHONDERDDUIZEND EURO (¬ 1.300.000,00-) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00-) tot een miljoen driehonderd tweeënzestigduizend euro (¬ 1.362.000,00-), door onderschrijving in geld en onmiddelijke volledige volstorting door de enige aandeelhouder van de vennootschap, en bijgevolg zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

2.Inschrijving en volstorting van de kapitaalverhoging.

Terstond, verklaart de enige aandeelhouder van de vennootschap, na te hebben verklaard volkomen kennis te hebben genomen van zowel de financiële en boekhoudkundige toestand en de statuten van de vennootschap als van de voorstellen vervat in de agenda :

A.in speciën in te schrijven op de zopas besliste kapitaalverhoging, hetzij ten belope van EEN MILJOEN DRIEHONDERDDUIZEND EURO (¬ 1.300.000,00-)

B.ze volledig te hebben volgestort, hetzij ten belope van een totaal bedrag van ten belope van EEN MILJOEN DRIEHONDERDDUIZEND EURO (¬ 1.300.000,00-), door een voorafgaande storting op een bijzondere rekening geopend op naam van de huidige vennootschap bij de Société Générale onder het nummer 688-1067980-15.

3.Vaststelling van de werkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende Notaris te akteren dat, ingevolge de voorafgaande genomen beslissing, gestaafd door het voormeld bankattest, het maatschappelijk kapitaal van deze vennootschap werkelijk op een miljoen driehonderd tweeënzestigduizend euro (¬ 1.362.000,00-) werd gebracht. Het wordt vertegenwoordigd door 10.000 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, genummerd van 1 tot 10.000, die elk een evenredig deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Titel B.

Statutenwijzigingen.

De algemene vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen, te weten :

1.Artikel 2 : inlassing van een eerste alinea met de volgende tekst : "De maatschappelijke zetel is gevestigd

te Brussel (B-1050 Brussel), Louizalaan, 326 bus 33", teneinde rekening te houden met de laatste beslissing van wijziging van de maatschappelijke zetel.

2.Artikel 5 : rekening houdend met de aanneming van het voorstel waarvan sprake onder titel A punt 1 van de dagorde, vervanging van de tekst van dit artikel door de hierna vermelde tekst om hem in overeenstemming te brengen met het voormelde voorstel :

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op de som van een miljoen driehonderd tweeënzestigduizend

enro_( _1.362.0.00,0Q_). _en _a _verleg enwoardigd dooz_tienduizend.(1.0,000).aandelen,. zond er_.a and uiding.aran.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbied

nominale waarde, genummerd van 1 tot 10,000, die elk een evenredig deel van het kapitaal

vertegenwoordigen."

Titel C.

Uitvoeringsmachten.







VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Louis-Philippe Marcelis, geassocieerd notaris

Samen neergelegd :

- Uitgifte (1 onderhandse volmacht, 1 depositoattest);

- gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111 111111118

*12166180

BRUSSEL

2 8 -M.:- 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0865.005.814

Benaming

(voluit) : WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE

{verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Louizalaan 326 bus 33, 1050 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL VAN EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING OPGEMAAKT OP 27 SEPTEMBER 2012 DOOR DE RADEN VAN BESTUUR VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP EN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP (overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen)

Uittreksel uit het fusie voorstel

1.BESCHRIJVING VAN DE MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen (het 'Wetboek") hebben de raden van bestuur van WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM NV en WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE NV, gemazenlijk het onderhavige voorstel tot fusie opgemaakt en hebben beslist dit voor te leggen aan de algemene vergarderingen van de betrokken vennootschappen.

Dit voorstel werd unaniem goedgekeurd door de raad van bestuur van WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM NV op zijn vergadering van 27 september 2012 en door de raad van bestuur van WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE NV op zijn vergadering van 27 september 2012. Dit voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algmene vergaderingen van de aandeelhouders van respectievelijk WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM NV en WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE NV.

De in dit voorstel beoogde verrichting is een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, waardbij WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE NV (de "Overgenomen Vennootschap") het geheel van zijn vermogens,; zowel activa als passiva, zullen overdragen aan WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM NV (de "Overnemende; Vennootschap"), ten gevolge van zijn ontbinding zonder vereffening, die reeds in bezit is van alle aandelen van de Overgenomen Vennootschap.

Deze verrichting zal worden verwezenlijkt onder het stelsel van artikels 676 en 719 tot en met 727 van het Wetboek.

In het kader van het herstructurering van de groep heeft EPGF Finance (Luxembourg) S.à r.l. één (1) aandeel van de Overgenomen Vennootschap op 29 augustus 2012 verkocht aan de Overnemende Vennootschap. Ten gelvog van dit overdracht is de Overgenomen Vennootschap 100% dochtervennootschap van de Overnemende Vennootschap.

Overeenkomstig artikel 726 van het Wetboek, zullen er geen aandelen worden uitgegeven door de Overnemende Vennootschap in ruil voor de inbrengen van de Overgenomen Vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De beoogde fusie heeft als doel de zakelijke rechten die de Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschap hebben op stukken van grond en gebouwen, die gelegen zijn te Willebroek Tisselt, Kerstlonk, en die samen een economische eenheid vormen, samen te brengen in eenzelfde vennootschap (i.e. de Overnemende Vennootschap), die bijgevolg de volledige eigendom over die goederen zal hebben.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De huidige structuur is te wijten aan historische redenen, De EPGF group verwierf de aandelen van de Overnemende Vennootschap van een derde (Eurinpro Group NV) in 2005 en ook verwierf in 2006 de aandelen van de Overgenomen Vennootschap. De reden om twee ondernemingen te hebben bestond er waarschijnlijk in om de risico's betreffende de verschillende onroerende goederen te isoleren. De Overnemende Vennootschap, de Overgenomen Vennootschap en hun aandeelhouders oordelen dat deze structuur niet meer gerechtvaardigd is, voornamelijk omdat de onroerende goederen van de Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschap thans een economische eenheid vormen, vermits ze aan elkaar grenzen, en dat het om die reden beter is om de goederen te hergroeperen in één enkele entiteit.

Bovendien zal de fusie toelaten om de onnodige administratieve en juridische lasten en kosten te elimineren die resulteren uit het bestaan van de Overgenomen Vennootschap, die, zoals hierboven opgemerkt, niet meer dienstig is vanuit een economisch en zakelijk perspectief

2.IDENTIFICATIE VAN DE AAN DE FUSIE DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN 2,1. Ovememende Vennootschap

WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM NV is een vennootschap naar Belgisch recht die werd opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap bij akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel (notaris te Antwerpen) op 20 april 2004.

Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan, 326 bus 33. Zij is ingeschreven in het register van rechtspersonen van Brussel onder het ondernemingsnummer 0864.976.516.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten, is haar maatschappelijk doel:

" 1, Het beheer van een roerend en onroerend patrimonium in de meest ruime zin van het woord, alsmede alle verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met dit en die van aard zijn de opbrengst van haar roerende en onroerende goederen te bevorderen.

2. Het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verdelen, verkavelen, bouwen, omvormen, hypothekeren, huren, verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise, agentuur inzake onroerende goederen van alle aard, al dan niet gemeubeld, eniof zakelijke rechten, alsmede het in eigen beheer nemen en exploiteren van onroerende goederen en de uitvoering van dienstverleningscontracten.

3, Het uitvoeren van roerende en onroerende operationele, financiële of anderen leasing- en financieringsverrichtingen, zowel ais leasinggever dans als leasingnemer.

4. Het organiseren en het verwerken voor haar huurders van alle administratie in haar ruimste betekenis, voor zover dit rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de activiteiten van haar huurders.

5. Het verwerven van participaties in alle commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten.

6, Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake alle commerciële, financiële, administratieve en technische aangelegenheden, alle verrichtingen van projectmanagement en coördinatie en het voeren van de directie over anderen ondernemingen.

7. Het beheren van vennootschappen of ondernemingen ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geinterpreteerd.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerend goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor de derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap handelt in eigen naam, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon, of algemeen vertegenwoordiger.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen,"

Haar maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestig duizend euro (EUR 62.000) en is verdeeld in tien duizend (10.000) aandelen op naam zonder nominale waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

2.2, Overgenomen Vennootschap

WILLEBROEK LOGISTICS )=STATE NV is een vennootschap naar Belgisch recht die werd opgericht onder de vorm van naamloze vennootschap bij akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel (notaris te Antwerpen) op 20 april 2004,

Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan, 326 bus 33. Zij is ingeschreven in het register van rechtspersonen van Brussel onder het ondernemingsnummer 0865.005.814.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten, is haar maatschappelijk doel:

" 1. Het beheer van een roerend en onroerend patrimonium in de meest ruime zin van het woord, alsmede alle verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met dit en die van aard zijn de opbrengst van haar roerende en onroerende goederen te bevorderen,

2, Het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verdelen, verkavelen, bouwen, omvormen, hypothekeren, huren, verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise, agentuur inzake onroerende goederen van alle aard, al dan niet gemeubeld, en/of zakelijke rechten, alsmede het in eigen beheer nemen en exploiteren van onroerende goederen en de uitvoering van dienstverleningscontracten.

3. Het uitvoeren van roerende en onroerende operationele, financiële of anderen leasing- 'en financieringsverrichtingen, zowel als leasinggever dans als leasingnemer.

4. Het organiseren en het verwerken voor haar huurders van alle administratie in haar ruimste betekenis, voor zover dit rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de activiteiten van haar huurders.

5. Het verwerven van participaties in alle commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse. Zij zat haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten.

6. Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake alle commerciële, financiële, administratieve en technische aangelegenheden, alle verrichtingen van projectmanagement en coordinatie en het voeren van de directie over anderen ondernemingen.

7. Het beheren van vennootschappen of ondernemingen ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geinterpreteerd,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken niet, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerend goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap handelt in eigen naam, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, of algemeen vertegenwoordiger.

Kortom zij mag ailes doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

Haar maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestig duizend euro (EUR 62.000) en is verdeeld in tien duizend (10.000) aandelen op naam zonder nominale waarde,

3.RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

Geen aandelen zullen uitgegeven worden door de Overnemende Vennootschap in ruil voor de inbrengen van de Overgenomen Vennootschap (artikel 726 van het Wetboek), als de Overnemende Vennootschap al in bezit is van alle aandelen van de Overgenomen Vennootschap op het moment van de fusie.

4.OPSCHORTENDE VOORWAARDE

De beoogde fusie zal enkel verwezenlijkt worden (t) hetzij na goedkeuring van de overdracht van zakelijke rechten over onroerende goederen gepaard aan deze fusie door de publieke overheden en entiteiten die het recht hebben deze rechten te kopen, (ii) hetzij na afloop van een periode van twee maanden na het sturen van een notificatie tot verzoek van goedkeuring van de beoogde overdracht van zakelijke rechten (als gevolg van de fusie) aan voorgenoemde overheden en entiteiten indien deze niet zouden antwoorden op de notificaties waarvan sprake hierboven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

5.DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG WORDEN GEACHT TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De raden van bestuur van de Overgenomen Vennootschap en van de Overnemende Vennootschap stellen voor dat de overdracht van de activa en passiva van de Overgenomen Vennootschap aan de Overnemende Vennootschap wordt verwezenlijkt met terugwerkende kracht vanaf 1 oktober 2012 om 0 uur. De datum vanaf wanneer de verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap, voor boekhoudkundige doeleinden, zullen geacht te zijn verricht door de Overnemende Vennootschap wordt bepaald op 1 oktober 2012 om 0 uur. Alle verrichtingen die werden verwezenlijkt door de Overgenomen Vennootschap sinds 1 oktober 2012 om 0 uur zullen beschouwd worden als zijnde boekhoudkundig verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

De fusie zal worden verwezenlijkt op basis van de jaarlijkse rekeningen van de Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschap afgesloten op 31 december 2011.

6.BESCHRIJVING VAN DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN EN AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

De Overnemende Vennootschap beschikt niet over bijzondere rechten in de zin van artikel 719, 3° van het Wetboek in de Overgenomen Vennootschap en er zijn geen effecten andere dan de aandelen van de Overgenomen Vennootschap, en die aandelen genieten van dezelfde karakteristieken en rechten.

7.BIJZONDERE VOORDELEN VOOR DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN DIE AAN DE FUSIE DOOR OVERNEMING DEELNEMEN

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschap.

8.NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE ACTIVA EN DE PASSIVA DIE ZULLEN OVERGAAN OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Naar aanleiding van de fusie zullen alle activa en passiva van de Overgenomen Vennootschap overgaan naar de Overnemende Vennootschap. De fusie zal resulteren in een daling van het, vermogen van de Overnemende Vennootschap.

Aangezien de hier beoogde fusie bestaat in een fusie tussen een moedervennootschap en haar dochtervennootschap waarvan de eerste alle aandelen in bezit is, zal deze verrichting resulteren in consolidatieverschillen. Deze consolidatieverschillen worden boekhoudkundig uitgedrukt als het verschil tussen de boekwaarde van de deelneming van de Overnemende Vennootschap en de fractie van het netto-actief dat die deelneming vertegenwoordigt in de Overgenomen Vennootschap.

De Overnemende Vennootschap zal de fusieminderwaarde gerealiseerd naar aanleiding van de huidige fusie, boeken in de resultaatrekening van de Overnemende Vennootschap.

Een kopie van de jaarrekeningen van de Overnemende Vennootschap (zie Bijlage 1) en de Overgenomen Vennootschap (zie Bijlage 2) afgesloten op 31 december 2011 wordt opgenomen als bijlage bij dit fusievoorstel.

Het dient ook opgemerkt te worden dat het aandelenkapitaal van de Overnemende Vennootschap en van de Overgenomen Vennootschap werden verhoogd alvorens de fusie tot stand komt (i.e. het aandelenkapitaal van de Overnemende Vennootschap werd, op 11 september 2012, met 8.000.000 EUR verhoogd en het aandelenkapitaal van de Overgenomen Vennootschap werd, op 12 september 2012, met 1.300.000 EUR verhoogd), met de bedoeling om hun netto-actief (die negatief was door belangrijke boekhoudkundige verliezen) op een geschikt positief niveau te brengen, met name om de toepassing van de artikelen 633 en 634 van het Wetboek uit te sluiten en om in overeenstemming te zijn met de vereisten van de uitlenende bank onder the kredietovereenkomsten waarbij de Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschap partijen zijn.

9.WIJZIGINGEN VAN DE STATUTEN (ARTIKEL 724 VAN HET WETBOEK)

De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap oordeelt het niet noodzakelijk om haar statuten te wijzigen zoals wordt voorgeschreven in artikel 724 van het Wetboek teneinde haar maatschappelijk doe! uit te breiden in het kader van deze fusie, aangezien de Overnemende Vennootschap op grond van haar maatschappelijk doel reeds is toegestaan om het maatschappelijk doel en de activiteiten van de Overgenomen Vennootschap uit te oefenen.

" 4 Voor-,

behputten aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10.ALGEMENE VERGADERING

De goedkeuring van dit huidige fusievoorstel door de algemene vergaderingen van de Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschap zal plaats vinden op of omtrent 23 november 2012.

De fusie zal voltrokken zijn zodra de betrokken vennootschappen daartoe overeenstemmende besluiten hebben genomen.

11.NEERLEGGING

Dit fusievoorstel zal worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel, tenminste zes weken voor de datum waarop de algemene vergaderingen van de de Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschap zullen plaats vinden,

12.DIVERSE BEPALINGEN

De hier voorgestelde fusie zal worden verwezenlijkt onder het stelsel van fiscale neutraliteit voorzien in artikels 211 tot 213 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen, in artikels 11 en 18, §3 van het BTW Wetboek en in artikels 117 en 120 van het Wetboek der Registratierechten.

Aangezien de in dit fusievoorstel beoogde reorganisatie niet gemortiveerd is door fiscale doeleinden, achten de raden van bestuur van de Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschap niet nuttig om eert ruling te bekomen van de Dienst van Voorafgaande Beslissingen.

Pierre-Olivier van Caubergh

Advocaat bij Clifford Chance LLP

handelend als volmachtdrager

30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 23.07.2012 12337-0471-032
03/05/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mntl2.1

l ~-t~ ~l~" i á

2 0 APR 2012

BRUSSEL

Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Ondernemingsnr : 0865.005.8'14

Benaming

(voluit) : WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Louizalaan, 326, bus 33, 1050 Brussel

Onderwerp akte: Benoemingen

Bij beslissing van de Algemene Vergadering van aandeelhouders gehouden op 27 Maart 2012 is besloten het mandaat van de bestuurder Philippe Chauveau, wonende te 1180 Brussel, avenue Fond'Roy 153 te hemieuwen vanaf de 4/06/2011 voor een periode van 5 jaar. Zijn mandaat zal eindigen op datum van de algemene vergadering gehouden in 2016.

Bestuurder Bestuurder

Philippe Chauveau Serge Declerck

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/02/2012
ÿþ Matl 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II IUI III I UI II 11fl

*12045423*

V~ beha aai Bet Staa

14 FEB 202

'Griffie

Y

Ondernemingsnr : 0865.005.814

Benaming

(voluit) : WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Louizalaan, 326, bus 33, 1 050 Brussel

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel van het verslag van de Algemene Vergadering per 20 Juli 2011 :

Annexes dû M iiiltèür li-ele

Bijlagen-bij-het Betgisi lr-Staatsb1ad 27/02/2022

De vergadering beslist unaniem tot de herbenoeming van PricewaterhouseCoopers, Reviseurs d'Entreprise S.C.C.R.L.,vertegenwoordigd door Didier Matriche, tot commissaris voor een periode van 3 jaar. Het mandaat zal een einde nemen op de algemene vergadering van 2014 die zal beslissen over de jaarrekening per 31 12,2013.

Philippe Chauveau Serge Declerck Bestuurder

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 25.07.2011 11353-0209-030
17/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 10.08.2010 10404-0056-030
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 28.06.2009 09354-0289-029
22/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 14.08.2008 08579-0197-029
10/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 30.08.2007 07666-0101-028

Coordonnées
WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE

Adresse
LOUIZALAAN 326, BUS 33 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale