WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 864.976.516

Publication

21/05/2014
ÿþmai 11,1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergeiegdiontvangen

op

ter 09 ~tl 2014 ~Fl~evende

-echtbank Van koo~~lan~st~lfg~

ndej BFusso{

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

iuiu~wN~~~u~iWIu~

*19102716*

Ondernemingsnr : 0864.976.516

Benaming (voluit) : WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM

(verkort) : WLP

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Louizalaan 326 bus 33

1050 Brussel

Onderwerp akte :AANNAME NIEUWE TEKST VAN STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vierentwintig april tweeduizend veertien, door Meester Tim CARNEWAL, geassocieerd notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM", afgekort "WLP", waarvan de zetel gevestigd is te Louizalaan 326 bus 33, 1050 Brussel, hierna "de Vennootschap" genoemd, beslist heeft een nieuwe tekst van statuten aan te nemen, ten einde deze in overeenstemming te brengen met de huidige toestand van de vennootschap en met het Wetboek van vennootschappen, waarvan hierna een uittreksel volgt:

RECHTSVORM EN BENAMING

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Zij draagt de naam'WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM" in het kort WLP,

De naam van de vennootschap kan gewijzigd worden door een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders die plaats dient te vinden voor een Belgische notaris.

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Brussel (B-1050 Brussel), Louizalaan, 326 bus 33.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer van een roerend en onroerend patrimonium in de meest ruime zin van het woord, alsmede alle verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met dit en die van aard zijn de opbrengst van haar roerende en onroerende goederen te bevorderen.

het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verdelen, verkavelen, bouwen, omvormen, hypothekeren, huren, verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van aile onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise en agentuur inzake onroerende goederen van aile aard, al dan niet gemeubeld, en/of zakelijke rechten, alsmede het in eigen beheer nemen en exploiteren van onroerende goederen en de uitvoering van dienstverleningscontracten.

Het uitvoeren van roerende en onroerende operationele, financiële of andere leasing- en financieringsverrichtingen, zowel als leasinggever dan als teasingnemer.

Het organiseren en het verwerken voor haar huurders van alle administratie in haar ruimste betekenis, voor zover dit rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de activiteiten van haar huurders.

Het verwerven van participaties in aile commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten.

Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake alle commerciële, financiële, administratieve en technische aangelegenheden, alle verrichtingen van projectmanagement en coördinatie en het voeren van de directie over andere ondernemingen.

Het beheren van vennootschappen of ondernemingen ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken niet, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

V oi^- mod 11.1

behoden aan het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap handelt in eigen naam, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, of algemeen vertegenwoordiger,

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

DUUR

De duur van de vennootschap is onbepaald.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op de som van acht miljoen tweeënzestigduizend eura (¬ 8.062.000,00-) en is vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, genummerd van 1 tot 10.00D, die elk een evenredig deel van het kapitaal vertegenwoordigen. SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste twee leden, al dan niet aandeelhouders. Indien er meer dan twee aandeelhouders zijn, bestaat de raad van bestuur uit ten minste drie leden.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een aan te duiden duur (van maximaal zes jaar zolang de wet dit maximum oplegt), eindigend na de jaarvergadering die moet beslissen over de herbenoeming.

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur. Iedere bestuurder kan ten allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De raad van bestuur kan onder zijn leden één of meer gedelegeerde bestuurders benoemen, evenals een voorzitter en desgevallend een vice-voorzitter, en stelt hun individuele en collectieve bevoegdheden vast. Ingeval de voorzitter niet aanwezig is in een bestuurdersvergadering binnen de tien minuten na het tijdstip waarop deze diende aan te vangen, dienen de deelnemende bestuurders onder zichzelf iemand aan te duiden om deze voor te zitten. Ingeval de aanduiding niet kan plaatsvinden of in geval van afwezigheid zal het voorzitterschap waargenomen worden door de oudste van de aanwezige bestuurders,

BUREAU  BIJEENROEPING  PLAATS

De raad wordt voorgezeten door de voorzitter, of bij ontstentenis door de vice-voorzitter, of bij hun ontstentenis door de oudste in leeftijd van de aanwezige bestuurders.

De raad vergadert na oproeping door de voorzitter telkens het belang van de vennootschap het vereist en ook binnen de maand na een aanvraag daartoe gedaan door één bestuurder.

De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats die in de oproeping wordt vermeld. De oproeping gebeurt schriftelijk of mondeling, via gelijk welk communicatiemiddel, maar moet de voorgestelde datum en tijdstip en de plaats waar de vergadering zal plaatsvinden, vermelden.

De kennisgeving van een bestuurdersvergadering dient te gebeuren aan elke bestuurder.

De kennisgeving van een bestuurdersvergadering dient niet te gebeuren aan bestuurders die verzaken aan hun recht van kennisgeving van die vergadering.

AANWEZIGHEIDSQUORUM  MEERDERHEID

De raad van bestuur kan enkel geldig beraadslagen en besluiten wanneer meer dan de helft van het aantal bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. Ingeval aan deze voorwaarde niet is voldaan, dient een nieuwe vergadering te worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten op de agenda van de vorige vergadering wanneer minstens twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Een bestuurder die belet is kan bij eenvoudige brief, telegram, e-mail, telex of telefax, volmacht geven aan een collega van de raad doch slechts voor een bepaalde vergadering.

De besluiten van de raad van bestuur worden getroffen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend, zodra de raad minstens drie leden telt. In dringende gevallen kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparige schriftelijke besluiten van de bestuurders, overeenkomstig artikel 521 van het Wetboek van vennootschappen.

Ingeval het totale aantal bestuurders op het ogenblik lager is dan het vereiste quorum, zullen de bestuurders geen enkele andere beslissing nemen dan een beslissing:

om een tijdelijke bestuurder aan te stellen overeenkomstig artikel 519 van het Wetboek van Vennootschappen; of

om een algemene vergadering bijeen te roepen teneinde de aandeelhouders in staat te stellen (een) nieuwe

' bestuurder(s) aan te stellen.

AUTORITEIT VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Algemeen

De raad van bestuur heeft de meest ruime bevoegdheid om alle handelingen te stellen die nodig of nuttig zijn

voor het behartigen van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van diegene die van

rechtswege voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités

oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar

activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders,

directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen

eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn

bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

VQgp r-beholtden

aan het

Belgisch Staatsblad

kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur, De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt, Voorts moeten de voorschriften van artikel 524fer van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

DEELNAME AAN DE VERGADERINGEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Overeenkomstig de statuten, nemen bestuurders deel aan een vergadering van de raad van bestuur of aan een deel van een vergadering, wanneer:

de vergadering werd bijeengeroepen en plaatsvindt in overeenstemming met de statuten; en ze elk aan elkaar alle informatie of meningen kunnen meedelen die ze hebben over een bepaald punt op de agenda van de vergadering.

Bij het bepalen of bestuurders aan een bestuurdersvergadering deelnemen, is het irrelevant waar een bestuurder zich bevindt of hoe ze met elkaar communiceren,

Onverminderd de uitzonderingen die opgenomen zijn in het Wetboek van Vennootschappen, dient een bestuurder die rechtstreeks of onrechtstreeks een financieel belang heeft dat strijdig is met een beslissing of transactie van de raad van bestuur, de andere bestuurders daarvan in kennis te stellen voorafgaand aan de beslissing van de raad van bestuur en moeten de raad van bestuur en de vennootschap artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen naleven.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt vertegenwocrdigd voor alle handelingen en verrichtingen tegenover derden, en in rechte als eiser en als verweerder, en in alle zaken, met inbegrip van de zaken die de tussenkomst van een openbaar of ministerieel ambtenaar vereisen, door een gedelegeerd bestuurder die alleen mag optreden of door twee of meer samen handelende bestuurders. Deze vertegenwoordigers kunnen op hun beurt gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

PLAATS EN DATUM JAARVERGADERING'

Jaarlijks wordt de gewone jaarvergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats in de oproepingen aangekondigd, op de laatste vrijdag van mei om vijftien uur.

OPROEPING  AGENDA

De algemene vergadering kan niet geldig beraadslagen en besluiten over zaken die niet aangekondigd werden op de agenda of daarin niet impliciet zijn vervat.

Er kan nochtans beraadslaagd en besloten worden over niet op de agenda vermelde zaken door een vergadering waarop alle aandelen vertegenwoordigd zijn, wanneer er daartoe met eenparigheid van stemmen beslist wordt, en bij aanwezigheid van eventuele obligatiehouders,

In de notulen van zulke vergadering moet de eenparige beslissing om buiten de agenda te beraadslagen, worden aangetekend,

Vervulling van de formaliteiten tot bijeenroeping van een vergadering zijn ook niet vereist wanneer alle aandeelhouders of eventueel houders van obligaties, aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn.

Elke persoon die een algemene vergadering bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd.

TOELATING ALGEMENE VERGADERING  SCHRIFTELIJKE BESLUITEN

De eigenaars van aandelen op naam moeten uiterlijk vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering, de raad van bestuur schriftelijk inlichten over hun intentie om aan de algemene vergadering deel te nemen, met aanduiding van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen, Iedere aandeelhouder mag op een vergadering vertegenwoordigd worden door een volmachtdrager die geen aandeelhouder mag zijn, Ook rechtspersonen mogen vertegenwoordigd worden door een gemachtigde die geen aandeelhouder is en voor onbekwamen mogen hun wettelijke vertegenwoordigers optreden. Om geldig te zijn, moet de volmacht bij geschrift gegeven zijn.

Aandeelhouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem.

De aandeelhouders kunnen ook per brief stemmen door middel van een formulier, dat de volgende vermeldingen bevat : de agendapunten, in voorkomend geval de voorstellen tot besluit en de drie stemwijzen : aanvaarding, verwerping, onthouding.

Daarnaast kunnen de aandeelhouders ook eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, behoudens deze die bij authentieke akte moeten verleden worden, VERDAGING

Elke algemene vergadering (zowel jaarlijkse als buitengewone) kan tijdens de zitting met drie weken verdaagd worden door de raad van bestuur, zelfs indien het niet de jaarrekening betreft.

De volgende vergadering zal over dezelfde agenda beraadslagen en definitief besluiten. De

toelatingsvoorwaarden welke werden vervuld voor de eerste vergadering, alsook de volmachten, gelden tevens

voor de tweede vergadering.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot éénendertig december.

Op het einde van elk jaar worden een jaarrekening en de andere bij wet vereiste stukken opgemaakt.

WINST WETTELIJKE RESERVES

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Jaarlijks, dient er een bedrag vin tenminste vijf procent van de netto winst geboekt te worden naar de

wettelijke reserves. Deze boeking is niet langer nodig wanneer de wettelijke reserve éénitiende van het

maatschappelijk kapitaal bedraagt. Indien op een later tijdstip vastgesteld wordt dat de reserve onder

één/tiende valt dienen de boekingen terug gestart te worden.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van

de nettowinst.

DIVIDENDEN EN ANDERE NIET-CASH UITBETALINGEN

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip waarop dividenden worden uitbetaald evenals de plaats van

uitbetaling.

De raad van bestuur kan ook, onder zijn verantwoordelijkheid, besluiten op het resultaat van het lopende

boekjaar interimdividenden uit te keren onder de bij de wet bepaalde voorwaarden en beperkingen.

Er kan enkel een dividend worden uitgekeerd in overeenstemming met het respectieve aandeel van de

aandeelhouder in het kapitaal.

Wanneer een dividend of ander bedrag betaalbaar is met betrekking tot een aandeel, dient het te worden

uitbetaald via één of meer van de volgende middelen:

overschrijving naar een bankrekening of enige andere betalingswijze waartoe de raad van bestuur beslist;

elk ander betaalmiddel zoals overeengekomen wordt tussen de raad van bestuur en de ontvanger van het

dividend.

In de statuten betekent de ontvanger van de uitbetaling, niet betrekking tot een aandeel waarvoor een dividend

of ander bedrag betaalbaar is:

de houder van het aandeel; of

ingeval het aandeel twee of meer gezamenlijke houders heeft, wie ook van hen als eerste vermeld staat in het

aandeelhoudersregister.

Er worden geen interesten betaald op dividenden of andere bedragen die betaalbaar zijn met betrekking tot

een aandeel, tenzij dit anders wordt bepaald door:

de voorwaarden op basis waarvan het aandeel was uitgegeven; of

de bepalingen van een andere overeenkomst tussen de houder van dat aandeel en de vennootschap,

De vennootschap Kan bij gewoon besluit beslissen om het geheel of een deel van een dividend of andere

uitbetaling die betaalbaar is met betrekking tot een aandeel te betalen door overdracht van niet-cash activa die

een equivalente waarde hebben (inclusief bijvoorbeeld aandelen in de vennootschap of een andere

vennootschap).

Ontvangers van een dividend kunnen verzaken aan hun recht op een dividend of andere uitbetaling die

betaalbaar is met betrekking tot een aandeel door het betekenen van een schriftelijke kennisgeving aan de

vennootschap hiertoe, maar wanneer:

het aandeel meer dan één houder heeft; of

meer dan één persoon recht heeft op het aandeel,

is de kennisgeving niet geldig tenzij erin staat vermeld dat ze betekend en ondertekend dient te worden

door alle houders of personen die anderszins recht hebben op het aandeel.

BERAADSLAGING  QUORUM

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet vermeld staan op de agenda, tenzij alle

aandelen aanwezig zijn op de vergadering en de beslissingen met eenparigheid van stemmen worden

genomen.

De algemene vergadering van aandeelhouders kan geldig beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of

vertegenwoordigde aandelen, behalve in de gevallen waarin de wet een bepaald aanwezigheidsquorum

vereist.

STEMMEN

Over een besluit dat ter stemming wordt voorgelegd aan een algemene vergadering moet beslist worden door

middel van handopsteking, tenzij naar behoren een stemming wordt gevraagd overeenkomstig de statuten.

Geheime stemmingen

Er kan een geheime stemming over een besluit worden gevraagd;

voorafgaand aan de algemene vergadering waaraan dit besluit ter stemming dient te worden voorgelegd; of

op een algemene vergadering, ofwel voorafgaand aan een handopsteking over dat besluit of onmiddellijk nadat

het resultaat van een handopsteking over dat besluit bekend is gemaakt.

Een geheime stemming kan worden gevraagd door;

de voorzitter van de vergadering;

de bestuurders; of

elke persoon die het recht heeft om te stemmen over het besluit.

Een aanvraag voor een geheime stemming kan worden ingetrokken wanneer:

de geheime stemming nog niet heeft plaatsgevonden; en

de voorzitter van de vergadering" instemt met de intrekking.

Geheime stemmingen dienen plaats te vinden op het tijdstip en de plaats en op de manier zoals beslist wordt

door de vergadering.

SCHRIFTELIJKE BESLUITEN

Behalve voor beslissingen die getroffen dienen te worden voor een notaris, kunnen de aandeelhouders

eenparig en schriftelijk beslissen over alle zaken waarvoor de algemene vergadering van aandeelhouders

bevoegd is.

Hiertoe zal de raad van bestuur een brief via post, fax, e-mail of elk ander communicatiemiddel sturen naar alle

aandeelhouders en statutaire commissarissen, waarin de agenda en de voorstellen van de te nemen

beslissingen vermeld staan, met het verzoek aan de aandeelhouders om de voorstellen goed te keuren en de

brief, naar behoren ondertekend en binnen de termijn die vermeld staat in de brief, terug te sturen naar de zetel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

VoÓr-beh&den aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

tLoOr-behduden aan het Belgisch Staatsblad

r

mod 11.1

van de vennootschap of naar elke andere plaats die vermeld staat in de brief, naar behoren ondertekend en binnen de termijn vernield in de brief.

Indien de goedkeuring van alle aandeelhouders met betrekking tot de punten van de agenda en met betrekking tot de schriftelijke procedure niet is ontvangen binnen deze periode, wordt de beslissing als niet genomen geacht.

De personen die houder zijn van obligaties of warrants op naam, alsook de personen die houder zijn van certificaten op naam uitgegeven in samenwerking met de vennootschap, hebben het recht om kennis te nemen van de beslissingen die genomen worden op de zetel van de vennootschap.

ONTBINDING

Bij ontbinding van de vennootschap, benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, die ze te allen tijde kan ontslaan of vervangen. Vereffenaars hebben de meest uitgebreide machten zoals opgesomd in het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, hun machten zou beperken.

Indien er geen vereffenaars worden benoemd, zijn de bestuurders die bij de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

VEREFFENING

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen.

Indien er aandelen zijn die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering te doen op de volgestorte aandelen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst van statuten)

Uitgereikt v66r registratie in toepassing van artikel 173, 1'bis van het Wetboek van registratierechten.

Tim CARNEWAL

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2014
ÿþAll

Mod 2.1

Ondernemingsnr: 0864.976.516

Benaming

(voluit) : WILLEBROEK LOG1STICS PLATFORM N.V.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel _ Louizalaan 326, bus 33, 1050 Brussel

' Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel van het verslag van de Algemene Vergadering per 30 mei 2014 :

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

heergelº% gd/ontvingen op

2 3 SEP. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van koaptnrlPl EruFrcl

tVglIVI1 II

De vergadering beslist unaniem tot de herbenoeming van PricewaterhouseCoopers, Reviseurs d'Entreprise S.C.C.R.L.,vertegenwoordigd door Didier Matriche, tot commissaris voor een periode van 3 jaar. Het mandaat zal een einde nemen op de algemene vergadering van 2017 die zal beslissen over de jaarrekening per 31.12.2016.

Philippe Chauveau Serge Declerck

Bestuurder Bestuurder

cfro de laatste biz van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van d? perso(o)n;en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegere.:ooidigen

Verso Naam en handtekening.

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 02.08.2013 13401-0072-038
07/01/2013
ÿþ Med word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13003194*

2`~ G~~~r Lfi~~lA

Grl1,~. .~

Voor-

behoud

aan he

Beigisc

Staatshl

Bijl gëiï birfièt Bëlgiséb Staatsblad - 677/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr 0864.976.516

Benaming

(voluit) : WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : LOUIZALAAN, 326133 TE 1050 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERRICHTING GELIJKGESTELD MET FUSIE DOOR OVERNEMING VAN DE

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP WLE DOOR DE NAAMLOZE

VENNOOTSCHAP WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM N.V. AFGEKORT WLP - ONTBINFING ZONDER VEREFFENING - UITVOERINGSMACHTEN

Uittreksel van een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de naamloze vennootschap "WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE N.V.", in het kort "WLE", met maatschappe`gijke zetel te B-1050 Brussel, Louizalaan, 326 bus 33, ingeschreven in het Rijksregister voor Rechtspersonen (Brussel), onder nummer 0865.005.814 (opgericht ingevolge een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel, te Antwerpen, op 20 april 2004, waarvan de statuten bekendgemaakt werden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 mei daarna, onder het nummer 04070788), opgemaakt door Meester Louis-Philippe Marcelis, geassocieerd notaris, te Brussel, op 28 november 2012, waaruit blijkt dat volgende beslissingen genomen werden :

Fusie door overneming van de naamloze vennootschap "WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE N.V." afgekort "WLE", overgenomen vennootschap, door de naamloze vennoot-schap "WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM N.V." afgekort "WLP', overnemende vennootschap, enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap in het kader van een verrichting gelijkgesteld met fusie door overneming.

1, Onderzoek van de documenten, verslagen en voorafgaande formaliteiten.

1.1.Fusievoorstel.

De voorzitter wordt vrijgesteld om het fusie-voorstel, opgemaakt op 27 september 2012 door de raden van bestuur van de twee betrokken vennoot-schappen in toepassing van het artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen en neergelegd door elk van de betrokken vennootschappen op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 28 september 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 9 oktober volgend, onder het nummer 12166181 voor wat betreft de overnemende vennootschap en onder het nummer 12166180 voor wat betreft de overgenomen vennootschap, voor te lezen.

De enige aandeelhouder, vertegenwoordigd als gezegd, bevestigt dat hij kennis heeft genomen van de inhoud van het fusievoorstel en keurt het goed. Een exemplaar ervan wordt "ne varietur" ondertekend door de voorz'stter van de vergadering en ondergetekende notaris die het in zijn dossier zal bewaren.

'1.2. Verslagen.

Met betrekking tot de formaliteiten die vervuld moeten zijn voor de fusie, stelt de voorzitter van de vergadering vast dat alle aandelen van de overgenomen vennootschap verenigd zijn in handen van de overnemende vennootschap, en dat de bestuursorganen en commissarissen van de betrokken vennootschappen bijgevolg ervan werden vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen, waarin de gegevens voorkomen, waarvan sprake in artikelen 694 en 695 van het Wetboek van Vennoot-schappen.

1.3.Bevestiging.

Er wordt bevestigd dat de situaties van de twee betrokken vennootschappen niet gewijzigd werden sinds het opstellen van het fusievoorstel.

1.4.Vaststelling.

Er wordt bevestigd dat het maatschappelijk doel van de overgenomen vennootschap overeenstemt met dat van de overnemende vennootschap.

WETTIGHEIDSCONTROLE

Vervolgens bevestigt de ondergetekende notaris, in toepassing van artikel 700 van het Wetboek van Vennootschappen, het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de onderhavige vennootschap met betrekking tot de fusie gehouden is.

2. Beslissingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het Bureau verzoekt de ondergetekende notaris de volgende beslissingen te acteren die door de vergadering achtereenvolgens aangenomen worden, als volgt:

2.1.Goedkeuring van het fusievoorstel.

Met eenparigheid van stemmen keurt de algemene vergadering het haar voorgelegde fusievoorstel goed en besluit zij tot fusie door overneming van onderhavige naamloze vennootschap WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE N.V. door de naamloze vennootschap WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM N.V., met maatschappelijke zetel gelegen te Brussel (B-1050 Brussel), Louizalaan, 326 bus 33, en ondernemingsnummer BTW BE 0864.976.516 RPR Brussel, in toepassing van de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de naamloze vennootschap WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE N.V. zonder uitzondering, noch voorbehoud onder algemene titel over op de ovememende vennootschap, de naamloze vennootschap WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM N.V..

De naamloze vennootschap WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE N.V. heeft aldus opgehouden te bestaan.

De fusie door overneming wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap.

Vanaf 1 oktober 2012 zullen de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen aandelen waaraan bijzondere rechten werden toegekend. Evenmin heeft de vennootschap andere effecten dan aandelen uitgegeven.

Aan de bestuurders van de overnemende vennoot-schap en de overgenomen vennootschap worden evenmin bijzondere voordelen toegekend.

Het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM N.V. is verenigbaar met dit van de onderhavige vennootschap WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE N.V., zijnde de overgenomen vennootschap, gezien de werkelijk door de overnemende vennootschap uitgeoefende activiteiten.

In de overnemende vennootschap zullen tot slot, ingevolge de fusie, de verschillende bepalingen van de statuten niet worden gewijzigd.

2.2.Goedkeuring van de algemene voorwaarden van de fusie.

De vergadering keurt de algemene voorwaarden van de fusie goed, te weten:

a) de fusie zal de overdracht ten algemene titel van het volledige actief en passief vermogen van de voornoemde overgenomen vennootschap tot gevolg hebben, niets uitgezonderd of voorbehouden, met dien verstande dat de boekhoudkundige en fiscale gevolgen van de fusie conventioneel worden vastgesteld op 1 oktober 2012 om nul uur, zijnde het ogenblik vanaf hetwelk aile contracten, verbintenissen en handelingen van de overgenomen vennootschap zullen worden geacht gesteld te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, die in zijn rekeningen de winsten en verliezen van de overgenomen vennootschap zal boeken op de referentiedatum evenals de gevolgen van de fusie op de eigen middelen; de vermogensbestanddelen zullen worden overgedragen in de staat waarin zij zich zullen bevinden op datum van de fusie, en inzon-derheid voor de onroerende goederen, zonder waarborg inzake gebreken, met alle erfdienstbaarheden, lasten en contracten die deze kunnen bevoordelen of bezwaren.

b) Overeenkomstig artikel 703 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen, vermits de naamloze vennootschap WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM N.V. de enige aandeelhouder is van de naamloze vennootschap WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE N.V. worden de aandelen van deze laatste vennootschap vernietigd en vindt er geen omwisseling en uitreiking van aandelen plaats.

c) Geen enkel bijzonder voordeel zal, naar aanleiding van de fusie, worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen, die overigens geen effecten uitgegeven hebben die bijzondere rechten zouden kunnen toekennen aan hun houders naar aanleiding van de fusie.

d) De raad van bestuur van WILLEBROEK LOGIS-TICS PLATFORM N.V. zal de boekhoudkundige bestemmingen voortvloeiend uit de fusies uitvoeren. Deze fusie (i) geschiedt op grond van de artikelen 117 § 1 en indien daar reden toe bestaat van artikel 120 alinea 3 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten en (ii) valt onder het stelsel van de fiscale neutraliteit voorzien in artikel 211 § 1 van de WIB 92 en in artikelen 11 en 18 § 3 van het Wetboek van de Belasting op Toegevoegde Waarde.

e) Er wordt bovendien vermeld dat:

(i) De overnemende vennootschap, vanaf de datum van de juridische verwezenlijking van de fusie, de eigendom en de risico's van alle lichamelijke en onlichamelijke elementen, activa en passiva, die tot het patrimonium van de overgenomen vennootschap behoren, alsook, vanaf hetzelfde ogenblik, alle rechten, verplichtingen, overeenkomsten en contracten, daarin begrepen de contracten "intuitu personae" heeft overgenomen; haar garanties, aandelen, geschillen en schadeclaims, al dan niet gerechtelijk; haar schuldvorderingen, lasten en schulden; haar archieven, op last ze te bewaren; dit alles zonder dat er sprake kan zijn van schuldvernieuwing, en zonder verhaal tegen de overgenomen vennootschap of haar organen, om welke reden dan ook;

(ii) De eigendomsoverdracht wordt eveneens ge-acht, voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden, plaatsgevonden te hebben op 1 oktober 2012; vanaf dit ogenblik wordt iedere transactie, last of schuld, die de resultatenrekening van de overgenomen vennootschap positief of negatief zou kunnen beïnvloeden, boekhoudkundig (en fiscaal) geacht rechtstreeks te zijn verricht voor de ovememende vennootschap;

(iii) Overeenkomstig artikel 684 van het Wetboek van Vennootschappen, kunnen alle schuldeisers van de vennootschappen betrekken bij de onderhavige fusie, en waarvan de schuldvordering dateert van vôôr de publicatie van het onderhavig proces-verbaal in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, en dewelke schuldvordering niet verstreken is, binnen de twee maanden na deze publicatie een zekerheid eisen, niettegenstaande iedere tegenstrijdige overeenkomst;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

(iv) De opslorping in het kader van een verrichting gelijkgesteld niet een fusie doet geen afbreuk aan de bestaande zekerheden, actief of passief, van welke aard ook, en brengt geen verplichting tot notificatie, endossement, over-schrijving of inschrijving met zich mee, noch voor de panden op handelszaak, noch voor de hypotheken, onverminderd de voorafgaandelijke akkoorden die overeengekomen zouden zijn tussen alle schuldeisers ;

N) Het bestuursorgaan van de overnemende ven-pootschap heeft de bevoegdheid om iedere fout of

" vergetelheid in de beschrijving van de overgedragen elementen recht te zetten.

2.3. Besluit tot fusie.

De vergadering beslist de naamloze vennootschap WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE N.V, te fusioneren met WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM N.V., overnemende vennootschap, onder de hierboven vermelde voorwaarden.

3.Beknopt overzicht van de over te dragen elementen  Bijzondere bekendmaking.

De over te nemen elementen van het vermogen van de onderhavige vennootschap worden als volgt samengevat:

Gezien het fusievoorstel dateert van meer dan zes maanden na het einde van het boekjaar, waarnaar verwezen wordt in de laatste jaarrekening, zijn de bepalingen van artikel 720 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing op de onderhavige operatie, zodat een tussentijdse boekhoudkundige toestand afgesloten op 30 september 2012 werd opgemaakt.

Het voornaamste activa van de naamloze vennootschap WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE N.V. bestaat uit de volgende onroerende goederen :

GEMEENTE WILLEBROEK (5 Afdeling Tissait)

1.De volle eigendom van een deel van de bouw-werken van een opslagplaats opgericht op de volgende percelen grond, te weten: deels op een perceel gekadastreerd of het geweest zijnde onder sectie C nummer 138 A voor een totale oppervlakte volgens titel van 8 hectare 27 are 81 centiare en volgens recent kadastraal uittreksel van 8 hectare 69 are 29 centiare en deels op een perceel gekadastreerd of het geweest zijnde onder sectie C nummer 131 A voor een totale oppervlakte volgens titel van 2 hectare 50 are 79 centiare en volgens recent kadastraal uittreksel van 2 hectare 47 are 85 centiare;

2.De volle eigendom van een perceel grond gekadastreerd of het geweest zijnde onder sectie C nummer 131 A, voor een totale oppervlakte volgens titel van 2 hectare 50 are 79 centiare en volgens recent kadastraal uittreksel van 2 hectare 47 are 85 centiare, en;

3.Een opstalrecht op het perceel grond gekadastreerd of het geweest zijnde onder sectie C nummer 138 A, toegekend voor een duurtijd van 50 jaar, hetwelk in 2006 door WLP aan WLE werd toegekend, ingevolge een mondelinge afspraak tussen WLP en WLE (stilzwijgende verzaking door WLP aan haar recht van natrekking, inhoudende de toelating tot bouwen).

Hierna genoemd: "De overgedragen onroerende goederen en rechten".

OORSPRONG VAN EIGENDOM:

WILLEBROEK LOG1STICS ESTATE N.V., voornoemd is :

a)Eigenares van de bouwwerken van een deel (FASE 2) van de opslagplaats om ze op eigen kosten te hebben laten oprichten deels in hoedanigheid van volle eigenares van het perceel 131 A en deels in hoedanigheid van opstalhouder op het perceel 138 A ;

b)Eigenares van perceel nummer 131 A om het onder grotere oppervlakte te hebben aangekocht van de naamloze vennootschap ETERNIT (RPR Brussel 0466.059.066), ingevolge een authentieke akte verleden voor notaris Yves Van Noten, te Willebroek, en notaris Marc Van Nuffel, te Antwerpen, op 27 mei 2004, overgeschreven op het enige hypotheekkantoor te Mechelen, op 26 juli 2004, 56-T-2610712004-09564.

4. Effectieve en definitieve verwezenlijking van de overneming, die plaats vindt in het kader van een verrichting gelijkgesteld met een fusie door overneming.

Rekening houdend met het feit dat :

-het fusievoorstel waarvan sprake hierboven werd bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 9 oktober 2012, onder het nummer 12166181 voor wat betreft de overnemende vennootschap WLP en onder het nummer 12166180 voor wat betreft de overgenomen vennootschap WLE;

-overeenkomstig artikelen 720, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, een afschrift van het fusievoorstel, vermeid op de dagorde, ten minste een maand voor de datum van de huidige vergadering aan de aandeelhouders van de overnemende vennootschap WLP werd overgemaakt;

-de in artikel 720, § 2 van het Wetboek van Vennootschappen vermelde documenten, ten minste een maand voor de datum van de huidige algemene vergadering op de zetel van WLP, ter beschikking van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap WLP werden gesteld;

-geen aandeelhouder van de overnemende ven-gootschap WLP die, alleen of samen met anderen, aandelen die 5% van het geplaatste kapitaal van de overnemende vennootschap WLP bezit, heeft gebruik gemaakt van zijn recht om een buitengewone algemene ver-gadering van de overnemende vennootschap WLP samen te roepen om zich uit te spreken over het fusievoorstel.

-de goedkeuring van de fusie door de overnemende vennootschap WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM N.V., werd gerealiseerd door de raad van bestuur van gezegde vennootschap op heden, 28 november 2012, ingevolge beslissingen vervat in een proces-verbaal van de gezegde raad van bestuur waarvan een uittreksel hieraan gehecht zal blijven,

is de goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM N.V., voorzien in artikel 722 van het Wetboek van Vennootschappen, niet noodzakelijk, waardoor de verrichting gelijkgesteld met fusie door overneming, vanaf nu, effectief en definitief is geworden met als gevolg dat de onderhavige overgenomen vennootschap

behouden aan het Belgisch Staatsblad

WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE N.V. ophoudt vanaf heden te bestaan en dat haar gehele vermogen, activa en passiva, zonder uitzondering, onmiddellijk en van rechtswege wordt overgedragen aan de overnemende vennootschap WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM N.V., overeenkomstig het fusievoorstel.

5.Modaliteiten van opstellen en goedkeuren van de jaarrekening  kwijting aan de bestuurders (en commissaris)

, _,Overeenkomstig artikel 727 van het Wetboek van Vennootschappen zal de raad van bestuur van huidige vennootschap de jaarrekeningen voor de tijdspanne tussen 1 januari 2012 en 30 september 2012 opmaken. Met het oog op goedkeuring van die jaarrekeningen en op de kwijting van de bestuurders en van de commissaris van de overgenomen vennootschap, de vergadering beslist om enkel eenvoudigweg te verwijzen naar de procedure voorzien door artikel 727 van het Wetboek van Vennootschappen, wetende dat artikel 687 van hetzelfde Wetboek niet van toepassing is.

6, Machten.

(weggelaten)

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

(getekend) Louis-Philippe Marcelis

Tegelijkertijd neergelegd

- Uitgifte : ( fusievoorstel met een tussentijdse boekhoudkudige toestand, onroerende bijlage)

BIllügén bij liët Bëlgisc7i Siaatsfilnïi - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/12/2012
ÿþ ~ÿ{ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V i II

beh

aa

Bef

Sta<

I I



0

1, î°,

~~i ~~~~~~

- ~~

~E'"'"

13RUSSe

Griffie

0864.976.516

Neerlegging en publicatie van het schriftelijk aandeelhoudersbesluit gedateerd van 5 december 2012 overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek Vennootschappen

WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM

Naamloze vennootschap

Louizalaan 326 bus 33, 1050 Brussel

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwen akte :

Uittreksel uit het schriftelijk aandeelhoudersbesluit:

(1) goedkeuring, overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek Vennootschappen, van artikel 19.24 (Ownership of the Obligors) van de common ternis agreement dd. 5 december 2012 (de "Common Terms Agreement"), ondertekend door onder andere Crédit Agricole Corporate and Investment Bank als Agent en als Security Agent en onder andere de Vennootschap ais oorspronkelijke ontlener (Original Borrower) en als oorspronkelijke garant (Original Guarantor), EPGF (Luxembourg) S.à. r.l. en EPGF Finance (Luxembourg) S.à. r.l., als oorspronkelijke garanten (Original Guarantors), en van alle bepalingen in de Common Terms Agreement en alle andere Finance Documents (zoals gedefinieerd in de Common Terms. Agreement)" die aan.derden rechten toekennen die een invloed hebben op het vermogen van de Vennootschap, dan wel den schuld of een verplichting ten haren laste doen ontstaan, wanneer de uitoefening van deze rechten afhankelijk is van uitbrengen van een openbaar overnamebod op de aandelen van de Vennootschap of van een verandering van de controle die op haar wordt uitgeoefend;

(2) volmacht te geven aan Pierre-Olivier van Caubergh, Maximilien van de Werve, Ellen Matheeussen, Lientje Van den Steen, Annick Garcet en Valérie Pauwels, alsook ieder ander advocaat of medewerker van Clifford Chance LLP handelend door haar bijkantoor gevestigd te Louizalaan 65, Bus 2, 1050 Brussel, elk met de bevoegdheid om afzonderlijk te handelen om in naam en voor rekening van de Vennootschap al het nodige te doen betreffende de neerlegging van dit schriftelijk besluit bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel, alsook alle publicatie-formaliteiten en dergelijke uit te voeren (met inbegrip van het ondertekenen van het formulier I noodzakelijk voor publicatie in het Belgisch Staatsblad).

Lientje Van den Steen

Advocaat bij Clifford Chance LLP

Handelend als volmachtdrager

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

09/10/2012
ÿþBRUSSEL

28-Ce- 2012

Griffie

Voor- behoud aan hE Beigist Staatshl

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IW~I~G~II~IWV~IVMMG~VG~

"12166181

Ondernem i ngsnr : 0864.976.516

Benaming

(voluit) : WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Louizalaan 326 bus 33, 1050 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL VAN EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING OPGEMAAKT OP 27 SEPTEMBER 2012 DOOR DE RADEN VAN BESTUUR VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP EN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP (overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen)

Uittreksel uit het fusie voorstel

1.BESCHRIJVING VAN DE MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen (het `Wetboek") hebben de raden van bestuur van WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM NV en WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE NV, gemazenlijk het onderhavige voorstel tot fusie opgemaakt en hebben beslist dit voor te leggen aan de algemene vergarderingen van de betrokken vennootschappen.

Dit voorstel werd unaniem goedgekeurd door de raad van bestuur van WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM NV op zijn vergadering van 27 september 2012 en door de raad van bestuur van WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE NV op zijn vergadering van 27 september 2012. Dit voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algmene vergaderingen van de aandeelhouders van respectievelijk WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM NV en WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE NV.

De in dit voorstel beoogde verrichting is een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, waardbij WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE NV (de "Overgenomen Vennootschap") het geheel van zijn vermogens, zowel activa als passiva, zullen overdragen aan WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM NV (de "Overnemende Vennootschap"), ten gevolge van zijn ontbinding zonder vereffening, die reeds in bezit is van alle aandelen van de Overgenomen Vennootschap.

Deze verrichting zal worden verwezenlijkt onder het stelsel van artikels 676 en 719 tot en met 727 van het Wetboek.

In het kader van het herstructurering van de groep heeft EPGF Finance (Luxembourg) S.à r.l. één (1) aandeel van de Overgenomen Vennootschap op 29 augustus 2012 verkocht aan de Overnemende Vennootschap. Ten gelvog van dit overdracht is de Overgenomen Vennootschap 100% dochtervennootschap van de Overnemende Vennootschap.

Overeenkomstig artikel 726 van het Wetboek, zullen er geen aandelen worden uitgegeven door de Overnemende Vennootschap in ruil voor de inbrengen van de Overgenomen Vennootschap.

De beoogde fusie heeft ais doel de zakelijke rechten die de Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschap hebben op stukken van grond en gebcuwen, die gelegen zijn te Willebroek Tisselt, Kerstlonk, en die samen een economische eenheid vormen, samen te brengen in eenzelfde vennootschap (i.e. de Ovememende Vennootschap), die bijgevolg de volledige eigendom over die goederen zal hebben.

Op de laatste blz. van .uk BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De huidige structuur is te wijten aan historische redenen. De EPGF group verwierf de aandelen van de Overnemende Vennootschap van een derde (Eurinpro Group NV) in 2005 en ook verwierf in 2006 de aandelen van de Overgenomen Vennootschap. De reden om twee ondernemingen te hebben bestond er waarschijnlijk in om de risico's betreffende de verschillende onroerende goederen te isoleren. De Overnemende Vennootschap, de Overgenomen Vennootschap en hun aandeelhouders oordelen dat deze structuur niet meer gerechtvaardigd is, voornamelijk omdat de onroerende goederen van de Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschap thans een economische eenheid vormen, vermits ze aan elkaar grenzen, en dat het om die reden beter is om de goederen te hergroeperen in één enkele entiteit.

Bovendien zal de fusie toelaten om de onnodige administratieve en juridische lasten en kosten te elimineren die resulteren uit het bestaan van de Overgenomen Vennootschap, die, zoals hierboven opgemerkt, niet meer dienstig is vanuit een economisch en zakelijk perspectief.

2.IDENTIFICATIE VAN DE AAN DE FUSIE DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN 2.1. Overnemende Vennootschap

WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM NV is een vennootschap naar Belgisch recht die werd opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap bij akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel (notaris te Antwerpen) op 20 april 2004.

Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan, 326 bus 33. Zij is ingeschreven in het register van rechtspersonen van Brussel onder het ondernemingsnummer 0864.976.516.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten, is haar maatschappelijk doel:

" 1. Het beheer van een roerend en onroerend patrimonium in de meest ruime zin van het woord, alsmede alle verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met dit en die van aard zijn de opbrengst van haar roerende en onroerende goederen te bevorderen.

2. Het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verdelen, verkavelen, bouwen, omvormen, hypothekeren, huren, verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise, agentuur inzake onroerende goederen van alle aard, al dan niet gemeubeld, en/of zakelijke rechten, alsmede het in eigen beheer nemen en exploiteren van onroerende goederen en de uitvoering van dienstverleningscontracten.

3. Het uitvoeren van roerende en onroerende operationele, financiële of anderen leasing- en financieringsverrichtingen, zowel als leasinggever dans als leasingnemer.

4. Het organiseren en het verwerken voor haar huurders van aile administratie in haar ruimste betekenis, voor zover dit rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de activiteiten van haar huurders.

5. Het verwerven van participaties in aile commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten.

6. Net optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake aile commerciële, financiële, administratieve en technische aangelegenheden, aile verrichtingen van projectmanagement en coördinatie en het voeren van de directie over anderen ondernemingen.

7. Het beheren van vennootschappen of ondernemingen ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geinterpreteerd.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerend goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor de derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap handelt in eigen naam, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, of algemeen vertegenwoordiger.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

Haar maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestig duizend euro (EUR 62.000) en is verdeeld in tien duizend (10.000) aandelen op naam zonder nominale waarde.

;>,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

2.2. Overgenomen Vennootschap

WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE NV is een vennootschap naar Belgisch recht die werd opgericht onder de vorm van naamloze vennootschap bij akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel (notaris te Antwerpen) op 20 april 2004.

Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan, 326 bus 33. Zij is ingeschreven in het register van rechtspersonen van Brussel onder het ondememingsnummer 0865.005.814

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten, is haar maatschappelijk doel:

" 1. Het beheer van een roerend en onroerend patrimonium in de meest ruime zin van het woord, alsmede alle verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met dit en die van aard zijn de opbrengst van haar roerende en onroerende goederen te bevorderen.

2. Het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verdelen, verkavelen, bouwen, omvormen, hypothekeren, huren, verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise, agentuur inzake onroerende goederen van alle aard, al dan niet gemeubeld, en/of zakelijke rechten, alsmede het in eigen beheer nemen en exploiteren van onroerende goederen en de uitvoering van dienstverleningscontracten.

3. Het uitvoeren van roerende en onroerende operationele, financiële of anderen leasing- en financieringsverrichtingen, zowel als leasinggever dans als leasingnemer.

4. Het organiseren en het verwerken voor haar huurders van alle administratie in haar ruimste betekenis, voor zover dit rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de activiteiten van haar huurders,

5. Het verwerven van participaties in aile commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten.

6. Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake alle commerciële, financiële, administratieve en technische aangelegenheden, alle verrichtingen van projectmanagement en coördinatie en het voeren van de directie over anderen ondernemingen,

7. Het beheren van vennootschappen of ondernemingen ongeacht het doe! dat deze mochten hebben, en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geinterpreteerd.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerend goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap handelt in eigen naam, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, of algemeen vertegenwoordiger.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

Haar maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestig duizend euro (EUR 62.000) en is verdeeld in tien duizend (10.000) aandelen op naam zonder nominale waarde.

~

3.RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

Geen aandelen zullen uitgegeven worden door de Overnemende Vennootschap in ruil voor de inbrengen van de Overgenomen Vennootschap (artikel 726 van het Wetboek), als de Overnemende Vennootschap al in bezit is van alle aandelen van de Overgenomen Vennootschap op het moment van de fusie.

4.OPSCHORTENDE VOORWAARDE

De beoogde fusie zal enkel verwezenlijkt worden (i) hetzij na goedkeuring van de overdracht van zakelijke rechten over onroerende goederen gepaard aan deze fusie door de publieke overheden en entiteiten die het recht hebben deze rechten te kopen, (ii) hetzij na afloop van een periode van twee maanden na het sturen van een notificatie tot verzoek van goedkeuring van de beoogde overdracht van zakelijke rechten (als gevolg van de fusie) aan voorgenoemde overheden en entiteiten indien deze niet zouden antwoorden op de notificaties waarvan sprake hierboven,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

5.DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG WORDEN GEACHT TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De raden van bestuur van de Overgenomen Vennootschap en van de Overnemende Vennootschap stellen voor dat de overdracht van de activa en passiva van de Overgenomen Vennootschap aan de Overnemende Vennootschap wordt verwezenlijkt niet terugwerkende kracht vanaf 1 oktober 2012 om 0 uur. De datum vanaf wanneer de verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap, voor boekhoudkundige doeleinden, zullen geacht te zijn verricht door de Overnemende Vennootschap wordt bepaald op 1 oktober 2012 om 0 uur. Alle verrichtingen die werden verwezenlijkt door de Overgenomen Vennootschap sinds 1 oktober 2012 om 0 uur zullen beschouwd worden als zijnde boekhoudkundig verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

De fusie zal worden verwezenlijkt op basis van de jaarlijkse rekeningen van de Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschap afgesloten op 31 december 2011.

6.BESCHRIJVING VAN DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN EN AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

De Overnemende Vennootschap beschikt niet over bijzondere rechten in de zin van artikel 719, 3° van het Wetboek in de Overgenomen Vennootschap en er zijn geen effecten andere dan de aandelen van de Overgenomen Vennootschap, en die aandelen genieten van dezelfde karakteristieken en rechten.

7.BIJZONDERE VOORDELEN VOOR DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN DIE AAN DE FUSIE DOOR OVERNEMING DEELNEMEN

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschap,

8.NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE ACTIVA EN DE PASSIVA DIE ZULLEN OVERGAAN OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Naar aanleiding van de fusie zullen alle activa en passiva van de Overgenomen Vennootschap overgaan naar de Overnemende Vennootschap. De fusie zal resulteren in een daling van het vermogen van de Overnemende Vennootschap.

Aangezien de hier beoogde fusie bestaat in een fusie tussen een moedervennootschap en haar dochtervennootschap waarvan de eerste alle aandelen in bezit is, zal deze verrichting resulteren in consolidatieverschillen. Deze consolidatieverschillen worden boekhoudkundig uitgedrukt als het verschil tussen de boekwaarde van de deelneming van de Overnemende Vennootschap en de fractie van het netto,-actief dat die deelneming vertegenwoordigt in de Overgenomen Vennootschap.

De Overnemende Vennootschap zal de fusieminderwaarde gerealiseerd naar aanleiding van de huidige fusie, boeken in de resultaatrekening van de Overnemende Vennootschap.

Een kopie van de jaarrekeningen van de Overnemende Vennootschap (zie Bijlage 1) en de Overgenomen Vennootschap (zie Bijlage 2) afgesloten op 31 december 2011 wordt opgenomen als bijlage bij dit fusievoorstel.

Het dient ook opgemerkt te worden dat het aandelenkapitaal van de Overnemende Vennootschap en van de Overgenomen Vennootschap werden verhoogd alvorens de fusie tot stand komt (1.e. het aandelenkapitaal van de Ovememende Vennootschap werd, op 11 september 2012, met 8.000.000 EUR verhoogd en het aandelenkapitaal van de Overgenomen Vennootschap werd, op 12 september 2012, met 1.300.000 EUR verhoogd), met de bedoeling om hun netto-actief (die negatief was door belangrijke boekhoudkundige verliezen) op een geschikt positief niveau te brengen, met name om de toepassing van de artikelen 633 en 634 van het Wetboek uit te sluiten en om in overeenstemming te zijn met de vereisten van de uitlenende bank onder the kredietovereenkomsten waarbij de Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschap partijen zijn.

9.WIJZIGINGEN VAN DE STATUTEN (ARTIKEL 724 VAN HET WETBOEK)

De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap oordeelt het niet noodzakelijk om haar statuten te wijzigen zoals wordt voorgeschreven in artikel 724 van het Wetboek teneinde haar maatschappelijk doel uit te breiden in het kader van deze fusie, aangezien de Ovememende Vennootschap op grond van haar maatschappelijk doel reeds is toegestaan om het maatschappelijk doel en de activiteiten van de Overgenomen Vennootschap uit te oefenen.

10.ALGEMENE VERGADERING

De goedkeuring van dit huidige fusievoorstel door de algemene vergaderingen van de Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschap zal plaats vinden op of omtrent 23 november 2012.

De fusie zal voltrokken zijn zodra de betrokken vennootschappen daartoe overeenstemmende besluiten hebben genomen.

11,NEERLEGGING

Dit fusievoorstel zal worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel, tenminste zes weken voor de datum waarop de algemene vergaderingen van de de Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschap zullen plaats vinden,

12.DIVERSE BEPALINGEN

De hier voorgestelde fusie zal worden verwezenlijkt onder het stelsel van fiscale neutraliteit voorzien in artikels 211 tot 213 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen, in artikels 11 en 18, §3 van het BTW Wetboek en in artikels 117 en 120 van het Wetboek der Registratierechten.

Aangezien de in dit fusievoorstel beoogde reorganisatie niet gemortiveerd is door fiscale doeleinden, achten de raden van bestuur van de Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschap niet nuttig om een ruling te bekomen van de Dienst van Voorafgaande Beslissingen.

Pierre-Olivier van Caubergh

Advocaat bij Clifford Chance LLP

handelend als volmachtdrager

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behouçlen aars het pelgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/09/2012
ÿþ rood word n.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 I iiiAi mis o~ iii iio3" ui N

Vc beht aar

Eiel

Staal





I SEP 2012

BRussET:

Griffie

Ondernemingsnr : 0864.976.5b16

Benaming

(voluit) : WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM N.V.

(verkort) : WLP

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : B-1050 Brussel, Louizalaan 326 bus 33

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD - WIJZIGINGEN VAN DE STATUTEN - UITVOERINGSMACHTEN

Uittreksel van een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders bijeengekomen van de naamloze vennootschap 'WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM N.V." in het kort 'WLP", met maatschappelijke zetel te B-1050 Brussel, Louizalaan, 326 bus 33, ingeschreven in het Rijksregister voor Rechtspersonen (Brussel), onder nummer 0864.976.516 (vennootschap opgericht ingevolge een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel, te Antwerpen, op 20 april 2004, waarvan de statuten bekendgemaakt werden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 7 mei daarna, onder het nummer 04070140) opgemaakt door Meester Louis-Philippe Marcelis, geassocieerd notaris, met vestiging te Brussel, op 11 september 2012, waaruit blijkt dat volgende beslissingen genomen werden :

Titel A.

Kapitaalverhoging door inbreng in geld.

1.Beslissing.

De algemene vergadering beslist om het kapitaal te verhogen ten belope van ACHT MILJOEN EURO (¬ 8.000.000,00-) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00-) tot acht miljoen tweeënzestigduizend euro (¬ 8.062.000,00-), door inbreng in geld en onmiddelijke volledige volstorting en bijgevolg zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

2.Beraadslaging over de uitoefening van het voorkeurrecht.

Na beraadslaging, beslist de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Luxemburgs recht EPGF Finance (Luxembourg) S.à.r.l, uitdrukkelijk - voor wat betreft de zopas besloten kapitaalverhoging - volledig en ten persoonlijke titel te verzaken aan de uitoefening van zijn voorkeurrecht, voorzien door artikel 592 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tot inschrijving op gezegde kapitaal verhoging door inbreng in geld, ten gunste van de tweede aandeelhouder vermeld onder sub 1) hiervoor, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Luxemburgs recht EPGF (Luxembourg) S.à.r.l, vermits deze aandeelhouder verklaart uisluitend en volledig gezegde kapitaalverhoging door inbreng in geld te willen inschrijven en volledig rechstreeks te willen volstorten.

Bovendien verklaart de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Luxemburgs recht EPGF Finance (Luxembourg) S.à.r.l, voor zover ais noodzakelijk, te verzaken aan de eerbiediging van de termijn van vijftien dagen, voorzien door artikel 593 van het Wetboek van Vennootschappen, te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving, voor het uitoefenen van het voorkeurrecht.

3.tnschrijving en volstorting van de kapitaalverhoging.

Terstond, verklaart de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Luxemburgs recht EPGF (Luxembourg) S.à.r.l, na te hebben uitdrukkelijk verklaard

" volkomen kennis te hebben genomen van zowel de financiële en boekhoudkundige toestand en de statuten van de vennootschap als van de voorstellen vervat in de agenda ;

" en zonder enig voorbehoud, toe te stemmen dat geen enkel nieuw aandeel zal worden gecreërd, ter gelegenheid van gezegde kapitaalverhoging door inbreng in geld, en ;

volledig en perfect op de hoogte te zijn van de overdracht van eigen gelden tussen aandeelhouders voortvloeiend uit gezegde kapitaalverhoging door inbreng in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen ;

in speciën in te schrijven op de zopas besliste kapitaalverhoging door inbreng in geld en ze volledig te hebben volgestort, hetzij ten belope van een totaal bedrag van acht miljoen euro (¬ 8.000.000,00-), door een voorafgaande storting op een bijzondere rekening geopend op naam van de huidige vennootschap bij de Société Générale onder het nummer 688-1067979.14.

4.Vaststelling van de werkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgl ct

Staatsblad

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende Notaris te akteren dat, ingevolge de *voorafgaande genomen beslissing, gestaafd door het voormeld bankattest, het maatschappelijk kapitaal van deze vennootschap werkelijk op acht miljoen tweeënzestigduizend euro (¬ 8.062.000,00-) werd gebracht. Het wordt vertegenwoordigd door 10.000 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, genummerd van 1 tot 10.000, die elk een evenredig deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Titel B.

Statutenwijzigingen.

De algemene vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen, te weten

1.Artikel 2 : inlassing van een eerste alinea met de volgende tekst : "De maatschappelijke zetel is gevestigd te Brussel (B-1050 Brussel), Loulzalaan, 326 bus 33", teneinde rekening te houden met de laatste beslissing van wijziging van de maatschappelijke zetel.

2.Artikel 5 : rekening houdend met de aanneming van het voorstel waarvan sprake onder titel A punt 1 van de dagorde, vervanging van de tekst van dit artikel door de hierna vermelde tekst om hem in overeenstemming te brengen met het voormelde voorstel

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op de som van acht miljoen tweeënzestigduizend euro (E 8.062.000,00-) en is vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, genummerd van 1 tot 10.000, die elk een evenredig deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

Titel C.

Uitvoeringsmachten.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Louis-Philippe Marcelis, geassocieerd notaris

Samen neergelegd

- Uitgifte (2 onderhandse volmachten, 1 depositoattest);

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

13/09/2012
ÿþVoorbehoud( aan he Belgiec Staatshl

Mod Word 11.1

IT1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

04 SEP 20121

frtussa.

Griffie

1*H1.11113111111111,

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Louizalaan 326 bus 33, 1050 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte Neerlegging en publicatie van de verklaring van de enig aandeelhouder d.d. van 29 augustus 2012, overeenkomstig artikel 646§2 van het Wetboek Vennootschappen

Ten gevolge van een uitkoop d.d. 29 augustus 2012 van een (1) aandeel, vroeger in handen van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid onder Luxemburgse recht, EPGF Finance (Luxembourg) S.à r.l., met maatschappelijke zetel gelegen te rue Gabriel Lippman 9, L-5365 Münsbach,! Luxemburg, geregistreerd bij het Handels- en Vennootschapsregister van Luxemburg onder nummer B83 465, is de Vennootschap houder geworden van alle kapitaalaandelen, en hierdoor de enige aandeelhouder; geworden, van WILLEBROEK LOGISTICS ESTATE NV, met maatschappelijke zetel gelegen te Louizalaan 326 bus 33, 1050 Brussel, geregistreerd bij het Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0865.005.814, RPR Brussel.

De huidige verklaring zal bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel overeenkomstig artikel 646, § 2 van het Wetboek Vennootschappen neergelegd worden. De Vennootschap verleent volmacht aan Pierre-Olivier van Caubergh, Maximilien van de Werve, Alexandre Ooms, Thierry Blockerye, Annick Garcet en Valérie Oyen, alsook ieder ander advocaat of medewerker van Clifford Chance LLP handelend door haar bijkantoor gevestigd te Louizalaan 65, Bus 2, 1050 Brussel, elk met de bevoegdheid om afzonderlijk te handelen om in de naam en voor de rekening van de Vennootschap de neerlegging alsook alle publicatie formaliteiten of dergelijke uit te voeren (met inbegrip het ondertekenen van het formulier I noodzakkelijk voor publicatie bij het Belgisch Staatsblad),

Thierry Blockerye

Advocaat bij Clifford Chance

handelend als volmachtdrager

Op de laatste blz.. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanmgheld van de instrumenterende notaris. hetzij van de persotu)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

0864.976.516

30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 23.07.2012 12337-0482-036
27/02/2012
ÿþMod 2.1

I,s' ~Je.Li In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

t -4 Fe3012

I 1 I I j 1

*iaoasaza I 1 1 I I

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0864.976.516

Benaming

(voluit) : WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM N.V.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Louizalaan 326, bus 33, 1050 Brussel

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel van het verslag van de Algemene Vergadering per 20 Juli 2011 :

De vergadering beslist unaniem tot de herbenoeming van PricewaterhouseCoopers, Reviseurs d'Entreprise S.C.C.R.L.,vertegenwoordigd door Didier Matriche, tot commissaris voor een periode van 3 jaar. Het mandaat zal een einde nemen op de algemene vergadering van 2014 die zal beslissen over de jaarrekening per 31.12.2013,

Philippe Chauveau Serge Declerck

Bestuurder Bestuurder

02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 25.07.2011 11354-0182-034
17/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 10.08.2010 10404-0124-034
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 28.06.2009 09354-0284-032
22/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 14.08.2008 08579-0199-033
10/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 30.08.2007 07666-0102-034
30/07/2015
ÿþà

uai

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

gr ~" ; ' ~t irtl t& ft'u

III

*15110056*

17 )uu 265

ter }~~iii[~w $t~it ~ n~~:M13: i~G aÎRé'.i~krdii~2 i

~

ríÍxte

y k, ~

^ - r ~ ; rl f&I e . ~ ., .

Ondernemingsnr : 0864.976.516

Benaming

(voltril) : Willebroek Logistics Platform

(verkort):

Rechtsvoren : Naamloze vennootschap

Zetel : Loulsalaan 326, bus 33, 1050 Elsene

(volledig adres)

Onderwerp akte : Besluiten overeenkomstig artikel 556 Wetboek van vennootschappen

Neerlegging van het besluit van de algemene vergadering van de vennootschap van 16 juli 2015 overeenkomstig artikel 556 Wetboek van vennootschappen in het vennootschapsdossier ter griffie van de' Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel.

Michael Van der Weeën

Volmachthouder

O(7 rl+, IaaPsíe blz. van vermelden ; Rect0 . Naam en hoeL$Allii113H¬ d van de iilstruiïle[itermïlt; notes, CI?t71J van (1e (JGrso{ù)Il(efl)

dza r.'.GYtLâo ersi3on ten aanzien van del-den ta lrerteijern!°ro4rdr9en

Verso ' N9af1'1 c^.rt i1aiultpkCrlirlg,

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 23.06.2016 16210-0577-033

Coordonnées
WILLEBROEK LOGISTICS PLATFORM

Adresse
DRUKPERSSTRAAT 4 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale