WIND4FLANDERS PROJECTS 1, AFGEKORT : W4F PROJECTS 1

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WIND4FLANDERS PROJECTS 1, AFGEKORT : W4F PROJECTS 1
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.485.859

Publication

02/06/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

negentienhonderd achtennegen-tig. De comparanten verklaren bijgevolg op hun eer dat onderhavige vennootschap zelf op datum van heden niet aan de definitie van "KMO" beantwoordt zoals omschreven door gezegde wet.

STATUTEN

TITEL I - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL 1 - RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een coöperatieve vennootschap met beperkte aan-sprakelijkheid. Haar benaming luidt:  Wind4Flanders , afgekort als  W4F .

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "CVBA" of  cvba .

ARTIKEL 2 - ZETEL

De zetel is gevestigd te 1000 Brussel, Simon Bolivarlaan 34. De raad van bestuur kan de zetel, zonder dat hiervoor een statutenwijziging is vereist, verplaatsen naar iedere andere plaats in België mits inachtneming van de taal-wetgeving. De raad van bestuur draagt zorg voor de publicatie van elke verplaat-sing van de zetel van de vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. De raad van bestuur is eveneens bevoegd kantoren, bedrijfszetels, bij-kantoren en dochtervennootschappen op te richten in België en in het buitenland.

ARTIKEL 3 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, on-shore windenergieprojecten in België te realiseren, te beheren, te onderhouden en te exploiteren en met het oog hierop de nodige financiële middelen te verwerven. De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennoot-schap. Zij mag zich borg stellen of zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen, rechtspersonen of particulieren, en dit in de meest ruime zin.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fuseren.

ARTIKEL 4 - DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf de datum van haar oprichting. TITEL II - KAPITAAL - AANDELEN

ARTIKEL 5 - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt gevormd door het bedrag van de door de vennoten onderschreven aandelen. Het omvat een vast en een veranderlijk gedeelte, dit laatst gedeelte zijnde niet beperkt.

Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien-duizend zevenhonderd vijftig euro (18.750 EUR) en kan enkel worden verhoogd of verlaagd bij beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt en beslist op de wijze vereist voor een wijziging van de statuten. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is veranderlijk wat het bedrag betreft dat het vast gedeelte te boven gaat. Dit gedeelte varieert ingevolge de toetreding of de uitsluiting van vennoten, van het bijnemen en terugnemen van aandelen en door alle gevallen van beëindiging van het aandeelhouderschap van rechtswege.

Met betrekking tot de aanpassing van het veranderlijk gedeelte van het kapitaal is geen wijziging van de statuten vereist. Ten aanzien van het veranderlijk gedeelte van het kapitaal wordt inzake een kapitaalverhoging besloten door de raad van bestuur bij gewone meerderheid.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkel andere soort effect, ongeacht zijn naam, worden uitgegeven die maatschappelijke rechten vertegenwoordigt of recht geeft op een deel van de winst.

.../...

TITEL III - VENNOTEN

ARTIKEL 12 - VENNOTEN

De vennoten zijn de titularissen van aandelen, die deze akte hebben ondertekend bij de oprichting van de vennootschap of die aandelen verwerven overeenkomstig artikel 10 of artikel 13 van de statuten en als dusdanig in het aandelenregister van de vennootschap werden opgenomen. ARTIKEL 13 - TOETREDING VAN NIEUWE VENNOTEN

13.1. De raad van bestuur besluit over de aanvaarding van nieuwe ven-noten. De toetreding van vennoten, die beantwoorden aan de objectieve toetre-dingscriteria zoals bepaald in artikel 13.2 van deze statuten en zoals bijkomend vastgesteld door de raad van bestuur, kan niet worden geweigerd dan wanneer ze daden hebben verricht die met de belangen van de vennootschap strijdig zijn. De raad van bestuur mag de objectieve toetredingscriteria uitwerken in een huishoudelijk reglement. De

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

beslissing van de raad van bestuur tot toetreding vermeldt het aantal aandelen waarop de nieuwe vennoot kan inschrijven, de inschrijvingsprijs voor de nieuwe aandelen waarop wordt ingeschreven, alsmede eventuele andere voorwaarden waaraan de nieuwe vennoot moet voldoen.

De inschrijving op de aandelen houdt in dat de vennoot instemt met de statuten en, in voorkomend geval, met het huishoudelijk reglement. De vaststelling van de aanvaarding en de goedkeuring van de toetreding van een nieuwe vennoot geschiedt door een inschrijving in het aandelenregister, zoals bepaald in artikel 7 van onderhavige statuten.

13.2 Nieuwe vennoten kunnen enkel worden aanvaard indien zij (i) na-tuurlijke of rechtspersonen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, in hoofdzaak of in bijzaak, in de energiesector actief zijn, (ii) financieringsverenigingen, (iii) instellin-gen uit de bancaire sector en of verzekeringssector, of (iv) investeringsmaat-schappijen, zijn.

ARTIKEL 14 - TERUGNEMING EN UITTREDING

Terugneming van aandelen alsmede volledige uittreding zijn niet toege-laten.

ARTIKEL 15 - UITSLUITING

De algemene vergadering kan te allen tijde en voor zover het vast ge-deelte van het kapitaal gehandhaafd blijft en er ten minste drie vennoten overblij-ven, tot de uitsluiting van een vennoot beslissen mits naleving van de procedure onder dit artikel, en dit voor een gegronde reden in overeenstemming met artikel 370 van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering beslist over het opstarten van de uitsluitings-procedure op een met redenen omkleed voorstel van de raad van bestuur. De vennoot wiens uitsluiting wordt gevraagd dient minstens één schriftelijke verwitti-ging van de raad van bestuur te hebben ontvangen, waaraan hij geen passend gevolg heeft gegeven. De vennoot waarvan de uitsluiting door de algemene vergadering wordt overwogen, wordt verzocht zijn opmerkingen schriftelijk te kennen te geven aan de algemene vergadering, en dit binnen één maand nadat hem is kennis gegeven van het met redenen omklede voorstel tot uitsluiting, met dien verstande dat de kennisgeving verplicht dient te geschieden bij aangetekende brief. Indien hij daarom verzoekt in het geschrift dat zijn opmerkingen bevat, moet de vennoot waarvan de uitsluiting wordt overwogen, gehoord worden.

Het besluit tot uitsluiting genomen door de daaropvolgende algemene vergadering wordt met

redenen omkleed, is onherroepelijk en wordt vastgesteld in een proces-verbaal dat wordt opgemaakt en getekend door de voorzitter van de algemene vergadering. Dat proces-verbaal vermeldt de motieven waarop de uitsluiting is gebaseerd. De uitsluiting wordt overgeschreven in het aandelenregister.

Het besluit om de uitsluitingsprocedure op te starten en het besluit tot uitsluiting zelf worden genomen bij gewone meerderheid.

Een eensluidend afschrift van het besluit tot uitsluiting wordt binnen vijf-tien kalenderdagen aan de uitgesloten vennoot toegezonden, met dien verstande dat de kennisgeving verplicht dient plaats te vinden bij aangetekende brief. De andere vennoten worden binnen de vijftien kalenderdagen over het besluit tot uitsluiting geïnformeerd.

De uitsluiting heeft noodzakelijk betrekking op alle aandelen van de be-trokken vennoot.

Indien de uitsluitingsgrond betrekking heeft op een onverdeelde eigenaar van aandelen, dan heeft deze uitsluiting van rechtswege betrekking op alle onverdeelde eigenaars, die samen met de onverdeelde eigenaar waarop de uitsluitingsgrond betrekking heeft, de betrokken aandelen in onverdeeldheid aanhouden.

TITEL IV - BESTUUR EN CONTROLE

ARTIKEL 16 - SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur samengesteld uit minstens drie (3) leden die worden benoemd door de algemene vergadering van de vennoten. De benoeming van een bestuurder treedt eerst in werking nadat hij zijn functie heeft aanvaard.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd is deze ver-plicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die wordt belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De duur van de opdracht van bestuurder mag de termijn van zes jaar niet overschrijden. Indien het aantal bestuurders, om welke reden ook, gedaald is beneden het wettelijk of statutair minimum aantal bestuurders en zolang de algemene vergadering  of, in geval van toepassing van het hiernavolgend artikel 17, de raad van bestuur - de vacature niet opvult, blijven de bestuurders, waarvan de opdracht is verstreken, in functie

Alle bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de alge-mene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur.

ARTIKEL 17 - VOORTIJDIGE VACATURE

In geval van een vacature in de raad van bestuur, hebben de overblij-vende bestuurders het recht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

voorlopig de vacature op te vullen totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De definitieve benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende zitting der algemene vergadering geplaatst. Elke op deze wijze door de algemene vergadering benoemde bestuurder beëindigt de opdracht van de bestuurder die hij vervangt.

ARTIKEL 18 - VOORZITTER

De raad van bestuur kiest bij gewone meerderheid een voorzitter. De raad van bestuur mag eveneens een secretaris aanduiden, die geen bestuurder of vennoot moet zijn.

ARTIKEL 19 - VERGADERINGEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur komt bijeen na oproeping door de voorzitter. De raad van bestuur wordt tevens samengeroepen als twee bestuurders daarom verzoeken.

De oproepingen vermelden plaats, datum, uur en agenda van de verga-dering en worden ten minste twee volle dagen vóór de vergadering per brief, fax, elektronische post of op een andere schriftelijke wijze verzonden. In uitzonderlijke omstandigheden, wanneer deze oproepingstermijn niet werkzaam is, kan deze worden verkort. Indien noodzakelijk kan de oproeping ook telefonisch gebeuren ter aanvulling van de hierboven vermelde oproepingswijzen.

Indien de voorzitter is verhinderd, wordt de raad van bestuur voorgezeten door het oudste lid in leeftijd van de raad van bestuur.

De regelmatigheid van de bijeenroeping dient niet te worden gerecht-vaardigd indien alle bestuurders aanwezig of regelmatig vertegenwoordigd zijn en zich akkoord verklaren met de agenda. Vergaderingen van de raad van bestuur kunnen geldig plaatsvinden bij wijze van video- of telefoonconferentie. In dergelijk geval wordt de vergadering geacht plaatsgevonden te hebben op de zetel van de vennootschap indien tenmin-ste één bestuurder fysiek aanwezig was op de zetel van de vennootschap.

ARTIKEL 20 - BERAADSLAGING

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en beslissen wan-neer de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, zal een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen met dezelfde agenda die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten op de agenda. De uitnodiging tot deze tweede vergadering zal minstens twee volle dagen vóór de vergadering worden verstuurd.

Deze tweede vergadering dient plaats te vinden ten vroegste de zevende dag en ten laatste de veertiende dag na de eerste vergadering en kan beslissen over de punten die voorkwamen op de agenda.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de hierboven vermelde oproepings-termijnen niet passend zijn, kunnen de oproepingstermijnen verkort worden.

De besluiten van de raad van bestuur worden bij gewone meerderheid van stemmen van alle aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders genomen, behalve in die gevallen waar de wet of de statuten hierover anders beslissen. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of in diens afwezigheid het oudste lid in leeftijd van de raad van bestuur, die dan de vergadering voorzit, doorslaggevend. Over punten die niet op de agenda worden vermeld, kan de raad van bestuur slechts geldig beraadslagen met de instemming van de voltallige raad van bestuur en voor zover alle bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Iedere bestuurder kan per brief, per fax, per elektronische post of op een andere schriftelijke wijze aan een andere bestuurder volmacht geven om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen. Niemand mag echter meer dan één bestuurder vertegenwoordigen.

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid hoort van de raad van bestuur, dient de bestuurder de raad van bestuur hiervan te informeren voorafgaand aan de beraadslaging en besluitvorming over het betrokken agendapunt. De notulen maken melding van de redenen voor het belangenconflict van de betrokken bestuurder. De betrokken bestuurder kan aan de beraadslaging en stemming deelnemen.

ARTIKEL 21 - NOTULEN

De beraadslagingen en beslissingen van de raad van bestuur, met inbe-grip van deze genomen tijdens videoconferentie, telefoonconferentie of met unanieme schriftelijke besluitvorming, worden vastgelegd in notulen die door tenminste twee bestuurders worden ondertekend. Deze notulen worden in een speciaal register opgenomen. De volmachten worden aan de notulen gehecht. De afschriften of uittreksels van deze notulen, in rechte of anderszins voor te leggen, worden door de voorzitter van de raad van bestuur, of twee bestuurders ondertekend. Deze bevoegdheid kan worden opgedragen aan een lasthebber of, in voorkomend geval, de secretaris.

ARTIKEL 22 - BEVOEGDHEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR  DAGELIJKS BESTUUR De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot ver¬wezenlij¬king van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten of de wet alleen de al¬gemene vergade¬ring bevoegd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot of bestuurder is, het geheel of een gedeelte van zijn bevoegdheden voor bijzondere of bepaalde aangelegenheden opdragen.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur aangaat, aan één of meer personen, al dan niet bestuurders, opdragen

ARTIKEL 23 - VERGOEDING

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

ARTIKEL 24 - VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee gezamenlijk optredende bestuurders, en die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moeten leveren. Deze rechtsgeldige vertegenwoordiging geldt eveneens voor de rechtsvorderingen of rechtsgedingen, zowel als eisende dan als verwerende partij en met inbegrip van procedures voor de Raad van State en voor administratieve rechtscolleges. In voorkomend geval geschiedt een kennisgeving of rapportering a posteriori van de in die context doorgevoerde verrichtingen aan de raad van bestuur. Wanneer één of meer personen zijn belast met het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door een persoon belast met het dagelijks bestuur die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moeten leveren.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers handelend binnen de grenzen van hun opdracht.

TITEL V - ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 25 - SAMENSTELLING EN BEVOEGDHEDEN

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid van de vennoten. De besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten, zelfs voor de afwezigen of zij die tegenstemden, mits de voorwaarden om geldig te beraadslagen en te beslissen zijn nageleefd.

ARTIKEL 26  GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar vindt een zitting der algemene vergadering plaats op de derde dinsdag van de maand mei, om 14 uur. Indien voormelde dinsdag een feestdag blijkt te zijn, vindt de betrokken zitting der algemene vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De gewone algemene vergadering wordt opgeroepen door de raad van bestuur die tevens de agenda vaststelt.

Op de agenda van de gewone algemene vergadering worden tenminste de volgende agendapunten geplaatst: de bespreking van het jaarverslag opgesteld door de raad van bestuur en, in voorkomend geval, het verslag van de commissaris(sen), de bespreking en goedkeuring van de jaarrekening, de be-stemming van de netto-resultaat, de kwijting aan de bestuurders en desgevallend de commissaris(sen), en in voorkomend geval, de benoeming van bestuurder(s) en commissaris(sen). De gewone algemene vergadering zal plaatsvinden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats vermeld in de oproeping.

ARTIKEL 27 - BIJEENROEPING

Naast de gewone algemene vergadering, kan de raad van bestuur bij beslissing van gewone meerderheid de algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist. De voorzitter van de raad van bestuur verricht de bijeenroeping.

De algemene vergadering moet worden bijeengeroepen telkens de ven-noten die samen één vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen, dan wel de commissaris er om vragen. De algemene vergadering moet dan binnen de maand na ontvangst van dergelijk verzoek door de raad van bestuur worden bijeengeroepen.

De bijeenroeping gebeurt ten laatste vijftien kalenderdagen vóór de be-trokken zitting der algemene vergadering. Dit gebeurt bij gewone brief die onder-tekend is door de voorzitter of twee gezamenlijk optredende bestuurders of de secretaris. De uitnodiging vermeldt dag, uur en plaats van de vergadering. Ze maakt ook melding van de agenda. Een kopie van de oproepingen wordt aan de bestuurders en de eventuele commissaris(sen) gezonden.

Ten laatste twaalf dagen vóór de datum van de bijeenkomst mag iedere vennoot vragen om bijkomende punten op de agenda in te schrijven. De aanvul-lende agenda en de documentatie hiermee verband houdend wordt binnen de acht dagen aan alle vennoten toegezonden. Een kopie van de oproepingen wordt aan de bestuurders en de eventuele commissaris(sen) gezonden. Een kopie van de stukken die krachtens het Wetboek van vennoot-schappen ter beschikking moeten worden gesteld aan de vennoten, wordt mee-gezonden met de oproeping aan de vennoten. De oproepingen, gericht tot de titularissen van aandelen op naam, worden geacht te zijn gedaan op de datum van verzending.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 28 - TOELATINGSVOORWAARDEN

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten, en indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de vennoten hun voornemen dienaangaande per ondertekende brief, per ondertekende fax, per elektronische post of op een andere schriftelijke wijze te melden aan de vennootschap. Deze melding moet om geldig te zijn op de zetel van de vennootschap toekomen in voormelde vorm, ten laatste twee werkdagen vóór de datum der zitting van de algemene

vergadering.

ARTIKEL 29 - VERTEGENWOORDIGING

Iedere vennoot kan per brief, fax, elektronische post of op een andere schriftelijke wijze die zijn handtekening draagt een volmacht geven om hem op de zitting der algemene vergadering te vertegenwoordigen. De lasthebber moet geen vennoot zijn. De raad van bestuur mag in de

oproeping de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de in de oproeping aangeduide plaats en binnen de daarin gestelde termijn worden neergelegd.

ARTIKEL 30 - BUREAU

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, door een gedelegeerd bestuurder of, bij diens afwezigheid, door de oudste in leeftijd aanwezige bestuurder. De voorzitter stelt de secretaris aan en duidt onder de aanwezige vennoten twee stemopnemers aan. De voorzitter, de twee stemopnemers en de secretaris vormen het bureau van de vergadering.

Het bureau stelt voorafgaandelijk aan elke andere beslissing of verrichting een aanwezigheidslijst op. Deze aanwezigheidslijst moet door iedere aanwezige vennoot of lasthebber worden ondertekend met vermelding van het aantal aandelen dat de vennoot aanhoudt of vertegenwoordigt.

ARTIKEL 31 - VERDAGING

De raad van bestuur mag de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening, tijdens de zitting der algemene vergadering, tot drie weken verdagen.

Aan alle andere genomen besluiten wordt hierdoor geen afbreuk gedaan, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. Tijdens de volgende zitting heeft de algemene vergadering het recht om de jaarrekening definitief vast te stellen. De volmachten, neergelegd voor de eerste vergadering, blijven geldig voor de tweede vergadering voor de punten die op de agenda van de eerste vergadering stonden.

ARTIKEL 32 - AANTAL STEMMEN - UITOEFENING VAN HET STEM-RECHT

Iedere vennoot heeft zoveel stemmen als hij aandelen bezit. Vennoten, wier uitoefening van het stemrecht is geschorst, mogen niet aan de stemming deelnemen.

ARTIKEL 33 - BERAADSLAGING EN STEMMING

De algemene vergadering beraadslaagt en stemt op geldige wijze onge-acht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor krachtens het Wetboek van vennootschappen of onderhavige statuten een aanwezigheidsquorum vereist wordt.

Ieder aandeel van de vennootschap heeft recht op één stem.

Behoudens andersluidende wettelijke of statutaire bepalingen, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld. De algemene vergadering kan beslissen dat de stemming geheim is.

De algemene vergadering kan niet stemmen over punten die niet in de agenda zijn opgenomen, tenzij alle vennoten op de algemene vergadering per-soonlijk aanwezig of vertegenwoordigd zijn en ze met eenparigheid besluiten tot uitbreiding van de agenda. De bestuurders en, in voorkomend geval, de commis-sarissen geven antwoord op de vragen die de vennoten stellen met betrekking tot hun verslag of de agendapunten.

De algemene vergadering kan, behoudens andersluidende wettelijke bepalingen, over wijzigingen in de statuten alleen dan op geldige wijze beraad-slagen en besluiten, wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aan-gegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Is de laatste voorwaarde niet ver-vuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de algemene vergadering be-raadslaagt en besluit tijdens die nieuwe zitting op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige vennoten vertegenwoordigde deel van het kapitaal. Een wijziging is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie vierden van de stemmen heeft verkregen, behoudens andersluidende wettelijke bepalingen.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die besluiten die bij authentieke akte moeten worden genomen. Daartoe zal de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per gewone brief, per elektronische post, of per fax, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit verzenden aan alle vennoten met de vraag aan de vennoten om de daarin opgenomen voorstellen tot besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangege-ven termijn ondertekend voor goedkeuring terug te zenden naar de zetel van de vennootschap of enige andere plaats in het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

rondschrijven vermeld. De documen-ten die aan de vennoten op naam moeten worden gestuurd krachtens het Wetboek van vennootschappen, worden gevoegd bij het rondschrijven. Indien de raad van bestuur gebruik maakt van de in de onderhavige alinea beschreven schriftelijke procedure voor de beslissingen van de gewone algemene vergadering dient de vennootschap de schriftelijke goedkeuring van alle vennoten te hebben ontvangen, ten laatste op de statutair bepaalde dag vóór het laten plaatsvinden van de gewone algemene vergadering. Indien de vennootschap niet de schriftelijke goedkeuring van alle vennoten heeft ontvangen aangaande een voorstel van beslissing door de raad van bestuur binnen de in het rondschrijven vermelde termijn, wordt de betreffende beslissing geacht niet te zijn goedgekeurd.

Wanneer bij een benoeming tot bestuurder (of commissaris(sen)) geen enkele kandidaat de volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen behaalt, gaat men over tot een herstemming tussen de twee kandidaten die de meeste stemmen hebben behaald. Indien bij de herstemming het aantal stemmen gelijk is, is de oudste kandidaat in leeftijd verkozen.

ARTIKEL 34 - NOTULEN

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend wor-den door de leden van het bureau en door de vennoten die er om verzoeken en opgenomen worden in een bijzonder register dat ter inzage ligt op de zetel van de vennootschap.

Derden kunnen uittreksels vragen van de notulen die hen betreffen. De afschriften of uittreksels in rechte of anderszins voor te leggen, worden door één bestuurder of de secretaris van de raad van bestuur ondertekend.

ARTIKEL 35 - BEVOEGDHEDEN

De algemene vergadering is bevoegd voor:

a) de uitkering van de gewone alsook de uitkering van interimdivi-denden op het resultaat van het lopend boekjaar, en tussentijdse dividenden, die uitgekeerd worden op uitkeerbare reserves reeds gevormd gedurende verleden boekjaren;

b) de wijziging van de statuten van de vennootschap (met inbegrip van de wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap)

c) het benoemen en ontslaan van de bestuurders, en het wijzigen van het aantal bestuurders;

d) het benoemen en, in de gevallen toegelaten door de wet, ontslaan van commissaris(sen);

e) het goedkeuren van de jaarrekening; met inbegrip van de winst-verdeling;

f) de kwijting aan de bestuurders en de commissaris(sen);

g) het uitsluiten van vennoten;

h) het beslissen over het vrijwillig ontbinden van de vennootschap, fusies, splitsingen, inbrengen van algemeenheid; en

i) het instellen van actio mandati.

De raad van bestuur is bevoegd voor elke andere beslissing.

TITEL VI - JAARREKENING - WINSTVERDELING - CONTROLE

ARTIKEL 36  JAARREKENING

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris op met toepassing van de waarderingsregels die door de raad van bestuur zijn vastgesteld. Nadat de rekeningen in overeenstemming zijn gebracht met de gegevens van de inventaris maken de bestuurders de jaarrekening op. Deze jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. De raad van bestuur stelt tevens, in zover zulks wettelijk is verplicht, een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de toestand van de vennootschap, evenals de andere elementen opgelegd door het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 37 - GOEDKEURING VAN DE JAARREKENING

De gewone algemene vergadering hoort desgevallend het jaarverslag en het verslag van de commissaris(sen) en beslist over de goedkeuring van de jaarrekening zoals voorgesteld door de raad van bestuur.

Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de algemene vergadering zich uit, bij afzonderlijke stemming, over de kwijting aan de bestuurders en, des-gevallend de commissaris(sen). Deze kwijting is slechts geldig indien de jaarre-kening noch weglatingen, noch valse vermeldingen bevat die de werkelijke toe-stand van de vennootschap verbergen, en, wat betreft handelingen strijdig met de statuten of met het Wetboek van vennootschappen, slechts wanneer deze in het bijzonder in de oproeping werden aangeduid.

De raad van bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening, desgeval-lend het jaarverslag en de overige krachtens het Wetboek van vennootschappen vereiste documenten, binnen de wettelijk opgelegde termijn na hun goedkeuring door de vergadering worden neergelegd bij de Nationale Bank van België of een andere instantie, die ter zake bevoegdheid zou verkrijgen.

ARTIKEL 38 - WINSTBESTEMMING EN -UITKERING

De gerealiseerde winst wordt als volgt bestemd:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

" jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf procent voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt;

" in voorkomend geval, aanleggen van andere noodzakelijk geachte reserves of provisies (ten belope van de bedragen die op voorstel van de raad van bestuur door de algemene vergadering worden bekrachtigd);

" de winstverdeling geschiedt in verhouding tot het aandeel dat ie-dere vennoot bezit in het

maatschappelijk kapitaal van de vennoot-schap en overeenkomstig de artikelen 428 en 429 van het

Wetboek van vennootschappen.

Bij een gebeurlijk verlies, zal dit verlies worden overgedragen onver-minderd de mogelijkheid van

een kapitaalverhoging of -vermindering.

Niet geïnde dividenden verjaren ten gunste van de vennootschap door verloop van vijf jaar vanaf de

datum van inbetalingstelling.

ARTIKEL 39 - BETALING VAN DIVIDENDEN

De betaling van de dividenden gebeurt ¬op de wijze, het tijdstip en de plaats door de raad van

bestuur vastgesteld, in overeenstemming met het principe-besluit door de algemene vergadering met

betrekking tot de winstverdeling.

.../...

TITEL VII - VEREFFENING - VERDELING

ARTIKEL 41 - VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de

vereffening door één of meer vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De

vereffenaar(s) treden/treedt slechts in functie na bevestiging van hun/zijn benoeming door de

voorzitter van de rechtbank van koophandel. Bij gebreke van benoeming van (een) vereffenaar(s),

worden de leden van de raad van bestuur als vereffenaars beschouwd ten aanzien van derden.

De vereffenaars vormen een college. Te dien einde beschikken/beschikt de vereffenaar(s) over de

meest uitgebreide machten overeenkomstig de toepas-selijke bepalingen van het Wetboek van

vennootschappen, behoudens beperkin-gen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) zijn/is verplicht om de algemene vergadering bijeen te roepen telkens wanneer de

vennoten die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaar(s).

ARTIKEL 42 - VERDELING

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo eerst worden aangewend

voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen. Het saldo

wordt gelijk verdeeld tussen de aandelen.

De raad van bestuur en de vereffenaar(s) aangeduid door de algemene vergadering zullen over de

bestemming van het saldo een voorstel doen aan de algemene vergadering, die zelf over de

afsluiting van de vereffening zal beslissen. Het eventuele saldo van de vereffening dient te allen tijde

aangewend worden rekening houdend met de doelstellingen van de vennootschap.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de

activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van

het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Alle rechten en vorderingen van de gewezen vennoten of hun rechtheb-benden, aangaande hun

maatschappelijke rechten of de vereffening van hun aandeel, vervallen door verloop van twee jaar na

beëindiging van de hoedanigheid van vennoot of door verloop van drie maanden na de sluiting van

de vereffening, in geval van ontbinding van de vennootschap. Stuiting van de verjaring gebeurt bij

aangetekend schrijven gericht aan de raad van bestuur.

.../...

SLOT BESCHIKKINGEN

A. Benoeming van de eerste bestuurders.

Het aantal bestuurders is op zes (6) vastgesteld.

Worden in hoedanigheid van bestuurders aangesteld voor een periode van zes (6) jaar:

- de heer LÉCHAUDÉ Didier, wonende te 1050 Elsene, Medicis Gaarde 9,

.../...

- de heer PRIEM Nico, wonende te 8340 Damme, Pannepol-derstraat 10,

.../...

- de heer LAMBRECHTS Rumold, wonende te 2260 Westerlo, Sint-Niklaasstraat 20, hier aanwezig,

en die aanvaardt;

- de heer BEYENS Marc, wonende te 1950 Kraainem, Laurier-kersenlaan 16,

.../...

- de heer VICTOR Luc, wonende te 9000 Gent, Henleykaai 89,

.../...

- de heer LAUWERS Steven, wonende te 3000 Leuven, Nervi-ersstraat 12,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

.../...

Hun opdracht zal kosteloos worden uitgeoefend, behoudens anders be-sloten door een latere

algemene vergadering, overeenkomstig artikel 23 van de statuten.

Deze benoeming zal maar uitwerking hebben op de dag van de verkrijging van de

rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

B. Commissaris.

De taak van commissaris wordt opgedragen aan de burgerlijke vennoot-schap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DELOITTE, Bedrijfsrevisoren , met zetel te 1831 Die-gem, Pegasus Park, Berkenlaan 8/B, vertegenwoordigd in deze functie door de heer Dirk Cleymans, Bedrijfsrevisor.

Behalve herbenoeming, zal de opdracht van de commissaris eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering volgend op de afsluiting van het derde boekjaar van de vennootschap. .../...

Deze benoeming zal maar uitwerking hebben op de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

C. Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar zal op de dag van de verkrijging van de rechtsper-soonlijkheid door de vennootschap aanvangen en eindigen op eenendertig december twee duizend veertien (31 december 2014).

De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatsvinden in het jaar twee duizend vijftien (2015).

D. Begin van de werkzaamheden.

De werkzaamheden van de vennootschap vangen aan haar inschrijving bij de Kruispuntbank van

Ondernemingen.

E. Machten.

Alle machten worden verleend aan Rumold Lambrechts, Claire de Meester de Betzenbroeck of Erwin

Boogaerts, met recht deze over te dragen aan Mevrouw Suzanne Fondu, ten einde de formaliteiten

bij het onder-nemingsloket en, in voorkomend geval, bij de diensten van de Belasting over de

Toegevoegde Waarde te verzekeren.

.../...

Voor eensluidend analytisch uittreksel.

Samen neergelegd: expeditie en volmachten

(getekend) Damien HISETTE, geassocieerde notaris te Brussel.

12/09/2014
ÿþ-

N'ad Word it.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de aktEheergelegwonive

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14168808*

3 SEP. 2014

ter griffie van de Nederiandstalige rechtbank effiécoophandel Rrucsal

Ondernemingsnr : 0553486

Benaming

(voluit): WIND4FLANDERS

(verkort) :

Rechtsvorm: Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Simon Bolivarlaan 34 - 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderweçp akte: OVERDRACHT VAN BEVOEGDHEDEN VERRICHTINGEN INZAKE ONROERENDE GOEDEREN

De Raad van bestuur heeft in zitting van 11 jiAi 2014 de bevoegdheden als volgt beslist 1, ALGEMENE VERTEGENWOORDIGING

Overeenkomstig artikel 24 van de statuten, wordt de vennootschap in alle handelingen vertegenwoordigd door twee bestuurders die samen handelen.

IL DAGELIJKS BESTUUR

De Raad van bestuur heeft overenkomstig artikel 22 van de statuten het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur aangaat, in eerste instantie toevertrouwd aan de Gedelegeerd Bestuurder ("Afgevaardigd Bestuurder").

De Raad van bestuur heeft de heer Nico PRIEM aangeduid als Gedelegeerd Bestuurder.

De betrokken bevoegdheid inzake het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsmede de. vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur aangaat, zijn door de raad van bestuur tevens toevertrouwd aan volgende personen; die in dat verband twee aan twee optreden, dit áf onder elkaar óf met de Gedelegeerd Bestuurder, voornoemd : de heren Didier LÉCHAUDÉ en Lionel MATTHYSEN en Mevrouwen Mieke SAS en Karen WARNIER.

111.6. Verrichtingen inzake onroerende goederen

Er wordt volmacht verleend aan de onderstaande personen om individueel te onderhandelen (mondeling en schriftelijk) en beloften of opties af te sluiten inzake aankoop, verkoop, huur en ruiling van onroerende goederen en van onroerende rechten als o.a., inzake erfpachtrechten, opstalrechten, erfdienstbaarheden, enz., en dit alles in het kader van het doel van de vennootschap. Deze handelingsreeks omvat ook de gehele of. gedeeltelijke handlichting, met of zonder vaststelling van betaling en met verzaking vn alle zakelijke rechten, van hypotheek, van voorrecht en van vordering tot ontbinding, van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, van overschrijvingen, inbeslagnemingen, verzet, inpandgevingen of om het even welk andere beletselen en het ontslaan van de hypotheekbewaarder ambtshalve inschrijving te nemen; afstand van rang, verzaking of indeplaatsstelling van alle onroerende zakelijke rechten, al dan niet bevoorrecht, en van de ontbindende rechtsvordering. In dringende gevallen en indien het bedrag van de onroerende transactie lager is dan 15.000,00 euro (geïndexeerd aan de gezondheidsindex juni 2014) kan door deze hierbovenbedoekle personen individueel handelend een vaste optie of een formele transactieverbintenis namens en voor rekening van de vennootschap worden genomen.

De authentieke akte wordt niet verleden dan na bekrachtiging door de Gedelegeerd Bestuurder, of twee bestuurders gezamenlijk handelend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uen OP

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Boven voornoemd bedrag zullen onderstaande mandatarissen eerst een voorstel overmaken aan de: Gedelegeerd Bestuurder, of, bij afwezigheid van de Gedelegeerd Bestuurder, aan twee bestuurders gezamenlijk han delend. Pas na goedkeuring van, het voorstel kunnen de gernandateerden namens de

"

vennootschap de ondenhandelingen of besprekingen verder formaliseren en zal de authentieke akte verleden of de definitieve overeenkomst afgesloten worden door één van de genoemde gemandateerden, gezamenlijk handelend met een bestuurden

Tot deze verrichtingen worden gemandateerd de heren Tim BRIJS, Geoffroy DELVAULX, Daniele Dl FIORE, Stephane FINET, Michel HERYGERS, Nico PRIEM, Siegfried VANHEVEL en Handrin WEMEL en Mevrouwen Mieke SAS, Hilde SOMERS en Karen WARNIER.

N. Priem D Léchaudé

Gedelegeerd bestuurder Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

05/12/2014
ÿþMod Word 11./

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming 0553485859

(voluit) : (verkort) : WIND4FLANDERS

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Simon Bolivarlaan 34 -1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte :



RAAD VAN BESTUUR EN DAGELIJKS BESTUUR



De Raad van bestuur heeft ter zitting van 14 november 2014 :

- akte genomen van het ontslag als bestuurder van de heer Didier Léchaudé met ingang van 14 november', 2014;

- de heer François Thoumsin, wonende Voie du Thier 23 te 4607 Dahlem, voorlopig tot bestuurder benoemd om de opdracht van de heer Didier Léchaudé te voltooien;

- de heer François Thournsin als Voorzitter van de Raad van bestuur benoemd ter vervanging van de heer Didier Léchaudé.

De eerstvolgende algemene vergadering van aandeelhouders zal zich moeten uitspreken over de definitieve benoeming van de heer François Thoumsin.

De Raad van Bestuur heeft eveneens onderstaande bevoegdheden inzake dagelijks bestuur verleend : BEVOEGDHEDEN INZAKE DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur heeft overeenkomstig artikel 22 van de statuten het dagelijks bestuur van de

vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur aangaat, in eerste instantie,

toevertrouwd aan de Gedelegeerd Bestuurder ("Afgevaardigd Bestuurder").

De raad van bestuur heeft de heer Nico PRIEM aangeduid ais Gedelegeerd Bestuurder.

De betrokken bevoegdheid inzake het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsmede de',

vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur aangaat, zijn door de raad van bestuur tevens

toevertrouwd aan volgende personen, die in dat verband twee aan twee optreden, dit 6f onder elkaar 6f met de

Gedelegeerd Bestuurder, voornoemd :

Lionel MATTHYSEN

François THOUMSIN

Mieke SAS

Karen WARNIER.

Rumold Lambrechts Nico Priem

Bestuurder Gedelegeerd bestuurder

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dm~e

3.e1

COtitveir-1 iï t,N

2 6 Pitt. 2014

ter griffie van r-~~ :

rechtbank 1r~ .~~ 1 P~~z~~i`j;h1~r~sf~?I![~O

c~l yy~~ {{{{ p r Y.i~2.7r~~..illli~.~.j

12/12/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nvergeiegd/ontvangen op

0 3 DEC. 2014

ter griffe ven de Nederiandstafige

uh11 *19221536*

Ondernemingsnr : 0553.485.859

Benaming

(voluit) : WIND4FLANDERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brussel (1000 Brussel), Simon Bolivarlaan 34

(volledig adres)

Onderwerp akte : RAAD VAN BESTUUR - OVERDRACHT VAN BEVOEGDHEDEN AANGAANDE VERRICHTINGEN INZAKE ONROERENDE GOEDEREN

Uit een proces-verbaal verleden voor Meester Matthieu DERYNCK, geassocieerde notaris te Brussel, op 14 november 2014, blijkt het dat:

EERSTE BESLUIT

De Raad beslist de volgende overdracht van bevoegdheden aangaande verrichtingen inzake onroerende goederen goed te keuren, zoals vermeld in punt 6 van het "Reglement van de Raad van Bestuur inzake gedelegeerde bevoegdheden en mandaten":

6.1 .Er wordt volmacht verleend aan de in punt 6.3 vermelde personen om individueel te onderhandelen (mondeling en schriftelijk) en beloften of opties af te sluiten inzake aankoop, verkoop, huur en ruiling van onroerende goederen en van onroerende rechten als o.a., inzake erfpachtrechten, opstalrechten, erfdienstbaarheden, enz., en dit alles in het kader van het doel van de vennootschap. Deze handelingsreeks omvat ook de gehele of gedeeltelijke handlichting, met of zonder vaststelling van betaling en met verzaking van alle zakelijke rechten, van hypotheek, van voorrecht en van vordering tot ontbinding, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, van overschrijvingen, inbeslagnemingen, verzet, inpandgevingen of cm het even welk andere beletselen en het ontslaan van de hypotheekbewaarder ambtshalve inschrijving te nemen; afstand van rang, verzaking of indeplaatsstelling van alle onroerende zakelijke rechten, al dan niet bevoorrecht, en van de ontbindende rechtsvordering. In dringende gevallen en indien het bedrag van de onroerende transactie lager is dan 15.000,00 euro (geïndexeerd aan de gezondheidsindex juni 2014) kan door deze hierbovenbedoelde personen individueel handelend een vaste optie of een formele transactieverbintenis namens en voor rekening van de vennootschap worden genomen.

De authentieke akte wordt niet verleden dan na kennisgeving aan de Gedelegeerd Bestuurder.

6.2.Boven voornoemd bedrag van 15.000,00 euro zullen de in punt 6.3. vermelde mandatarissen eerst een voorstel overmaken aan de Gedelegeerd Bestuurder, of, bij afwezigheid van de Gedelegeerd Bestuurder, aan de Voorzitter van de raad van bestuur, Na goedkeuring van het betrokken voorstel volgens voornoemde procedure - waarbinnen tevens een verdere (deel)procedure van kennisgeving geldt vanwege de Gedelegeerd Bestuurder of, in voorkomend geval, vanwege de Voorzitter van de raad van bestuur, naar de raad van bestuur van de vennootschap toe, indien het bedrag van de onroerende transactie hoger is dan 250.000,00 euro - kunnen de gemandateerden namens de vennootschap de onderhandelingen of besprekingen verder formaliseren. De definitieve overeenkomst zal afgesloten en ondertekend worden of de authentieke akte zelf zal verleden worden namens de vennootschap door ofwel mevrouw Hilde SOMERS ofwel de heren Rumold LAMBRECHTS, Jean-Claude MOREL DE WESTGAVER, Nico PRIEM of François THOUMSIN, die ter zake elk individueel kunnen handelen.

6.3.Onverminderd het hogerbeschrevene onder punt 6.2. inzake het afsluiten en ondertekenen der definitieve overeenkomst of het verlijden der authentieke akte worden tot bovenvermelde verrichtingen gemandateerd:

" Tim BRUS

" Geoffroy DELVAULX

" Daniele Dl FIORE

" Stephane FINET

" Michel HERYGERS

" Rumold LAMBRECHTS

" Jean-Claude MOREL DE WESTGAVER

._- _-.- " Nico_Eriem_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

e



Vtor-

behoUden aan het Belgisch

Staatsblad

" Mieke SAS

" Hilde SOMERS

" François THOUMSIN

" Siegfried VANHEVEL

" Karen WARNIER.

Voor eensluidend analytisch uittreksel.

Samen neergelegd: expeditie

(getekend) Damien HISETTE, geassocieerde notaris te Brussel.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/03/2015
ÿþVoor-

behoudet

aan het 1111

Belgisch

Staatsblai

Mod Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van deraktff =,i,c,,.;,'{.,

ri yin

IVI II III ~~IIIIIIII~~

" 15035989*

Ondernemingsnr : 0553.485.859

Benaming

(voluit) : WIND4FLANDERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brussel (1000 Brussel), Simon Bolivarlaan 34

(volledig adres)

Onderwerp akte ; RAAD VAN BESTUUR - OVERDRACHT VAN BEVOEGDHEDEN AANGAANDE VERRICHTINGEN INZAKE ONROERENDE GOEDEREN

Uit een proces-verbaal verleden voor Meester Damien HISETTE, geassocieerde notaris te Brussel, op 11 februari 2015, blijkt het dat:

EERSTE BESLUIT

De Raad beslist de volgende overdracht van bevoegdheden aangaande verrichtingen inzake onroerende goederen goed te keuren, zoals vermeld in punt 6 van het "Reglement van de Raad van Bestuur inzake gedelegeerde bevoegdheden en mandaten":

1.Er wordt volmacht verleend aan de in punt 3. vermelde personen om individueel te onderhandelen (mondeling en schriftelijk) en beloften of opties af te sluiten inzake aankoop, verkoop, huur en ruiling van onroerende goederen en van onroerende rechten als o.a., inzake erfpachtrechten, opstalrechten, erfdienstbaarheden, enz., en dit alles in het kader van het doel van de vennootschap. Deze handelingsreeks omvat ook de gehele of gedeeltelijke handlichting, met of zonder vaststelling van betaling en met verzaking van alle zakelijke rechten, van hypotheek, van voorrecht en van vordering tot ontbinding, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, van overschrijvingen, inbeslagnemingen, verzet, inpandgevingen of om het even welk andere beletselen en het ontslaan van de hypotheekbewaarder ambtshalve inschrijving te nemen; afstand van rang, verzaking of indeplaatsstelling van aile onroerende zakelijke rechten, ai dan niet bevoorrecht, en van de ontbindende rechtsvordering.

In dringende gevallen en indien het bedrag van de onroerende transactie lager is dan 15.000,00 euro' (geïndexeerd aan de gezondheidsindex juni 2014) kan door deze in punt 3. vermelde personen individueel han delend een vaste optie of een formele transactieverbintenis namens en voor rekening van de vennootschap worden genomen.

De authentieke akte, die door de in punt 3. vermelde personen - individueel handelend - - kan worden ondertekend, wordt niet verleden dan na kennisgeving aan de Gedelegeerd Bestuurder.

2.Boven voornoemd bedrag van 15.000,00 euro zullen de in punt 3. vermelde mandatarissen eerst een voorstel overmaken aan de Gedelegeerd Bestuurder, of, bij afwezigheid van de Gedelegeerd Bestuurder, aan. de Voorzitter van de raad van bestuur. Na goedkeuring van het betrokken voorstel volgens voornoemde procedure - waarbinnen tevens een verdere (deel)procedure van kennisgeving geldt vanwege de Gedelegeerd Bestuurder of, in voorkomend geval, vanwege de Voorzitter van de raad van bestuur, naar de raad van bestuur van de vennootschap toe, indien het bedrag van de onroerende transactie hoger is dan 250.000,00 euro'-kunnen de gemandateerden namens de vennootschap de onder-handelingen of besprekingen verder formaliseren. De definitieve overeenkomst zal afgesloten en ondertekend worden of de authentieke akte zelf zal verleden worden namens de vennootschap door ofwel mevrouw Hilde SOMERS ofwel de heren Rumold LAMBRECHTS, Jean-Claude MOREL DE WESTGAVER, Nico PRIEM of François THOUMSIN, die ter zake elk individueel kunnen handelen.

3.Onverminderd het hogerbeschrevene onder punt 1 en punt 2. inzake het afsluiten en ondertekenen der definitieve overeenkomst of het verlijden der authentieke akte worden tot bovenvermelde verrichtingen gemandateerd:

-Tim BRIJS, wonende te Robijnstraat 7, 2600 Berchem;

-Geoffroy Delvaulx, wonende te Rue du Rouge Cloître 30, 1310 La Hulpe;

-Daniele Dl FIORE, wonende, te Théodore de Cuyperstraat 179, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe;

-Stephane FINET, wonende te Rue du Croiseau 55, 1460 Titre;

-Michel HERYGERS, wonende te Sint-Adriaanstraat 105, 3150 Haacht;

-Rumold LAMBRECHTS, wonende te Sint-Niklaasstraat 202260 Westerlat -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

{

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

r

Voor-

behouden

aan «et

Belgisch

Staatsblad

4

-Jean-Claude MOREL DE WESTGAVER, wonende te Rue de Silly 46, 7830 Thoricourt;

-Nico PRIEM, wonende te Pannepolderstraat 10, 8340 Damme;

-Mieke SAS, wonende te Abraham Hanslaan 35, 2550 Kontich;

-Hilde SOMERS, wonende te Zandstraat 64, 3140 Keerbergen;

-François THOUMS1N, wonende te Voie du Thier 23, 4607 Dalhern ;

-Siegfried VANHEVEL, wonende te Rozenhoflaan 44, 1860 Meise;

-Karen WARNIER, wonende te Veerstraat 21, 9031 Gent.

De betrokken gemandateerden moeten het bestaan of de inhoud van de bijzondere kennisgeving of goedkeuring, voorzien volgens de hogergenoemde procedures, enkel aan de instrumenterende notaris verantwoorden, met uitsluiting daarbij van iedere andere derde in het algemeen en van de hypotheekbewaarder in het bijzonder.

Dit document vervangt elke vorige overdracht van bevoegdheden aangaande verrichtingen inzake onroerende goederen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel.

Samen neergelegd: expeditie

(getekend) Damien HISETTE, geassocieerde notaris te Brussel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/04/2015
ÿþMM Word 11.1

Î In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen O}

03 Agi. 2015

ter grime van dectepierlandstalrge

.tank van koophandel Bruml

101111' 'liii lU 110110 1011 iu

*15055110*









Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming 0553.485.859

(voluit) : (verkort) : WIND4FLANDERS

W4F

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brussel (1000 Brussel), Simon Bolivarlaan 34

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Uit een proces-verbaal verleden voor Meester Damien HISETTE, geas-socieerde notaris te Brussel, op 27 maart 2015, blijkt het dat:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering beslist de benaming van de vennootschap in "Wind4Flanders Projects 1", afgekort ais "W4F

Projects 1", te wijzigen.

Bijgevolg beslist de vergadering het eerste lid van artikel 1 van de statuten door volgende tekst te

vervangen:

De vennootschap is een coiiperatieve vennootschap met beperkte aan-sprakelijkheid. Haar benaming luidt:

"Wind4Flanders Projects 1", afgekort als "W4F Projects 1".

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering beslist aile machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

-aan de raad van bestuur, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

-aan de heren Michaël Delmée en Erwin Boogaerts, alsook aan me-vrouwen Suzanne Fondu, Danielle Timperman, Marianne Olbrechts en Isabelle Gohy, alleen optredend, teneinde de nieuwe tekst der gecoiftr-dineerde statuten op te stellen en teneinde de formaliteiten, in de naam en voor de rekening van Wind4Flanders Projects 1 (voorheen Wind4Flanders), bij een ondernemingsloket en, in voorkomend geval, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te ver-zekeren.

Voor eensluidend analytisch uittreksel.

Samen neergelegd: expeditie, volmachten en bijgewerkte tekst der sta-tuten.

(getekend) Damien HISETTE, geassocieerde notaris te Brussel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.05.2015, NGL 20.05.2015 15130-0077-029
13/07/2015
ÿþ1 .1-ii-7117-11

~- ~~~--~

~ 1=,~ ~~'~ ~ ~~

."

i J

ft V \

Mod Word 1i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

11

1

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsbla

j0.1101*111

n=rzrgelegdlonirangen o~

0 2 JOLI 2015

"

ter grif le yen (.1.ebil#î4erieridstSlige

iCi,Îar ~ ..F. ,.~:, t" r.4,~var5`r5r i~rt1 yeP)

-i~s..~.:ir,. ~~...~, ..~~.~........... ..~.

Ondernemingsnr : 0553485859

Benaming

(voluit) : WIND4FLANDERS Projects I

(verkort) :

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met béperkte aansprakelijkheid

Zetel : Simon Bolivarlaan 34 -1000 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTAIRE BENOEMINGEN

De gewone algemene vergadering heeft ter zitting van 19 mei 2015 :

- de heer François Thoumsin, wonende Voie du Thier 23 te 4607 Dalhem, voorlopig tot bestuurder benoemd' door de Raad van Bestuur van 14 november 2014, definitief benoemd om de opdracht van de heer Didier, Léchaudé te voltooien. Deze opdracht zal een einde nemen na afloop van de gewone algemene vergadering van 2020;

- akte genomen van het ontslag als bestuurder van de heer Steven Lauwers met ingang van 19 mei 2015;

- de heer Lionel Matthysen, wonende te 1040 Etterbeek, Paul Segersstraat 3, tot bestuurder benoemd om: de opdracht van de heer Steven Lauwers te voltooien. Deze opdracht zal een einde nemen na afloop van de gewone algemene vergadering van 2020.

Rumold Lambrechts Nico Priem

Bestuurder Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.05.2016, NGL 15.06.2016 16199-0407-033

Coordonnées
WIND4FLANDERS PROJECTS 1, AFGEKORT : W4F PRO…

Adresse
SIMON BOLIVARLAAN 34 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale