WIND4FLANDERS PROJECTS 2

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WIND4FLANDERS PROJECTS 2
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.661.264

Publication

31/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

27-03-2015

Griffie

*15305471*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0627661264

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

WIND4FLANDERS PROJECTS 2

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Uit een akte verleden voor Meester Damien HISETTE, geassocieerde no-taris te Brussel, op 27

maart 2015, blijkt het dat:

.../...

1. De naamloze vennootschap ELECTRABEL, met zetel te 1000 Brussel, Simon Bolivarlaan 34,

ondernemingsnummer 0403.170.701,

.../...

2. De naamloze vennootschap TELFIN, met zetel te 1000 Brussel, Simon Bolivarlaan 34,

ondernemingsnummer 0427.428.025,

.../...

3. De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GENFINA, met zetel te 1000

Brussel, Simon Bolivarlaan 34, ondernemingsnummer 0435.084.986,

.../...

Hierna "de comparanten" genoemd.

.../...

OPRICHTING.

A. Rechtsvorm  naam  zetel.

Er wordt een vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een co-operatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam « Wind4Flanders Projects 2», afgekort « W4F Projects 2 ». De zetel wordt voor het eerst gevestigd te Brussel (1000 Brussel), Simon Bolivarlaan 34.

B. Kapitaal  aandelen  volstorting.

Het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien-duizend zevenhonderd vijftig euro (18.750 EUR). Het is volledig geplaatst en volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, waarop als volgt in geld wordt ingeschreven tegen de prijs van vijfentwintig euro (25 EUR) per aandeel :

- De naamloze vennootschap ELECTRABEL verklaart op zevenhonderd achtenveertig (748) aandelen in te schrijven, die zij volledig volstort.

- De naamloze vennootschap TELFIN verklaart op één (1) aandeel in te schrijven, die zij volledig volstort.

- De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GENFINA verklaart op één (1) aandeel in te schrijven, die zij volledig volstort.

De comparanten verklaren en erkennen dat op alle en elk van deze aandelen werd ingeschreven en dat ze werden volstort zoals hierboven gezegd en dat de vennootschap, bijgevolg, vanaf de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid over een bedrag van achttienduizend zevenhonderd vijftig euro (18.750 EUR) kan beschikken,

.../...

De comparant sub 1 verklaart op haar eer bij monde van haar vertegen-woordiger dat zij niet voldoet aan de definitie van "KMO" zoals omschreven in artikel 2 van de programmawet van tien februari negentienhonderd achtennegen-tig. De comparanten verklaren bijgevolg op hun eer dat onderhavige

Onderwerp akte :

Simon Bolivarlaan 34 1000 Brussel

Oprichting

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap zelf op datum van heden niet aan de definitie van "KMO" beantwoordt zoals omschreven door gezegde wet.

STATUTEN

TITEL I - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL 1 - RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een coöperatieve vennootschap met beperkte aan-sprakelijkheid. Haar benaming luidt:  Wind4Flanders Projects 2 , afgekort als  W4F Projects 2 .

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "CVBA" of  cvba .

ARTIKEL 2 - ZETEL

De zetel is gevestigd te 1000 Brussel, Simon Bolivarlaan 34. De raad van bestuur kan de zetel, zonder dat hiervoor een statutenwijziging is vereist, verplaatsen naar iedere andere plaats in België mits inachtneming van de taal-wetgeving. De raad van bestuur draagt zorg voor de publicatie van elke verplaat-sing van de zetel van de vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. De raad van bestuur is eveneens bevoegd kantoren, bedrijfszetels, bij-kantoren en dochtervennootschappen op te richten in België en in het buitenland.

ARTIKEL 3 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, on-shore windenergieprojecten in België te realiseren, te beheren, te onderhouden en te exploiteren en met het oog hierop de nodige financiële middelen te verwerven. De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennoot-schap. Zij mag zich borg stellen of zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen, rechtspersonen of particulieren, en dit in de meest ruime zin.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fuseren.

ARTIKEL 4 - DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf de datum van haar oprichting. TITEL II - KAPITAAL - AANDELEN

ARTIKEL 5 - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt gevormd door het bedrag van de door de vennoten onderschreven aandelen. Het omvat een vast en een veranderlijk gedeelte, dit laatst gedeelte zijnde niet beperkt.

Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien-duizend zevenhonderd vijftig euro (18.750 EUR) en kan enkel worden verhoogd of verlaagd bij beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt en beslist op de wijze vereist voor een wijziging van de statuten. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is veranderlijk wat het bedrag betreft dat het vast gedeelte te boven gaat. Dit gedeelte varieert ingevolge de toetreding of de uitsluiting van vennoten, van het bijnemen en terugnemen van aandelen en door alle gevallen van beëindiging van het aandeelhouderschap van rechtswege.

Met betrekking tot de aanpassing van het veranderlijk gedeelte van het kapitaal is geen wijziging van de statuten vereist. Ten aanzien van het veranderlijk gedeelte van het kapitaal wordt inzake een kapitaalverhoging besloten door de raad van bestuur bij gewone meerderheid.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkel andere soort effect, ongeacht hun naam, worden uitgegeven die maatschappelijke rechten vertegenwoordigt of recht geven op een deel van de winst.

ARTIKEL 6 - VOLSTORTING

Naast de plicht tot volstorting van het vast gedeelte van het kapitaal ten belope van 6.200 EUR, dient elk aandeel ten minste van één vierde te worden volgestort.

Boven het bedrag dat op hun aandelen moet worden gestort, zijn de ven-noten niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap, noch gehouden bij te dragen in de verliezen van de vennootschap.

Indien een vennoot de opgevraagde storting op zijn aandelen niet heeft verricht binnen de door de raad van bestuur bepaalde termijn, wordt de uitoefening van de rechten verbonden aan de betrokken aandelen van rechtswege geschorst, onverminderd de bevoegdheid om de vennoot uit te sluiten. Daarnaast is de vennoot van rechtswege vanaf de dag, waarop de termijn bepaald door de raad van bestuur voor de volstorting verstrijkt, aan de vennootschap een nalatigheidinterest verschuldigd gelijk aan de wettelijke interest vermeerderd met 2 procentpunten.

ARTIKEL 7 - REGISTER VAN AANDELEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap houdt op haar zetel een aandelenregister bij overeen-komstig de bepalingen van artikel 357 van het Wetboek van vennootschappen, waarvan de vennoten ter plaatse inzage kunnen nemen en waarin voor ieder van hen wordt aangetekend:

a. de naam, de voornamen en de woonplaats van elke vennoot die natuurlijk persoon is en de maatschappelijke benaming en zetel, vorm en ondernemingsnummer van elke vennoot die rechtspersoon is;

b. het aantal aandelen alsmede de inschrijvingen op nieuwe aandelen en de terugbetalingen, met opgave van de data;

c. de overgangen en overdrachten van aandelen, met hun datum;

d. de datum van toetreding of uitsluiting van elke vennoot; en

e. de gedane stortingen.

De raad van bestuur is met de inschrijvingen op de aandelen belast. Hij kan deze opdracht delegeren. De inschrijvingen geschieden op grond van be-wijskrachtige, gedateerde en ondertekende documenten. Deze stukken worden aan het aandelenregister toegevoegd. Inschrijvingen vinden plaats in de volgorde van hun datum van voorlegging.

De toetreding heeft uitwerking vanaf het ogenblik dat de aandelen zijn ingeschreven in het aandelenregister.

Aan de vennoten die erom verzoeken zal een afschrift worden verstrekt van de inschrijvingen in het aandelenregister die op hen betrekking hebben. Dit verzoek dient te worden gericht aan de raad van bestuur bij aangetekend schrij-ven. De afschriften kunnen niet als bewijs worden gebruikt tegen de vermeldingen in het aandelenregister.

ARTIKEL 8 - AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam.

ARTIKEL 9 - UITOEFENING VAN AAN DE AANDELEN VERBONDEN RECHTEN

Ten aanzien van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aan¬deel op naam voor wat betreft de uitoefening van de aan dat aandeel verbonden rechten, met name de eigenaar waarvan de naam in het aandelenregister is ingeschreven.

Indien een aandeel aan verschillende personen toebehoort of indien de aan een aandeel verbonden rechten zijn verdeeld over meer personen, kan de raad van bestuur de uitoefening van de eraan verbonden rechten opschorten totdat één enkele persoon tegenover de vennootschap als vennoot is aangewe-zen.

Zijn de aandelen bezwaard met vruchtgebruik, dan bezit de vruchtge-bruiker het stemrecht behoudens verzet vanwege de blote eigenaar. In geval van verzet wordt het stemrecht opgeschort tot één enkele persoon tegenover de vennootschap als vennoot is aangewezen; de vennootschap kan aan de betrokken rechthebbenden alle stukken voor bewijs van deze aanwijzing vragen. ARTIKEL 10 - OVERDRACHT VAN AANDELEN

10.1 De overdrachten van aandelen tussen vennoten zijn onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring door de raad van bestuur.

De overdrachten van aandelen tussen een vennoot en elke vennootschap die met hem verbonden is door rechtstreekse of onrechtstreekse banden van gezamenlijke of exclusieve controle, in de zin van het Wetboek van vennoot-schappen, zijn vrij. Dergelijke overdracht is van rechtswege nietig op het ogenblik dat de overnemer ophoudt verbonden te zijn met de overdrager.

10.2 Indien een vennoot overweegt om aandelen over te dragen in een ander geval dan de vrije overdrachten zoals beschreven in artikel 10.1, dient deze vennoot dit schriftelijk kenbaar te maken aan de andere vennoten met vermelding van de naam van de kandidaat-overnemer, evenals het aantal betrokken aandelen, de ernstige en oprechte prijs, uitgedrukt in contanten, die op onherroepelijke wijze door deze kandidaat-overnemer wordt geboden en alle andere modaliteiten van de geplande overdracht met inbegrip van de ontwerp-overeenkomst.

10.3 De kandidaat-overnemer is verplicht om in één van de categorieën bepaald door artikel 13.2 van deze statuten te behoren.

10.4 De aandelen van de vennootschap kunnen niet in pand worden ge-geven en zijn evenmin vatbaar voor beslag. Schuldeisers van een vennoot kunnen desgevallend wel beslag leggen in handen van de vennootschap op de dividenden en/of op de ristorno's, die aan de beslagene kunnen toekomen alsmede op het aandeel dat hem na zijn terugname of uitsluiting, dan wel na de ontbinding van de vennootschap bij vereffening zou kunnen worden toegekend.

De aandelen in de vennootschap zijn persoonlijk bezit en niet over-draagbaar bij overlijden, faillissement, onbekwaamverklaring of kennelijk onver-mogen of elke hypothese waarin de bekwaamheid van een vennoot ten gevolge van een gerechtelijke maatregel wordt beperkt. De rechthebbenden hebben als schuldeiser uitsluitend recht op de tegenwaarde van de aandelen vastgesteld overeenkomstig artikel 11 van de statuten.

ARTIKEL 11 - TERUGBETALING VAN AANDELEN

De vennoot die uitgesloten werd uit de vennootschap, heeft recht op de tegenwaarde van zijn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

aandelen zoals die blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van het boekjaar waarin de hoedanigheid van vennoot ophield of de uitsluiting beslist werd, met uitzondering van de reserves, in voorkomend geval na aftrek van de belastingen waartoe de terugbetaling aanleiding kan geven. De vennoot heeft bij het einde van zijn hoedanigheid van vennoot recht op maximaal de nominale waarde en kan geen aanspraak maken op de reserves. Er zal rekening gehouden worden met de boekhoudkundige minwaarde van de aandelen.

De regelmatig goedgekeurde jaarrekening is bindend voor de vennoot die uitgesloten wordt. Hij kan ten opzichte van de vennootschap geen enkel ander recht laten gelden.

De betaling van de tegenwaarde zal plaats vinden zes maanden na de goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening van het boekjaar waarin de uitsluiting werd beslist. De raad van bestuur kan tot vervroegde uitbetaling beslissen.

Blijkt voormelde termijn onvoldoende om de terugbetaling mogelijk te maken zonder de vereffening van de vennootschap te veroorzaken, dan kan de raad van bestuur beslissen deze termijn met één jaar te verlengen.

Geen betaling van tegenwaarde kan worden verricht indien het netto-actief van de vennootschap door die betaling zou dalen beneden het in deze statuten vermelde vast gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of deze statuten niet mogen worden uitgekeerd. In zulk geval wordt de betaling uitgesteld totdat het netto-actief is hersteld.

In geval van overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of onbe-kwaamverklaring van een vennoot hebben zijn erfgenamen, schuldeisers of vertegenwoordigers recht op de uitkering van de tegenwaarde van diens aandelen. De betaling zal plaatsvinden volgens voormelde bepalingen. TITEL III - VENNOTEN

ARTIKEL 12 - VENNOTEN

De vennoten zijn de titularissen van aandelen, die deze akte hebben ondertekend bij de oprichting van de vennootschap of die aandelen verwerven overeenkomstig artikel 10 of artikel 13 van de statuten en als dusdanig in het aandelenregister van de vennootschap werden opgenomen. ARTIKEL 13 - TOETREDING VAN NIEUWE VENNOTEN

13.1. De raad van bestuur besluit over de aanvaarding van nieuwe ven-noten. De toetreding van vennoten, die beantwoorden aan de objectieve toetre-dingscriteria zoals bepaald in artikel 13.2 van deze statuten en zoals bijkomend vastgesteld door de raad van bestuur, kan niet worden geweigerd dan wanneer ze daden hebben verricht die met de belangen van de vennootschap strijdig zijn. De raad van bestuur mag de objectieve toetredingscriteria uitwerken in een huishoudelijk reglement. De beslissing van de raad van bestuur tot toetreding vermeldt het aantal aandelen waarop de nieuwe vennoot kan inschrijven, de inschrijvingsprijs voor de nieuwe aandelen waarop wordt ingeschreven, alsmede eventuele andere voorwaarden waaraan de nieuwe vennoot moet voldoen.

De inschrijving op de aandelen houdt in dat de vennoot instemt met de statuten en, in voorkomend geval, met het huishoudelijk reglement. De vaststelling van de aanvaarding en de goedkeuring van de toetreding van een nieuwe vennoot geschiedt door een inschrijving in het aandelenregister, zoals bepaald in artikel 7 van onderhavige statuten.

13.2 Nieuwe vennoten kunnen enkel worden aanvaard indien zij (i) na-tuurlijke of rechtspersonen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, in hoofdzaak of in bijzaak, in de energiesector actief zijn, (ii) financieringsverenigingen, (iii) instellin-gen uit de bancaire sector of verzekeringssector of (iv) investeringsmaatschap-pijen, zijn.

ARTIKEL 14 - TERUGNEMING EN UITTREDING

Terugneming van aandelen alsmede volledige uittreding zijn niet toege-laten.

ARTIKEL 15 - UITSLUITING

De algemene vergadering kan te allen tijde en voor zover het vast ge-deelte van het kapitaal gehandhaafd blijft en er ten minste drie vennoten overblij-ven, tot de uitsluiting van een vennoot beslissen mits naleving van de procedure onder dit artikel, en dit voor een gegronde reden in overeenstemming met artikel 370 van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering beslist over het opstarten van de uitsluitings-procedure op een met redenen omkleed voorstel van de raad van bestuur. De vennoot wiens uitsluiting wordt gevraagd dient minsten één schriftelijke verwittiging van de raad van bestuur te hebben ontvangen, waaraan hij geen passend gevolg heeft gegeven. De vennoot waarvan de uitsluiting door de algemene vergadering wordt overwogen, wordt verzocht zijn opmerkingen schriftelijk te kennen te geven aan de algemene vergadering, en dit binnen één maand nadat hem is kennis gegeven van het met redenen omklede voorstel tot uitsluiting, met dien verstande dat de kennisgeving verplicht dient te geschieden bij aangetekende brief. Indien hij daarom verzoekt in het geschrift dat zijn opmerkingen bevat, moet de vennoot waarvan de uitsluiting wordt overwogen, gehoord worden.

Het besluit tot uitsluiting genomen door de daaropvolgende algemene vergadering wordt met redenen omkleed, is onherroepelijk en wordt vastgesteld in een proces-verbaal dat wordt opgemaakt en getekend door de voorzitter van de algemene vergadering. Dat proces-verbaal vermeldt de motieven waarop de uitsluiting is gebaseerd. De uitsluiting wordt overgeschreven in het aandelenre-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

gister.

Het besluit om de uitsluitingsprocedure op te starten en het besluit tot uitsluiting zelf worden genomen bij gewone meerderheid.

Een eensluidend afschrift van het besluit tot uitsluiting wordt binnen vijf-tien kalenderdagen aan de uitgesloten vennoot toegezonden, met dien verstande dat de kennisgeving verplicht dient plaats te vinden bij aangetekende brief. De andere vennoten worden binnen de vijftien kalenderdagen over het besluit tot uitsluiting geïnformeerd.

De uitsluiting heeft noodzakelijk betrekking op alle aandelen van de be-trokken vennoot.

Indien de uitsluitingsgrond betrekking heeft op een onverdeelde eigenaar van aandelen, dan heeft deze uitsluiting van rechtswege betrekking op alle onverdeelde eigenaars, die samen met de onverdeelde eigenaar waarop de uitsluitingsgrond betrekking heeft, de betrokken aandelen in onverdeeldheid aanhouden.

TITEL IV - BESTUUR EN CONTROLE

ARTIKEL 16 - SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur samengesteld uit minstens drie (3) leden die worden benoemd door de algemene vergadering van de vennoten. De benoeming van een bestuurder treedt eerst in werking nadat hij zijn functie heeft aanvaard.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd is deze ver-plicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die wordt belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De duur van de opdracht van bestuurder mag de termijn van zes jaar niet overschrijden. Indien het aantal bestuurders, om welke reden ook, gedaald is beneden het statutair minimum aantal bestuurders en zolang de algemene ver-gadering  of, in geval van toepassing van het hiernavolgend artikel 17, de raad van bestuur - de vacature niet opvult, blijven de bestuurders, waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de alge-mene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur.

ARTIKEL 17 - VOORTIJDIGE VACATURE

In geval van een vacature in de raad van bestuur, hebben de overblij-vende bestuurders het recht voorlopig de vacature op te vullen totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De definitieve benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende zitting der algemene vergadering geplaatst. Elke op deze wijze door de algemene vergadering benoemde bestuurder beëindigt de opdracht van de bestuurder die hij vervangt.

ARTIKEL 18 - VOORZITTER

De raad van bestuur kiest bij gewone meerderheid een voorzitter. De raad van bestuur mag eveneens een secretaris aanduiden, die geen bestuurder of vennoot moet zijn.

ARTIKEL 19 - VERGADERINGEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur komt bijeen na oproeping door de voorzitter. De raad van bestuur wordt tevens samengeroepen als twee bestuurders daarom verzoeken.

De oproepingen vermelden plaats, datum, uur en agenda van de verga-dering en worden ten minste twee volle dagen vóór de vergadering per brief, fax, elektronische post of op een andere schriftelijke wijze verzonden. In uitzonderlijke omstandigheden, wanneer deze oproepingstermijn niet werkzaam is, kan deze worden verkort. Indien noodzakelijk kan de oproeping ook telefonisch gebeuren ter aanvulling van de hierboven vermelde oproepingswijzen.

Indien de voorzitter is verhinderd, wordt de raad van bestuur voorgezeten door het oudste lid in leeftijd van de raad van bestuur.

De regelmatigheid van de bijeenroeping dient niet te worden gerecht-vaardigd indien alle bestuurders aanwezig of regelmatig vertegenwoordigd zijn en zich akkoord verklaren met de agenda. Vergaderingen van de raad van bestuur kunnen geldig plaatsvinden bij wijze van video- of telefoonconferentie. In dergelijk geval wordt de vergadering geacht plaatsgevonden te hebben op de zetel van de vennootschap indien tenmin-ste één bestuurder fysiek aanwezig was op de zetel van de vennootschap.

ARTIKEL 20 - BERAADSLAGING

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en beslissen wan-neer de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, zal een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen met dezelfde agenda die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten op de agenda. De uitnodiging tot deze tweede vergadering zal minstens twee volle dagen vóór de vergadering worden verstuurd.

Deze tweede vergadering dient plaats te vinden ten vroegste de zevende dag en ten laatste de veertiende dag na de eerste vergadering en kan beslissen over de punten die voorkwamen op de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

agenda.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de hierboven vermelde oproepings-termijnen niet passend zijn, kunnen de oproepingstermijnen verkort worden.

De besluiten van de raad van bestuur worden bij gewone meerderheid van stemmen van alle aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders genomen, behalve in die gevallen waar de wet of de statuten hierover anders beslissen. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of in diens afwezigheid het oudste lid in leeftijd van de raad van bestuur, die dan de vergadering voorzit, doorslaggevend. Over punten die niet op de agenda worden vermeld, kan de raad van bestuur slechts geldig beraadslagen met de instemming van de voltallige raad van bestuur en voor zover alle bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Iedere bestuurder kan per brief, per fax, per elektronische post of op een andere schriftelijke wijze aan een andere bestuurder volmacht geven om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen. Niemand mag echter meer dan één bestuurder vertegenwoordigen.

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid hoort van de raad van bestuur, dient de bestuurder de raad van bestuur hiervan te informeren voorafgaand aan de beraadslaging en besluitvorming over het betrokken agendapunt. De notulen maken melding van de redenen voor het belangenconflict van de betrokken bestuurder. De betrokken bestuurder kan aan de beraadslaging en stemming deelnemen.

ARTIKEL 21 - NOTULEN

De beraadslagingen en beslissingen van de raad van bestuur, met inbe-grip van deze genomen tijdens videoconferentie, telefoonconferentie of met unanieme schriftelijke besluitvorming, worden vastgelegd in notulen die door tenminste twee bestuurders worden ondertekend. Deze notulen worden in een speciaal register opgenomen. De volmachten worden aan de notulen gehecht. De afschriften of uittreksels van deze notulen, in rechte of anderszins voor te leggen, worden door de voorzitter van de raad van bestuur, of twee bestuurders ondertekend. Deze bevoegdheid kan worden opgedragen aan een lasthebber of, in voorkomend geval, de secretaris.

ARTIKEL 22 - BEVOEGDHEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot ver¬wezenlij¬king van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten of de wet alleen de al¬gemene vergade¬ring bevoegd is.

De raad van bestuur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot of bestuurder is, het geheel of een gedeelte van zijn bevoegdheden voor bijzondere of bepaalde aangelegenheden opdragen.

ARTIKEL 23 - VERGOEDING

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

ARTIKEL 24 - VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee gezamenlijk optredende bestuurders, en die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moeten leveren. Deze rechtsgeldige vertegenwoordiging geldt eveneens voor de rechtsvorderingen of rechtsgedingen, zowel als eisende dan als verwerende partij en met inbegrip van procedures voor de Raad van State en voor administratieve rechtscolleges. In voorkomend geval geschiedt een kennisgeving of rapportering a posteriori van de in die context doorgevoerde verrichtingen aan de raad van bestuur. Wanneer één of meer personen zijn belast met het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door een persoon belast met het dagelijks bestuur die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moeten leveren.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers handelend binnen de grenzen van hun opdracht.

TITEL V - ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 25 - SAMENSTELLING EN BEVOEGDHEDEN

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid van de vennoten. De besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten, zelfs voor de afwezigen of zij die tegenstemden, mits de voorwaarden om geldig te beraadslagen en te beslissen zijn nageleefd.

ARTIKEL 26  GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar vindt een zitting der algemene vergadering plaats op de derde dinsdag van de maand mei, om 15 uur. Indien voormelde dinsdag een feestdag blijkt te zijn, vindt de betrokken zitting der algemene vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De gewone algemene vergadering wordt opgeroepen door de raad van bestuur die tevens de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

agenda vaststelt.

Op de agenda van de gewone algemene vergadering worden tenminste de volgende agendapunten geplaatst: de bespreking van het jaarverslag opgesteld door de raad van bestuur en, in voorkomend geval, het verslag van de commissaris(sen), de bespreking en goedkeuring van de jaarrekening, de be-stemming van de netto-resultaat, de kwijting aan de bestuurders en desgevallend de commissaris(sen), en in voorkomend geval, de benoeming van bestuurder(s) en commissaris(sen). De gewone algemene vergadering zal plaatsvinden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats vermeld in de oproeping.

ARTIKEL 27 - BIJEENROEPING

Naast de gewone algemene vergadering, kan de raad van bestuur bij beslissing van gewone meerderheid de algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist. De voorzitter van de raad van bestuur verricht de bijeenroeping.

De algemene vergadering moet worden bijeengeroepen telkens de ven-noten die samen één vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen, dan wel de commissaris er om vragen. De algemene vergadering moet dan binnen de maand na ontvangst van dergelijk verzoek door de raad van bestuur worden bijeengeroepen.

De bijeenroeping gebeurt ten laatste vijf kalenderdagen vóór de betrokken zitting der algemene vergadering. Dit gebeurt bij gewone brief die ondertekend is door de voorzitter of twee gezamenlijk optredende bestuurders of de secretaris. De uitnodiging vermeldt dag, uur en plaats van de vergadering. Ze maakt ook melding van de agenda. Een kopie van de oproepingen wordt aan de bestuurders en de eventuele commissaris(sen) gezonden.

Ten laatste vijftien dagen vóór de datum van de bijeenkomst mag iedere vennoot vragen om bijkomende punten op de agenda in te schrijven. De aanvul-lende agenda en de documentatie hiermee verband houdend wordt binnen de acht dagen aan alle vennoten toegezonden. Een kopie van de oproepingen wordt aan de bestuurders en de eventuele commissaris(sen) gezonden. Een kopie van de stukken die krachtens het Wetboek van vennoot-schappen ter beschikking moeten worden gesteld aan de vennoten, wordt mee-gezonden met de oproeping aan de vennoten. De oproepingen, gericht tot de titularissen van aandelen op naam, worden geacht te zijn gedaan op de datum van verzending.

ARTIKEL 28 - TOELATINGSVOORWAARDEN

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten, en indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de vennoten hun voornemen dienaangaande per ondertekende brief, per ondertekende fax, per elektronische post of op een andere schriftelijke wijze te melden aan de vennootschap. Deze melding moet om geldig te zijn op de zetel van de vennootschap toekomen in voormelde vorm, ten laatste twee werkdagen vóór de datum der zitting van de algemene

vergadering.

ARTIKEL 29 - VERTEGENWOORDIGING

Iedere vennoot kan per brief, fax, elektronische post of op een andere schriftelijke wijze die zijn handtekening draagt een volmacht geven om hem op de zitting der algemene vergadering te vertegenwoordigen. De lasthebber moet geen vennoot zijn. De raad van bestuur mag in de oproeping de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de in de oproeping aangeduide plaats en binnen de daarin gestelde termijn worden neergelegd.

ARTIKEL 30 - BUREAU

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, door een gedelegeerd bestuurder of, bij diens afwezigheid, door de oudste in leeftijd aanwezige bestuurder. De voorzitter stelt de secretaris aan en duidt onder de aanwezige vennoten twee stemopnemers aan. De voorzitter, de twee stemopnemers en de secretaris vormen het bureau van de vergadering.

Het bureau stelt voorafgaandelijk aan elke andere beslissing of verrichting een aanwezigheidslijst op. Deze aanwezigheidslijst moet door iedere aanwezige vennoot of lasthebber worden ondertekend met vermelding van het aantal aandelen dat de vennoot aanhoudt of vertegenwoordigt.

ARTIKEL 31 - VERDAGING

De raad van bestuur mag de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening, tijdens de zitting der gewone algemene vergadering, tot drie weken verdagen.

Aan alle andere genomen besluiten wordt hierdoor geen afbreuk gedaan, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. Tijdens de volgende algemene vergadering heeft het recht om de jaarrekening definitief vast te stellen. De volmachten, neergelegd voor de eerste vergadering, blijven geldig voor de tweede vergadering voor de punten die op de agenda van de eerste vergadering stonden.

ARTIKEL 32 - AANTAL STEMMEN - UITOEFENING VAN HET STEM-RECHT

Iedere vennoot heeft zoveel stemmen als hij aandelen bezit. Vennoten, wier uitoefening van het stemrecht is geschorst, mogen niet aan de stemming deelnemen.

ARTIKEL 33 - BERAADSLAGING EN STEMMING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering beraadslaagt en stemt op geldige wijze onge-acht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor krachtens het Wetboek van vennootschappen of onderhavige statuten een aanwezigheidsquorum vereist wordt.

Ieder aandeel van de vennootschap heeft recht op één stem.

Behoudens andersluidende wettelijke of statutaire bepalingen, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld. De algemene vergadering kan beslissen dat de stemming geheim is.

De algemene vergadering kan niet stemmen over punten die niet in de agenda zijn opgenomen, tenzij alle vennoten op de algemene vergadering per-soonlijk aanwezig of vertegenwoordigd zijn en ze met eenparigheid besluiten tot uitbreiding van de agenda. De bestuurders en, in voorkomend geval, de commis-sarissen geven antwoord op de vragen die de vennoten stellen met betrekking tot hun verslag of de agendapunten.

De algemene vergadering kan, behoudens andersluidende wettelijke bepalingen, over wijzigingen in de statuten alleen dan op geldige wijze beraad-slagen en besluiten, wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aan-gegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Is de laatste voorwaarde niet ver-vuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de algemene vergadering be-raadslaagt en besluit tijdens die nieuwe zitting op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige vennoten vertegenwoordigde deel van het kapitaal. Een wijziging is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie vierden van de stemmen heeft verkregen behoudens andersluidende wettelijke bepaling.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die besluiten die bij authentieke akte moeten worden genomen. Daartoe zal de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per gewone brief, per elektronische post, of per fax, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit verzenden aan alle vennoten met de vraag aan de vennoten om de daarin opgenomen voorstellen tot besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangege-ven termijn ondertekend voor goedkeuring terug te zenden naar de zetel van de vennootschap of enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. De documen-ten die aan de vennoten op naam moeten worden gestuurd krachtens het Wetboek van vennootschappen, worden gevoegd bij het rondschrijven. Indien de raad van bestuur gebruik maakt van de in de onderhavige alinea beschreven schriftelijke procedure voor de beslissingen van de gewone algemene vergadering dient de vennootschap de schriftelijke goedkeuring van alle vennoten te hebben ontvangen, ten laatste op de statutair bepaalde dag vóór het laten plaatsvinden van de gewone algemene vergadering. Indien de vennootschap niet de schriftelijke goedkeuring van alle vennoten heeft ontvangen aangaande een voorstel van beslissing door de raad van bestuur binnen de in het rondschrijven vermelde termijn, wordt de betreffende beslissing geacht niet te zijn goedgekeurd.

Wanneer bij een benoeming tot bestuurder (of commissaris(sen)) geen enkele kandidaat de volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen behaalt, gaat men over tot een herstemming tussen de twee kandidaten die de meeste stemmen hebben behaald. Indien bij de herstemming het aantal stemmen gelijk is, is de oudste kandidaat in leeftijd verkozen.

ARTIKEL 34 - NOTULEN

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend wor-den door de leden van het bureau en door de vennoten die er om verzoeken en opgenomen worden in een bijzonder register dat ter inzage ligt op de zetel van de vennootschap.

Derden kunnen uittreksels vragen van de notulen die hen betreffen. De afschriften of uittreksels in rechte of anderszins voor te leggen, worden door één bestuurder of de secretaris van de raad van bestuur ondertekend.

ARTIKEL 35 - BEVOEGDHEDEN

De algemene vergadering is bevoegd voor:

a) de uitkering van de gewone en tussentijdse dividenden;

b) de wijziging van de statuten van de vennootschap (met inbegrip van de wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap)

c) het benoemen en ontslaan van de bestuurders, en het wijzigen van het aantal bestuurders;

d) het benoemen en, in de gevallen toegelaten door de wet, ontslaan van commissaris(sen);

e) het goedkeuren van de jaarrekening; met inbegrip van de winst-verdeling;

f) de kwijting aan de bestuurders en de commissaris(sen);

g) het uitsluiten van vennoten;

h) het beslissen over het vrijwillig ontbinden van de vennootschap, fusies, splitsingen, inbrengen van algemeenheid; en

i) het instellen van actio mandati.

De raad van bestuur is bevoegd voor elke andere beslissing.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

TITEL VI - JAARREKENING - WINSTVERDELING - CONTROLE

ARTIKEL 36  JAARREKENING

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris op met toepassing van de waarderingsregels die door de raad van bestuur zijn vastgesteld. Nadat de rekeningen in overeenstemming zijn gebracht met de gegevens van de inventaris maken de bestuurders de jaarrekening op. Deze jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. De raad van bestuur stelt tevens, in zover zulks wettelijk is verplicht, een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de toestand van de vennootschap, evenals de andere elementen opgelegd door het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 37 - GOEDKEURING VAN DE JAARREKENING

De gewone algemene vergadering hoort desgevallend het jaarverslag en het verslag van de commissaris(sen) en beslist over de goedkeuring van de jaarrekening zoals voorgesteld door de raad van bestuur.

Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de algemene vergadering zich uit, bij afzonderlijke stemming, over de kwijting aan de bestuurders en, des-gevallend de commissaris(sen). Deze kwijting is slechts geldig indien de jaarre-kening noch weglatingen, noch valse vermeldingen bevat die de werkelijke toe-stand van de vennootschap verbergen, en, wat betreft handelingen strijdig met de statuten of met het Wetboek van vennootschappen, slechts wanneer deze in het bijzonder in de oproeping werden aangeduid.

De raad van bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening, desgeval-lend het jaarverslag en de overige krachtens het Wetboek van vennootschappen vereiste documenten, binnen de wettelijk opgelegde termijn na hun goedkeuring door de vergadering worden neergelegd bij de Nationale Bank van België of een andere instantie, die ter zake bevoegdheid zou verkrijgen.

ARTIKEL 38 - WINSTBESTEMMING EN -UITKERING

De gerealiseerde winst wordt als volgt bestemd:

" jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf procent voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt;

" in voorkomend geval, aanleggen van andere noodzakelijk geachte reserves of provisies (ten belope van de bedragen die op voorstel van de raad van bestuur door de algemene vergadering worden bekrachtigd);

" de winstverdeling geschiedt in verhouding tot het aandeel dat ie-dere vennoot bezit in het maatschappelijk kapitaal van de vennoot-schap en overeenkomstig de artikelen 428 en 429 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij een gebeurlijk verlies, zal dit verlies worden overgedragen onver-minderd de mogelijkheid van een kapitaalverhoging of -vermindering.

Niet geïnde dividenden verjaren ten gunste van de vennootschap door verloop van vijf jaar vanaf de datum van inbetalingstelling.

ARTIKEL 39 - BETALING VAN DIVIDENDEN

De betaling van de dividenden gebeurt ¬op de wijze, het tijdstip en de plaats door de raad van bestuur vastgesteld, in overeenstemming met het principe-besluit door de algemene vergadering met betrekking tot de winstverdeling.

ARTIKEL 40 - CONTROLE

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de re-gelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Ten minste één maand vóór de zitting der gewone algemene vergadering overhandigt de raad van bestuur de jaarrekening samen met het jaarverslag aan de commissaris. De commissaris vervult de controlewerkzaamheden en maakt het controleverslag op.

TITEL VII - VEREFFENING - VERDELING

ARTIKEL 41 - VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door één of meer vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaar(s) treden/treedt slechts in functie na bevestiging van hun/zijn benoeming door de voorzitter van de rechtbank van koophandel. Bij gebreke van benoeming van (een) vereffenaar(s), worden de leden van de raad van bestuur als vereffenaars beschouwd ten aanzien van derden. De vereffenaars vormen een college. Te dien einde beschikken/beschikt de vereffenaar(s) over de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

meest uitgebreide machten overeenkomstig de toepas-selijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, behoudens beperkin-gen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) zijn/is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens wanneer de vennoten die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaar(s).

ARTIKEL 42 - VERDELING

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo eerst worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen. Het saldo wordt gelijk verdeeld tussen de aandelen.

De raad van bestuur en de vereffenaar(s) aangeduid door de algemene vergadering zullen over de bestemming van het saldo een voorstel doen aan de algemene vergadering, die zelf over de afsluiting van de vereffening zal beslissen. Het eventuele saldo van de vereffening dient te allen tijde aangewend worden rekening houdend met de doelstellingen van de vennootschap.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Alle rechten en vorderingen van de gewezen vennoten of hun rechtheb-benden, aangaande hun maatschappelijke rechten of de vereffening van hun aandeel, vervallen door verloop van twee jaar na beëindiging van de hoedanigheid van vennoot of door verloop van drie maanden na de sluiting van de vereffening, in geval van ontbinding van de vennootschap. Stuiting van de verjaring gebeurt bij aangetekend schrijven gericht aan de raad van bestuur.

TITEL VIII - ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL 43 - WOONSTKEUZE

Ieder in het buitenland gedomicilieerde bestuurder of vereffenaar doet gedurende de uitoefening van zijn mandaat woonstkeuze op de zetel van de vennootschap, waar alle dagvaardingen en betekeningen betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid voor zijn bestuur, geldig op zijn naam kunnen worden gedaan, met uitzondering van de oproepingen die worden verstuurd overeenkomstig deze statuten.

De vennoten zijn verplicht aan de vennootschap kennis te geven van elke verandering van woonplaats. Bij ontstentenis van kennisgeving worden zij geacht keuze van woonplaats te hebben gedaan op hun vroegere woonplaats, zoals deze bekend is bij de vennootschap.

ARTIKEL 44  GESCHILLEN

Alle geschillen die tussen de vennootschap, haar vennoten, bestuurders, vereffenaars, en eventuele commissaris(sen) met betrekking tot de zaken van de vennootschap en de uitvoering van deze statuten mochten ontstaan zullen worden beslecht door de rechtbanken van het gerechtelijk arrondissement waar zich de zetel van de vennootschap bevindt.

SLOT BESCHIKKINGEN

A. Benoeming van de eerste bestuurders.

Het aantal bestuurders is op zes (6) vastgesteld.

Worden in hoedanigheid van bestuurders aangesteld voor een periode van zes (6) jaar:

- de heer THOUMSIN François, wonende te 4607 Dalhem, Voie du Thier (FEN) 23, hier vertegenwoordigd door de heer Erwin BOOGAERTS, voornoemd, ingevolge een onderhandse volmacht die hieraan zal aangehecht blijven, en die aanvaardt;

- de heer PRIEM Nico, wonende te 8340 Damme, Pannepolderstraat 10, hier vertegenwoordigd door de heer Erwin BOOGAERTS, voornoemd, ingevolge een onderhandse volmacht die hieraan zal aangehecht blijven, en die aanvaardt;

- de heer LAMBRECHTS Rumold, wonende te 2260 Westerlo, Sint-Niklaasstraat 20, hier vertegenwoordigd door de heer Erwin BOOGAERTS, voornoemd, ingevolge een onderhandse volmacht die hieraan zal aangehecht blijven, en die aanvaardt;

- de heer BEYENS Marc, wonende te 1950 Kraainem, Laurier-kersenlaan 16, hier vertegenwoordigd door de heer Erwin BOOGAERTS, voornoemd, ingevolge een onderhandse volmacht die hieraan zal aangehecht blijven, en die aanvaardt;

- de heer VICTOR Luc, wonende te 9000 Gent, Henleykaai 89, hier vertegenwoordigd door de heer Erwin BOOGAERTS, voornoemd, ingevolge een onderhandse volmacht die hieraan zal aangehecht blijven, en die aanvaardt;

- de heer LAUWERS Steven, wonende te 3000 Leuven, Nerviërs-straat 12, hier vertegenwoordigd door de heer Erwin BOOGAERTS, voornoemd, ingevolge een onderhandse volmacht die hieraan zal aangehecht blijven, en die aanvaardt.

Hun opdracht zal kosteloos worden uitgeoefend, behoudens anders be-sloten door een latere algemene vergadering, overeenkomstig artikel 23 van de statuten.

Deze benoeming zal maar uitwerking hebben op de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

B. Commissaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De taak van commissaris wordt opgedragen aan de burgerlijke vennoot-schap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DELOITTE, Bedrijfsrevisoren , met zetel te 1831 Die-gem, Pegasus Park, Berkenlaan 8/B, vertegenwoordigd in deze functie door de heer Dirk Cleymans, Bedrijfsrevisor.

Behalve herbenoeming, zal de opdracht van de commissaris eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering volgend op de afsluiting van het derde boekjaar van de vennootschap. De bezoldiging van de commissaris wordt vastgesteld, voor de ganse duur van zijn opdracht, op de som van tweeduizend vijfhonderd (2.500) euro per jaar.

Deze benoeming zal maar uitwerking hebben op de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

C. Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar zal op de dag van de verkrijging van de rechtsper-soonlijkheid door de

vennootschap aanvangen en eindigen op eenendertig december twee duizend vijftien (31 december 2015). De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatsvinden in het jaar twee duizend zestien (2016).

D. Begin van de werkzaamheden.

De werkzaamheden van de vennootschap vangen aan haar inschrijving bij de Kruispuntbank van

Ondernemingen.

E. Machten.

Alle machten worden verleend aan Rumold Lambrechts, Claire de Meester de Betzenbroeck of Erwin

Boogaerts, met recht deze over te dragen aan Mevrouw Suzanne Fondu, ten einde de formaliteiten

bij het onder-nemingsloket en, in voorkomend geval, bij de diensten van de Belasting over de

Toegevoegde Waarde te verzekeren.

.../...

Voor eensluidend analytisch uittreksel.

Samen neergelegd: expeditie en volmachten.

(getekend) Damien HISETTE, geassocieerde notaris te Brussel.

20/07/2015
ÿþRiad Warcc 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0627.661.264

Benaming

(voluit) : W1ND4FLANDERS PROJECTS 2

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brussel (1000 Brussel), Simon Bolivarlaan 34

(volledig adres)

Onderwerp akte : RAAD VAN BESTUUR - OVERDRACHT VAN BEVOEGDHEDEN AANGAANDE VERRICHTINGEN INZAKE ONROERENDE GOEDEREN

Uit een proces-verbaal verleden voor Meester Damien HISETTE, geassocieerde notaris te Brussel, op 26 juni 2015, blijkt het dat:

EERSTE BESLUIT

De Raad beslist de volgende overdracht van bevoegdheden aangaande verrichtingen inzake onroerende goederen goed te keuren, zoals vermeld in punt 6 van het "Reglement van de Raad van Bestuur inzake gedelegeerde bevoegdheden en mandaten" van 26 juni. 2015:

1.Er wordt volmacht verleend aan de in punt 3. vermelde personen om individueel te onderhandelen (mondeling en schriftelijk) en beloften of opties af te sluiten inzake aankoop, verkoop, huur en ruiling van onroerende goederen en van onroerende rechten ais o.a., inzake erfpachtrechten, opstalrechten, erfdienstbaarheden, enz., en dit alles in het kader van het doel van de vennootschap. Deze handelingsreeks omvat aok de gehele of gedeeltelijke handlichting, met of zonder vaststelling van betaling en met verzaking van alle zakelijke rechten, van hypotheek, van voorrecht en van vordering tot ontbinding, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, van overschrijvingen, inbeslagnemingen, verzet, inpandgevingen of om het even welk andere beletselen en het ontslaan van de hypotheekbewaarder ambtshalve inschrijving te nemen; afstand van rang, verzaking of indeplaatsstelling van alle onroerende zakelijke rechten, al dan niet bevoorrecht, en van de ontbindende rechtsvordering.

In dringende gevallen en indien het bedrag van de onroerende transactie lager is dan 15.000,00 euro (geïndexeerd aan de gezondheidsindex juni 2014) kan door deze in punt 3. vermelde personen individueel handelend een vaste optie of een formele transactieverbintenis namens en voor rekening van de vennootschap worden genomen.

De authentieke akte, die door de in punt 3. vermelde personen - individueel handelend - kan worden ondertekend, wordt niet verleden dan na kennisgeving aan de Gedelegeerd Bestuurder.

2.Boven voornoemd bedrag van 15.000,00 euro zullen de in punt 3. vermelde mandatarissen eerst een voorstel overmaken aan de Gedelegeerd Bestuurder, of, bij afwezigheid van de Gedelegeerd Bestuurder, aan de Voorzitter van de raad van bestuur. Na goedkeuring van het betrokken voorstel volgens voornoemde procedure - waarbinnen tevens een verdere (deel)procedure van kennisgeving geldt vanwege de Gedelegeerd Bestuurder of, in voorkomend geval, vanwege de Voorzitter van de raad van bestuur, naar de raad van bestuur van de vennootschap toe, indien het bedrag van de onroerende transactie hoger is dan 250.000,00 euro - kunnen de gemandateerden namens de vennootschap de onderhandelingen of besprekingen verder formaliseren. De definitieve overeenkomst zal afgesloten en ondertekend worden of de authentieke akte zelf zal verleden worden namens de vennootschap door ofwel mevrouw Hilde SOMERS ofwel de heren Rumold LAMBRECHTS, Jean-Claude MOREL DE WESTGAVER, Nico PRIEM of François THOUMSIN, die ter zake elk individueel kunnen handelen.

3.Onverminderd het hogerbeschrevene onder punt 1. en punt 2. inzake het afsluiten en ondertekenen der definitieve overeenkomst of het verlijden der authentieke akte worden tot bovenvermelde verrichtingen gemandateerd:

-Tim BRIJS, wonende te Robijnstraat 7, 2600 Berchem;

-Jan CAERELS, wonende te Torenhoflaan 17, 3110 Rotselaar;

-Reinout CLAEYS, wonende te Victor Braeckmanlaan 10, 9040 Sint Amandsberg;

-Geoffroy DELVAULX, wonende te Rue du Rouge Cloître 30,1310 La Hulpe;

-Daniele DI FlORE, wonende te Théodore de Cuyperstraat 179, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe;

-StephaneFINET, wonende te Rue du Croiseau 55,1460 Ittrei

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ni

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

41f"jek_

.'avo. s ~r" r~..Y~,~.ti el1 ikfGllv,~~í11 1..P0

~7 r1 .:.e*2 2015

k . {

!

!~

r I.iilO ~~~.7

l~ ' fPr Ü...S" .i,~rv ~

l~._" .-;~;{ I~'f-F1: ,. `i ; 1 ` j 11,4r-{~f neeM.I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Michel HERYGERS, wonende te Sint-Adriaanstraat 105, 3150 Haacht;

-Rumold LAMBRECHTS, wonende te Sint-Niklaasstraat 20, 2260 Westerlo;

-Jean-Claude MOREL DE WESTGAVER, wonende te Rue de Silly 46, 7830 Thoricourt;

-Nico PRIEM, wonende te Pannepolderstraat 10, 8340 Damme;

-Jean-Pierre ROUSSEAUX, wonende te Rue Docteur René Bureau 63, 7190 Ecaussïnnes;

-Mieke SAS, wonende te Abraham Hansfaan 35, 2550 Kontich;

-Hilde SOMERS, wonende te Zandstraat 64, 3140 Keerbergen;

-François THOUMSIN, wonende te Voie du Thier 23, 4607 Dalhem ;

-Siegfried VANHEVEL, wonende te Rozenhoflaan 44, 1860 Meise;

-Karen WARNIER, wonende te Veerstraat 21, 9031 Gent.

De betrokken gemandateerden moeten het bestaan of de inhoud van de bijzondere kennisgeving of goedkeuring, voorzien volgens de hogergenoemde procedures, enkel aan de instrumenterende notaris verantwoorden, met uitsluiting daarbij van iedere andere derde in het algemeen en van de hypotheekbewaarder in het bijzonder.

Voor eensluidend analytisch uittreksel.

Samen neergelegd: expeditie

(getekend) Damien HISETTE, geassocieerde notaris te Brussel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/08/2015
ÿþOndernemingsnr : 0627.661.264

Benaming

(voluit) : Wind4Fianders Projects 2

(verkort) : W4F Projects 2

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Simon Bolivarlaan 34 -1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING VAN DE GEDELEGEERD BESTUURDER OVERDRACHT VAN BEVOEGDHEDEN

Uittreksel van de notulen van de Raad van Bestuur ter zitting van 26 juni 2015

Algemene vertegenwoordiging

Overeenkomstig artikel 24 van de statuten, wordt de vennootschap in aile handelingen vertegenwoordigd door twee bestuurders die samen handelen.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur heeft overeenkomstig artikel 22 van de statuten het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur aangaat, in eerste instantie toevertrouwd aan de Gedelegeerd Bestuurder ("Afgevaardigd Bestuurder").

De raad van bestuur heeft de heer Nico PRIEM aangeduid als Gedelegeerd Bestuurder.

De betrokken bevoegdheid inzake het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsmede de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur aangaat, zijn door de raad van bestuur tevens toevertrouwd aan volgende personen, die in dat verband twee aan twee optreden, dit 6f onder elkaar áf met de Gedelegeerd Bestuurder, voornoemd

HH. Lionel MATTHYSEN

François THOUMSIN

Mevr. Mieke SAS

Karen WARMER.

Rumold Lambrechts Nico Priem

Bestuurder Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vr^-behi aai Belt Staal

3 0JUL;

ter gritfie VG,i't r :ChtUE iY: 11'c:ri

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergOjOrd1CPi'lvzi t;.)

! ~

~~

#_'~~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
WIND4FLANDERS PROJECTS 2

Adresse
SIMON BOLIVARLAAN 34 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale