WOKUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WOKUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.400.397

Publication

25/11/2013
ÿþ Mod waryl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~ ~

u





*131 5787*

Ondernemingsnr : 0536.400.397 Benaming

(voluity WOKUP

(verkort) :

8AvSsÉ1.

'1131\3~~.~

ri te

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Korte Boterstraat 14, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming bijkomende zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Op de buitengewone algemene vergadering van 02/09/2013 werd met éénparigheid van stemmen beslist om te benoemen tot bijkomende zaakvoerder:

* mevrouw Wu Pei, wonende te Tienen, Broekstraat 8;

en dit vanaf heden.

(Get) Cui Yuxing





©p de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzll van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/07/2013
ÿþ Mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



BRUSSEj.

JUIL, 2013

- Griffie

Voor- uhlu ij

behouden aan het Belgisch

Staatsblac



*13108488*



Ondernemingsnr : 536. 9c0. 399-

Benaming (voluit) :WOKUP

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ;Korte Boterstraat 14  1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :OPRICHTING

Tekst

Bij akte verleden voor Meester Albert JANSSEN, notaris met standplaats te Tienen op 1 juli 2013, geregistreerd te Tienen 1 op 1 juli 2013, zeven bladen, geen verzending. Reg. 5, boek 738, blad 27, vak 12. Ontvangen: vijfentwintig euro. De Ontvanger (get.) L. Schollaert, ea. Inspecteur wnd, werd opgericht door:

A. De heer CUI Yuxinq en zijn echtgenote mevrouw WU Pei, beiden wonende te Tienen, Broekstraat 8 bus 1.

B. De heer CAI Jun, wonende te 3300 Tienen, Rode Kruislaan 25.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "WOKUP", met zetel te 1000 Brussel, Korte Boterstraat 14, voor onbepaalde tijd en beginnende te werken vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie.

Het volledig en onvoorwaardelijk geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in 1860 aandelen zonder nominale waarde die ieder 1/1860ste deel in het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), zoals bevestigd door voormelde notaris op basis van het bewijs van deponering bij ING de dato 28 juni 2013.

De vennootschap heeft als doel:

Het uitbaten van een restaurant, café en taverne met inbegrip van alle activiteiten die hiermee verband houden;

' Traiteurdiensten;

Het organiseren van evenementen;

-- Het organiseren van feesten, banketten, concerten, recepties,

conferenties, seminaries enzovoort;

" Beheer van roerende en onroerende goederen;

- Haar patrimonium bestaande uit roerende en onroerende te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle verhandelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zonder dat dit een handel in onroerende goederen zou uitmaken;

Haar onroerende goederen in hypotheek te stellen en al haar andere goederen in pand stellen en aval verlenen voor alle lenin.en,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

i1 Luik B - vervolg

kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor derden;

- Verstrekken van leningen en financieringen aan ondernemingen;

- Verstrekken van waarborgen;

- Het verwerven en beheren van handelszaken;

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen-

als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen al dan niet vennoot.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dergelijk geval kan de vergoeding zowel in speciën als in natura worden toegekend.

De zaakvoerders zijn, ieder individueel, bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De enige zaakvoerder, of ingeval van meerdere zaakvoerders, elke zaakvoerder individueel handelend, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Werd door de oprichters benoemd als niet-statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur: de heer Yuxing CUI, voornoemd, die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet worden bijeengeroepen op de tweede zaterdag van de maand juni van ieder jaar om achttien uur, op de zetel van de vennootschap.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De " zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt per aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook

tsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur b

Voor-Ilehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Sta

Luik B - vervolg

aan de andere personen die erom verzoeken.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op

eenendertig december van ieder jaar,

,, Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het

uittreksel van de oprichtingsakte, tot 31 december 2013.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel driehonderd twintig van het wetboek van vennootschappen.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten a rato van hun aandelenbezit, hierbij wordt er voor gezorgd dat de activa bij voorkeur worden toegewezen aan de vennoot die de bewuste activa heeft ingebracht in de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel.

(Get.) Albert Janssen, Notaris

Tegelijk hiermede neergelegd : Expeditie van de akte

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 20.08.2015 15446-0377-014
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 28.06.2016 16238-0095-014

Coordonnées
WOKUP

Adresse
KORTE BOTERSTRAAT 14 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale