XPEDYS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : XPEDYS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 896.067.192

Publication

15/05/2014
ÿþ MOD WORD 11.1

[YR:J.trze I Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

E.5 Î1E)20K

BRUXELLE

Greffe

3110 1H111

Rés a Mon be

N" d'entreprise : 0896.067.192

Dénomination

(en entier) : XPEDYS

(en abrégé) :

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Boulevard du Roi Albert II, 37 - 1030 Schaerbeek

(adresse complète)

Objet(s) de l'acte :1) Mandats d'administrateurs -2) Mandat de commissaire

L'assemblée générale des actionnaires de Xpedys du 29 avril 2014 accepte à l'unanimité la démission de. Monsieur Wilfried Moons de son mandat d'administrateur de la société à compter du 13 janvier 2014 et décide à l'unanimité de nommer Monsieur Sam Bruynseels comme administrateur de Xpedys; il poursuit le mandat de Monsieur Wilfried Moons (fin assemblée générale 2017).

Cette même assemblée générale du 29 avril 2014 a décidé de mettre fin, à l'échéance des 3 ans, au mandat de commissaire de la SCRL Grant Thornton, représentée par Monsieur Gunther Loits et de nommer comme commissaire de Xpedys, la SCRL Mazars, ayant son siège social à 9050 Gand, Belfevue 5, pour un délai de 3 ans. Le mandat viendra à échéance après l'assemblée générale des actionnaires qui approuve les comptes de l'exercice comptable 2016. Monsieur Lieven Acke sera le représentant permanent de la SCRL Mazars.

Sam Bruynseels

Administrateur-délégué

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto: Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso: Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

21/05/2014
ÿþMod word 1'1.1

è

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

#~eerg~jegd/ontvangen op

9 ME! 2014

r griffie van de I`~

chtbank Vat? kol ~andstalige

Phz fldel~rüsse!

~

re

Voor-

behouden aan het Belgisch 

Staatsblad

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte ;

0896.067.192

Xpedys

Nameloze vennootschap

Koning Albert 11-laan, 37 -1030 Brussel

Neerlegging fusievoorstel

VOORSTEL TOT FUSIE DOOR OVERNEMING

VAN

ON SITE RAIL bvba, verkort OSR

(hierna, de "Overgenomen Vennootschap")

DOOR

XPEDYS NV

(hierna, de "Overnemende Vennootschap")

OPGESTELD DOOR

HET COLLEGE VAN ZAAKVOERDERS VAN OSR EN

DE RAAD VAN BESTUUR VAN XPEDYS

Overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen hebben het college van zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "On Site Rail", verkort "OSR" en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "Xpedys" een voorstel tot fusie door overneming opgesteld.

I.Beschrijving van de fusie door overneming

De beoogde rechtshandeling betreft een fusie door overneming in de zin van artikel 671 van het Wetboek van vennootschappen, met name de ontbinding zonder vereffening van OSR, de Overgenomen Vennootschap, waarbij haar gehele vermogen, zowel de rechten als de plichten, overgaat in Xpedys, de Overnemende Vennootschap, tegen uitreiking van nieuwe aandelen in Xpedys aan haar aandeelhouders.

De Overgenomen Vennootschap heeft geen onroerend goed dat mogelijk onderworpen is aan een voorafgaandelijke administratieve procedure, in het bijzonder met betrekking tot milieuwetgeving.

Bedoelde fusie heeft retroactief uitwerking op 1 januari 2014. Een algemene vergadering van aandeelhouders van elk van de te fuseren vennootschappen zal daartoe worden bijeengeroepen. De fusie is voltrokken zodra de betrokken vennootschappen daartoe overeenstemmende besluiten hebben genomen.

II.ldentificatie van de te fuseren vennootschappen De te fuseren vennootschappen zijn de volgende.

De Overnemende Vennootschap

Naam van de vennootschap : Xpedys

Juridische vorm : Naamloze vennootschap

Maatschappelijke zetel Koning Albert 11-laan 37

1030 - Brussel

Ondernemingsnummer : 0896.067,192 (RPR Brussel)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Overgenomen Vennootschap

Naam van de vennootschap : On Site Rail, verkort OSR

Juridische vorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel : Houtdok 25A

2030 - Antwerpen

Ondernemingsnummer : 0474.471.639 (RPR Antwerpen)

llt.Maatschappeliijk doel van de te fuseren vennootschappen

De Overnemende Vennootschap

Het maatschappelijk doel van Xpedys is bepaald in artikel 3 van haar statuten:

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van activiteiten van transportagentuur, commissionairexpediteur en commissionairvervoerder of alle vervoeractiviteiten uit te voeren of te laten uitvoeren die daar op een rechtstreekse en complementaire manier mee verband houden, ongeacht de transportmodi (met inbegrip, onder andere, het conventionele transport per spoor) en soort goederen, alsmede de opslag en de behandeling van goederen, inclusief, zonder dat deze lijst limitatief is :

" Het aankopen of verkopen, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden, het huren of verhuren of in leasing nemen van activa benodigd voor alle stadia van de transportcyclus, overslag en opslag van goederen;

" Het exploiteren, onder al zijn vormen, van machines, rollend materieel en overslagrnaterieel;

" Het laden, lossen, en stouwen van goederen en de uitbating van overslag- en opslaginrichtingen en -hallen;

" Het organiseren en/of uitvoeren van de logistieke en administratieve activiteiten rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden aan de goederen en aan al de etappes van hun vervoer in de ruimste betekenis, opslag en behandeling inbegrepen, ten behoeve van klanten, leveranciers en partnerondernemingen ;

" Het organiseren en uitvoeren of laten uitvoeren van de samenstelling en de opsplitsing van de goederentransporten op de aansluitingen of elders;

" Het organiseren en uitvoeren of laten uitvoeren van het voor- en natransport van goederen van of tot de eindbestemming;

" Het verlenen van advies inzake logistiek en transport van goederen;

" Het uitoefenen van alle activiteiten, verrichtingen en studies betreffende rechtstreeks of samenhangend of aanvullend de verschillende transportmodi, de behandelingswerken, de opslagplaatsen en de terminals;

" Het uitvoeren van alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met voormelde activiteiten.

De vennootschap mag haar activiteiten zowel in België als in het buitenland uitoefenen.

Ze mag alle commerciële, financiële en industriële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in haar maatschappelijk doel zijn opgenomen, of eenvoudigweg mogelijk de uitvoering ervan bevorderen.

Zij mag participaties of belangen nemen in bestaande of op te richten vennootschappen die voomoemde doelstellingen; rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, nastreven of waarvan het doel verbonden of aanvullend is aan voormelde doeleinden. Ze mag ook met derden samenwerkingen aangaan om haar doeleinden te realiseren. Zij mag deelnemen aan het bestuur van dergelijke vennootschappen.

Zij mag management-, administratieve, financiële en andere diensten aanbieden en uitvoeren ten behoeve van vennootschappen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks, een participatie heeft of die zelf een participatie in de eigen vennootschap hebben, of waarmee zij samenwerkingsakkoorden heeft.

Zij mag ook alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen verschaffen of alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen garanderen die door derden verleend zijn, met inbegrip van het in hypotheek stellen van haar onroerende goederen en het in pand stellen van al haar andere roerende of onroerende, materieel of immaterieel, goederen met inbegrip van het handelsfonds. Zij mag zich ook borg stellen en aval verlenen voor alle leningen; kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf en voor de vennootschappen van de groep waartoe zij behoort, als voor derden, op voorwaarde dat, in dit laatste geval, zij er zelf belang bij heeft. Echter, zij zal geen activiteit uitvoeren waarvan de uitoefening onderworpen zou zijn aan wettelijke of reglementaire bepalingen toepasbaar op de krediet- en/of financiële instellingen.

De Raad van Bestuur is gemachtigd om de aard en de draagwijdte van het maatschappelijk doel van de Vennootschap te interpreteren.

De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap is van mening dat aile in het kader van de fusie overgedragen activiteiten binnen haar maatschappelijk doel vallen. De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap raadt aldus aan haar maatschappelijk doel niet te wijzigen.

De Overgenomen Vennootschap

Het maatschappelijk doel van OSR is bepaald in artikel 3 van haar statuten

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met

derden, in België of in het buitenland:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Technische en financiële engineering binnen het domein van vervoer van goederen en reizigers via het spoor.

" Het beheer en de uitbating van vervoersdiensten over spoorwegen, het beheer van private zijsporen, het beheer van spoorweglijnen voor goederen en reizigers, bagage, expresvervoer van alle aard, de uitbating van de activiteit van depothouder, vervoerscommissionair, groepagecommissionair, commissionair bevrachter, aanbrengkantoor voor stukgoederen, bewaarder van colli's, doorvoerder en erkend douaneagentschap, ontvangstbureaus onder welke vorm ook, en de uitvoering van alle verdragen en overeenkomsten betreffende deze. uitbatin gen.

" Logistieke diensten gelinkt met spoorvervoer; in het bijzonder (i) on site activiteiten zoals rangeringen van wdgons op de site van de klant, laden/lossen van wagons, al dan niet met eigen middelen, (ii) technische activiteiten (technische interventies op wagons, onderhoud en herstellingen al dan niet op de infrastructuur van de klant, onderhoud locomotieven) (iii) ter beschikkingstelling van locomotieven en personeel, huur en verhuur van locomotieven, leveren van polyvalente bestuurders) (iv) Organisatie en uitvoeren van werktreinen voor infrawerken,

En meer in het algemeen:

" De verwerving, de overname, de exploitatie en de uitbating van alle uitvinderoctrooien, licenties, merken, en modellen, noodzakelijk voor de uitbating van het maatschappelijk doel;

" Alle industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die kunnen aansluiten bij het maatschappelijk doel, en

" De deelname door de vennootschap aan alle ondernemingen of vennootschappen, opgericht of nog op te richten en meer in het bijzondere aan ondernemingen of vennootschappen waarvan het doel kan bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel en dit op alle mogelijke wijzen, te weten door de oprichting van nieuwe vennootschappen, door inbreng, fusie, samenwerking of vennootschap in deelneming.

IV.Ruilverhouding van de aandelen en modaliteiten

Elk aandeel van OSR zal worden omgewisseld tegen 34,109 nieuwe aandelen van Xpedys.

Het maatschappelijk kapitaal van OSR wordt vertegenwoordigd door 1.860 aandelen zonder nominale waarde. Er wordt bijgevolg voorgesteld om 63.444 nieuwe aandelen van Xpedys uit te geven die zullen worden uitgereikt aan de aandeelhouders van OSR in ruil voor hun OSR aandelen.

Gemeenschappelijke bepalingen

De raad van bestuur en het college van zaakvoerders van de te fuseren vennootschappen zullen de

ruilverhouding in hun bijzondere verslagen aan de algemene vergaderingen verantwoorden.

Met betrekking tot aile aandelen op naam worden binnen de dertig dagen volgend op de fusie volgende

gegevens opgenomen in het register van aandelen van de Overnemende Vennootschap:

- de identiteit van de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap;

- het aantal aandelen van de Overnemende Vennootschap dat hen toekomt ingevolge de fusie ;

- de datum van uitwerking van de fusie.

De registers van aandelen van de Overgenomen Vennootschap zal worden geannuleerd na inschrijving van het aantal aandelen van de Overnemende Vennootschap uitgereikt aan elke oude aandeelhouder van deze vennootschap.

V. Wenselijkheid van de fusie door overneming

Voorgestelde fusie door overneming van OSR door Xpedys, wordt noodzakelijk geacht in het kader van een efficiënter beheer van de activiteiten in België.

Momenteel vindt er binnen de groep waartoe de vennootschappen behoren, een herstructurering plaats die er moet toe leiden dat de structuur in België wezenlijk vereenvoudigd wordt. Deze rationalisatie moet de toekomst van de groep op nationaal en internationaal niveau garanderen en moet haar in staat stellen haar concurrentiepositie te verstevigen.

Door de vereenvoudiging van de structuur zal de groep zich op een duidelijkere manier naar buiten toe kunnen profileren en zullen de diverse activiteiten, zowel juridisch als economisch, geïntegreerd zijn wat tot een beduidend betere rendabiliteit moet leiden. Een verdere integratie is tevens aangewezen om de onderlinge relaties tussen de vennootschappen, met de daaruit volgende administratieve kosten te vereenvoudigen en te verlichten.

De fusie zal eveneens toelaten om een eenheid van beheer te bekomen binnen beide vennootschappen waardoor het beleid kan geïntegreerd worden en de strategische positie en beslissingen op elkaar kunnen

 _1

afgestemd worden. Hierdoor zal een betere klantenrelatie kunnen uitgebouwd worden waardoor de marktpositie van de vennootschappen kan versterkt worden,

Door de integratie van de vennootschappen zal aldus een marktbenadering kunnen gecreëerd worden die meer globaal gericht is en die toelaat om de diverse synergieën die er bestaan tussen beide juridische entiteiten te gebruiken en te optimaliseren. Dit zal leiden tot een grotere klantenservice waarbij alle mogelijke bronnen op een optimale manier kunnen aangewend worden.

Óp basis van het voorgaande blijkt ontegensprekelijk dat de verrichting is ingegeven door zakelijke overwegingen waardoor zij met belastingneutraliteit kan worden doorgevoerd.

VI.Datum vanaf welke de handelingen van de Overgenomen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

Vanaf 1 januari 2014 zullen de rechtshandelingen van de Overgenomen Vennootschap op boekhoudkundig en fiscaal vlak geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

VII.Datum vanaf welke de nieuwe aandelen van de Overnemende Vennootschap recht geven te delen in de winst

De nieuwe aandelen die worden uitgegeven door de Overnemende Vennootschap in het kader van de fusie ten voordele van de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap zullen vanaf 1 januari 2014 recht geven om te delen in de winst. Voor elke uitkering van dividend met betrekking tot het boekjaar 2014 zullen de oude aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap aldus hetzelfde bedrag ontvangen als de oude aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap,

VHH.De rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de vennoten van de Overgenomen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Op datum van de fusie bezit de Overgenomen Vennootschap geen enkele andere effecten dan gewone kapitaalaandelen. Alle aandelen uitgegeven door de Overgenomen Vennootschap zijn identiek en kennen dezelfde rechten toe.

De nieuwe door de Overnemende Vennootschap uit te geven aandelen in het kader van de fusie ten voordele van de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap zullen aldus gewone aandelen zijn en zonder nominale waarde. Deze aandelen zijn onderworpen aan alle bepalingen van de statuten van de Overnemende Vennootschap en kennen geen bijzondere rechten toe.

IX.De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen belast met het opstellen van het verslag overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen

De bijzondere bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen voor het opstellen van de in het verslag overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen bedraagt als volgt :

Voor OSR: Voor Xpedys 5.000,00 EUR (excl. BTW)

7.500,00 EUR (exol. BTW)

X.Bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Geen enkel bijzonder voordeel zal worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen,

Geert Pauwels

Bestuurder

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/05/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

~elegeontvan

n op

1II11~~m~wuu~~~u~~u

x1910273

0 9 MEI 2014

ter griffie velg de Ne

rechtbank van derjandsfaiige

~ifiihandel l~rfl~~c1

Mod Word 79.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch  Staatsblad Ondernemingsnr : 0896.067.192

Benaming

(voluit) : Xpedys

(verkort) :

~

Rechtsvorm : Nameloze vennootschap

Zetel : Koning Albert 11-laan, 37 -1030 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

FUSIEVOORSTEL

"GERUISLOZE FUSIE"

(Art. 676, 1° W. Venn.)

TUSSEN

RAIL INFRA LOGISTICS NV

(hierna, de "Overgenomen Vennootschap")

EN

XPEDYS NV

(hierna, de "Ovememende Vennootschap")

OPGESTELD DOOR

DE RADEN VAN BESTUUR VAN RAIL INFRA LOGISTICS EN XPEDYS

De Raden van bestuur van de naamloze vennootschap Xpedys en van de naamloze vennootschap Rail Infra Logistics (afgekort RIL) hebben beslist het onderhavig fusievoorstel voor te leggen aan hun algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 676 en 719 van het Wetboek van Vennootschappen (hierna 'W. Venn."):

(.Beschrijving van de fusie

De Raden van bestuur van voornoemde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap NV RIL, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap NV Xpedys tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de bepalingen van artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen. .

De Raden van bestuur verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden. Zij leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene vergaderingen:

RIL heeft geen onroerend goed dat mogelijk onderworpen is aan een voorafgaandelijke administratieve, procedure, in het bijzonder met betrekking tot milieuwetgeving,

Bedoelde fusie heeft retroactief uitwerking op 1 januari 2014, Een algemene vergadering van aandeelhouders van elk van de te fuseren vennootschappen zal daartoe worden bijeengeroepen. De fusie is voltrokken zodra de betrokken vennootschappen daartoe overeenstemmende besluiten hebben genomen.

11.ldentifrcatie van de te fuseren vennootschappen

De Ovememende Vennootschap

Naam van de vennootschap : Xpedys

Juridische vorm : Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Maatschappelijke zetel : 1030 - Brussel Koning Albert 11-laan 37

Ondememingsnummer : 0896.067.192 (RPR Brussel)

De Overgenomen Vennootschap

Naam van de vennootschap : Rail Infra 1_ogistics

Juridische vorm : Naamloze vennootschap

Maatschappelijke zetel : Houtdok 25A

2030 - Antwerpen

Ondernemingsnummer : 0419.938.536 (RPR Antwerpen)

III.Maatschappelijk doel van de te fuseren vennootschappen

De Ovememende Vennootschap

Het maatschappelijk doel van Xpedys is bepaald in artikel 3 van haar statuten:

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van activiteiten van transportagentuur, commissionairexpediteur en commissionairvervoerder of alle vervoeractiviteiten uit te voeren of te laten uitvoeren die daar op een rechtstreekse en complementaire manier mee verband houden, ongeacht de transportmodi (met inbegrip, onder andere, het conventionele transport per spoor) en soort goederen, alsmede de opslag en de behandeling van goederen, inclusief, zonder dat deze lijst limitatief is

" Het aankopen of verkopen, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden, het huren of verhuren of in leasing nemen van activa benodigd voor alle stadia van de transportcyclus, overslag en opslag van goederen;

'Het exploiteren, onder al zijn vormen, van machines, rollend materieel en overslagmaterieel;

" Het laden, lossen, en stouwen van goederen en de uitbating van overslag- en opslaginrichtingen en -hallen;

" Het organiseren en/of uitvoeren van de logistieke en administratieve activiteiten rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden aan de goederen en aan al de etappes van hun vervoer in de ruimste betekenis, opslag en behandeling inbegrepen, ten behoeve van klanten, leveranciers en partnerondernemingen ;

" Het organiseren en uitvoeren of laten uitvoeren van de samenstelling en de opsplitsing van de goederentransporten op de aansluitingen of elders;

" Het organiseren en uitvoeren of laten uitvoeren van het voor- en natransport van goederen van of tot de eindbestemming;

.Het verlenen van advies inzake logistiek en transport van goederen;

" Het uitoefenen van alle activiteiten, verrichtingen en studies betreffende rechtstreeks of samenhangend of aanvullend de verschillende transportmodi, de behandelingswerken, de opslagplaatsen en de terminals;

" Het uitvoeren van alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met voormelde activiteiten.

De vennootschap mag haar activiteiten zowel in België als in het buitenland uitoefenen.

Ze mag alle commerciële, financiële en industriële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks In haar maatschappelijk doel zijn opgenomen, of eenvoudigweg mogelijk de uitvoering ervan bevorderen.

Zij mag participaties of belangen nemen in bestaande of op te richten vennootschappen die voornoemde doelstellingen; rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, nastreven of waarvan het doel verbonden of aanvullend is aan voormelde doeleinden. Ze mag ook met derden samenwerkingen aangaan om haar doeleinden te realiseren. Zij mag deelnemen aan het bestuur van dergelijke vennootschappen.

Zij mag management-, administratieve, financiële en andere diensten aanbieden en uitvoeren ten behoeve van venncotschappen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks, een participatie heeft of die zelf een participatie in de eigen vennootschap hebben, of waarmee zij samenwerkingsakkoorden heeft,

Zij mag ook alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen verschaffen of alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen garanderen die door derden verleend zijn, met inbegrip van het in hypotheek stellen van haar onroerende goederen en het in pand stellen van al haar andere roerende of onroerende, materieel of immaterieel, goederen met inbegrip van het handelsfonds. Zij mag zich ook borg stellen en aval verlenen voor alle leningen; kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf en voor de vennootschappen van de groep waartoe zij behoort, als voor derden, op voorwaarde dat, in dit laatste geval, zij er zelf belang bij heeft. Echter, zij zal geen activiteit uitvoeren waarvan de uitoefening onderworpen zou zijn aan wettelijke of reglementaire bepalingen toepasbaar op de krediet- en/of financiële instellingen.

De Raad van Bestuur is gemachtigd om de aard en de draagwijdte van het maatschappelijk doel van de Vennootschap te interpreteren.

De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap is van mening dat alle in het kader van de fusie overgedragen activiteiten binnen haar maatschappelijk doel vallen. De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap raadt aldus aan haar maatschappelijk doel niet te wijzigen.

De Overgenomen Vennootschap

Het maatschappelijk doel van RIL is bepaald in artikel 3 van haar statuten:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de logistieke en commerciële organisatie van de aanvoer, afvoer en opslag van alle materialen via alle vervoersmodi, de organisatie van werkterreinen, het beheer en de organisatie van werfstations, telkens in het kader van de aanleg en onderhoud van algemene spoorinfrastructuur;

- het vervoeren of doen vervoeren van goederen en aile overige expeditiewerkzaamheden; - het operationele beheer van spoorwagons van derden of in eigendom;

- de lokale organisatie van spoorvervoer op spooraansluitingen en tussen verschillende spooraansluitingen, voor rekening van derden;

- de lokale organisatie van laden en lossen van goederen op en via verschillende vervoersmodi;

- het leveren van professionele en onafhankelijke adviezen op gebied van organisatie van logistieke vervoer-stromen.

In het algemeen mag de vennootschap alle verrichtingen op financieel, industrieel en commercieel vlak stellen, alsook alle roerende en onroerende handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, hetzij volledig hetzij gedeeltelijk betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan en de uitbreiding ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

IV. WENSELIJKHEID VAN DE FUSIE DOOR OVERNEMING

Voorgestelde fusie door overneming van RIL door Xpedys, wordt noodzakelijk geacht in het kader van een efficiënter beheer van de activiteiten in België.

Momenteel vindt er binnen de groep waartoe de vennootschappen behoren, een herstructurering plaats die er moet toe leiden dat de structuur in België wezenlijk vereenvoudigd wordt. Deze rationalisatie moet de toekomst van de groep op nationaal en internationaal niveau garanderen en mcet haar in staat stellen haar concurrentiepositie te verstevigen.

Door de vereenvoudiging van de structuur zal de groep zich op een duidelijkere manier naar buiten toe kunnen profileren en zullen de diverse activiteiten, zowel juridisch als economisch, geïntegreerd zijn wat tot een beduidend betere rendabiliteit moet leiden. Een verdere integratie is tevens aangewezen om de onderlinge relaties tussen de vennootschappen, met de daaruit volgende administratieve kosten te vereenvoudigen en te verlichten.

De fusie zal eveneens toelaten om een eenheid van beheer te bekomen binnen beide vennootschappen waardoor het beleid kan geïntegreerd worden en de strategische positie en beslissingen op elkaar kunnen afgestemd worden. Hierdoor zal een betere klanten relatie kunnen uitgebouwd worden waardoor de marktpositie van de vennootschappen kan versterkt worden.

Door de integratie van de vennootschappen zal aldus een marktbenadering kunnen gecreëerd worden die meer globaal gericht is en die toelaat om de diverse synergieën die er bestaan tussen beide juridische entiteiten te gebruiken en te optimaliseren. Dit zal leiden tot een grotere klantenservice waarbij alle mogelijke brcnnen op een optimale manier kunnen aangewend worden.

Op basis van het voorgaande blijkt ontegensprekelijk dat de verrichting is ingegeven door zakelijke overwegingen waardoor zij met belastingneutraliteit kan worden doorgevoerd.

V.Datum vanaf welke de handelingen van de Overgenomen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

Vanaf 1 januari 2014 zullen de rechtshandelingen van de Overgenomen Vennootschap op boekhoudkundig en fiscaal vlak geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

VI.De rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de vennoten van de Overgenomen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de bij de fusie betrckken vennootschappen geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend. Er worden in het voorkomend geval ook geen nieuwe aandelen uitgegeven door Xpedys.

Voor- VIL.Bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

\./7

ad

r



Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

Geert Pauwels

Bestuurder





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2014
ÿþ Mod 11.1

e

voie Ee Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge

après dépôt de l'acte au greffe

ter

rteergelegdforttvengen op

1 1 ILI 2014

Greffe

DrifFie van de NPderlaradstaEide.

N° d'entreprise : 0896.067.192 rechtbank van koophandel Brussel

Dénomination (en entier) : XPEDYS

(en abrégé):

Forme juridique : Société anonyme

Siège : boulevard du Roi Albert II 37

1030 Bruxelles (Schaerbeek)

Obiet de l'acte : FUSION PAR ABSORPTION DE "ON SITE RAIL" - AUGMENTATION DU

CAPITAL - PROCES-VERBAL DE LA SOCIETE ABSORBANTE

Il résulte d'un procès-verbal dressé le trente juin deux mille quatorze, par Maître Peter VAN MELKEBEKE, notaire à Bruxelles,

que l'assemblée générale extraordinaire des actionnaires de la société anonyme "XPEDYS", ayant son siège à Schaerbeek (1030 Bruxelles), boulevard du Roi Albert ll, 37, ci-après dénommée "la Société" ou "la Société Absorbante", a pris les résolutions suivantes :

'1° Confirmation que le siège social a été transféré à l'adresse suivante Schaerbeek (1030 Bruxelles),

" boulevard du Roi Albert II, 37, par décision du conseil d'administration en date du 29 août 2012 en dès lors

" modification de la première phrase de l'article 2 des statuts comme suit :

"Le siège social est établi à Schaerbeek (1030 Bruxelles), boulevard du Roi Albert II, 37."

2° Après prise de connaissance des documents et des rapports établis conformément des articles 693, 694 et 695 du Code des société, approbation projet de fusion tel que rédigé le 29 avril 2014 par l'organe de gestion de la Société Absorbée et de la Société Absorbante déposé et publié comme dit ci-avant, conformément à l'article 693, in fine, du Code des sociétés, approbation du projet de fusion tel que rédigé le 29 avril 2014 par l'organe de gestion de la société privée à responsabilité limitée « ON SITE RAIL », en abrégé « OSR », ayant son siège social à 2030 Anvers, Houtdok 25A, ci-après la Société Absorbée et de la Société Absorbante déposé au greffe du tribunal de commerce de Bruxelles le 9 mai 2014 et publié aux Annexes du Moniteur belge par extrait conformément à l'article 74 du Code des sociétés le 21 mai suivant sous le numéro 20140521-0102730, conformément à l'article 693, in fine, du Code des sociétés.

3° Approbation de l'opération par laquelle la Société Absorbante absorbe par voie de fusion la Société Absorbée.

Par cette opération, la totalité du patrimoine de la Société Absorbée, sans exception ni réserve, est transférée à titre universel, à la Société Absorbante.

Rémunération - Attribution de nouvelles actions - Rapport d'échange

Il a été attribué aux associés de la Société Absorbée 63,444 nouvelles actions, entièrement libérées au nom de la Société Absorbante selon le rapport d'échange suivant : une (1) action au nom de la Société Absorbée contre remise de 34,109 actions de la Société Absorbante,

Les 63,444 nouvelles actions ont été attribuées à l'associé unique de la Société Absorbée.

Participation aux bénéfices et droits spéciaux concernant la participation aux bénéfices

Le droit des actions nouvelles à participer aux résultats de la Société Absorbante prendra cours à partir du lier janvier 2014.

Les actions nouvellement émises sont du même type et jouissent des mêmes droits et avantages que les actions existantes de la Société Absorbante.

Date comptable

Les opérations de la Société Absorbée sont considérées du point de vue comptable et fiscal comme effectuées pour le compte de la Société Absorbante à partir du lier janvier 2014.

Date juridique

La présente fusion par absorption entre juridiquement en vigueur à partir du 30 juin 2014

Rapport du commissaire

Les conclusions du rapport établi par le commissaire, la société civile sous la forme d'une société coopérative à responsabilité limitée "Mazars Réviseurs d'Entreprise", à 1200 Bruxelles, avenue Marcel

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Mod 11.1

Thiry, 77, boîte 4, représentée par Lieven Acke, réviseur d'entreprise, conformément à l'article 695 du Code des sociétés, ont été reprises dans l'extrait néerlandophone déposé en même temps du présent extrait.

4° Suite à la décision de fusion, augmentation du capital à concurrence d'un montant de dix-huit mille six cents euros (¬ 18.600,00), pour le porter à cent dix-huit millions cent quarante-six mille six cents euros soixante cents (¬ 118.146.600,60), par la création de 63.444 nouvelles actions sans valeur nominale, entièrement libérées, jouissant des mêmes droits et avantages que les actions existantes et participant aux bénéfices à partir du lie janvier 2014.

Ces nouvelles actions ont été attribuées à l'associé unique de la Société Absorbée.

5° L'assemblée a décidé d'approuver explicitement l'attribution de 63.444 nouvelles actions au nom de la Société Absorbante en échange de 1.860 actions de la Société Absorbée à l'associé unique de la Société Absorbée.

6° Remplacement de l'article 5 des statuts par le texte suivant

"Le capital social est fixé à cent dix-huit millions cent quarante-six mille six cents euros soixante cents (¬ 118.146.600, 60).

Il est représenté par deux millions cinq cent onze mille deux cent seize (2.511.216) actions, sans mention de valeur nominale.

7° Tous pouvoirs ont été conférés à Monsieur Charles-Albert de Behault, avec droit de substitution, afin d'assurer les formalités auprès d'un guichet d'entreprise en vue d'assurer l'inscription/la modification des données dans la Banque Carrefour des Entreprises et, le cas échéant, auprès de l'Administration de la Taxe sur la Valeur Ajoutée.,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Réservé

au

Moniteur

belge

.1 "

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME.

(Déposés en même temps que l'extrait : une expédition du procès-verbal, la liste de présence avec

procuration, le texte coordonné des statuts).

Cet extrait est délivré avant enregistrement conformément à l'article 173, 1' bis du Code des Droits d'Enregistrement.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaire

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale á l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

23/07/2014
ÿþ mod 11.1

L uik,B ° ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 II11,1,1111,1111111,0111111 1uA1817*

Ondememingsnr :0896.067.192

Benaming (voluit) : XPEDYS

neergelegd/ontvangen op

"

1 1 PLI 2011

ter griffie van de Nikeirdstalige rechtbank vare koophanda1 Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Koning Albert 11-laan 37

1030 Brussel (Schaarbeek)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING VAN "ON SITE RAIL" - KAPITAALVERHOGING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig juni tweeduizend veertien, door Meester Peter VAN, MELKEBEKE, notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap= "XPEDYS", waarvan de zetel gevestigd is te Schaarbeek (1030 Brussel), Koning Albert 11-laan, 37, hierna "de: Vennootschap" of "de Overnemende vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft :

1° Bevestiging dat de maatschappelijke zetel verplaatst is naar volgend adres : Schaarbeek (1030 Brussel), Koning Albert 11-laan, 37, krachtens een beslissing van de raad van bestuur de dato de dato 29 augustus 2012 en derhalve vervanging van artikel 2 van de statuten als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te Schaarbeek (1030 Brussel), Koning Albert 11-laan, 37."

2° Na kennisname van de documenten en de verslagen opgesteld overeenkomstig de artikelen 693, 694 en 695 van het Wetboek van vennootschappen, goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 29 april 2014 door de bestuursorganen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ON SITE RAIL", afgekort "OSR", met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Houtdok 25A, hierna de Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 9 mei 2014 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen op 21 mei daarna onder nummer 20140521-0102730, overeenkomstig artikel 693, in fine van het Wetboek van vennootschappen. 3° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap de Overgenomen Vennootschap bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap.

Vergoeding - Toekenning van nieuwe aandelen - Ruilverhoudinq

Aan de vennoten van de Overgenomen Vennootschap werden 63.444 volgestorte nieuw uit te geven aandelen op naam van de Overnemende Vennootschap uitgereikt, waarbij volgende ruilverhouding werd toegepast : één (1) aandeel van de Overgenomen Vennootschap werd omgewisseld tegen 34,109 nieuwe aandelen van de Overnemende Vennootschap.

De 63.444 nieuwe aandelen werden toebedeeld aan de enige vennoot van de Overgenomen Vennootschap. Deelname in het bedrijfsresultaat en bijzondere rechten inzake winstdeelname

Het recht van de nieuwe aandelen om deel te nemen in de resultaten van de Overnemende Vennootschap zal een aanvang nemen vanaf op 1 januari 2014.

De nieuw uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen dezelfde rechten als de bestaande aandelen van de Overnemende Vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap werden vanaf 1 januari 2014 boekhoudkundig en fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van 30 juni 2014.

Revisoraal verslaq

De besluiten van het verslag van 13 juni 2014, over het fusievoorstel, in hoofde van de Overnemende Vennootschap opgesteld door de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mazars Bedrijfsrevisoren", te 1200 Brussel, Marcel Thirylaan, 77, bus 4, vertegenwoordigd door Lieven Acke, bedrijfsrevisor, in toepassing van artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen, luiden letterlijk als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

"CONCLUSIE

Ingevolge artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen, werd ondergetekende CVBA Mazars Bedrijfsrevisoren met zetel te 9050 Gent  Ledeberg, Bellevue 5 B 1001, vertegenwoordigd door de heer Lieven Acke, bedrijfsrevisor en vennoot in zijn hoedanigheid van commissaris door de Raad van Bestuur van de NV XPEDYS aangesteld om een verslag op te stellen, aangaande het fusievoorstel naar aanleiding van de voor; genomen fusie waarbij het gehele vermogen van de BVBA ON SITE RAIL overgaat in de NV XPEDYS.

Ondergetekende verklaart op basis van de in onderhavig verslag beschreven controlewerkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake de controle van fusie- en splitsingsverrichtingen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, dat

1. Wij hebben het fusievoorstel door overneming opgesteld door de bestuursorganen van NX XPEDYS en ON SITE RAIL BVBA onderzocht, dat betrekking heeft op de fusie door overneming van ON SITE RAIL BVBA door XPEDYS NV. Deze verrichting zal in werking treden op 1 januari 2014. Het fusievoorstel tussen de overnemende en de overgenomen vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden beschreven in het Wetboek van vennootschappen;

2. De voorgestelde ruilverhouding ten belope van 34,109 aandelen NV XPEDYS voor één aandeel BVBA ON SITE RAIL als redelijk kan worden beschouwd, rekening gehouden met de groepscontext waarbinnen de fusie plaatsvindt. De voorgestelde fusie wordt vergoed door 63.444 nieuwe gewone aandelen van NV XPEDYS tijdens de buitengewone algemene vergadering die beslist over de fusie.

3, Bij de waardering werden geen bijzondere moeilijkheden vastgesteld;

De betrokken vennootschappen werden op identieke wijze gewaardeerd en meer bepaald op basis van de waarde van het netto actief van beide vennootschappen op datum van 31 december 2013, voor 80% en de discounted cash flow waarde berekend op basis van toekomstige cash flows, voor 20%. Deze methoden hebben geleid tot een gewogen gemiddelde waarde van respectievelijk 120.724.777 EUR voor de vennootschap XPEDYS NV en 3.129.052 EUR voor de vennootschap ON SITE RAIL BVBA.

Ondergetekende wenst evenwel te wijzen op een aantal onzekerheden aan de basis van de waarderingen:

1. De budgetten en de business plannen aan de basis van bovengenoemde waarderingen zijn gebaseerd op previsionele gegevens waaraan elementen van onzekerheid verbonden zijn en op basis van constante verrekenprijzen. Ondergetekende kan zich dan ook niet uitspreken over de informatie inzake de toekomstperspectieven zoals deze blijkt uit het business plan;

2. Beide vennootschappen maken deel uit van de NMBS LOGISTICS groep. Niettegenstaande deze groep in het verleden aanzienlijke verliezen heeft geleden, werden de financiële staten van de groep, evenals de diverse statutaire jaarrekeningen van de vennootschappen van de groep opgesteld in de veronderstelling van voortzetting van haar activiteiten. Deze veronderstelling is slechts verantwoord in de mate dat de groep verder op de huidige financieringsbronnen en de financiële steun van haar aandeelhouders kan rekenen, genoemde aandeelhouders hun engagementen honoreren, de begrote subsidiestromen effectief worden uitgekeerd, een beroep kan gedaan worden op andere financieringsbronnen en het vooropgestelde businessplan wordt gerealiseerd. Voorafgaande dient tevens in aanmerking genomen de vaststelling dat de vennootschappen XPEDYS en OSR per 31,12.2013 intragroepvorderingen hadden ten belope van 48.867.189,31 EUR respectievelijk 1.601.789,16 EUR.

Hiermee rekening houdend hebben de bestuursorganen van beide vennootschappen beslist om voor het bepalen van de ruilverhouding een lager gewicht toe te kennen aan de waardering gebaseerd op discounted cash flow. Hieruit voortvloeiend werd een weging weerhouden van 80% netto actief waarde en 20% discounted cash flow waarde.

De Raad van Bestuur heeft in haar fusieverslag de continuiteitsverantwoording zoals aangehaald in haar jaarverslag dd. 29 april 2014 herbevestigd

Onderhavig verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ON SITE RAIL, afgekort OSR, door de naamloze vennootschap XPEDYS, en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Gent, 13 juni 2014.

MAZARS BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

(Getekend)

Lieven Acke"

4° Ingevolge de fusie door overneming, verhoging van het kapitaal ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), om het te brengen op honderdachttien miljoen honderdzesenveertigduizend zeshonderd euro zestig cent (¬ 118.146.600,60), door creatie van 63.444 nieuwe aandelen, volledig volgestort, niet dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en delend in de winst vanaf 1 januari 2014,

Deze nieuwe aandelen werden toegekend aan de vennoten van de Overgenomen Vennootschap.

5° De vergadering besliste expliciet de toekenning goed te keuren van de 63.444 nieuwe aandelen op naam van de Overnemende Vennootschap tegen 1.860 oude aandelen van de Overgenomen Vennootschap aan de enige vennoot van de Overgenomen Vennootschap.

6° Vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt op honderdachttien miljoen honderdzesenveertigduizend zeshonderd euro zestig cent (¬ 118.146.600,60).

Het wordt vertegenwoordigd door twee miljoen vijfhonderdenelfduizend tweehonderdzestien (2.511.216) aandelen, zonder vermelding van waarde."

7° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Charles-Albert de Behault, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

schrapping van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd ; een uitgifte van het proces-verbaal, de aanwezigheidslijst

met volmacht, de gecoi}rdineerde tekst van statuten)

Uitgereikt vóôrregistratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis van het Wetboek van registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening

23/07/2014
ÿþMod 11.1

VoletB I Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépótde l'acte au greffe

_ w  % a I oa

1 1 JUIL 2014

riffie van deNederlandstalige

tbank van koopha9t Brussel

IN ri

ter ç recr

N° d'entreprise : 0896.067.192

Dénomination (en entier) : XPEDYS

(en abrégé):

Forme juridique : Société anonyme

Siège : boulevard du Roi Albert II 37 1030 Bruxelles (Schaerbeek)

Objet de l'acte : OPERATION ASSIMILEE A UNE FUSION PAR ABSORPTION DE "RAIL INFRA

LOGISTICS" - PROCES-VERBAL DE LA SOCIETE ABSORBANTE

Il résulte d'un procès-verbal dressé le trente juin deux mille quatorze, par Maître Peter VAN MELKEBEKE, notaire à Bruxelles,

que l'assemblée générale extraordinaire des actionnaires de la société anonyme "XPEDYS", ayant son siège à Schaerbeek (1030 Bruxelles), boulevard du Roi Albert II, 37, ci-après dénommée "la Société" ou "la Société Absorbante", a pris les résolutions suivantes :

1° Approbation du projet de fusion tel que rédigé le 29 avril 2014 par l'organe de gestion de la société anonyme « RAIL INFRA LOGISTICS », ayant son siège social à 2030 Anvers, Houtdok 25A, ci-après la Société Absorbée et de la Société Absorbante, déposé au greffe du tribunal de commerce de Bruxelles le 9 mai 2014 et publié aux Annexes du Moniteur belge par extrait conformément à l'article 74 du Code des sociétés le 21 mai suivant sous le numéro 20140521-0102733.

2° Approbation de l'opération par laquelle la Société Absorbante absorbe par voie d'opération assimilée à une fusion par absorption la Société Absorbée.

Par cette opération, la totalité du patrimoine de la Société Absorbée, sans exception ni réserve, est transférée à titre universel, à la Société Absorbante.

Date comptable

Les opérations de la Société Absorbée sont considérées du point de vue comptable et fiscal comme effectuées pour le compte de la Société Absorbante à partir du lter janvier 2014.

Date juridique

La présente fusion par absorption entre juridiquement en vigueur à partir du 30 juin 2014.

3° Tous pouvoirs ont été conférés à Monsieur Charles-Albert de Behault, avec droit de substitution, afin d'assurer les formalités auprès d'un guichet d'entreprise en vue d'assurer l'inscription/la modification des, données dans la Banque Carrefour des Entreprises et, le cas échéant, auprès de l'Administration de la Taxe sur' la Valeur Ajoutée.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME.

(Déposés en même temps que l'extrait : une expédition du procès-verbal, la liste de présence avec

procuration).

Cet extrait est délivré avant enregistrement conformément à l'article 173, 1° bis du Code des Droits d'Enregistrement.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaire





Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto: Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

23/07/2014
ÿþ=d 'UA

;Luik Bj In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

_._ na neerleggingter griffie van de akte

neergelF. c f

? 1 JULI' 2014 ffie van de Neder!

ank van koophan fr~tajjr.~

f Brus

Ondememingsnr : 0896.067.192

Benaming (voluit) : XPEDYS

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Koning Albert II-laan 37

1030 Brussel (Schaarbeek)

Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING

VAN "RAIL INFRA LOGISTICS" - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig juni tweeduizend veertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "XPEDYS", waarvan de zetel gevestigd is te Schaarbeek (1030 Brussel), Koning Albert II-laan, 37, hierna "de Vennootschap" of "de Ovememende vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 29 april 2014 door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "RAIL INFRA LOGISTICS", met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Houtdok 25a, hierna de Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 9 mei 2014 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen op 21 mei daarna, onder nummer 20140521-0102733, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap de Overgenomen Vennootschap bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 januari 2014 boekhoudkundig en fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van 30 juni 2014.

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Charles-Albert de Behault, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijvingfaanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, een aanwezigheidslijst

met volmacht)

Uitgereikt vôôr registratie in toepassing van artikel 173, 1"bis van het Wetboek van registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

IVIIIIniIIII

A

u

A

ter gri rechtb

ntvdl,yen op

Sc:t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/02/2014
ÿþCopie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

Mentionner sur la dernière page du Volet B :

Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à t'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

MOD WORD 11.1

M

i

I

N° d'entreprise : 0896.067,192 Dénomination

(en entier) : XPEDYS

(en abrégé) :

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Boulevard du Roi Albert II, 37 -1030 Schaerbeek (adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :1) Démission et cooptation d'administrateurs 2) Remplacement de l'administrateur délégué

Extrait du compte rendu du Conseil d'administration du 13 janvier 2044

1) Démission et cooptation d'administrateurs

"Le Conseil prend acte de la démission à effet immédiat, à l'issue de ce Conseil, de Monsieur Wilfried Moons de son mandat d'administrateur délégua d'administrateur,

Le Conseil d'administration décide de coopter Monsieur Sam Bruynseels comme administrateur de Xpedys SA.

2) Remplacement de l'administrateur délégué

Le Conseil d'administration décide de déléguer, à effet immédiat, la gestion journalière à Monsieur Sam Bruynseels. Etant coopté comme administrateur, il porte le titre d'administrateur délégué de Xpedys."

Sam Bruynseels Administrateur-délégué

R

*14050812*

IIII

4 7tY~

'~ ~` '2e

r

BRvItE021,

Greffe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/06/2013
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111





Ondernemingsnr : 0896.067.192 Benaming

(voluit) : Xpedys (verkort) :

BRUSSEL

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Nameloze vennootschap

Zetel : Koning Albert 11-laan, 37 - 1030 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Hernieuwing van een mandaat van bestuurder - Uittreksel van de notulen van de algemene vergadering van 30 april 2013.

Aangezien het mandaat van bestuurder van de heer G. Pauwels een einde neemt na deze vergadering, conform de akte van gedeeltelijke spltsing gepubliceerd in de bijlagen van het Staatsblad van 10 maart 2008, beslist de algemene vergadering unaniem dit mandaat voor zes jaar te hernieuwen.

Wilfried Moone,

Gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/06/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Réserve

au

Moniteu

beige

Moa 2.1

! Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

BRUXELLES

"

c'

Greffe

N° d'entreprise : 0896.067.192

Dénomination

(en entier) : Xpedys

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Boulevard du Roi Albert il, 37 - 1030 Bruxelles

Objet de l'acte : Renouvellement d'un mandat d'administrateur - Extrait du procès-verbal de l'assemblée générale du 30 avril 2013.

Le mandat d'administrateur de Monsieur G. Pauwels prenant fin après la présente assemblée générale en vertu de l'acte de scission partielle publié aux annexes du Moniteur belge du 10 mars 2008, L'assemblée générale décide, à l'unanimité, de renouveler ce mandat pour six ans.

Wilfried Moons

Administrateur-délégué

" 130900 1

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.04.2013, NGL 27.05.2013 13139-0433-049
29/11/2012
ÿþ(en abrégé) :

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Rue des Deux Gares 80, 1070 Bruxelles

(adresse complète)

Obiet( 1 de l'acte :1) Cooptation d'un nouvel administrateur, 2) Désignation d'un administrateur délégué, 3) Changement du siège social et 4) Démission d'administrateurs

Extrait du compte rendu du Conseil d'administration du 26 octobre 2012

2.Cooptation de nouveaux administrateurs

Le Conseil d'administration décide de coopter comme administrateurs de Xpedys

" Monsieur Wilfried Moons, general manager de Xpedys ;

" SNCB Logistics SA représentée par Monsieur P. Matthys.

3.Désignation de W.. Moons en qualité d'administrateur délégué ;

En sa séance du 29 août 2012, le Conseil d'administration a décidé de déléguer, à effet immédiat, la gestion journalière à Monsieur Wilfried Moons et de lui conférer le titre de « General Manager » de Xpedys.. Etant coopté comme administrateur, il porte le titre d'administrateur délégué de Xpedys.

4.Changement du siège social

Le Conseil d'administration décide de changer le siège social de Xpedys au bâtiment Zenith, boulevard du Roi Albert II, 37 à 1030 Bruxelles en date du 30 octobre 2012.

5.Démission d'administrateurs

Le Conseil prend acte de la démission à effet immédiat à t'issue de ce Conseil, de Messieurs Seraf De Smedt et de Nicolas Leeuw de leur mandat d'administrateur de la société.

Geert Pauwels Wilfried Moons

Administrateur Administrateur délégué

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

MOD WORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

BRUXELLES

';'ov 2412

Greffe

*iais3aoe*

N° d'entreprise : 896.067,192

Dénomination

(en entier) : XPEDYS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/10/2012
ÿþMOD WORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

11111111 Seee 1 a OCT. 2012

" iai,1eaoe" tze

9

Greffe



N° d'entreprise : 896.067.192

Dénomination

(en entier) : XPEDYS

(en abrégé) .

Forme juridique : Société anonyme

Siège : rue des Deux Gares 80, 1070 Bruxelles (Belgique)

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :ERRATUM : 1) Démission et ratification de la cooptation d'un administrateur. 2) Démission et nomination d'un commissaire

Extrait du compte rendu de l'Assemblée Générale de XPEDYS du 08 décembre 2011.

"Démission et ratification de la cooptation d'un administrateur

Le Président signale que le Conseil d'administration, en sa séance du 7 décembre 2011, a pris acte de la démission de M. José SYR de sa fonction d'administrateur.

Conformément à l'article 519 du Code des Sociétés, il a coopté, pour le remplacer, M. Nicolas LEEUW.

A l'unanimité, l'Assemblée accepte la démission de M. José SYR et ratifie la cooptation et procède à l'élection définitive en qualité d'administrateur de M. Nicolas LEEUW qui achève le mandat de M. José SYR (fin du mandat lors de l'assemblée générale ordinaire de 2013).

2. Démission et nomination d'un Commissaire

L'Assemblée Générale prend acte du rapport spécial du 31 octobre 2011 dans lequel KPMG Vias a présenté sa démission.

L'Assemblée est invitée à se prononcer au sujet de la nomination de la société civile PKF représentée par Monsieur Gunther Loits, réviseur d'entreprise, à la fonction de commissaire pour un terme de trois exercices comptables prenant fin lors de l'Assemblée générale ordinaire qui aura lieu en 2014.

A l'unanimité, l'Assemblée accepte la démission de KPMG Vias et lui donne décharge et nomme la société civile PKF, représentée par monsieur Gunther Loits, réviseur d'entreprise, à la fonction de commissaire pour un terme de trois exercices comptables prenant fin lors de l'Assemblée générale ordinaire qui aura lieu en 2014.

Elle fixe ses honoraires à ê 19.000,00 par an indexés.

Vu que tous les points à l'ordre du jour sont dûment traités, la séance est clôturée à 9h40".

Geert Pauwels Pascal Herroelen

Président Administrateur délégué

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

30/10/2012
ÿþn

t BJ

1111111111f J11011711

Mod 2.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

BRUXELLES

I 9 E7. 2012

Greffe

N° d'entreprise : 0896.067.192

Dénomination

(en entier) : Xpedys

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Rue des Deux Gares 80, 1070 Bruxelles

Objet de l'acte : Démission de l'administrateur délégué - Nomination d'un délégué à la gestion journalière - Extrait du procès-verbal du Conseil d'administration du 29 août 2012.

Le Conseil d'administration prend acte de la démission à effet immédiat de Monsieur Pascal Herroelen (numéro du registre national : 600108-22526) comme administrateur de la société.

Le Conseil décide de révoquer à effet immédiat la délégation de la gestion journalière de la société à Monsieur Herroelen.

En application de l'article 13 des statuts, le Conseil décide de déléguer la gestion journalière à Monsieur Wilfried Moore à effet immédiat. Wilfried Moons portera le titre de "General Manager" de Xpedys.

Geert Pauwels Seraf De Smedt

Administrateur Administrateur

r



Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.04.2012, NGL 09.05.2012 12116-0541-055
23/02/2012
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe MOD WORD 11.1

Réserve IIN U~I.II~ IIRII VRAI I II VI

au *12043]13*

Moniteu

belge

, N° d'entreprise : 896.067,192 Dénomination

(en entier) : XPEDYS

1 ierit 2o1Zi

~~~~

u ~ue~i~

leseg

(en abrégé) .

Forme juridique : Société anonyme

Siège : rue de Deux Gares 80, 1070 Bruxelles (Belgique)

i (adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :1) Démission et ratification de la cooptation d'un administrateur. 2) Démission et nomination d'un commissaire

1. Démission et ratification de la cooptation d'un administrateur

Le Président signale que le Conseil d'administration, en sa séance du 7 décembre 2011, a pris acte de la démission de M. José SYR de sa fonction d'administrateur.

Conformément à l'article 519 du Code des Sociétés, il a coopté, pour le remplacer, M. Nicolas LEEUW.

A I'unanimité, l'Assemblée accepte la démission de M, José SYR et ratifie fa cooptation et procède à l'élection définitive en qualité d'administrateur de M. Nicolas LEEUW qui achève le mandat de M. José SYR (fin du mandat lors de l'assemblée générale ordinaire de 2013).

2. Démission et nomination d'un Commissaire

L'Assemblée Générale prend acte du rapport spécial du 31 octobre 2011 dans lequel KPMG Vias a' présenté sa démission.

L'Assemblée est invitée à se prononcer au sujet de la nomination de la société civile PKF représentée par Monsieur Gunther Loits, réviseur d'entreprise, à la fonction de commissaire pour un terme de trois exercices: comptablés prenant fin lors de l'Assemblée générale ordinaire qui aura lieu en 2014.

A l'unanimité, l'Assemblée accepte la démission de KPMG Vias et lui donne décharge et nomme la société civile PKF, représentée par monsieur Gunther Laits, réviseur d'entreprise, à la fonction de commissaire pour un terme de trois exercices comptables prenant fin lors de l'Assemblée générale ordinaire qui aura lieu en 2014.

Elle fixe ses honoraires à E 19.000,00 par an indexés.

Vu que tous les points à l'ordre du jour sont dûment traités, la séance est clôturée à 9h40,

Geert Pauwels Président

Mentionner sur la dernière page du Volet B

Pascal Herroelen

Administrateur délégué

Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

SïjTàgën bij fiëf Bélgisclï Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

17/10/2011
ÿþr

Cà.~

 ~ Volet B - Suite

~~~..

j

~31 ..

x ~º% _. . ._ ....~~.~

,~~iS1

~

" A...,

Mod 2.0

Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

IllV~~IIIVVI~IWIII'V1MWIII'~MI

" iiisso~a*

05OC.

eg es

Greffe

N° d'entreprise 0896.067.192

Dénomination

(en entier) : Xpedys

Forme juridique : SOCIETE ANONYME

Siège : rue des Deux Gares 80  Anderlecht (B-1070 Anderlecht)

Objet de l'acte : MODIFICATION DE L'OBJET SOCIAL  MODIFICATION AUX STATUTS

Il résulte d'un procès-verbal dressé par Maître Vincent Vroninks, notaire associé à Ixelles, le 31 août 2011,7 portant la mention d'enregistrement suivant :

"Geregistreerd zes bladen, negen renvooien op het ide Registratiekantoor van Elsene op 14 september 2011. Boek 66, blad 16, vak 01. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 g). De Eerstaanwezend inspecteur w.n.(getekend): MARCHAL D."

que l'assemblée générale extraordinaire des actionnaires de la société anonyme "Xpedys", ayant son siège. social à 1070 Anderlecht, Rue des Deux Gares 80, a décidé de modifier l'objet social de la société et de. remplacer l'article 3 des statuts par un nouvel article 3 comme suit :

«La Société a pour objet l'exercice des activités d'agent de transport, de commissionnaire expéditeur et de commissionnaire de transport et d'effectuer ou faire effectuer toutes les activités de transport qui s'y. rapportent de manière directe ou de manière complémentaire, quels que soient les modes de transports (dont, entre autres, le transport ferroviaire conventionnel) et les types de marchandises, ainsi que l'entreposage et la manutention des marchandises, y compris, sans que cette liste soit limitative:

" D'acheter ou de vendre, de gérer pour son propre compte ou pour le compte de tiers, de louer ou mettre,' en location, de prendre en leasing les actifs nécessaires à tous les stades du cycle de transport de:. marchandises, entreposage et manutention compris ;

" D'exploiter, sous toutes formes, des engins, du matériel roulant et de manutention ;

" De charger, décharger et arrimer des marchandises et d'exploiter les équipements de transbordement et: d'entreposage ainsi que les entrepôts ;

" D'organiser et/ou d'exécuter des activités logistiques et administratives liées directement ou indirectement aux marchandises et à toutes les étapes de leur transport au sens le plus large,.: entreposage et manutention compris, au profit des clients, des fournisseurs et des entreprises partenaires ;

" D'organiser et d'exécuter ou faire exécuter la composition et la scission des transports de marchandises. sur des dessertes ou ailleurs ;

" D'organiser et d'exécuter ou faire exécuter le pré-acheminement et l'acheminement postérieur de; marchandises ;

" De délivrer des conseils en matière de logistique et de transport de marchandises ;

" D'exercer toutes les activités, opérations et études se rapportant directement ou de manière connexe ou complémentaire aux différents modes de transports, aux chantiers de manutentions, aux entrepôts et aux terminaux ;

" D'exécuter toutes les opérations qui se rapportent directement ou indirectement aux activités précitées. La Société peut exercer ses activités tant en Belgique qu'à l'étranger.

Elle peut faire toutes les opérations commerciales, financières et industrielles, mobilières ou immobilières, entrant directement ou indirectement dans son objet social, ou simplement susceptibles d'en favoriser la réalisation.

Elle peut prendre des participations ou intérêts dans des sociétés existantes ou à créer, qui poursuivent les objectifs précités, directement ou indirectement, totalement ou partiellement, ou dont l'objet est connexe ou;

Mentionner sur la derniere page du Volet B Au recto . Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

r--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

~

Réservé

au

Moniteur,,

belge

Volet B - Suite

complémentaire aux objectifs précités. Elle peut également s'engager dans des collaborations avec des tiers afin de réaliser ses objectifs. Elle peut participer à la gestion de telles sociétés.

Elle peut offrir et exécuter des services de gestion, des services administratifs, financiers et autres au profit des sociétés dans lesquelles elle a, directement ou indirectement, une participation ou qui ont une participation chez elle, ou avec lesquelles elle a des accords de collaboration.

Elle peut également consentir tous prêts, ouvertures de crédit et autres engagements ou garantir tous prêts, ouvertures de crédit et autres engagements consentis par des tiers, y compris mettre en hypothèque ses biens immeubles et mettre en gage tous ses autres biens meubles ou immeubles, matériels ou immatériels, y compris le fonds de commerce. Elle peut également se porter garante et donner son aval pour tous les emprunts, ouvertures de crédit et autres engagements tant pour elle-même et les sociétés du groupe auquel elle appartient, que pour des tiers à condition, dans ce dernier cas, qu'elle y ait un intérêt. Toutefois, elle n'effectuera aucune activité dont l'exercice serait soumis à des dispositions légales ou réglementaires applicables aux établissements de crédits et/ou financiers.

Le Conseil d'Administration est habilité à interpréter la nature et la portée de l'objet social de la Société. »

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME

Vincent Vroninks, notaire associé.

Dépôt simultané

expédition du procès-verbal avec annexes :

1 procuration sous seing privé;

rapport du commissaire;

- rapport du conseil d'administration;

statuts coordonnés.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de ia personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter le personne morale à l'égard des tiers

Au verso Noir: et signature

17/10/2011
ÿþ Mod 2.0

iLL < # '3 j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

JJJIJ 1111111111111111111111111 JJII 1fIii' 1111 1JII

'11156025*

0 5 OCT. 2013

l ~ " - _

J" ' '

Griffie

Ondernerningsnr : 0896.067.192

Benaming

(voluit) : Xpedys

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Tweestationsstraat 80  Anderlecht (B-1070 Anderlecht)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN HET DOEL  WIJZIGING AAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op: 31 augustus 2011, met als registratievermelding :

" Geregistreerd zes bladen, negen renvooien op het 3ae Registratiekantoor van Elsene op 14 september 2011. Boek 66, blad 16, vak 01. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 ¬ ). De Eerstaanwezend inspecteur w.n.(getekend): MARCHAL D.",

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Xpedys", waarvan de zetel gevestigd is te 1070 Anderlecht, Tweestationsstraat 80, besloten heeft het doel van de vennootschap en huidig artikel 3 van de statuten te vervangen door een nieuw artikel 3, als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van activiteiten van transportagentuur, commissionairexpediteur en commissionainvervoerder of alle vervoeractiviteiten uit te voeren of te laten uitvoeren die daar op een rechtstreekse en complementaire manier mee verband houden, ongeacht de' transportmodi (met inbegrip, onder andere, het conventionele transport per spoor) en soort goederen, alsmede de opslag en de behandeling van goederen, inclusief zonder dat deze lijst limitatief is

" Het aankopen of verkopen, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden, het huren of: verhuren of in leasing nemen van activa benodigd voor alle stadia van de transportcyclus, overslag en: opslag van goederen;

" Het exploiteren, onder al zijn vormen, van machines, rollend materieel en overslagmaterieel;

" Het laden, lossen, en stouwen van goederen en de uitbating van overslag- en opslaginrichtingen en hallen;

" Het organiseren en/of uitvoeren van de logistieke en administratieve activiteiten rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden aan de goederen en aan al de etappes van hun vervoer in de ruimste betekenis, opslag en behandeling inbegrepen, ten behoeve van klanten, leveranciers en partnerondememingen;

" Het organiseren en uitvoeren of laten uitvoeren van de samenstelling en de opsplitsing van de goederentransporten op de aansluitingen of elders;

" Het organiseren en uitvoeren of laten uitvoeren van het voor- en natransport van goederen van of tot de eindbestemming;

" Het verlenen van advies inzake logistiek en transport van goederen;

" Het uitoefenen van alle activiteiten, verrichtingen en studies betreffende rechtstreeks of samenhangend of aanvullend de verschillende transportmodi, de behandelingswerven, de opslagplaatsen en de terminals;

" Het uitvoeren van alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met voormelde activiteiten.

De vennootschap mag haar activiteiten zowel in België als in het buitenland uitoefenen.

Ze mag alle commerciële, financiële en industriële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in haar maatschappelijk doel zijn opgenomen, of eenvoudigweg mogelijk de uitvoering ervan te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag participaties of belangen nemen in bestaande of op te richten vennootschappen die voornoemde doelstellingen, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, nastreven of waarvan het doel verbonden of aanvullend is aan voormelde doeleinden. Ze mag ook met derden samenwerkingen aangaan om haar doeleinden te realiseren. Zij mag deelnemen aan het bestuur van dergelijke vennootschappen. Zij mag management-, administratieve, financiële en andere diensten aanbieden en uitvoeren ten behoeve van vennootschappen waarin zij, rechtstreeks of onrechtstreeks, een participatie heeft of die zelf een participatie in de eigen vennootschap hebben, of waarmee zij samenwerkingsakkoorden heeft.

Zij mag ook alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen verschaffen of alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen garanderen die door derden verleend zijn, met inbegrip van het in hypotheek stellen van haar onroerende goederen en het in pand stellen van al haar andere roerende of onroerende, materieel of immaterieel, goederen met inbegrip van het handelsfonds. Zij mag zich ook borg stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf en voor de vennootschappen van de groep waartoe zij behoort, als voor derden, op voorwaarde dal, in dit laatst geval, zij er zelf belang bij heeft. Echter, zij zal geen activiteit uitvoeren waarvan de uitoefening onderworpen zou zijn aan wettelijke of reglementaire bepalingen toepasbaar op de krediet- en/of financiële instellingen.

De Raad van Bestuur is gemachtigd om de aard en de draagwijdte van het maatschappelijk doel van de Vennootschap te interpreteren.".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris.

Gelijktijdige neerfeggin_g :

de expeditie van het proces-verbaal met bijlagen

1 onderhandse volmacht;

verslag van de commissaris;

verslag van de raad van bestuur;

de gecoördineerde statuten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B versvelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris netzij van de persoto)nr,enf bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van oerden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/09/2011
ÿþRé

Moi

bi

Mai 2.1

4 Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

III II 011111111111111 2 0 SER 201t

*11147414* EtRiunLLEs

Greffe



N° d'entreprise : 0896.067.192

Dénomination

(en entier) : Xpedys

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Rue des Deux Gares 80, 1070 Bruxelles

Objet de l'acte : Nomination de l'administrateur délégué et suppression du Comité de direction - Extrait du procès-verbal du Conseil d'administration du 7 juin 2011.

Le Conseil d'administration décide de nommer, à effet du 7 juin 2011, Monsieur Geert Pauwels (numéro du registre national : 741018-38322) comme président du Conseil et Monsieur Pascal Herroelen (numéro du registre national : 600108-22526) comme administrateur délégué, chargé de la gestion journalière de la société.

Le Conseil décide de réorganiser la gestion de la société et de supprimer, avec effet immédiat, le Comité de direction.

Pas 1Herroelen

Administrateur délégué

Geert Pauwels Administrateur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter fa personne morale à l'égard des tiers

Au verso: Nom et signature

07/06/2011 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2010, GGK 20.04.2011, NGL 26.05.2011 11131-0076-043
07/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.04.2011, NGL 26.05.2011 11131-0069-048
11/05/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

111

lIIlI

Ondernemingsnr : 0896.067.192

Benaming

(voluit) : Xpedys

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Tweestationsstraat 80, 1070 Brussel

Onderwerp akte : ontslag en benoeming van bestuurders en benoeming van een

Commissaris uittreksels uit de notulen van de algemene vergadering der aandeelhouders van 20 april 2011

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag gegeven door bestuurder Jacky Bocquet en beslist om de bestuurders Marc Descheemaecker en Albert Counet eervol ontslag te verlenen. Zij benoemt de heer Seraf De Smedt, met rijksregisternummer 741021-28134 en de heer Pascal Herroelen, met rijksregisternummer 600108-22526 tot nieuwe bestuurders voor een termijn van zes jaar, die afloopt de dag van de statutaire algemene vergadering van 2017.

De algemene vergadering besluit de burgerlijke naamloze vennootschap KPMG Vias, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Hoekstraat 2 voor een termijn van 3 jaren als Commissaris te benoemen. Het mandaat zal vervallen na de Algemene Vergadering der Aandeelhouders die de rekeningen van het boekjaar 2013 vaststelt. KPMG Vias zal als vaste vertegenwoordiger haar vennoot de Heer Patrick Van Bourgognie (IBR Nr. A01906) hebben.

Geert Pauwels José Syr

Bestuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/02/2011
ÿþMod2i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Marc Descheemaecker

Voorzitter van de raad van bestuur

Lu* D

*Je

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch _ Staatsblad

+11030666"

!Russe

15 FEB 2.0

Griffie

Ondernemingsnr : 0869067192

Benaming

(voluit) : Xpedys

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Tweestationsstraat 80, 1070 Brussel

Onderwerp akte : Besluit bijzondere algemene vergadering op grond van art. 556 Wb Venn

Ter griffie van de rechtbank van Koophandel te Brussel werd het besluit van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van Xpedys N.V., gehouden op 14 februari 2011, waarbij deze rechten toekent aan derden die een invloed hebben op het vermogen van Xpedys N.V. dan wel een schuld of een verplichting ten laste van Xpedys N.V. doen ontstaan, wanneer de uitoefening van deze rechten afhankelijk is van een verandering van de controle die op haar wordt uitgeoefend (besluit bij toepassing van art. 556 Wetboek van vennootschappen), neergelegd.

Geert Pauwels Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/05/2010 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2009, GGK 21.04.2010, NGL 17.05.2010 10119-0419-038
20/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.04.2010, NGL 17.05.2010 10119-0343-046
19/05/2009 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2008, GGK 15.04.2009, NGL 13.05.2009 09145-0278-038
19/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.04.2009, NGL 13.05.2009 09145-0269-045

Coordonnées
XPEDYS

Adresse
KONING ALBERT II LAAN 37 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale