Y-VIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : Y-VIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.532.452

Publication

30/01/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ffeergelegd.ter griffie van do rt m riL~~ yerrsrr;oz+~andel t® Antwerpen,P

16 Me. 21113

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1301 309

©Sok, CrS2

Y-VIS

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Kapelsesteenweg 77 -- 2180 Ekeren (Antwerpen)

Ondernemingsnr :

Benaming

Voluit : Verkort :

Rechtsvorm

Zetel :

Voorwerp akte :



Uit een akte verleden voor Luc Bracke, notaris met standplaats te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in-'t-Goor, op vier januari tweeduizend dertien, nog te registreren, blijkt dat een vennootschap werd opgericht, waarvan de bekend te maken gegevens luiden als volgt :

Rechtsvorm  Naam -: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid YVIS Zetel : 2180 Antwerpen, district Ekeren, Kapelsesteenweg 77

Duur -: onbepaald te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Oprichters -: 1. de heer Yves Simonne PITTOORS, geboren te Deurne op tien januari negentienhonderd vijfenzestig, thans ongehuwd, wonende te Brasschaat, Miksebaan 228, en 2. mevrouw Nathalie Marie Ileane SMILOVICI, geboren te Deurne op vierentwintig augustus negentienhonderd eenenzeventig, verklarende gehuwd te zijn met de heer Axel Blondeel onder het stelsel van scheiding van goederen, wonende te Schilde, Missionarislei 66.

Identiteit der vennoten die hun inbreng nog niet hebben volstort en de bedrapen van de nop niet volstorte inbreng  de heer Yves Pittoors voornoemd, honderd drieëntwintig euro en vijftig cent en mevrouw Nathalie Smilovici voornoemd twaalfduizend tweehonderd zesentwintig euro en vijftig cent (12.226,50 EUR) Maatschappelijk kapitaal  Samenstelling  Volstort kapitaal - ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (18.550,00 EUR) verdeeld in honderd aandelen op naam zonder nominale waarde, waarvan bij de oprichting volstort: zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR)

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE80 1030 2907 1877 bij de bank "Landbouwkrediet" te Brussel, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Y-VIS in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op drie januari tweeduizend dertien dat door mij, notaris in ontvangst wordt genomen om bewaard te worden overeenkomstig de wet.

Begin en einde boekjaar - van een oktober tot dertig september. Dé oprichters beslissen het eerste boekjaar te laten lopen vanaf de datum waarop onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om het te laten eindigen op dertig september tweeduizend veertien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

4

Reserves - Het batig overschot van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap. Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor het wettelijk " reservefonds en dit zolang dit niet een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Winstverdeling - De algemene vergadering besluit op voorstel van de zaakvoerders) over de bestemming van het saldo. De algemene vergadering kan beslissen dat voormeld overblijvend saldo geheel of gedeeltelijk, zal toegekend worden als tantièmes aan de zaakvoerder(s), zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds of een provisiefonds, als dividend zal uitbetaald worden ofwel op het nieuw boekjaar zal overgedragen worden. De betaling van dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de zaakvoerder(s) wordt aangeduid. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Verdeling vereffeningsaldo  Na aanzuivering van alle vereffeningskosten, schulden en lasten van de vennootschap, zal het netto-actief vooreerst aangewend worden tot terugbetaling van de op de aandelen gestorte bedragen. indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, zullen de vereffenaars het evenwicht herstellen tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen. Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld, bij gelijke delen, voor zover ze allen dezelfde nominale waarde bezitten. Zaakvoerders  Vertegenwoordigingsmacht - De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Onverminderd bijzondere delegatie verleend door de zaakvoerder, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. Tot gewoon zaakvoerder wordt benoemd voor de onbepaalde duur de heer Yves Pittoors voornoemd. Het mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing der algemene vergadering. Commissarissen - geen

Doel - De vennootschap heeft tot doel:

Groot en kleinhandel in, in- en uitvoer, doorvoer en opslag van algemene voedingswaren en huishoudelijke artikelen, omvattende onder meer vlees en vleeswaren, vlees van geslacht gevogelte en wild, vis en allerhande zeevruchten, inclusief afgeleide produkten, produkten van de brood-, banket- en suikerbakkerij, fruit, groenten en aardappelen, zuivelprodukten, wijn, geestrijke en andere dranken, sigaren, sigaretten tabak en rookartikelen. Het uitbaten van hotels en logementshuizen, restaurants, verbruiksalons,

Drank-, horeca- en ontspanningsgelegenheden.

Alle handelingen van restaurantiehouder, traiteur alsmede alle verrichtingen die zich hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of die de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het geven van consultancy, bedrijfs- en managementadvies op alle domeinen: ondermeer bedrijfsorganisatorisch, commercieel, marketingtechnisch, administratief, financieel, infrastructureel, e.d.

Ontwerpen en realiseren van veranderingen en verbeteringen in de (re)organisatie, de strategie, de operatie en de groei van" ondememingen en andere organisaties. Implementatie van groot- en kleinschalige projecten in ondernemingen en andere organisaties.

Ontwerpen en uitvoeren van concrete oplossingen voor eender welke bedrijfsuitdaging (inclusief alle IT oplossingen)

Ondersteuning bij opstarten van ondernemingen en andere organisaties,

De ontwikkeling en distributie van management tools en gestructureerde management technieken.

De activiteiten van een kantoor voor marktonderzoek. Verzamelen van

bedrijfsinformatie en marktinformatie.

Begeleiding van en adviesverlening bij overdracht van bedrijven of bedrijfsafdelingen, bij oprichtingen, fusies en splitsingen van bedrijven.

Het op zich nemen van de dagelijkse leiding of deelaspecten hiervan in andere ondernemingen.

De vennootschap mag in het algemeen, aile commerciële, industriële, publieke, roerende en onroerende, financiële of andere handelingen stellen welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of dit zouden kunnen bevorderen. De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in andere vennootschappen en mag alle leningen van gelijk welke vorm verstrekken voor deze vennootschappen.

Zij mag bij wijze van inbreng in contanten of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, zowel in binnen als buitenland.

De vennootschap mag kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in pand of hypotheek te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap mag zich ten voordele van derden borgstellen onder elke vorm en onder meer door het verlenen van aval, hypothecair verband op haar onroerende goederen, in pandgeving van haar roerende goederen en in het algemeen daartoe elke vorm van persoonlijke of zakelijke zekerheid stellen.

De vennootschap kan om haar doel te verwezenlijken alle eigendommen, zowel roerende als onroerende, alle industriële inrichtingen en installaties aankopen, overnemen, uitbaten of afstaan, opbouwen verhuren, verkopen of omwisselen.

De vennootschap kan haar inkomsten van opgebouwd vermogen optimaliseren door te beleggen in aandelen, kunst, allerhande roerende goederen en onroerende goederen. Voornoemde goederen kunnen verworven worden in volle of naakte eigendom, alsook vruchtgebruik. De vennootschap kan deze goederen verhuren, onderhouden, verfraaien, uitbreiden en wederverkopen

Plaats, dag en uur iaarvergaderinq - de derde vrijdag van de maand maart om elf uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald, voor de eerste maal in tweeduizend vijftien. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

z

Voorwaarden uitoefening stemrecht - Het stemrecht verbonden aan aandelen waarvan de eisbare en opgeëiste volstorting niet werden verricht, wordt geschorst. Iedere vennoot mag zich bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde vennoot. Rechtspersonen en onbekwamen mogen slechts worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers, onverminderd voorafgaande zin. '

Volmacht: Worden aangesteld om aile formaliteiten van inschrijving, wijziging of schrapping van inschrijving bij de kruispuntbank der ondernemingen, het ondernemingsloket, de registratiecommissie aannemers, de directe belastingen, douane en accijnzen en de BTW te vervullen en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te ondertekenen: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Juribel Partners, Ankerrui 20, derde verdieping, vertegenwoordigd door Gert Asselberghs.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

notaris Luc Bracke

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

Y

" ~.

07/06/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
09/06/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
Y-VIS

Adresse
JAARGETIJDENLAAN 100-102, BUS 30 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale