YAYASAN KELUARGA PENGAJIAN MUSLIMIN INDONESIA, AFGEKORT : YAYASAN KPMI

Divers


Dénomination : YAYASAN KELUARGA PENGAJIAN MUSLIMIN INDONESIA, AFGEKORT : YAYASAN KPMI
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 849.852.731

Publication

15/07/2013
ÿþiiiniuiduuiiiui

*131 299*

nl

MOD. 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

-. ~7 1 ~,

~_.

0 4 JUIL. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 849852731

Benaming : YAYASAN KELUARGA PENGAJIAN MUSLIMIN INDONESIA (Voluit)

(verkort) : YAYASAN KPMI

Rechtsvorm : PRIVATE STICHTING

Zetel : BRIGADE PIRONLAAN 147, 1080 SINT JANS MOLENBEEK

Onderwerp akte

Tekst : ONTSLAG, BENOEMING EN HERBENOEMING VAN BESTUURDERS WIJZIGING ADRES

CONFORM HET BESLUIT VAN HET BESTUUR GENOMEN IN DE VERGADERING OP 26 OCTOBER 2012

AFTREDEND VOORZITTER: ABDUL RAHMAN BAKTIR UMAR, geboren te TOL1-TOS L INDONESIE op 02/02/1966, wonend 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Brigade Pironlaan 147

AFTREDEND LID: ASTIANI HASAN LELY, geboren te RATE-RATE, INDONESIE, op 03/05/1969 wonend 9420 ERPE-MERE, OUDENAARDSESTEENWEG 617

BENOEMDE VOORZITTER: BAKTIAR HASAN, geboren te RATE-RATE, INDONESIE, op 03/01/1969, wonend 9420 ERPE-MERE, OUDENAARDSESTEENWEG 617

NIEUW ADRES: 1200 WOLUWE SAINT LAMBERT, BRUSSEL,

RUE THEODORE DE CUYPER 177/3

GETEKEND DOOR DE SECRETARIS VAN DE STICHTING: AJI PURWANTO

1200 WOLUWE SAINT LAMBERT, BRUSSEL, RUE THEODORE DE CUYPER 177/3

Op de laafete blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/11/2012
ÿþ mod 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A " izieioaa" N

BRUSSEL

2 4 OKT 2012

Griffie

met Ss'2 . ~3.4

ondernemingsnr :

Benaming (voluit) :"Yayasan Keluarga Pengajian Muslimin Indonesia",

(verkort) : Yayasan KPMI

Rechtsvorm : private stichting

Zetel : Brigade Pironlaan 147 1080 Sint-Jans-Molenbeek

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem op 12 september 2012, geregistreerd vijf bladen, twee verzendingen te Brasschaat, Registratie Il, de 18 september 2012. Boek 191, blad 15 vak 19. Ontvangen: =vijfentwintig euro. De eerstaanwezend inspecteur (getekend) J. Rombouts blijkt dat een private stichting werd opgericht, onder de naam "Yayasan Keluarga Pengajian Muslimin Indonesia",in het kort "Yayasan KPMI", met maátschappelijke zetel te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Brigade Pironlaan 147.

De naam zal steeds voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "private stichting".

De oprichter is:

De heer HOF Klaas, geboren te Avereest (Nederland) op twaalf september negentienhonderd drieënveertig, wonende te 2970 Schilde  's Gravenwezel, Gillès de Pélichylei 69. De statuten luiden als volgt: A. BENAMING - DUUR - ZETEL - DOEL

;;Artikel 1. 3? De naam van de stichting luidt "Yayasan Keluarga Pengajian Muslimin Indonesia", ;= in het kort "Yayasan KPMI"

Deze naam zal steeds voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "private stichting".

De zetel is gevestigd te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Brigade Pironlaan 147.

De raad van bestuur kan deze zetel in het Nederlandstalig en/of tweetalig landsgebied in België verplaatsen zonder statutenwijziging.

Artikel 2. De stichting is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 3: doel-activiteiten

a. De stichting heeft ten doel:

" het centrum te zijn voor de Indonesische Moslim gemeenschap in de Benelux.

" op vreedzame wijze het Moslim geloof verspreiden en acceptabel te maken voor

ander

gezindten

" tolerantie zaaien

" het voorkomen van spanningen tussen geloven en gelovigen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

" het opbouwen en onderhouden Van een vruchtbare relatie tussen de Benelux en Indonesië.

" het ondersteunen van mensen in achtergestelde positie waar dan ook in de wereld

en in het bijzonder

in Indonesië

" het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de

ruimste zin

verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

b. De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door: organiseren van trainingen

- organiseren van ontmoetingen op reguliere basis, al of niet met gastsprekers

- inzamelen van gelden, donaties enzovoort, voor goede doelen

- publicitaire activiteiten

c. De stichting heeft geen winstoogmerk.

HET VERMOGEN

Artikel 4.

Het vermogen van de stichting bedraagt vierduizend zeshonderddrieëntachtig euro (¬ 4.683,00), gevormd door de inbreng van de oprichter.

Indien in de toekomst zou blijken dat voormeld bedrag ontoereikend is voor de goede werking van de stichting, verbindt de oprichter er zichzelf en zijn rechtverkrijgenden toe de stichting op verzoek van de raad van bestuur extra middelen te verstrekken tot bestrijding van haar kosten.

HET BESTUUR

Artikel 5: bestuur

De stichting wordt bestuurd door een Raad van bestuur, bestaande uit ten minste drie bestuurders en ten hoogste zeven bestuurders.

Tot bestuurder kunnen uitsluitend natuurlijke personen worden benoemd.

Zolang de Raad van bestuur minstens drie leden telt, dient niet in vervanging te worden voorzien bij het wegvallen van een bestuurder,

De bestuurders worden benoemd door de Raad van bestuur volgens de regels van beraadslaging zoals hierna verder bepaald, Bij de benoeming worden telkens ook de modaliteiten van benoeming, waaronder de duur van het mandaat, bepaald. De bestuurders zijn herbenoembaar

De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de Raad van Bestuur volgens de regels van beraadslaging zoals hierna verder bepaald. In voorkomend geval, worden zij eerst gehoord.

De bestuurder waarvan de termijn van zijn mandaat verstreken is, blijft in functie tot zolang de raad van bestuur, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet, Elke benoeming en ambtsbeëindiging moet worden openbaar gemaakt door neerlegging van het besluit In het stichtingsdossier op de griffie van de rechtbank en bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

Artikel 6: Werking vergadering

De raad van bestuur vormt een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van vertegenwoordigende raden, inzoverre de wet en de statuten geen bijzondere regels opdragen.

De Raad van bestuur kan uit zijn leden een voorzitter en een secretaris benoemen bij afwezigheid van de voorzitter, wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

De raad komt bijeen op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders, telkens wanneer het belang van de stichting het vereist, en in ieder geval wanneer twee bestuurders erom verzoeken.

Behoudens overmacht kan de Raad slechts besluiten indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is en alsdan worden de besluiten

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

N

<

genomen bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij de wet of de statuten andere meerderheden zouden voorzien. Bij onthouding van één of meerdere bestuurders, worden de besluiten genomen met de meerderheid van de andere bestuurders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit, doorslaggevend.

Afwezige bestuurders mogen aan hun medebestuurders volmacht verlenen, doch slechts voor één vergadering.

Nochtans kan één bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de stichting zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

De notulen van de vergaderingen van de raad van bestuur worden bijgehouden in een chronologisch register dat te dien einde bewaard wordt in de zetel van de stichting.

Artikel 7: Bevoegdheid

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel van de stichting.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. De raad van bestuur kan inzonderheid één of meer van zijn leden intern dagelijkse taken van de stichting opdragen. Zodanige verdeling van taken is niet tegenwerpelijk aan derden.

Artikel 8: Bijzondere volmachten

De stichting kan gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de stichting, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders, ingeval van overdreven volmacht. Artikel 9: Orgaan van vertegenwoordiging betreffende het dagelijks bestuur De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurders, die individueel, gezamenlijk dan wel als college moeten optreden.

Onder daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen, waartoe de noodzaak zich dag aan dag kan voordoen voor de normale gang van zaken van de stichting en waarvoor, rekening houdende met de noodzakelijkheid van een onverwijlde beslissing, geen vergadering van de raad van bestuur moet worden belegd.

Artikel 10: Vertegenwoordiging

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college en onverminderd wat hiervoor bepaald is inzake dagelijks bestuur en bijzondere volmachten, wordt de stichting ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, gezamenlijk handelend.

Artikel 11: Voorzitter

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, die de raad alsmede de algemene vergaderingen voorzit.

Hij kan tevens één of meer ondervoorzitters en titularissen van andere functies aanduiden.

Ingeval van belet wordt de voorzitter vervangen door een bestuurder aangeduid door de overige aanwezige bestuurders; ingeval geen overeenstemming bereikt wordt, wordt de voorzitter vervangen door de oudste aanwezige bestuurder. Artikel 12: Bezoldiging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

c"

Voorbehouden aan het Betgisch Staatsblad

De raad van bestuur kan aan bestuursleden een zitpenning toekennen in

overeenstemming met het belang en de omvang van de aan hun taak verbonden werkzaamheden.

Artikel 13: Stemming

Voor de benoeming of afzetting van bestuurders evenals voor wijziging in de statuten is de aanwezigheid vereist van alle bestuurders die beslissen met unanimiteit van stemmen.

Artikel 14

Indien ongewijzigde handhaving van de statuten gevolgen zou hebben die de stichters bij de oprichting redelijkerwijze niet kunnen hebben gewild en de personen die gemachtigd zijn de statuten te wijzigen, dit alsnog nalaten, kan de rechtbank van eerste aanleg op verzoek van tenminste één bestuurder of op vordering van het openbaar ministerie de statuten wijzigen. Zij waakt daarbij zo min mogelijk van de bestaande statuten af te wijken.

De raad van bestuur kan de statuten van de stichting wijzigen indien een wijziging van de statuten noodzakelijk of nuttig is om het doel van de stichting te verwezenlijken of te vergemakkelijken. ln de akte houdende statutenwijziging dient steeds een verantwoording gegeven te worden hoe de voorgestelde statutenwijziging bijdraagt tot de verwezenlijking van het doel.

De bepalingen betreffende het doel van de stichting kunnen nooit worden gewijzigd, behalve om te voldoen aan wettelijke verplichtingen en in de omstandigheden voorzien in het eerste lid van dit artikel.

Artikel 15: beëindiging mandaat

Het mandaat van bestuurder eindigt:

- door overlijden;

- door het verlies van het vrije beheer over zijn vermogen vastgesteld door een bevoegde rechtbank;

- door ontslag door de rechtbank in de gevallen in de wet voorzien;

- door zijn aftreden;

- door zijn ontslag, verleend door de raad van bestuur.

Artikel 16.

Wanneer een mandaat van bestuurder vacant wordt, voorziet de raad van bestuur in de opvulling van de vacature zoals bepaald wordt in artikel 13 van onderhavige statuten.

indien de raad van bestuur niet binnen een redelijke termijn in de opvolging van de bestuurder voorziet, kart de rechtbank van eerste aanleg van het gerechtelijk arrondissement waar de zetel haar zetel heeft, hierin voorzien op vordering van iedere belanghebbende. De rechtbank neemt daarbij zoveel mogelijk de statuten in acht.

Artikel 17.

De bestuurders en de personen belast met het dagelijks bestuur van de stichting gaan in die hoedanigheid geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen van de stichting. Zij zijn alleen verantwoordelijk voor de vervulling van de hun opgedragen taak en voor de fouten in hun bestuur.

Artikel 18: Tegenstrijdig belang

De bestuurders die bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard hebben, tegenstrijdig met dat van de stichting, moeten zij dit mededelen aan de andere bestuurders vôér de raad van bestuur een besluit neemt. In dat geval wordt het besluit genomen door de voltallige raad van bestuur met eenparigheid van stemmen en buiten de aanwezigheid van de betrokken bestuurders. Laatstgenoemden mogen verder niet tussenkomen als vertegenwoordigers voor wat de uitvoering van het genomen besluit betreft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetail van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

" mod 11.1

I. I mod 11.1



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

BOEKJAAR, JAARREKENING

Artikel 19.

Het boekjaar van de stichting loopt van één januari tot en met éénendertig

december van ieder jaar.

Binnen de zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar, maakt de raad van bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar op alsook de begroting van het volgende boekjaar.

Artikel 20.

Binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening door de raad van bestuur wordt de jaarrekening van de private stichting dewelke voldoet aan één of meer voorwaarden, gesteld in artikel 37 van gemelde wet van zevenentwintig juni negentienhonderd éénentwintig, door de bestuurders neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Op de wijze bepaald in het voorgaande lid worden gelijktijdig neergelegd:

- de lijst met de naam en voornamen van de bestuurders en in voorkomend geval van de commissarissen en

- in voorkomend geval, het verslag van de commissarissen.

Artikel 21: Toezicht

De stichting moet de controle op haar financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid ten aanzien van de wet en de statuten van de in de jaarrekening weer op te geven verrichtingen, aan één of meer commissarissen opdragen in zover de criteria toepasselijk zijn voorzien in artikel 37, §5 van gemelde wet van zevenentwintig juni negentienhonderd éénentwintig.

Artikel 22: Ontbinding

De rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de stichting haar zetel heeft, kan op verzoek van een stichter, van één of meer bestuurders of van het openbaar ministerie de ontbinding uitspreken van de stichting overeenkomstig de bepalingen van artikel 39 van gemelde wet van zevenentwintig juni negentienhonderd eenentwintig.

De rechtbank die de ontbinding uitspreekt, kan hetzij tot de onmiddellijke afsluiting van de vereffening beslissen, hetzij, de vereffeningswijze bepalen en één of meer vereffenaars aanwijzen.

De rechtbank verleent toestemming om de goederen te bestemmen met inachtneming van de statuten.

De rechtbank spreekt de afsluiting van de vereffening uit.

Artikel 23: Bestemming van het vermogen

Na voldoening van de rechten van de schuldeisers, is het vermogen bestemd voor de verdere verwezenlijking van het doel door inbreng van het vermogen in een vereniging of stichting met gelijkaardig doel, die bereid is de door de ontbonden stichting aangegane lasten verder uit te voeren.

Over de bestemming beslist de vereffenaar, die daarbij maximaal rekening zal moeten houden met de wil van de stichter zoals uitgedrukt in huidige akte of in latere akten of documenten die van de stichter uitgaan.

De stichter of de Raad van bestuur hebben evenwel het recht, wanneer het belangeloos doel van de stichting is verwezenlijkt of dit redelijkerwijs niet meer kan worden verwezenlijkt, de goederen terug te nemen, die de stichter aan de verwezenlijking van dat doel heeft besteed, dan wel een bedrag gelijk aan de waarde van deze goederen (op datum van ontbinding). Dit geldt eveneens voor de goederen die bij zaakvervanging of door wederbelegging in de plaats zijn gekomen. De stichter is geen vergoeding verschuldigd voor de meerwaarde, gerealiseerd door de stichting op de destijds door hem ingebrachte goederen.

WOONSTKEUZE

Artikel 24.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

\Y"--

mod 11.1

De bestuurders en de eventuele commissarissen en vereffenaars, die hun

woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de stichting, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan, betreffende de zaken van de stichting. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN :

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Worden benoemd tot bestuurders voor de duur van de stichting:

- De heer ABDUL RAHMAN BAKTIR Umar, geboren te Toli-Toli (Indonesië) op twee februari negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Brigade Pironlaan 147,

- mevrouw ASTIANI HASAN Lely, geboren te Rate-Rate (Indonesië) op drie mei negentienhonderd negenenzestig,

wonende te 9420 Erpe-Mere, Oudenaardsesteenweg 617,

- de heer PURWANTO Aji, geboren te Semarang (Indonesië) op tien juli negentienhonderd drieënzestig, wonende te 1200 Brussel  Sint-Lambrechts-Woluwe, Théodore De Cuyperstraat 177 bus B3,

- mevrouw SITI Mahmudah, geboren te Bandung (Indonesië) op twaalf augustus negentienhonderd drieënzestig, wonende te 2100 Antwerpen-Deume, Van Amstelstraat 85,

- mevrouw PERTIWI Noerlena, geboren te Bandung (Indonesië) op tweeëntwintig juni negentienhonderd zesenzestig, wonende te 2970 Schilde  's Gravenwezel, Gillès de Pélichylei 69,

Wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur alsook dagelijks bestuurder: De heer Abdul Rahman Baktir Umar, voornoemd.

Wordt benoemd tot secretaris:

De heer Purwanto Aji, voornoemd.

Wordt benoemd tot penningmeester:

mevrouw Astiani Hasan Lely, voornoemd.

Bevestiging wettelijke bepalingen.

Ondergetekende notaris bevestigt na onderzoek dat de bepalingen van titel II van de wet van zevenentwintig juni negentienhonderd éénentwintig gewijzigd bij de wet van twee mei tweeduizend en twee betreffende de Verenigingen zonder winstoogmerk, de Internationale Verenigingen zonder winstoogmerk en de Stichtingen werden nageleefd door de oprichter.

De oprichter heeft verklaard dat uit door hem te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de stichting niet voldoet aan de criteria opgelegd door artikel 37, §5 van gemelde wet van zevenentwintig juni negentienhonderd éénentwintig en er bijgevolg geen commissaris benoemd moet worden.

De stichting zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging van een uittreksel van deze akte op de griffie van de rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikelen 29, §1 en 31, §1 van gemelde wet van zevenentwintig juni negentienhonderd éénentwintig.

Verbintenissen vanaf de datum van de oprichting aangegaan in naam en voor rekening van de stichting worden bekrachtigd onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van deze openbaarmakingsvereiste.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

; iM mod 11.1

Hiermede samen neergelegd:

afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
YAYASAN KELUARGA PENGAJIAN MUSLIMIN INDONESI…

Adresse
BRIGADE PIRONLAAN 1477 1080 BRUSSEL

Code postal : 1080
Localité : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Commune : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Région : Région de Bruxelles-Capitale