YD-S

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YD-S
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 819.063.842

Publication

03/11/2014
ÿþRechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louis Mettewielaan 272 bus 3 te Sint-Jans-Molenbeek (1080 Brussel) (volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN HET DOEL  WIJZIGING DER STATUTEN -- BENOEMING  VOLMACHT

Uittreksel uit het proces-verbaal opgesteld door Notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op 3

oktober 2014.

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist:

1. het doel van de Vennootschap te wijzigen en de activiteiten van accountant te schrappen en artikel 3 dor statuten zal voortaan luiden als volgt: "De vennootschap heeft volgende activiteiten tot doel:

A. De vennootschap kan onroerende goederen en/of rechten in financieringshuur geven of nemen. Zij kan alle investeringen verrichtingen in roerende of onroerende goederen en/of rechten.

B. Zij mag het mandaat uitoefenen van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen., De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de Wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor en/of haar uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer'die geldt voor het beroep van bedrijfsrevisor.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen, voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, deelnemingen bezitten in andere vennootschappen, maar enkel van professionele aard.

C. De vennootschap kan alle opdrachten uitvoeren die bij of krachtens de wet uitsluitend aan bedrijfsrevisoren zijn toevertrouwd en op algemene wijze, alle revisorale opdrachten vervullen met betrekking tot financiële overzichten van ondernemingen, verricht met toepassing van of krachtens de wet.

De vennootschap YD-S' zal slechts handelen als Bedrijfsrevisor nadat door het Instituut van Bedrijfsrevisoren aan de vennootschap een erkenningsnummer in België werd toegekend.

Na ontvangst van het erkenningsnummer zal de zaakvoerder van de vennootschap de inschrijving verrichten in het KBO en de ledenlijst van het Instituut."

2. de statuten te wijzigen, onder meer als volgt:

Artikel 12 en Artikel 13 worden vervangen door volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van deeieelegeont,i.V ,nee cp

MINIUM

Ondernemingsnr : 0819.063.842

Benaming

(voluit) : YD-S'

(verkort) :

2 3 RI'. 2011

ter arir ;4 vande ~

rechtbank ~-- ~ f~,+crr,~riw:rrc` ~

~n ka t~ rr

g

Gri~ ~a'-1dv1

r~yc~.f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

u

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

c " i

Artikel 12 : Zaakvoering

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. De zaakvoerders warden door de algemene vergadering benoemd voor de duur die deze bepaalt.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid der stemmen. De benoemingen zijn ten allen tijde herroepbaar door de algemene vergadering. De zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de aftredende zaakvoerder(s) eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die overgegaan is tot de herverkiezing.

Wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder: de heer Jozef PIRENNE, oprichter.

Artikel 13 : Bevoegdheden van de zaakvoerders

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de meest ruime bevoegdheden tot het stellen of toelaten van elke handeling die nodig of dienstig is voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap en iehoudens deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van bedrijfsrevisor niet heeft (hebben), mag (mogen) geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de bedrijfsrevisor.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, alleen of gezamenlijk optredend, binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor.

De personen aan wie een volmacht werd toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, kunnen geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor of met het voeren van de titel ervan.

In voorkomend geval bepaalt het bestuursorgaan de bijzondere bevoegdheden en bezoldigingen ten laste van de algemene kosten, die zijn verbonden aan deze functies."

Artikel 17: wordt vervangen door volgende tekst:

Artikel 17: Interne taakverdeling

Handelingen die de heer Jozef Pirenne, statutaire zaakvoerder, om wettelijke en/of reglementaire en/of deontologische redenen niet mag stellen, zullen uitsluitend worden gesteld door de andere zaakvoerder(s) die zich niet in deze onmogelijkheid bevinden.

Indien de meerderheid van de zaakvoerders van de vennootschap geen wettelijke auditors zijn ingeschreven in het openbaar register van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, of indien de enige zaakvoerder dit niet is, zal de vennootschap zich onthouden van elke activiteit die wordt vermeld onder punt C van artikel 3 der statuten.

3. de heer Alain Van Esse, wonende te 1700 Dilbeek, Olmendreef 3 (rijksregisternummer 63.10.03425.05), te benoemen als, niet-statutaire zaakvoerder voor een onbeperkte duur, met ingang van 31 oktober 2014.

De heer Alain Van Esse aanvaardt dit mandaat.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte, het verslag van de zaakvoerder (art. 287 W.Venn.) en een coördinatie der statuten





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 28.01.2014 14015-0032-010
01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 31.07.2011, GGK 31.01.2012, NGL 30.01.2013 13018-0293-009
21/08/2015
ÿþCi\ Mod POP 11.1

r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken-kopie

na neerlegging ter griftietilàfikkeikredtontvanefl t4

Voorbehoud( aan he Belgisc 5taatsbl m i 111111 iiiii iiil11ini Y





9 2 Plr-o,

e);;rt~.3 tfmi C>

Grj N~>arº%~rr~~~~-i ie

Ondememingsnr : 0819.063.842

Benaming (voluit) : Yd-S'

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap ow Besloten Vennootschap met beperkte

ans i~Zetel : soulsmetewiea

an 272 bus 3 -1080 Sint-Jans-Molenbeek

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd 07/07/2015

De vergadering aanvaardt het ontslag als zaakvoerder per 30/06/2015 van Alain VAN ESSE en verleent hem kwijting voor de geleverde diensten in deze functie.

De vergadering aanvaardt de benoeming als zaakvoerder per 01/07/2015 van Dhr. Marc Guy Pirenne, Kriekenbomenstraat 221M -1050 Elsene. Het mandaat is onbezoldigd.

Tegelijk neergelegd PV dd 07/07/2015

Jozef Pirenne

Zaakvoerder

Ontslag - Benoeming

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naamen hoecfánigheid van de tnstrûmenterende notaris, hetzij van dè perso(eiMe )

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
YD-S

Adresse
LOUIS METTEWIELAAN 272, BUS 3 1080 BRUSSEL

Code postal : 1080
Localité : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Commune : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Région : Région de Bruxelles-Capitale