YOUR FINANCE BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YOUR FINANCE BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.944.252

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 30.09.2014 14623-0243-008
20/09/2013
ÿþ Maa Wed 11.1

IEJj1, ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

f

I'I *1319397

11 SEP 2013

eRusee

Griffie

Ondernemingsar: 0842.944.252

Benaming

(voluit) : YOUR FINANCE BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Louizalaan nummer 475, do Silversquare te Brussel (1050 Brussel) (volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - WIJZIGING VAN DE STATUTEN - VOLMACHTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YOUR FINANCE BELGIUM", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan 475, do Silversquare, ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR Brussel) onder het nummer 0842.944.252, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op eenentwintig augustus tweeduizend dertien, geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette op negenentwintig augustus nadien, boek 50 blad 4 vak 16, ontvangen vijftig euro (50 EUR), geïnd voor de Eerstaanwezend Inspecteur ai, W. ARNAUT door LICHTFUSS, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen heeft :

- Beslissing

Kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in natura

Kennisname van de bijzondere verslagen opgesteld door de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor in overeenstemming met artikel 313§1 van het Wetboek van vennootschappen.

De vennoten verklaren dat zij voorafgaand aan deze vergadering een kopie van de volgende bijzondere verslagen hebben ontvangen:

-het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder in overeenstemming met artikel 313§1 van het Wetboek van vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng in natura waarvan hierna sprake, als de kapitaalverhoging die eruit voortvloeit, van belang zijn, en ook waarom eventueel afgeweken wordt van de conclusies van het hierna vermelde verslag van de bedrijfsrevisor;

-het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor in overeenstemming met artikel 313§1 van het Wetboek van vennootschappen, meer bepaald betrekking hebbend op de beschrijving van de inbreng in natura, Waarvan hierna sprake, en op de toegepaste methoden van waardering.

Zij verklaren kennis te hebben genomen van de bovenvermelde verslagen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 313§1 van het Wetboek van vennootschappen luidt als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap YOUR FINANCE BELGIUM BVBA bestaat uit een vordering in rekening-courant van Your Group Holding BV, voor een bedrag van 167.908,55 EUR.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

" de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering redelijk en niet arbitrair is;

" de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt mathematisch tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, namelijk 16.790 aandelen op naam, zonder nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

SVnor. -benouden

aan het

Belgisch' Staatsblad

De vennootschap heeft sinds haar oprichting belangrijke verliezen geleden waardoor het eigen vermogen per 31 december 2012 gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal. Bijgevolg zijn de artikelen 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing.

De Inbrenger en de andere vennoot hebben zich uitdrukkelijk akkoord verklaard met de voorwaarden van deze inbreng.

Wij willen tenslotte de aandacht vestigen op het feit dat conform de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" of waarde beoordeling is.

Antwerpen, 21 augustus 2013.

De bedrijfsrevisor

VME3 Bedrijfsrevisoren CVBA

Vertegenwoordigd door

Tom Van Cleef'

De waardering zoals voorgesteld door de bedrijfsrevisor in zijn verslag is dezelfde als deze voorgesteld in het verslag van de zaakvoerder,

Beslissing tot kapitaalverhoging door inbreng in natura

De algemene vergadering beslistom het kapitaal van de vennootschap te verhogen door een inbreng in natura voor een bedrag van honderd zevenenzestigduizend negenhonderd en acht euro vijfenvijftig cent (EUR 167.905,55), om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (EUR 18.600) naar honderd zesentachtigduizend euro vijfhonderd en acht euro vijfenvijftig cent (EUR 186.508,55), tegen de uitgifte van zestienduizend zevenhonderd negentig (16.790) nieuwe aandelen op naam van de vennootschap, zonder nominale waarde, die dezelfde rechten en plichten hebben als de bestaande aandelen en zullen delen in de winsten over het volledige boekjaar waarin ze werden uitgegeven.

- Beslissing

Wijziging van de statuten teneinde ze in overeenstemming te brengen met de bovenstaande beslissing

De vergadering beslist artikel 6 van de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met de

genomen beslissing, zoals volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op honderd zesentachtigduizend vijfhonderd en acht euro vijfenvijftig cent (EUR 186.508,55). Het is verdeeld in achttienduizend zeshonderd vijftig (18.650) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/18.650ste van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen en volledig volgestort zijn."

- Beslissing

Volmachten

De algemene vergadering geeft een volmacht:

-aan de zaakvoerder, alsook aan de heer Gert Roepel, Mr. Virginie Ciers en/of enig andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met zetel te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, teneinde de bovenstaande beslissingen uit te voeren, zoals, onder andere, de inschrijving in het aandelenregister van de bovenvermelde uitgifte van aandelen op de datum van vandaag, alsook deze inschrijving te ondertekenen;

-aan de notaris en/of elk van zijn medewerkers, alsook aan Mr. Virginie Ciers en/of enig andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met zetel te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, en aan het Ondememingsloket van de Brusselse Kamer van Handel en Nijverheid teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen die uit deze vergadering voortvloeien, bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het rechtspersonenregister, het Ondernemingsloket en de BTW administratie en teneinde aile noodzakelijke documenten op te stellen en neer te leggen, zoals maar daartoe niet beperkt, de gecoördineerde statuten en de uittreksels van deze akte, bij de griffie van de rechtbank van koophandel. Hiertoe mag de volmachtdrager in naam van de vennootschap, alle verklaringen doen, alle documenten en stukken tekenen en in het algemeen, al hetgene doen dat noodzakelijk is daartoe.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd : gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, gecoördineerde statuten, bijzondere verslagen opgesteld door de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor in overeenstemming met artikel 313§1 van het Wetboek van vennootschappen..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 21.08.2013 13485-0381-009
05/04/2013
ÿþ1SodWcsd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0842.944.252

Benaming

(voluit) : YOUR FINANCE BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : LOUIZALAAN 4751050 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING + ONTSLAG

Het jaar 2013 de 18° januari op de maatschappelijke zetel heeft een buitengewone algemene vergadering plaatsgehad,

Volgende punten staan op de agenda :

1. Ontslag

2. Benoeming

Volgende beslissingen werden genomen

1. De algemene vergadering heeft eenparig besloten ontslag te verlenen aan de heer Gert Roepel vanaf 18/01/2013.

2. De algemene vergadering benoemt de heer Ernst Meter als zaakvoerder vanaf 18/01/2012.

Ernst Meter

ZAAKVOERDER

i

iii 1R~S

2 6 . 2013

Griffie







*13053 6*



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naain en handtekening.

02/02/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V ber aa Be

Staff " 12029103"

BRUSSEL

GriffiE2 O JAN. 2119

Ondernemingsnr : a eti gel ee

Benaming -

(voluit) : "Your Finance Belgium"

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Louizalaan 475, do Silversquare - 1050 Brussel

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bruno Michaux, te Etterbeek, op 16 januari 2012, dat :

1) De Nederlandse Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Your Group Holding B.V." waarvan de zetel gevestigd is te 2651AV Berkel en Rodenrijs (Nederland), Spoorhaven, 96, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Den Haag (Nederland) onder dossiernummer : 52502309, vestigingsnummer 000022423036.

2) De Nederlandse Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Your Finance Holding B.V.", waarvan de zetel gevestigd is te 2651AV Berkel en Rodenrijs (Nederland), Spoorhaven, 96-98, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Den Haag (Nederland) onder dossiernummer 27345403, vestigingsnummer 000003135039.

De comparanten vorderen de ondergetekende notaris om akte te nemen dat zij onder elkaar een: handelsvennootschap oprichten en dat zij de statuten bepalen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "Your Finance Belgium", met zetel te 1050 Brussel, Louizalaan, 475 c/o'' Silversquare met een kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 euro), vertegenwoordigd door: duizend achthonderd zestig (1.860) maatschappelijke aandelen zonder nominale waarde, die elk 88nitiende (1/10de) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Zij verklaren dat op de duizend achthonderd zestig (1860) aandelen als volgt in speciën werd ingeschreven,: tegen de prijs van tien euro elk (10,00 euro):

1) De Nederlandse Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Your Group Holding B.V." voormeld, ten belope van zestig (60) aandelen ;

2) De Nederlandse Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Your Finance Holding B.V.",'

voormeld, ten belope van duizend achthonderd (1.800) aandelen;

Hetzij samen duizend achthonderd zestig (1.860) maatschappelijke aandelen.

Hierna verklaart de comparanten de statuten van de vennootschap als volgt vast te stellen :

Artikel 1: Vorm

De handelsvennootschap neemt de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid',

aan.

Artikel 2: Benaming

Haar benaming luidt "Your Finance Belgium".

in alle schriftelijke documenten uitgaande van de vennootschap moet de maatschappelijke benaming:

onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding "besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid" of met de beginletters "B.V.B.A.".

Artikel 3: Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan, 475, d o Silversquare.

Hij kan worden overgebracht naar elke andere plaats in het Nederlandstalig gewest van België of in het

Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die alle nodige bevoegdheden

heeft om de daaruit voortvloeiende statutenwijziging authentiek te laten vaststellen.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering administratieve en bedrijfszetels,'

agentschappen en filialen oprichten in België of in het buitenland.

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming, in België:

en in het buitenland:

kredieten en minikredieten en aanverwante diensten te verlenen aan consumenten, zowel in als buiten het;

kader van het toepassingsgebied van de wet van 12 juni 1991 op de consumentenkrediet, en in voorkomend;

geval na de noodzakelijke erkenningen te hebben verkregen, met inbegrip van (maar niet beperkt tot) het:

verlenen_vankorte_termijn minikredieten. op afstand en aanverwante_ diensten via elk communicatiemiddel, met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

inbegrip van (maar niet beperkt tot) het Internet en 'Short Message Service messages' (SMS), met uitzondering van activiteiten met betrekking tot het ontvangen van deposito's en andere terugbetaalbare fondsen, het uitgeven van elektronisch geld of het verlenen van investeringsdiensten, hetgeen bij wet voorbehouden kan worden aan banken, kredietinstellingen, investeringsondememingen en/of beursvennootschappen.

Zij mag ook marketing, consumer finance lead generafion en consumenten diensten verlenen.

Zij mag alle mogelijke commerciële, industriële, financiële activiteiten verrichten, met inbegrip van (maar niet beperkt tot) activiteiten in verband met onroerende of roerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn het bereiken van haar maatschappelijk doel te vergemakkelijken, met uitzondering van de activiteiten met betrekking tot roerende of onroerende goederen die bij wet voorbehouden zijn aan banken en beursvennootschappen.

De vennootschap kan, in haar hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar, het management waarnemen of de controle uitoefenen over ander vennootschappen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag zich borg stellen en andere zekerheden geven voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen.

Zij kan zich met name borg stellen en elke persoonlijke of zakelijke waarborg geven ten gunste van elke persoon of al dan niet verbonden vennootschap.

Zij kan alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag op alle manieren belang stellen in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een soortgelijk of aanverwant doel of een doel dat de ontwikkeling van haar activiteiten kan bevorderen.

De vennootschap kan bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar zijn.

Artikel 5: Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

Zij kan ontbonden worden ingevolge een beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals vereist voor een statutenwijziging.

Artikel 6: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (18.600 euro). Het is verdeeld in duizend achthonderd zestig aandelen (1860 maatschappelijke aandelen) zonder nominale waarde, die elk één/tiende (1/10de) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen en volledig volgestort op het ogenblik van de oprichting.

Artikel 7: Stemming door de eventuele vruchtgebruiker

In geval van verdeling van het eigendomsrecht van aandelen, worden de daaraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 8: Overdracht en overgang van aandelen

Aan goedkeuring onderworpen overdrachten

Elke vennoot die zijn aandelen onder [evenden zal willen overdragen zal, op straffe van nietigheid, de goedkeuring moeten bekomen van minstens de helft van de vennoten die minstens drievierde van de maatschappelijke aandelen bezitten, na aftrek van de aandelen waarvan de overdracht wordt voorgesteld. Met dat doel zal hij bij aangetekend schrijven aan de zaakvoering een verzoek moeten richten, waarin de namen, voornamen, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer of overnemers worden opgegeven alsook het aantal aandelen waarvan de overdracht wordt voorgenomen en de geboden prijs. Binnen de acht dagen volgend op de ontvangst van deze brief maakt de zaakvoering de inhoud ervan per aangetekend schrijven over aan elke vennoot, waarbij hun gevraagd wordt schriftelijk een bevestigend of ontkennend antwoord te geven binnen een termijn van vijftien dagen en waarbij hun aandacht erop wordt gevestigd dat zij die hun mening niet te kennen geven zullen geacht worden hun goedkeuring te geven. Dit antwoord zal aangetekend moeten worden toegestuurd.

Binnen de acht dagen na het verstrijken van de antwoordtermijn stelt de zaakvoering de overdrager in kennis van het lot dat aan zijn verzoek wordt voorbehouden.

De erfgenamen en legatarissen die krachtens onderhavige statuten geen vennoten zouden worden van rechtswege, zullen ertoe gehouden zijn volgens dezelfde formaliteiten de goedkeuring van de vennoten te vragen.

Er is geen verhaal mogelijk tegen een weigering tot goedkeuring van een overdracht onder levenden; niettemin zal de vennoot die het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wil overdragen van de tegenstanders kunnen eisen dat zij van hem worden afgekocht tegen de waarde bepaald door een in onderlinge overeenstemming gekozen expert of, wanneer zulks niet gebeurt, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de maatschappelijke zetel, die uitspraak doet ais in kort geding. Hetzelfde geldt in geval van weigering tot goedkeuring van een erfgenaam of legataris. Zowel in het ene als in het andere geval zal de betaling binnen de zes maanden volgend op de weigering moeten gebeuren.

De bepalingen van onderhavig artikel zijn van toepassing in alle gevallen van overdrachten onder levenden, hetzij onder bezwarende titel, hetzij om niet, zowel vrijwillig als gedwongen (geval van de uitsluiting of terugtrekking van een vennoot), zowel in vruchtgebruik als in blote eigendom of volle eigendom, die betrekking hebben op aandelen of op alle andere titels die recht geven op het verwerven van aandelen.

Ingeval de vennootschap nog maar één enkele vennoot zou tellen zal het hem, in afwijking van hetgeen voorafgaat, vrijstaan het geheel of een gedeelte van zijn aandelen vrij over te dragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 9: Aandelenregister

De aandelen op naam worden ingeschreven in een register bijgehouden op de maatschappelijke zetel en waarvan elke vennoot of elke belanghebbende derde kennis van zal kunnen nemen. Overeenkomstig de wet, worden de overdrachten en overgangen van aandelen in dat register vermeld.

Artikel 10: Zaakvoering

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking in de tijd.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze ertoe gehouden onder zijn vennoten en zaakvoerders een vaste vertegenwoordiger aan te wijzen die belast is met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is onderworpen aan dezelfde voorwaarden en draagt dezelfde burgerlijke en strafrechterlijke aansprakelijkheid als wanneer hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou uitvoeren, onverminderd de solidaire aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze rechtspersoon kan zijn vertegenwoordiger enkel ontslaan indien hij tegelijkertijd zijn opvolger aanwijst.

De vergadering die hen benoemt, stelt hun aantal vast, de duur van hun mandaat en, in geval het om meerdere personen gaat, hun bevoegdheden. Indien er slechts een enkele zaakvoerder is, worden alle bevoegdheden van de zaakvoering aan hem toegekend.

Artikel 11: Bevoegdheden van de zaakvoerder

Overeenkomstig het artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen en behoudens het organiseren van een beheerscollege door de vergadering, vertegenwoordigt elke zaakvoerder de vennootschap ten opzichte van derden en in rechte en kan hij alle handelingen stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, behalve deze die door de wet aan de algemene vergadering worden voorbehouden.

Een zaakvoerder kan bijzondere volmachten delegeren aan elke lasthebber, al dan niet vennoot.

Artikel 12: Bezoldiging

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering wordt het mandaat van zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

Artikel 13: Toezicht

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria opgesomd in het artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen, wordt er geen commissaris benoemd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

In dat geval bezit elke vennoot individueel de onderzoeks- en toezichtsbevoegdheden van de commissaris. Hij kan zich door een accountant laten vertegenwoordigen. De bezoldiging van deze laatste komt voor rekening van de vennootschap indien hij werd aangewezen met haar toestemming of indien deze bezoldiging haar bij gerechtelijke beslissing ten laste wordt gelegd.

Artikel 14: Algemene vergaderingen

De jaarlijkse algemene vergadering vergadert elk jaar op de maatschappelijke zetel of op de in de oproeping aangeduide plaats, de laatste vrijdag van de maand juni.

Indien dit een feestdag is, wordt de vergadering uitgesteld tot de eerstvolgende werkdag, die geen zaterdag is.

Er kunnen buitengewone algemene vergaderingen door de zaakvoering worden samengeroepen telkens wanneer het maatschappelijk belang zulks vereist of op verzoek van vennoten die één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op de in de oproeping aangeduide plaats, op initiatief van de zaakvoering of van de commissarissen. De oproepingen gebeuren overeenkomstig de wet. Elke persoon kan aan deze oproeping verzaken en zal, in ieder geval, als regelmatig opgeroepen worden beschouwd indien hij op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd is.

Artikel 15: Vertegenwoordiging

Iedere vennoot kan zich op de algemene vergadering door een andere vennoot die houder is van een bijzondere volmacht laten vertegenwoordigen.

Rechtspersonen kunnen echter vertegenwoordigd worden door een lasthebber die geen vennoot is. Artikel 16: Uitstel

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan staande de vergadering door de zaakvoering drie weken of langer worden uitgesteld. Het uitstel vernietigt alle genomen beslissingen.

De tweede vergadering beraadslaagt over dezelfde dagorde en beslist definitief.

Artikel 17: Voorzitterschap - Beraadslagingen - Notulen

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij ontstentenis, door de aanwezige vennoot die het meeste aandelen bezit.

Behoudens in de door de wet voorziene gevallen, neemt de vergadering een beslissing ongeacht het vertegenwoordigde gedeelte van het kapitaal en met meerderheid van stemmen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De notulen van de algemene vergaderingen worden in een register bewaard. Zij worden getekend door de vennoten die dit vragen. De kopieën of uittreksels worden door een zaakvoerder getekend.

Artikel 18: Maatschappelijk boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Artikel 19: Bestemming van de winst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Van de nettowinst, zoals deze blijkt uit de jaarrekening afgesloten door de zaakvoering, wordt jaarlijks minsten vijf (5%) procent afgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze afneming houdt op verplicht te zijn wanneer de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Het saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft, beslissend op voorstel van de zaakvoering en met naleving van de wettelijke bepalingen.

Artikel 20: Ontbinding - Vereffening

in geval van ontbinding van de vennootschap wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder of zaakvoerders in functie, tenzij de algemene vergadering een of meerdere vereffenaars aanstelt waarvan zij de bevoegdheden en bezoldiging zal bepalen.

Na de betaling van alle schulden, lasten en vereffeningskosten of de consignatie van de bedragen die daarvoor nodig zijn, worden de activa in gelijke mate tussen aile aandelen verdeeld.

Indien echter niet alle maatschappelijke aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars op voorhand het evenwicht herstellen, hetzij door verzoeken tot storting, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

Artikel 21: Keuze van woonplaats

Voor de uitvoering van de statuten doet elke vennoot, zaakvoerder of vereffenaar die in het buitenland woonachtig is, keuze van woonplaats op de maatschappelijke zetel, waar hem alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig kunnen worden gedaan indien hij ten aanzien van de vennootschap geen andere woonplaats in België heeft gekozen.

Artikel 22: Gemeen recht

De bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen waarvan niet op geoorloofde wijze wordt afgeweken zullen beschouwd worden als deel uitmakend van onderhavige statuten en de clausules die in strijd zijn met de dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen zullen als niet geschreven worden beschouwd.

Artikel 23: Rechterlijke bevoegdheid

Voor elk geschil tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders en vereffenaars, betreffende de zaken van de vennootschap en de uitvoering van de huidige statuten, wordt de exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbanken van de maatschappelijke zetel, tenzij de vennootschap expliciet afstand doet van deze bepaling.

De comparanten nemen met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen, die pas uitwerking zullen krijgen vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel, wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal verwerven.

1) Het eerste maatschappelijke boekjaar zal beginnen op de dag van de neerlegging en eindigen op 31 december 2012.

2) De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni 2013.

3) Wordt aangesteld als niet statutaire zaakvoerder, de heer ROEPEL Gert, geboren te Schiedam (Nederland), op 25 mei 1971, wonende te 2092 LG Capelle aan den Ijssei, 's Gravenweg, 162, voornoemd. Hij wordt benoemd tot op het ogenblik van zijn ontslag en kan de vennootschap geldig verbinden zonder beperking van de bedragen.

Zijn mandaat wordt kosteloos uitgeoefend.

De zaakvoerder zal, in voorkomend geval, binnen de wettelijke termijn, de in naam van de vennootschap in oprichting aangegane verbintenissen overnemen.

4) De comparanten stellen geen commissaris-revisor aan.

5) Overname van verbintenissen

De comparanten nemen met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen:

Alle verbintenissen, alsook de daaruit voortvloeiende verplichtingen en alle activiteiten die door de oprichters sedert eerste oktober tweeduizend en elf werden ondernomen, in naam en voor rekening van de vennootschap in cprichting, worden door de thans opgerichte vennootschap overgenomen.

Deze overname zal echter pas uitwerking krijgen op het ogenblik waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben.

De oprichters zijn gemachtigd om voor rekening van de vennootschap in oprichting de akten en verbintenissent aan te gaan die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De verrichtingen die krachtens deze lastgeving worden uitgevoerd en die voor rekening van de vennootschap in oprichting worden genomen, alsook de verbintenissen die daaruit voortvloeien worden geacht van meet af aan door de hier opgerichte vennootschap te zijn aangegaan.

Deze overname zal slechts uitwerking krijgen onder de dubbele opschortende voorwaarde van de verwezenlijking van de genoemde verbintenissen en van de neerlegging van de statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank.

6) Bijzondere volmachten

Een bijzondere volmacht wordt individueel toegekend - op voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van koophandel  aan Benoît Vandervelde, advocaat te 1170 Brussel, Chaussée de la Hulpe, 178, met substitutiebevoegdheid, teneinde de inschrijving te vorderen van de vennootschap in het Rechtspersonenregister van Brussel, bij het Bestuur van de Belasting op de Toegevoegde waarde, indien nodig, en bij elk ander bestuur, of met het oog op de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Met het oog op wat voorafgaat zal de lasthebber ad hoc bevoegd zijn om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nodige verklaringen af te leggen, alle documenten te ondertekenen en, in het algemeen, alles te doen wat nuttig of noodzakelijk is voor de uitvoering van de hem toevertrouwde lastgeving. "

Voor beredeneerd uittreksel, get. Bernard Michaux - notaris.ïegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Voor: behouden aren het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 27.08.2015 15485-0140-009

Coordonnées
YOUR FINANCE BELGIUM

Adresse
LOUIZALAAN 475 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale