ZEBRA ACADEMY

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZEBRA ACADEMY
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.704.991

Publication

09/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

05-02-2015

Griffie

*15302406*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0597704991

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Zebra Academy

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een oprichtingsakte verleden voor notaris Rik ROOSENS, met standplaats te Diegem, Corneel De Ceusterstraat, nummer 4 A, op 23 januari 2015 blijkt dat :

1.De heer BROUNS Raf Leon, nationaal nummer 76.09.16-119.90, geboren te Neerpelt op zestien september negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 1840 Londerzeel, Sint Jozefstraat 77. 2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  JAJA , met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Drie Lindenstraat 14, ingeschreven in het rechtspersonenregister Brussel onder nummer 0844.607.704.

3.De heer FERNANDEZ TELLEZ Helio Eduardo, van Spaanse nationaliteit, nationaal nummer 81.10.18-367.88, geboren te Malaga (Spanje) op achttien oktober negentienhonderd éénentachtig, wonende te 1050 Elsene, Adolphe Saxplein 4 bus 9.

4.De heer RITZEN Bastien Olivier, nationaal nummer 83.02.08-155.04, geboren te Ukkel op acht februari negentienhonderd drieëntachtig, wonende te 1070 Anderlecht, Louis van Beethovenstraat 60.

5.De heer NAGELS Guy, nationaal nummer 68.07.05-261.96, geboren te Aalst op vijf juli negentienhonderd achtenzestig, wonende te 2840 Terhagen, Kamiel Huysmansstraat 10.

1. Een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam  Zebra Academy , met zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 515 en met als doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

-Het ontwikkelen en innoveren van medische toepassingen met een specifieke interesse in het gebruik van informatie- en communicatietechnologie voor medische toepassingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

2. waarvan het geplaatst vast gedeelte van het kapitaal 18.550,00 euro bedraagt, vertegenwoordigd

door 100 aandelen, op naam zonder nominale waarde. Het vaste gedeelte van het kapitaal is volstort

ten belope van 15.000,00 euro. Nog niet volgestorte inbrengen:

-comparant sub 1: 4.234,50 euro

-comparant sub 2: 2.008,50 euro

3. De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand mei van elk jaar om

Onderwerp akte :

Oprichting

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Louizalaan 515 1050 Elsene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

14.00 uur. Er zijn geen bijzondere voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

4. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2015. 5.Het aantal bestuurders werd met unanimiteit vastgesteld op drie (3) en werden met unanimiteit aangesteld tot bestuurder:

1. Voornoemde heer Ritzen Bastien;

2. Voornoemde heer Fernandez Tellez Helio;

3. De heer Convents André Christian, nationaal nummer 62.02.26-395.44, geboren te Anderlecht op zesentwintig februari negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 1831 Machelen, Drie Linden 14, zaakvoerder van de bvba  JAJA ;

die aanvaarden, en dit tot na afloop van de jaarvergadering in het jaar 2017. Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De raad van bestuur bezit buiten de de bevoegdheden hem toegekend uit hoofde van het Wetboek van Vennootschappen, de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

De Raad van Bestuur mag aan lasthebbers van zijn keuze, binnen de perken van zijn bevoegdheid, bijzondere volmachten verlenen.

Het mag onder meer alle roerende en onroerende goederen huren of verhuren, aankopen of vervreemden; leningen aangaan behoudens bij uitgifte van obligaties; alle goederen van de vennootschap in pand geven of hypothekeren; met afstand van alle hypothecaire rechten, voorrechten en het recht de ontbinding te eisen, zelfs zonder veantwoording van betaling, handlichting geven van alle hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag en andere beletselen van gelijk welke aard; de vennootschap als eiser of verdediger voor de rechtbanken vertegenwoordigen; schikkingen treffen en in ieder geval een scheidsrechterlijke beslissing in verband met alle belangen van de vennootschap inroepen.

De vennootschap wordt tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door drie bestuurders, waaronder minstens één gedelegeerd bestuurder en de voorzitter.

6. Eerste beslissing van de raad van bestuur

De hiervoor aangestelde bestuurders (in raad verenigd) hebben:

als voorzitter van de raad gekozen: voornoemde heer Convents André;

als gedelegeerd bestuurder aangesteld: voornoemde heer Fernandez Tellez Helio.

7. Bijzondere volmacht wordt verleend aan de bvba Accountants & Belastingconsulenten Leys Rudi, te 1830 Machelen, Heirbaan 85, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij het ondernemingsloket en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

8. De notaris bevestigt de neerlegging van de fondsen betreffende de volstorting van de inbrengen in speciën waarvan sprake hiervoor en de storting van gezegde fondsen op een bijzondere rekening nummer BE88 0017 4619 8141 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de bank  BNP Paribas Fortis .

Er zijn geen bijzondere bepalingen aangaande de reserves. De winst wordt verdeeld, alsook het na vereffening overblijvend saldo, volgens besluit van de algemene vergadering.

WAARVAN UITTREKSEL

Coordonnées
ZEBRA ACADEMY

Adresse
LOUIZALAAN 515 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale