ZEM & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZEM & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 812.388.658

Publication

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.05.2013, NGL 08.06.2013 13167-0519-008
04/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.05.2012, NGL 30.05.2012 12135-0471-007
20/07/2011
ÿþ wl

MaE 2A

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11111266*

e. vin

Griffie

Ondernemingsnr : 0812.388.658

Benaming

(voluit) : ZEM & CO





Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Waterloose Steenweg nummer 455 te Elsene (1050 Brussel)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN SPECIEN - OMVORMING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - GOEDKEURING VAN DE STATUTEN - ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER - BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone; commanditaire vennootschap "ZEM & CO", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1050 Elsene, Waterloose Steenweg 455, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0812.388.658,! opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op zevenentwintig juni tweeduizend en elf, blijkt dat: de algemene vergadering de volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen heeft :

Eerste beslissing "

Kapitaalverhoging in speciën

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van achttienduizend vijfhonderd euro (18.500,00: ¬ ), om het te brengen van honderd euro (100,00 ¬ ) tot achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), door inbreng in speciën, door de heer DE JONG Remco, wonende te 1050 Elsene, Waterloosesteenweg 455, beherende vennoot, nadat de andere vennoot afstand heeft gedaan van haar voorkeursrecht op inschrijving op: de kapitaalsverhoging, voor een bedrag van achttienduizend vijfhonderd euro (18.500,00 ¬ ), met uitgifte van! achttienduizend vijfhonderd nieuwe aandelen (18.500), identiek aan de bestaande aandelen, welke recht geven: op hetzelfde stemrecht op de algemene vergadering en welke deelnemen in de winst pro rata temporis.

Tweede beslissing

Goedkeuring van de verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder dat het; voorstel tot omvorming van de vennootschap toelicht, in uitvoering van artikelen 778 en 779 van het" vennootschapswetboek, en van het verslag door de Burgerlijke Vennootschap "Taylor & Co° met handelsvorm: van een BVBA, vertegenwoordigd door de heer Peter Taylor, bedrijfsrevisor, de dato 15 juin 2011, over de staat: waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat afgesloten per eenendertig maart; tweeduizend en elf, hetzij minder dan drie maanden tevoren;

Iedere aanwezige erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de Bedrijfsrevisor, voornoemd, luiden letterlijk als volgt :

"Zoals vereist bij de omzetting van vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de Gewone; Commanditaire Vennootschap ZEM & Co (RPR Brussel 0812.388.658) een bijzonder verslag en een staat van: activa en passiva opgesteld. Deze staat van activa en passiva, opgesteld onder de verantwoordelijkheid van; het bestuursorgaan, werd afgesloten op 31 maart 2011 en heeft een balanstotaal van EUR 84 219,83 en! vertoont een netto actief van EUR 4 197,20.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig ..controlenormen_van_het Instituut der_Bedrijfsrevisoren_inzake_het.verslag op te. stellen.bij de omzetting van een:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief, zijnde EUR 4 197,20 volgens de staat van actief en passief afgesloten op 31 maart 2011, is echter kleiner dan het minimum maatschappelijk kapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Op straffe van aansprakelijkheid van het bestuursorgaan, kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit.

Verder wensen wij op te merken dat de staat van activa en passiva per 31 maart 2011, een aanzienlijke onderwaardering van het netto actief vertoont. Zoals uiteengezet onder punt 3 van dit verslag, kan de onderwaardering van het netto actief per 31 maart 2011 worden geraamd op EUR 21 000.

Dit verslag is uitsluitend bestemd voor de algemene vergadering die moet beslissen over de omzetting van de vennootschap en kan voor geen andere doeleinden worden gebruikt.

Brussel, 15 juni 2011

Burgerlijke vennootschap onder vorm van BVBA TAYLOR & Co.

Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door Peter Taylor."

Derde beslissing

Omvorming in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering beslist de. vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de activiteit en het maatschappelijk doe! blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de vennootschap onder firma werden gehouden voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer waaronder de gewone commanditaire vennootschap ingeschreven is in het Register van Rechtspersonen.

De omvorming is gebaseerd op de staat van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per een en dertig maart tweeduizend en elf.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Vierde beslissing

Goedkeuring van de statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt vast:

STATUTEN UITTREKSELS

Vorm - benaming

De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Ze draagt de benaming "ZEM & CO,,.

Maatschappelijke zetel

De zetel is gevestigd te 1050 Elsene, Waterloose Steenweg 455.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening

van derden of in samenwerking met derden:

- Technische en financiële advisering bij de verkoop en inkoop van duurzame energie in de ruimste zin van het woord,

- Het uitwerken van projecten op gebied van warmtepompen, zonnecollectoren, zonneboilers, zonnecellen en klimatisatie.

- Uitvoeren van energie audits en verrichten van diensten in zake efficiënt energiegebruik en het gebruik van zonne-energie bij particulieren, bedrijven en overheden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

- Commercialiseren, aan- en verkoop, import en export, groot en kleinhandel van systemen voor de opwekking van energie.

- Het coördineren van werken uitgevoerd door onderaannemers met betrekking tot zonne-energie systemen, warmtepompen en ander milieu technologieën, voor de productie van warm water en andere toepassingen.

- Het verrichten van journalistieke producties in de meest brede zin van het woord, in België en wereldwijd, in de mate dat ze relevant zijn voor het informeren van de publieke opinie over onderwerpen betreffende het klimaat, de energiesector en andere onderwerpen, in de meest brede zin van het woord, die in opdracht van derden voor publicatie in aanmerking komen.

- Het aanleggen en oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen. Alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen, hierin begrepen alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, verrichten die van aard zijn om de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hun eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door achttienduizend zeshonderd aandelen (18.600) zonder aanduiding van nominale waarde elk vertegenwoordigend één/achttienduizend zeshonderdste (1118.600ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Winstverdeling

Op de netto winst, na aftrekking van de lasten en delgingen, zal er ten minste vijf percent worden afgenomen met het oog op het aanleggen van een wettelijk reservefcnds, deze afname is echter niet meer verplicht wanneer dit fonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo zal in gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er een volkomen andere bestemming aan te geven.

In geval van ontbinding, na verwezenlijking van het actief, aanzuivering van het passief of het in consignatie geven van het bedrag nodig om dat te doen, zal het saldo verdeeld worden onder de deelgenoten a rato van de aandelen in ieders bezit.

Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op de eerste januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar.

Gewone algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering komt bijeen op initiatief van het bestuur of van de commissarissen op de maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld ln de oproepingsbrief, op eerste donderdag van de maand mei om twintig uur.

Mocht die dag een feestdag zijn, dan zal de vergadering plaats hebben op de volgende werkdag op het zelfde uur.

Uitgenomen in de gevallen waarin de wet er anders over beschikt, geeft elk aandeel recht op één stem; de vergadering beslist geldig ongeacht het gedeelte van het vertegenwoordigd kapitaal en de beslissingen worden getroffen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Aanduiding der gemachtigde personen en hun bevoegdheden

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, vennoot of niet, aangesteld door de

algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en, indien er

verschillende zijn, hun bevoegdheid.

Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de zaakvoerders verleende bevoegdheden aan

deze laatste toevertrouwd.

Voor; behouden 'aan het Belgisch Staatsblad

B'rjiagen-bij het Reigiseh-Staatsbiad- 201071201-1- --Annexes-du- Moniteur- belge

Wanneer er verschillende zaakvoerders zijn, vormen zij samen het college van zaakvoerders. In dit geval, heeft ieder zaakvoerder de bevoegdheid om alleen te handelen in naam van de vennootschap en vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte; hij mag in naam van de vennootschap alle daden van beheer of beschikking stellen; al hetgeen door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden wordt aan de algemene vergadering valt onder zijn bevoegdheid.

Elke zaakvoerder wordt er toe gemachtigd onder zijn verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aan te stellen voor welbepaalde opdrachten.

Vijfde beslissing

Ontslag en benoeming

De vergadering neemt akte van het ontslag als zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap,

van de heer DE JONG Remco, voornoemd.

Zij verleent hen kwijting voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden.

De vergadering benoemt als zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voor een onbepaalde duur, ten bezoldigd titel: de heer DE JONG Remco, voornoemd.

DELEGATIE VAN MACHTEN

De comparanten verklaren aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap, met macht van substitutie : de heer DE JONG Remco en/of de heer Jan WALRAVENS, ten einde over te gaan tot de inschrijving of de wijziging van huidige vennootschap in bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde. Ten dien einde mag de mandataris, in naam van ' de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

De uitgiften en uittreksels worden afgeleverd vóór registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmacht, verslag van de Bedrijfsrevisor

Peter TAYLOR, gecoordineerde statuten.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

01/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.05.2011, NGL 21.05.2011 11122-0216-007
04/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 06.05.2010, NGL 30.05.2010 10142-0463-006
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 07.05.2015, NGL 30.08.2015 15560-0396-008
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 05.05.2016, NGL 28.08.2016 16523-0457-008

Coordonnées
ZEM & CO

Adresse
WATERLOOSE STEENWEG 455 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale