ZIEBRI

NV


Dénomination : ZIEBRI
Forme juridique : NV
N° entreprise : 835.901.656

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.03.2014, NGL 28.04.2014 14103-0270-015
03/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.03.2013, NGL 26.04.2013 13103-0500-015
03/05/2011
ÿþMod 2.0

+ Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11303012*

Neergelegd

29-04-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): ZieBri

0835901656

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: 1090 Jette, Pierre Timmermansstraat 35

Onderwerp akte: Oprichting- Statuten - Benoeming

Uit een nog te registreren akte verleden voor notaris Quentin Vanhalewyn te Kraainem op achtentwintig april

tweeduizend elf blijkt dat de Heer Zielens Hans Etienne Cornelis, geboren te Oostende op 28 november 1966, wonende te Vilvoorde, Kwakkelstraat, 23 en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HAMESU, met zetel te Vilvoorde, Kwakkelstraat, 23, samen een Naamloze vennootschap onder de benaming ZieBri hebben opgericht met zetel te 1090 Jette, Pierre Timmermansstraat 35. Uit de statuten blijkt onder meer hetgeen volgt:

TITEL I. NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel 1 Naam  Vorm

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap. De naam luidt:  ZieBri .

Artikel 2 Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1090 Jette, Pierre Timmermansstraat, 35/37.

De raad van bestuur is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het

buitenland op te richten.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad, mag de maatschappelijke zetel naar om het even welke plaats in België worden overgebracht, mits

inachtneming van de taalwetgeving.

Artikel 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, of door deelname van dezen:

de aan- en verkoop, in- en uitvoer van alle bouwmaterialen en van alle producten voor industrie en

handel in het algemeen en meer in het bijzonder voor de bouwindustrie en de constructie, evenals van

alle doe-het-zelf materialen en uitrusting.

De vennootschap zal, in België en in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en

onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar

maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat ze het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk

vergemakkelijken. Zij mag bovendien op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of

vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijke of een samenhangend doel hebben, of die de

ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Artikel 4 Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

TITEL II. KAPITAAL  AANDELEN

Artikel 5 Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdvijfentwintigduizend euro (125.000,00 ¬ ) en wordt

vertegenwoordigd door 1.250 aandelen, zonder nominale waarde.

Artikel 6 Aandelen

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in een register van aandelen, gehouden op de zetel.

In het register van aandelen wordt aangetekend:

- de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder alsmede het aantal van de

hen toebehorende aandelen;

- de gedane stortingen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

- de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door een bestuurder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten. De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 6bis Voorkoopclausule

De aandeelhouder die het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wenst over te dragen dient de raad van bestuur hiervan op de hoogte te stellen. De aandeelhouder dient de raad van bestuur het aantal en de nummers van de over te dragen aandelen mee te delen, alsook de geboden prijs, de identiteit van de kandidaat-overnemer, evenals alle overige voorwaarden van de overdracht.

Binnen de vijftien dagen, dient de raad van bestuur dit bod mee te delen aan de overige aandeelhouders, door hen op de hoogte te stellen van hun recht op voorkoop.

Binnen de dertig dagen na deze mededeling door de raad van bestuur, dienen de overige aandeelhouders de raad van bestuur op de hoogte te stellen of zij wensen een beroep te doen op hun recht van voorkoop.

Indien, eens deze periode verstreken, niet alle aandelen het voorwerp hebben uitgemaakt van recht van voorkoop en aldus niet alle aandelen verworven zijn door de overige aandeelhouders, kan de overdrager zijn aandelen verkopen aan de overnemer voorgesteld aan de raad van bestuur.

Artikel 7 Ondeelbaarheid van de effecten

De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verschillende eigenaars van één onverdeelbaar aandeel, of is de eigendom van een aandeel gesplitst tussen een naakte eigenaar en een vruchtgebruiker, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de daaraangehechte rechten te schorsen, tot één enkele persoon als eigenaar van een aandeel tegenover de vennootschap is aangewezen.

Maakt de vennootschap van dit schorsingsrecht geen gebruik, dan zal zij, in geval van vruchtgebruik, en alleen voor de betrekkingen tussen de vennootschap en de aandeelhouder, enkel de vruchtgebruiker erkennen voor de verschillende rechten die aan een aandeel verbonden zijn.

TITEL III. BESTUUR  TOEZICHT

Artikel 8

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders. Zij mogen herbenoemd worden.

Hun opdracht kan te allen tijde worden herroepen.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders telt, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur. Zij worden in hun hoedanigheid van bestuurder op de vergadering van de raad vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger wordt door de rechtspersoon benoemd onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

Artikel 9

De raad van bestuur kiest een voorzitter onder zijn leden.

Artikel 10

De raad van bestuur vergadert telkens als het belang van de vennootschap het vergt of telkens als twee

bestuurders het vragen, na bijeenroeping, en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of ingeval deze belet is, van een bestuurder, door diens collega's aangeduid.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Artikel 11

De raad van bestuur mag enkel geldig beraadslagen, indien de meerderheid van de leden aanwezig is of geldig vertegenwoordigd. Indien de raad niet voldoende in getal is, mag hij, tijdens een tweede vergadering, te houden ten laatste vijftien dagen na de eerste, beraadslagen over de onderwerpen die voorkwamen op de agenda van de eerste vergadering, welk ook het aantal tegenwoordige of vertegenwoordigde leden is.

De verhinderde bestuurders kunnen hun stem uitbrengen per brief, telefax, e-mail of ander communicatiemiddel van dezelfde aard. Zij mogen ook aan een ander lid van de raad de opdracht geven hen te vertegenwoordigen bij de beraadslagingen, en te stemmen in hun naam bij een bepaalde vergadering van de raad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Geen enkele bestuurder zal meer dan één van deze mandaten mogen waarnemen. In beide gevallen wordt de verhinderde bestuurder als tegenwoordig aangezien.

De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen; bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend in zoverre de raad van bestuur minstens drie leden telt.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur, genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal.

Artikel 12 Tegenstrijdig belang

Vóór de raad van bestuur besluit tot een verrichting of een reeks verrichtingen of een beslissing neemt bij de uitvoering waarvan een bestuurder, rechtstreeks of zijdelings, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met dit van de vennootschap, moet die bestuurder dit mededelen en zijn verklaring doen opnemen in de notulen van de raad van bestuur die de beslissing moet nemen; hij moet daarvan tevens de commissaris(sen), indien er een is (er zijn), op de hoogte brengen. Er zal verder gehandeld worden als voorzien in artikelen 523 en 524 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 13 Notulen

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in de notulen, die ten minste door de meerderheid der aanwezige leden worden ondertekend.

De afschriften en uittreksels ter voorlegging in rechte of anderszins, worden ondertekend door de voorzitter of twee bestuurders.

Artikel 14 Bevoegdheid

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Artikel 15 Gedelegeerd bestuurder

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer van zijn leden, aandeelhouders of niet, en hun de titel van gedelegeerd bestuurder toekennen. De raad van bestuur mag één of meer directeurs en volmachtdragers benoemen en hun bevoegdheden vaststellen.

Artikel 16 Vertegenwoordiging

Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, worden geldig ondertekend door één alléén optredende gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders die gezamenlijk optreden. Zij moeten tegenover derden het bewijs van hun machten niet staven.

Artikel 17

De mandaten van de bestuurders en van de gedelegeerd bestuurders worden kosteloos uitgeoefend, voor zover niet anders beslist wordt door de algemene vergadering.

Artikel 18 Toezicht

In de door de wet vereiste gevallen, zal de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen, die weergegeven moeten worden in de jaarrekening, opgedragen worden aan één of meer commissarissen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt de bezoldiging vast.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

TITEL IV. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 19 Samenstelling en bevoegdheid

De algemene vergadering van de aandeelhouders heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt het geheel van de aandeelhouders. Zij is samengesteld uit alle eigenaars van aandelen die het recht hebben om te stemmen.

De door de algemene vergadering, op regelmatige wijze genomen beslissingen, zijn bindend voor alle aandeelhouders, met inbegrip van de afwezigen en degenen die tegenstemmen.

Artikel 20 Vertegenwoordiging

Elke eigenaar van aandelen kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Niemand mag een aandeelhouder bij de algemene vergadering als lasthebber vertegenwoordigen, zo hij

zelf geen stemgerechtigde aandeelhouder is.

De raad van bestuur kan de tekst van de volmachten vaststellen, en eisen dat deze ten laatste vijf vrije

dagen vóór de algemene vergadering op de door de raad aangeduide plaats worden neergelegd.

Artikel 21 Bijeenroepingen

De raad van bestuur, evenals de eventuele commissaris(sen), zijn gerechtigd de algemene vergadering

bijeen te roepen. Zij zijn verplicht deze bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van het kapitaal

vertegenwoordigen dit vragen.

De bijeenroepingen voor elke algemene vergadering, worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van

artikel 533 van het Wetboek van Vennootschappen.

Wanneer alle aandeelhouders aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn, kan de algemene

vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten zonder dat de formaliteiten van bijeenroeping voorzien in

voormeld artikel 533 werden nageleefd. De besluiten moeten dan genomen worden met eenparigheid van

stemmen.

Artikel 22 Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden op de eerste vrijdag van de maand maart

om 10 uur in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Mocht deze vastgestelde dag op een wettelijke feestdag vallen, blijft de datum behouden.

Artikel 23 Stemmen

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem. Zijn de kapitaalsaandelen niet van gelijke waarde

of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar

evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen.

Artikel 24 Bureau

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij diens

ontstentenis door de oudste tegenwoordige bestuurder, tenzij de voorzitter zelf een bestuurder heeft aangesteld

om hem te vervangen.

De voorzitter van de vergadering duidt desgevallend een secretaris en een stemopnemer aan. Deze

mogen gekozen worden buiten de leden van de vergadering, maar in dat geval zijn zij niet stemgerechtigd.

De andere aanwezige leden van de raad van bestuur vullen het bureau aan.

Artikel 25 Notulen

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de

aandeelhouders die erom vragen.

De afschriften voor derden worden ondertekend door de meerderheid van de bestuurders en van de

commissarissen.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

TITEL V. JAARREKENING

Artikel 26 Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op 1 oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar, wordt door de zorgen van de raad van bestuur een inventaris opgemaakt alsmede een jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel.

De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering.

Artikel 27 Stemming over de jaarrekening

De jaarvergadering beslist over de goedkeuring van de jaarrekening.

Na goedkeuring beslist de algemene vergadering, bij afzonderlijke stemming, over de aan de bestuurders en commissarissen te verlenen kwijting.

Artikel 28 Winstverdeling

Het batige saldo zoals dit blijkt uit de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, algemene onkosten, afschrijvingen en provisies, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het vormen van een wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het kapitaal bereikt, maar zij moet wederom ingevoerd worden tot de gehele herstelling van de reserve, indien op een gegeven ogenblik, en om welke reden ook, van het reservefonds gebruik gemaakt werd.

Het saldo blijft ter beschikking van de algemene vergadering die over de bestemming ervan kan beslissen naar goeddunken.

Geen uitkering mag evenwel gedaan worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 29 Interimdividenden

De raad van bestuur kan op het resultaat van het boekjaar interimdividenden uitkeren met inachtneming

van de bepalingen bevat in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

De beslissing moet ter bekrachtiging voorgelegd worden aan de eerstvolgende jaarvergadering van de

aandeelhouders, die zich hierover dient uit te spreken door middel van een bijzondere stemming.

TITEL VI. ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 30 Ontbinding

De vennootschap wordt na de ontbinding geacht voort te bestaan voor haar vereffening.

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars. Zij bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen, en zij geeft aan hoe de vereffenaars de vereffening tot een goed einde moeten brengen.

Worden geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars.

Zij handelen dan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van bestuurders, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven.

TITEL VII. ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 31 Gemeen recht

De partijen willen zich volledig schikken naar het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg worden de beschikkingen van deze wetten waarvan in deze statuten niet op geoorloofde wijze zou zijn afgeweken, geacht in de huidige akte te zijn opgenomen, en worden de clausules die strijdig zijn met de gebiedende beschikkingen van de bestaande en toekomstige wetten, geacht niet geschreven te zijn.

TITEL III

Overgangsperiode

Eerste maatschappelijk boekjaar - Het eerste boekjaar zal de periode bevatten vanaf de dag van de neerlegging van de documenten vereist door de wet op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 30 september 2012.

Eerste jaarvergadering - De eerste jaarvergadering zal plaats vinden de eerste vrijdag van de maand maart 2013. Kosten

De verschijners verklaren dat het bedrag der onkostenvergoedingen en lasten hoe ook die ten laste vallen van de vennootschap of die ten hare laste worden gesteld ingevolge haar oprichten, duizend zevenhonderd vierenzestig euro zesenzestig cent (1.764,66 ¬ ) bedragen.

TITEL IV

Buitengewone algemene vergadering

Na vaststelling van de statuten en volledige oprichting van de vennootschap, verklaren de comparanten, in hun gemelde hoedanigheid, in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en het aantal van de bestuurders op 2 vast te stellen en tot deze functie worden benoemd voor de duur van zes jaar:

- de Heer Zielens Hans, voornoemd.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HAMESU, voor

wie de Heer Zielens Hans, voornoemd, aangesteld wordt als vaste vertegenwoordiger.

Zij aanvaarden hun opdracht onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door een maatregel die

zich hiertegen verzet.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap als college door de meerderheid van zijn leden.

De comparanten verklaren dat blijkt uit de te goeder trouw verrichte schattingen dat de vennootschap

voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen en dat

er bijgevolg geen commissaris benoemd wordt.

En onmiddellijk daarna komen bovengenoemde bestuurders bijeen in de Raad van Bestuur en worden tot

volgende functies benoemd:

- Voorzitter van de Raad: de Heer Zielens Hans, voornoemd, die aanvaardt.

- Van gedelegeerd bestuurder: de Heer Zielens Hans, voornoemd, die aanvaardt.

Over de bezoldiging van de bestuurders en de afgevaardigd-bestuurder wordt beslist door de algemene

vergadering van aandeelhouders.

Volmacht

Volmacht wordt verleend aan:

EV Consult BVBA, Steenokkerzeelstraat, 66 te 1930 Zaventem;

Voor inschrijving en wijziging, evenals de schrapping in het ondernemersloket; tot het aanvragen van

het BTW-nummer, wijzigen en schrappen ervan en tot het aangaan van verbintenissen met de BTW-

administratie; voor het onderhandelen, het verstrekken en verkrijgen van inlichtingen, het afsluiten van

akkoorden en het aantekenen van bezwaar met de fiscale administraties.

Voor eensluidend analytisch uittreksel,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Quentin Vanhalewyn, notaris te Kraainem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ZIEBRI

Adresse
PIERRE TIMMERMANSSTRAAT 35/37 1090 BRUSSEL

Code postal : 1090
Localité : JETTE
Commune : JETTE
Région : Région de Bruxelles-Capitale