ZOE

Association sans but lucratif


Dénomination : ZOE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 860.144.530

Publication

11/12/2013
ÿþMOD22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie. na neerlegging van de akte ter griffie

BRUSSEL 2 9 NOV 2013

Griffie "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 860.144.530

Benaming

(voluit) : ZOE

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Van Volxemlaan 164, 1190 Brussel

Onderwerp akte : ontslagen  benoemingen  wijzingen adres maatschappelijke zetel  wijziging naam  aanpassing statuten.

Algemene vergadering 24 oktober2013

Aanwezig ; Tom Bruwier, Lieve Demin, Fabienne Dragonetti, Delphine Hesters, Eric Krols, Esther Maas,

Katrien Reist, Linda Suy, Adinda Van Geystelen, Tom Viane

Op de algemene vergadering van 24 oktober 2013 werd met algemeen akkoord beslist dat;

(1) De naam van de vzw wordt gewijzigd van "ZOE" naar "HaB"'

(2) De maatschappelijke zetel wordt gewijzigd:

Oude maatschappelijke zetel:

Van Volxemlaan 164

1190 Brussel

Nieuwe maatschappelijke zetel:

Kongingslaan 99

1190 Brussel

Gerechtelijk arrondissement Brussel

(3) Benoemingen en ontslagen

Als nieuwe bestuurders van HaB worden benoemd:

" Demin Lieve, Koningstaan 99 (rc+1), 1190 Brussel, geboren op 3/10/1967 te Leuven

" Hesters Delphine, Hoogte Honderdplein 20/19, 1190 Brussel geboren op 4/2/1982 te Gent

" Krols Eric, Grote Baan 7, 3150 Wespelaar, geboren op 4/4/1958 te Antwerpen

" Van Geystelen Adinda, Helenaleï 18 bus 5, 2018 Antwerpen, geboren op 414/1971 te Wilrijk

" Viane Tom, Viaanderenstraat 81 b, 9000 Gent geboren op 25/06/1976 te Waregem

Neemt ontslag als bestuurder en als lid van de algemene vergadering:

'Linda Suy, Karel Mirystraat 23, 9000 Gent, geboren op 8/2/1968 te Merksem.

" Fabienne Dragonetti, Tentoonstellingslaan 434 bus 1, 1090 Brussel, geboren op 10/03/1977 te Gent. Neemt ontslag als bestuurder, maar blijft lid van de algemene vergadering:

" Tom Bruwier, Karel Mirystraat 23, 9000 Gent, geboren 4/3/1966 te Roeselare,

Neemt ontslag als lid van de algemene vergadering:

" Esther Maas, Scheldestraat 116, 9040 Gent, geboren op 8/4/1979 te Neerpelt.

(4)De statuten van de vzw dienden te worden aangepast. De oude statuten worden vervangen door onderstaande nieuwe tekst:

Art, 1De vereniging draagt de naam "HaB" en bestaat voor onbepaalde tijd. De nieuwe naam vervangt de oude benaming "ZOE".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto :'Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

' Luik 13 - Vervolg

Art. 2De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te Brussel op volgend adres: Koningslaan 99 (rc+1), 1190 Brussel, gerechtelijk arrondissement Brussel,

Art. 3De vereniging heeft tot doelen: (1) het ondersteunen en begeleiden van kunstenaars en dat op de-meest diverse manieren; (2) het publiceren van tijdschriften, boeken, teksten op het vlak van de kunsten en het verspreiden van dit materiaal; (3) het organiseren en aanbieden van educatieve programma's, lezingen en debatten met betrekking tot de kunsten; (4) het produceren, coproduceren en inrichten van artistieke manifestaties en producten op het vlak van de kunsten; (5) het verrichten van onderzoek op het vlak van de kunsten. Deze doelen kunnen worden uitgebreid et andere functies binnen het culturele veld zolang het niet-commerciële karakter van de vereniging bewaard blijft.

Art. 4 §1 Het aantal leden is onbeperkt.

§2 Iedereen die lid wordt van HaB is automatisch lid van de algemene vergadering en dat voor de periode van riet lopend kalenderjaar.

Modaliteiten van dit lidmaatschap, evenals bijzondere rechten en plichten worden vastgehouden in een huishoudelijk reglement, dat jaarlijks door de Algemene Vergadering wordt goedgekeurd,

Cie geldelijke aansprakelijkheid van elk lid is strikt beperkt tot zijn lidmaatschap. Leden worden automatisch ontslaan als ze geen lid meer zij van HaB. Daarnaast kan enkel de raad van bestuur beslissen over uitsluiting

" en ontslag. Tijdens een lopend kalenderjaar kan elk lid ontslag nemen door een eenvoudige brief aan de raad van bestuur. Het lid dat ontslag neemt of ontslaan wordt, kan geen aanspraak maken op het bezit van de vereniging, noch een bijdrage terugvorderen.

Art. 5 §1 Het dagelijks beheer wordt waargenomen door minstens twee bestuurders die worden benoemd door de algemene vergadering voor een periode van maximaal zes jaar. De bestuurders zijn door hun aanstelling automatisch ook lid van de algemene vergadering.

§2 De raad van bestuur vergadert minstens drie maal per jaar en tevens op bij-éénroeping van een van de bestuurders. De beraadslagingen en beslissingen worden na ondertekening opgenomen in daartoe bestemde map op de zetel van de vereniging.

§3 De raad van bestuur beschikt over zeer uiteenlopende bevoegdheden zoals het betalen en ontvangen van sommen, het kopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, het ontvangen van giften en subsidies, het sluiten van contracten en overeenkomsten en het benoemen en ontslaan van personeelsleden en het bepalen van hun functies, bevoegdheden en bezoldigingen. Hiertoe wordt een huishoudelijk reglement opgesteld.

§4 Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van. de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven bestuursopdracht.

§5 De raad van bestuur kan zich geheel of gedeeltelijk laten vervangen voor volmachthouders. De raad van bestuur kan wettig vertegenwoordigd worden in al haar bevoegdheden door een of meerdere afgevaardigde beheerders, aangesteld door de raad van bestuur,

Art. 6 §1 De algemene vergadering wordt minstens eenmaal per jaar samengeroepen door de raad van bestuur en beslist met tweederde meerderheid van de aanwezige leden. De algemene vergadering moet ook worden samengeroepen binnen de maand na schriftelijk verzoek van een van de leden.

§2 Over de benoeming en het afzetten van de bestuurders, een statutenwijziging en vrijwillige ontbinding is een beslissing met tweederde meerderheid van de aanwezige leden noodzakelijk met een aanwezigheid van minstens twee derde van de leden.

Art. 7 Elk maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Op deze laatste datum worden rekeningen afgesloten en de begroting voor het volgend jaar opgemaakt door de raad van bestuur. Deze rekeningen en begrotingen worden ten minste acht dagen voor de bijeenkomst van de algemene vergadering schriftelijk aan de leden bezorgd, ten einde te kunnen worden goedgekeurd op de algemene vergadering.

Art. 8Bij ontbinding en vereffening van de vereniging wordt in elk geval het maatschappelijk vermogen overgedragen aan een vereniging met gelijkaardige doelstellingen.

De algemene vergadering zal bestaan uit Shila Anaraki, Tom Bruwier, Lieve Demin, Déiphine Hesters, Eric Krols, Adinda Van Geystelen, Tom Viane en alle toekomstige leden.

De raad van bestuur zal bestaan uit Lieve Demin, Delphine Hesters, Eric Krols, Adinda Van Geystelen en Tom Viane,

Brussel, 25 november 2013

Lieve Demin

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : petto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzijvan de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting Of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voor-

% behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ZOE

Adresse
VAN VOLXEMLAAN 164 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale