ZORGNET VLAANDEREN

Association sans but lucratif


Dénomination : ZORGNET VLAANDEREN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 417.659.828

Publication

29/07/2014
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

neer ele d

1111 111 4lHIl

" 1

III

1 bel ai

Sta

17 MU 2014

tfar griffie van de NOerlandstalige r@ohtbank van lagemndef Brussel

angen op

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort):

Rechtsvorm:

Zetel:

4176.598.28

ZORGNET VLAANDEREN

VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK GUIMARDSTRAAT 1 - 1040 BRUSSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte: statutenwijziging

1) De Algemene Vergadering van 20 juni 2014 keurde de nieuwe statuten goed, De vorige statuten worden vervangen door de volgende,

- NIEUWE STATUTEN:

HOOFDSTUK I.  Naam, zetel, duur, doel

Naam, zetel, duur

Art. '1

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam: Zorgnet Vlaanderen.

Art. 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1040 Brussel, Guimardstraat 1 , gelegen in het gerechtelijk,

arrondissement Brussel,

Art. 3

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Doel

Art. 4

§1, De vereniging heeft tot doel het bevorderen van een toegankelijke, kwaliteitsvolle en betaalbare zorg uitgaand van het sociaal ondernemerschap van diverse initiatiefnemers.

De vereniging staat open voor zorgorganisaties, los van hun juridisch statuut, die al dan niet voorzieningen, diensten of instellingen in de zorg uitbaten, voor zover ze principes van maatschappelijk verantwoord, ondernemen onderschrijven en winst enkel nastreven om de continuïteit, de duurzaamheid en de kwaliteit van de activiteit te garanderen.

Deze social profit organisaties worden georganiseerd vanuit privaat of publiek of universitair initiatief.

Zowel de christelijke levensbeschouwing, die aan de grondslag ligt van de vereniging, als de andere

levensbeschouwingen vinden hun plaats in de werking van de vereniging en zijn een meerwaarde in het

" realiseren van de organisatiedoelstellingen.

§2. De vereniging kan elke activiteit ondernemen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdraagt tot de,

verwezenlijking van dit doel, zoals ondermeer:

1, de verdediging van de rechten en belangen van de leden en van de vertegenwoordigde voorzieningen

met het oog op het algemeen belang;

2. de coordinatie, planning en samenwerking van voorzieningen, diensten of instellingen in de zorg;

Op de laatste blz. van Luik J3 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

3, de promotie van de kwaliteit van de vertegenwoordigde voorzieningen, diensten of instellingen;

4, de vertegenwoordiging van de leden op internationaal, nationaal, gewestelijk, regionaal en op lokaal vlak;

6, de advies- en dienstverlening aan de leden en aan de vertegenwoordigde voorzieningen, diensten of instellingen voor alle problemen waarvoor zij geplaatst worden en de oprichting van de hiervoor nodige technische diensten;

, 6, het bezorgen van de nodige informatie en documentatre aan de leden en aan de vertegenwoordigde voorzieningen, diensten of instellingen in verband met hun activiteiten;

7, de professionele vervolmaking van de verantwoordelijken en van het kaderpersoneel,

§3. De vereniging mag bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten ontplooien binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten op voorwaarde dat de opbrengsten daarvan uitsluitend zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de niet-winstgevende doelstelling.

§4. De vereniging mag aile rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doei. De vereniging mag daartoe alle roerende of onroerende goederen verwerven of bezitten in eigendom of anderszins, en deze goederen gebruiken, beheren of ten dienste stellen.

HOOFDSTUK Il  Lidmaatschap

De vereniging telt leden en geassocieerde leden.

Sectie I  Leden

Algemeen

Art. 5

§1 Dit zijn de leden met alle rechten zoals omschreven voor de leden in de vzw-wet van 27 juni 1921.

§2. Het aantal leden is onbeperkt maar moet ten minste vier bedragen. De leden bestaan uit effectieve en

congregationele leden,

1.. De effectieve leden van de vereniging zijn

de stichters, rechtspersonen;

de rechtspersonen die aansluiten overeenkomstig artikel 6, § 1 en § 3.

2. De stichtende congregationele leden van de vereniging zijn de rechtspersonen die aansluiten

overeenkomstig artikel 6, § 2 en § 3.

Met uitsluiting van aile natuurlijke personen kunnen alleen rechtspersonen zonder winstoogmerk effectief of

congregationeel lid zijn of worden van de vereniging.

§3. Elk lid kan zijn uitgangspunten bepalen in levensbeschouwelijke aangelegenheden. De vereniging biedt op vraag van zijn leden ondersteuning rond levensbeschouwelijke thema's.

Aansluiting

Art. 6

§1. Om effectief lid te worden van de vereniging moet het kandidaat-lid minstens een Nederlandstalige voorziening, dienst of instelling inzake zorg zonder winstoogmerk exploiteren, die in toepassing van de vigerende wetgeving ter zake erkend of erken baar is door of aangemeld is bij de bevoegde overheid.

§2, Om congregationeel lid te worden van de vereniging moet het kandidaat-lid een Nederlandstalige kloostergemeenschap zijn die geen effectief !id kan worden en waarvan religieuzen werkzaam zijn in Nederlandstalige voorzieningen voor gezondheids- of ouderenzorg.

§3. De effectieve en de congregationele leden dienen bovendien aan de volgende voorwaarden te voldoen

1. de rechtspersoonlijkheid bezitten;

2. een aanvraag voor aansluiting richten tot de voorzitter van de raad van bestuur. Door het indienen van deze aanvraag verbindt het kandidaat-lid zich ertoe de statuten bij te treden en de lid maatschapsbijdrage bepaald in artikel 9 jaarlijks te betalen.

3. aanvaard worden door de raad van bestuur. De raad van bestuur beslist soeverein en is er niet toe gehouden zijn beweegredenen kenbaar te maken inzake het al dan niet aanvaarden van een kandidaat.

§4. Van de in § 1 en § 2 vereiste Nederlandstaligheid kan worden afgeweken voor tweetalige voorzieningen gelegen in één van de negentien gemeenten van Brussel-Hoofdstad.

§5. leder aangesloten lid behoort tot de sectie overeenstemmend met zijn lidmaatschap, zoals bepaald in artikel 31, § I.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Effectieve leden behoren binnen hun sectie tot de sector(en), zoals bepaald in artikel 31, § 2 die overeenstemt met hun erkenning.

Verlies van lidmaatschap

, Art, 7

§1. De leden verliezen het lidmaatschap van de vereniging door ontslag, uitsluiting en wanneer zij niet meer beantwoorden aan één van de in artikel 6 vermelde voorwaarden van aansluiting. De ledenbijdrage bedoeld in

,

artikel g blijft verschuldigd voor het jaar waarin het verlies van het lidmaatschap plaatsvindt.

§2. Het ontslag moet, bij aangetekend schrijven, aan de voorzitter van de raad van bestuur meegedeeld worden in de loop van het eerste trimester van het jaar en heeft uitwerking op 31 december van dat jaar.

§3. De uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering uitgesproken worden met een meerderheid van twee derden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Het lid waarvan de beëindiging van het lidmaatschap wordt voorgesteld, heeft het recht gehoord te worden.

§4. Het verlies van lidmaatschap wegens het niet meer beantwoorden aan één van de in artikel 6 vermelde voorwaarden van aansluiting, is automatisch. De vaststelling ervan gebeurt door de raad van bestuur en heeft onmiddellijke uitwerking.

§5. In geval van niet of niet volledig betalen van de in artikel 9 bepaalde ledenbijdrage van het laatste afgelopen boekjaar wordt een eerste schriftelijke aanmaning tot regularisatie van de ledenbijdrage binnen drie maanden, opgestuurd. Het lidmaatschap van het lid dat de ledenbijdrage binnen de eerste regularisatietermijn niet of niet volledig heeft betaald, wordt geschorst. Een tweede schriftelijke aanmaning tot regularisatie van de ledenbijdrage binnen één maand, wordt opgestuurd. Het lid dat zijn ledenbijdrage niet of niet volledig heeft betaald na de tweede regularisatietermijn wordt geacht ontslag nemend te zijn.

§6. Het verlies van lidmaatschap, ongeacht om welke reden, heeft automatisch en van rechtswege het verval van ieder mandaat uitgeoefend in hoofde van de vereniging - zowel intern als extern - van het lid of de vertegenwoordiger tot gevolg. Indien om een extern mandaat te beëindigen, bepaalde formaliteiten eigen aan dit mandaat dienen vervuld te worden, verbindt het lid of de vertegenwoordiger zich ertoe om de nodige formaliteiten zonder verwijl te vervullen.

Aanspraak op het maatschappelijk vermogen

Art. 8

In geval van verlies van het lidmaatschap van de vereniging, zoals bepaald in artikel 7, kan het betrokken lid geen aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de vereniging, noch is het lid ertoe gerechtigd de gestorte bijdragen terug te vorderen, noch rekening of inventaris te eisen, noch de zegels te doen leggen.

Ledenbijdrage

Art. 9

§1. leder lid dient jaarlijks de ledenbijdrage vastgesteld door de raad van bestuur te storten aan de vereniging.

§2. De ledenbijdrage van de effectieve leden mag het 1/365e deel van de ontvangsten voor het betrokken jaar per voorziening niet overtreffen.

Verantwoordelijkheid

Art. 10

Onverminderd artikel 11 van de vzw-wet nemen de leden geen persoonlijke verplichtingen op zich

betreffende de verbintenissen van de vereniging.

Sectie Il  Geassocieerde leden

Art. 11

§1. Dit zijn de derden zoals omschreven in artikel 2ter van de vzw-wet van 27 juni 1921. Hun rechten en plichten worden bepaald door deze statuten.

§2.

Elke rechtspersoon die voldoet aan de voorwaarden bepaald in artikel 4 §1, maar niet aan de voorwaarden

bepaald in artikel 6 §1 en §2 kan geassocieerd lid worden.

§3. Een geassocieerd lid dient bovendien aan de volgende voorwaarden te voldoen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

1. de rechtspersoonlijkheid bezitten;

2. een aanvraag voor aansluiting richten tot de voorzitter van de raad van bestuur. Door het indienen van deze aanvraag verbindt het kandidaat geassocieerd lid zich ertoe de statuten bij te treden.

3, aanvaard worden door de raad van bestuur. De raad van bestuur beslist soeverein en is er niet toe gehouden zijn beweegredenen kenbaar te maken inzake het al dan niet aanvaarden van een kandidaat.

§5. Zij hebben recht op de dienstverlening zoals verstrekt aan de leden.

§6. Geassocieerde leden maken geen deel uit van de algemene vergadering.

F. Geassocieerde leden of hun vertegenwoordigers kunnen geen mandaat als bestuurder uitoefenen. Geassocieerde leden kunnen in hoofde van de vereniging extern geen mandaat uitoefenen.

Geassocieerde leden zijn de ledenbijdrage zoals bepaald in artikel 9 § 1 en § 2 verschuldigd.

§9. Geassocieerde leden kunnen zich op elk ogenblik uit de vereniging terugtrekken bij middel van een schriftelijk bericht. Het ontslag wordt effectief drie maanden na dit bericht

Een geassocieerd lid verbindt er zich toe om de ledenbijdrage te betalen voor het jaar waarin het ontslag wordt ingediend.

§10. Een geassocieerd lid dat handelt in strijd met de doelstellingen van de vereniging kan door een eenzijdig besluit van de raad van bestuur uitgesloten worden van lidmaatschap.

De ledenbijdrage bedoeld in artikel 9 is verschuldigd voor het jaar waarin het verlies van lidmaatschap plaatsvindt.

§11. Een geassocieerd lid kan geen aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de vereniging op grond van de enkele hoedanigheid van geassocieerd

Daze uitsluiting van rechten op de activa geldt te allen tijde onder meer tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de vereniging.

HOOFDSTUK III,  Raad van bestuur

Samenstelling, termijn, bezoldiging

Art. 12

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie fysieke

personen.

§2. De raad van bestuur bestaat uit de volgende leden, allen benoemd zoals bepaald in artikel 28:

I. voor de sector van de effectieve leden van de vereniging : vijf personen per sector bedoeld in artikel 31,

§ 2;

2. voor de sectie van de congregationele leden van de vereniging: één persoon;

3. één persoon per bestuurscollege bedoeld in artikel 32 : de voorzitter van het betrokken bestuurscollege. Deze wordt sectorvoorzitter genoemd. indien de voorzitter van het betrokken bestuurscollege reeds verkozen wordt tot bestuurder overeenkomstig punt 1, wordt de ondervoorzitter van het betrokken bestuurscollege, sectcrondervoorzitter genoemd, eveneens tot bestuurder benoemd.

4.andere personen, omwille van hun deskundigheid, representativiteit of ervaring. Hun totaal aantal mag niet meer bedragen dan één derde van de in het totaal in 1, 2 en 3 van deze paragraaf bedoelde leden van de raad van bestuur. Elke sector genoemd in 1 heeft recht op twee coöptaties.

§3. De algemene vergadering kan twee vertegenwoordigers van de Medisch-sociale sector ln Dialoogof van andere verenigingen tot bestuurder benoemen.

§4. De algemene vergadering kan één vertegenwoordiger van de "Unie van Religieusen van Vlaanderen" (U.R.V.) en één vertegenwoordiger van de 'Vereniging van Hogere Oversten van België" (V.H.O.B.), die beide deel uitmaken van het Caritas-overlegorgaan U.R.V.N.H.O.B., tot bestuurder benoemen.

§S. De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een periode van vier jaar. Hun mandaat, per periode van vier jaar, is onbeperkt verlengbaar.

Het mandaat van de uittredende bestuurders eindigt bij de sluiting van de vergadering, die beslist over de benoeming van de nieuwe bestuurders.

§8. De bestuurders kunnen te allen tijde afgezet worden door de algemene vergadering die daarover beslist overeenkomstig artikel 25 §4 van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Ieder lid van de raad van bestuur kan zelf ook ontslag nemen.

Het vrijwillig ontslag van een bestuurder dient bij brief aan de voorzitter van de raad van bestuur gericht te worden. Het niet bijwonen van de meerderheid van de vergaderingen van een dienstjaar wordt gelijkgesteld met vrijwillige ontslagneming, tenzij deze afwezigheden te wijten zijn aan ziekte of indien hiervoor een verantwoorde en door de raad van bestuur aanvaarde reden kan warden ingeroepen.

Het vrijwillige ontslag van een bestuurder gaat in de dag waarop de raad van bestuur kennis krijgt van de ontslagbrief of de dag waarop de raad van bestuur vaststelt dat de meerderheid van de vergaderingen niet werden bijgewoond zonder verantwoorde reden.

Indien een bestuurder daadwerkelijk geen functie meer uitoefent in de zorgorganisatie waardoor hij werd voorgedragen vervalt automatisch en van rechtswege het mandaat van bestuurder van de vereniging.

Indien evenwel de zorgorganisatie die de bestuurder heeft voorgedragen het mandaat van de bestuurder in dezelfde sector en in dezelfde provincie blijft steunen, behoudt de bestuurder het mandaat tot de eerstvolgende verkiezingen.

F. Indien, een plaats van bestuurder vrijkomt, blijven de overige bestuurders in functie en oefenen de volledige bevoegdheden van de raad van bestuur uit tot aan de volgende algemene vergadering, die beslist over de vervanging.

§8. Bij niet hernieuwen van de mandaten van de bestuurders op het vastgestelde tijdstip blijven deze in functie tot op het ogenblik dat in hun vervanging of herbenoeming wordt voorzien.

§9. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit. De kosten die zij maken in het kader van de uitoefening van hun bestuursmandaat worden vergoed.

Het mandaat van voorzitter, van ondervoorzitter en van gedelegeerd bestuurder kan bezoldigd zijn. De raad van bestuur beslist hierover,

§10. De vergaderingen van de raad van bestuur kunnen worden bijgewoond door de directie, en door het met het secretariaatswerk belaste staflid.

De andere stafleden wonen de vergadering bij wanneer zij daartoe uitgenodigd worden,

§11. Op de vergaderingen van de raad van bestuur kunnen experts uitgenodigd worden om over specifieke problemen te adviseren.

§12. De raad van bestuur mag erebestuurders benoemen op voordracht van het bureau, De raad van bestuur beslist soeverein. De raad is er niet toe gehouden zijn beweegredenen kenbaar te maken inzake het al dan niet aanvaarden van een kandidaat.

Het mandaat van erebestuurder wordt toegekend voor onbepaalde duur. De raad kan evenwel soeverein en zonder enige beweegredenen kenbaar te maken, dit mandaat op elk moment herroepen.

Als basisvoorwaarden voor de benoeming van erebestuurder geldt dat de kandidaat twee mandaten als bestuurder van de vereniging heeft bekleed en kan bogen op een specifieke verdienste voor de vereniging.

De erebestuurders zijn geen eigenlijke bestuurders van de vereniging in de zin van artikel 12 van de statuten. Zij bezitten geen maatschappelijke rechten. Nochtans kunnen allen of sommigen onder hen uitgenodigd worden op de vergaderingen van de raad van bestuur of van de leden, als waarnemers of raadgevers, wanneer de agenda aangelegenheden vermeldt waarin zij als bijzonder bevoegd worden beschouwd.

Wie uit hoofde van een bepaalde hoedanigheid erebestuurder wordt van deze vereniging, houdt van rechtswege op erebestuurder te zijn, zodra deze hoedanigheid verloren gaat; het verval gaat in de dag nadat de raad van bestuur dit heeft vastgesteld.

Voorwaarden van benoembaarheid

Art. 13

§1. De leden van de raad van bestuur moeten Nederlandstalig zijn.

§2. De kandidaten bedoeld in artikel 12, § 2, 1, moeten lid zijn van het bestuursorgaan of directielid van een zorg organisatie behorend tot de sector waaruit ze worden voorgedragen volgens artikel 28, en houder zijn van een door bedoeld bestuursorgaan gegeven schriftelijk mandaat. De kandidatuur is slechts ontvankelijk voor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

zover het bedoeld bestuursorgaan de in artikel 9 omschreven ledenbijdrage volledig heeft betaald en dit gedurende de drie jaar voorafgaand aan het jaar waarin de verkiezingen plaatsvinden.

Voor de zorgorganisaties die reeds lid waren bij de vereniging, maar ais gevolg van een fusie opgenomen werden in een nieuwe rechtspersoon gelden volgende regels:

-In geval van fusie tussen een privé- zorgorganisatie en een openbare zorgorganisatie voldoet de nieuwe rechtspersoon, aan de voorwaarde van drie jaar ledenbijdrage indien de privé-voorziening reeds drie jaar lid was bij de vereniging en de ledenbijdrage volledig heeft betaald gedurende de drie jaar voorafgaand aan de verkiezingen,

-In geval van fusie tussen twee privé- zorgorganisaties voldoet de nieuwe rechtspersoon aan de voorwaarde van drie jaar ledenbijdrage indien één van de twee privé- zorgorganisaties voor de fusie reeds drie jaar lid was bij de vereniging en de ledenbijdrage volledig heeft betaald gedurende drie jaar voorafgaand aan de verkiezingen.

Elk effectief lid van de vereniging kan slechts één bestuursmandaat per sector en per provincie voordragen. Voorzitterschap

Art. 14

§1 De raad van bestuur kiest bij voorkeur onder zijn leden, een voorzitter, een ondervoorzitter, en een

gedelegeerd bestuurder.

Een voorzitter gekozen buiten de leden, krijgt bij zijn benoeming dezelfde bevoegdheden en verantwoordelijkheden als de andere bestuurders.

§2. De voorzitter, de ondervoorzitter en de gedelegeerd bestuurder worden verkozen voor een termijn van vier jaar.

Het mandaat van voorzitter en ondervoorzitter kan tweemaal verlengd worden. Na een onderbreking van vier jaar is een nieuwe mandaattermijn  van maximum drie mandaten  mogelijk.

Het mandaat van gedelegeerd bestuurder, per periode van vier jaar, is onbeperkt verlengbaar.

§3. De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter, of bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter of, de gedelegeerd-bestuurder of de oudste in jaren van de bestuurders, in die volgorde.

Bijeenroeping

Art. 15

§1 De voorzitter of, bij diens ontstentenis, de ondervoorzitter of de gedelegeerd-bestuurder of één der sectorvoorzitters, of twee bestuurders - in die volgorde - roepen de raad van bestuur samen, zo dikwijls als het belang van de vereniging vereist en ten minste eenmaal per trimester.

De bijeenroeping van de raad van bestuur wordt verplicht wanneer ten minste één vijfde van de bestuurders hierom verzoekt. De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vereniging of op elke andere plaats die vermeld staat in de oproepingsbrief,

§2 De oproepingsbrief wordt bij gewone zending of drager of via fax of electronische post ten minste drie dagen op voorhand verstuurd naar de bestuurders op het adres door hen aangeduid, met opgave van de agenda opgesteld volgens artikel 20,

§3 ln uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging dit vereisen, kan de voorzitter, of in diens afwezigheid de ondervoorzitter of de gedelegeerd-bestuurder, binnen de vierentwintig uur de raad van bestuur samenroepen per fax, elektronische post of via brief per drager.

§4 Geen enkele beslissing kan genomen worden over een punt dat niet op de agenda voorkomt, behoudens unanieme beslissing van de aanwezige bestuurders om hiervan af te wijken.

Stemmingen

Art. 16

§1. De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen bij aanwezigheid of vertegenwoordiging van ten

minste de helft van zijn leden.

Is deze voorwaarde niet vervuld, dan wordt een nieuwe vergadering belegd binnen de maand met dezelfde agenda. Over deze agenda zijn de beslissingen geldig ongeacht het aantal aanwezige leden,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

§2. ledere bestuurder heeft recht op één stem. Hij mag zich voor elke vergadering laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder, voorzien van een volmacht. De raad van bestuur onderzoekt de geldigheid van de verleende volmachten.

Deze volmacht moet schriftelijk worden gegeven, eventueel via fax of elektronische post. Een bestuurder ken slechts drager zijn van twee volmachten.

§3. De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen met de volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen, onthoudingen niet meegeteld. Bij staking van stemmen zal de stem van de bestuurder die de raad voorzit, beslissend zijn.

Indien er, in geval van geheime stemming, gelijkheid van stemmen is, wordt het voorstel evenwel verworpen.

De stemming zal geheim zijn wanneer de helft der aanwezige leden erom verzoekt of wanneer het personen betreft.

§4: Wanneer in uitzonderlijke gevallen, wegens de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging, de raad van bestuur, overeenkomstig artikel 15 §3, binnen de vierentwintig uur samenroepen wordt, beraadslaagt de aldus samengeroepen raad voorafgaandelijk over de dringende noodzakelijkheid. Na bevestiging ervan beraadsfaagt de raad geldig over de geagendeerde punten. Ten minste de helft van de leden dient aanwezig of vertegenwoordigd te zijn.

§ 5. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging dit vereisen, kan de voorzitter, of in diens afwezigheid de ondervoorzitter of de gedelegeerd bestuurder, voorstellen dat de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij schriftelijk akkoord. Daartoe is vereist dat er vooraf een unaniem en schriftelijk akkoord is van de helft van de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorming over te gaan. Na akkoord hierover beraadslaagt de raad geldig over de geagendeerde punten. Schriftelijke besluitvorming veronderstelt in elk geval dat er een beraadslaging plaatsvindt per e-mail, video- of telefoonconferentie

Bevoegdheid

Art. 17

De raad van bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt haar in en buiten rechte. De raad is bevoegd om op te treden namens de vereniging en om aile daden van bestuur en beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vereniging. Alle bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de algemene vergadering, behoren tot de bevoegdheid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat alle leden van het personeel van de vereniging en stelt hun bevoegdheid en hun wedde vast, evenals de bevoegdheid van de gedelegeerd-bestuurder.

De raad stelt het huishoudelijk reglement vast.

De leden van de raad van bestuur hebben het recht de vergaderingen van aile bestuurscolleges, commissies en werkgroepen bij te wonen.

Processen-verbaal

Art, 18

§1. Van elke vergadering van de raad van bestuur worden er notulen opgemaakt die bewaard worden in een register bijgehouden op de zetel van de vereniging. De notulen worden ondertekend door de voorzitter, of door degene die in zijn plaats optreedt, overeenkomstig artikel 14.

§2. De volmachten worden bewaard.

§3. De in rechte of anders voor te leggen uittreksels worden ondertekend door de voorzitter, of de ondervoorzitter, of de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Verantwoordelijkheid van de bestuurder

Art. 19

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vereniging. Zij zijn enkel aansprakelijk voor de opzettelijke fouten bedreven in het bestuur van de vereniging binnen de perken van de hun gegeven opdracht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Het bureau

Art. 20

§1. Het bureau is samengesteld uit een aantal leden van de raad van bestuur met name de voorzitter, de ondetvoorzitter, de sectorvoorzitters, de gedelegeerd-bestuurder, alsmede uit twee bestuurders per sector, aangeduid door de groep van bestuurders behorende tot dezelfde sector

Het mandaat van bureaulid bedraagt vier jaar en kan tweemaal verlengd worden. Na een onderbreking van vier jaar is een nieuwe mandaattermijn van maximum drie mandaten - mogelijk.

In afwijking hiervan is het mandaat van de gedelegeerd-bestuurder als lid van het bureau onbeperkt verlengbaar., Het mandaat van de gedelegeerd-bestuurder als bureaulid vervalt wanneer het mandaat van gedelegeerd bestuurder eindigt.

Het bureau is algemeen belast met het toezicht op de uitvoering van het beleid vastgelegd door de raad van bestuur, meer specifiek met het voorbereiden van de vergaderingen en met het opvolgen van de beslissingen van de raad van bestuur.

Delegatie: dagelijks bestuur, intern bestuur, externe vertegenwoordiging

Art. 21

§1. Dagelijks bestuur:

De rand van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vereniging alsook de vertegenwoordiging van de vereniging wat dat bestuur aangaat opdragen aan één of meerdere personen al dan niet lid van de raad van bestuur.

Indien het dagelijks bestuur opgedragen wordt aan één of meerdere personen, treedt iedere persoon zowel voor wat betreft het intern dagelijks bestuur als de externe vertegenwoordiging van dit dagelijks bestuur alleen op, tenzij anders bepaald door de raad van bestuur.

§2. Intern bestuur:

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, kan de raad van bestuur de bestuurstaken onder zich verdelen. Zodanige verdeling kan niet aan derden tegengeworpen worden. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurders in gedrang.

De raad van bestuur kan, op zijn verantwoordelijkheid, zijn bevoegdheid voor bepaalde handelingen of taken delegeren aan één of meerdere personen niet-bestuurders.

§3. Externe vertegenwoordiging:

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging als college in aile handelingen in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college wordt de vereniging in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door de voorzitter of door de ondervoorzitter of door de gedelegeerd-bestuurder die eik alleen handelt of door één bestuurder die alleen handelt binnen een door de raad van bestuur verleend mandaat of door twee bestuurders die gezamenlijk handelen.

De gevolmachtigde niet-bestuurders verbinden de vereniging binnen de perken van hun verleende volmacht waarvan de grenzen tegenwerpelijk zijn aan derden overeenkomstig wat geldt inzake lastgeving

§4. De delegatie van dagelijks bestuur vermeld in § 1 evenals de delegatie van bevoegdheden vermeld in § 2 en § 3 is op ieder ogenblik herroepbaar door de raad van bestuur bij eenvoudige beslissing.

HOOFDSTUK IV. Algemene vergadering

Samenstelling en bevoegdheid

Ait 22

§1, De algemene vergadering is samengesteld uit alle effectieve en congregationele leden van de

vereniging

§2. De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor

1. het goedkeuren van de algemene politiek van de vereniging zoals voorgesteld door de raad van bestuur;

2. het goedkeuren van het jaarlijks activiteitenverslag;

Wijziging van de statuten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

4. de benoeming en de afzetting van de bestuurders volgens de regels en de procedure bepaald in de artikelen 28 en 12;

5. de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

6. de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen

7. de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

8. de ontbinding van de vereniging en de benoeming van de vereffenaars zoals bedoeld in artikel 30.

9. de uitsluiting van een lid;

10. de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk.

§3. De vergadering van de algemene vergadering wordt bijgewoond door de bestuurders van de vereniging en door de personen bedoeld in artikel 12, § 10 en 11, van de statuten.

Voorzitterschap

Art, 23

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, door de ondervoorzitter, of gedelegeerd bestuurder of door de oudste in jaren van de bestuurders, in die volgorde.

Bijeenroeping

Art. 24

§1., In de loop van het eerste semester van elk kalenderjaar wordt één gewone algemene vergadering gehouden voor het goedkeuren van de jaarrekening van het afgelopen jaar en van de begroting voor het lopende jaar,

§2. Buitengewone vergaderingen zullen bijeengeroepen worden telkens de raad van bestuur dit nuttig oordeelt voor de belangen van de vereniging.

De bijeenroeping van de buitengewone algemene vergadering is verplicht, op schriftelijk verzoek van minstens een vijfde van de leden.

§3. De bijeenroeping gebeurt ten minste acht dagen vr5ôr de vergadering, bij gewone brief of per drager of per fax of elektronische post, namens de raad van bestuur.

De oproepingsbrief vermeldt dag, uur, plaats van de vergadering alsook de agenda. Deze agenda wordt vaatgesteld door de raad van bestuur. Elk voorstel, ondertekend door ten minste 1/20 van de leden, wordt op de agenda gebracht. De vergadering mag slechts beraadslagen over de punten op de agenda vermeld. Geen enkele beslissing kan genomen worden over een punt dat niet op de agenda voorkomt, behoudens unanieme beslissing van de aanwezige stemgerechtigde personen om hiervan af te wijken.

§4. Alle leden worden opgeroepen,

Stemmingen

Art. 26

§1. leder lid van de vereniging heeft in de algemene vergadering recht op één stem.

In de sectievergaderingen van de effectieve leden wordt aan de leden een gewogen stemrecht toegekend,

volgens de modaliteiten bepaald in het in artikel 32 vermelde huishoudelijk reglement, en voor dit punt

goedgekeurd door de algemene vergadering.

In de sectievergadering van de congregationele leden wordt aan ieder lid één stem toegekend.

§2 leder lid wordt op de algemene vergadering vertegenwoordigd door één persoon, bestuurder of directielid, voorzien van een oproepingsbrief en van een geschreven mandaat.

Een lid kan zich laten vertegenwoordigen door de mandataris van een ander lid. Eenzelfde persoon kan maximum twee volmachten dragen.

Voor de sectievergaderingen ontvangt ieder effectief lid evenveel genummerde oproepingsbrieven als er stemmen, zoals bepaald in § 1, 2, op vermeld zijn, en dient één persoon per vestigingsplaats, bestuurder of directielid, naar de sectievergadering af te vaardigen voorzien van een oproepingsbrief en van een geschreven volmacht, Eenzelfde persoon kan drager zijn van slechts twee volmachten.

§3 Flet bureau van de algemene vergadering onderzoekt de geldigheid van elke volmacht. De volmachtdragers worden vermoed de nodige volmacht te hebben ontvangen om aan alle stemmingen deel te nemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

§4. Behoudens de gevallen bepaald in § 5 beslist de algemene vergadering geldig, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De beslissingen worden genomen bij volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen, onthoudingen niet meegerekend.

§5. Beslissingen in verband met statutenwijziging, uitsluiting van leden of vrijwillige ontbinding kunnen slechts genomen worden mits naleving van de artikelen 8, 12 en 20 van de wet van 27 juni 1921.

. §6. Bij staking van stemmen wordt het voorstel geacht verworpen te zijn.

F. De stemming zal geheim zijn wanneer degene die de vergadering voorzit of de helft van de aanwezige of vertegenwoordigde leden erom verzoekt, of wanneer het personen betreft,

Processen-verbaal

Art, 26

§1. Er worden notulen opgesteld van de beraadslagingen van de algemene vergadering en ondertekend door de voorzitter. De notulen worden bewaard in een bijzonder register,

Zij zullen te allen tijde door de leden en door derden kunnen geraadpleegd worden op de zetel van de vereniging.

§2. De volmachten worden bewaard,

§3.. De in rechte of anders voor te leggen uittreksels worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur of de ondervoorzitter of de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Het bureau

Art. 27

§1. Hat bureau van de algemene vergadering is samengesteld uit de leden van het bureau van de raad van

bestuur;

§2 De taak van het bureau bestaat erin de geldigheid van de vertegenwoordiging van de leden op de algemene vergadering te onderzoeken. De ongeldigheid van de vertegenwoordiging wordt bij eenparigheid vastgesteld.

Benoeming van de bestuurders

Art, 28

§1. De bestuurders die de effectieve leden vertegenwoordigen, worden als volgt benoemd : één per sector en per provincie. De sectievergaderingen bedoeld in artikel, 31 § 3, 1, kiezen de kandidaten en dragen ze voor aan de algemene vergadering.

§2. De bestuurder die de congregationele leden vertegenwoordigt, wordt benoemd uit de kandidaten verkozen en voorgedragen door de betrokken sectievergadering bepaald bij artikel 31, § 3, 2,

§3. De aldus conform de §§ 1 en 2 nieuw verkozen kandidaat-bestuurders dragen volgende personen ter benoeming voor aan de algemene vergadering:

1. de in artikel 12, § 2, 3, bedoelde personen, die worden benoemd uit de kandidaten verkozen door de betreffende bestuurscolleges;

2, de in artikel 12, § 2, 4, bedoelde personen, die worden benoemd uit de kandidaten voorgesteld door de vijf kandidaat-bestuurders van elke sector bedoeld in artikel 31 § 2;

3. de in artikel 12, § 3, aangeduide vertegenwoordigers van de Medisch-sociale sector In Dialoog of van andere vereniging en;

4. de in artikel 12, § 4, aangeduide vertegenwoordiger van U.R.NA en V.H.O,B.

Rekeningen en begrotingen

Art, 29

Ieder jaar, per eenendertig december, zal de jaarrekening van het verlopen dienstjaar afgesloten worden en

de begroting voor het volgend dienstjaar opgemaakt

Beide zullen ter goedkeuring aan de daaropvolgende algemene vergadering voorgelegd worden.

Ontbinding

Art. 30

Luik B - Vervolg



MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

VO(Dr-a

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

§1. Behoudens het geval van rechterlijke ontbinding, kan tot de vrijwillige ontbinding van de vereniging slechts beslist worden door de algemene vergadering overeenkomstig artikel 20 van de wet van 27 juni 1921.

Bij vrijwillige ontbinding duidt de algemene vergadering in het ontbindingsbesluit twee of meer vereffenaars aan en bepaalt hun opdracht overeenkomstig artikel 22 van de wet van 27 jurai 1921.

Wordt de vereniging gerechtelijk ontbonden, dan zal de vereffening geschieden volgens de voorschriften van artikel 19 van de wet van 27 juni 1921.

§2. In geval van ontbinding zal het batig actief van de vereniging overgemaakt worden aan een vereniging zonder winstoogmerk met gelijkaardig doel en voorwerp als de huidige vereniging, aan te wijzen door de algemene vergadering

HOOFDSTUK V.  Statutaire organen van de vereniging

Sectievergaderingen van de algemene vergadering

Art. 31

§1. De vereniging bestaat uit de secties die overeenstemmen met de types lidmaatschap. Zo is er

1, de sectie van de effectieve leden;

2. de sectie van de congregationele leden.

§2. De sectie van de effectieve leden wordt onderverdeeld in sectoren.

1_ Onder de sector "ziekenhuizen" ressorteren aile voorzieningen die actief zijn op het gebied van de algemene ziekenhuiszorg algemene ziekenhuizen, daghospitalen, poliklinieken, en dergelijke meer.

2. Onder de sector "geestelijke gezondheidszorg" ressorteren aile voorzieningen die actief zijn op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg : psychiatrische ziekenhuizen, psychiatrische verzorgingstehuizen, initiatieven voor beschut wonen, overlegplatforms centra geestelijke gezondheidszorg, en dergelijke meer.

3, Onder de sector "ouderenzorg" ressorteren alle voorzieningen die actief zijn op het gebied van de ouderenzorg : rusthuizen en rust- en verzorgingstehuizen, dagverzorgingscentra, serviceflats, dienstencentra, en dergelijke meer.

De verdere structurering van deze sectoren wordt door de raad van bestuur vastgesteld in het in artikel 32 ; bedoelde huishoudelijk reglement.

§3. Ter voorbereiding van de algemene vergadering zijn sectievergaderingen mogelijk.

1. De effectieve leden vergaderen per sector in provinciale sectievergaderingen.

2. De congregationele leden vergaderen per sector in plenaire sectievergaderingen.

4. Elk lid vaardigt naar de ln § 3 bedoelde sectievergaderingen één bestuurder of directielid af per in de provincie gevestigde voorziening op de wijze bepaald in artikel 25, § 2, tweede lid,

HOOFDSTUK VI.  Huishoudelijk reglement

Art_ 32

De raad van bestuur zal in een huishoudelijk reglement het organiek verband regelen waarin de werking van de vereniging en de onderlinge samenwerking tussen de leden geregeld worden en waarin meer bepaaldelijk per sector in een bestuurscollege zal worden voorzien.

HOOFDSTUK Vil. Algemene bepalingen

Art. 33

Voor alles wat door deze statuten niet uitdrukkelijk geregeld wordt, zijn de wet van 27 juni 1921 en het

gemeen recht van toepassing,

Brussel, 7 juli 2014

Etienne WAUTERS

Voorzitter

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/02/2014
ÿþr MOD 2,2



In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



II

*16095 53*

Vo beha aan Beid Staat

0 7 FEB 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 4176.598.28

Benaming

(voluit) : ZORGNET VLAANDEREN

(verkort) :

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : GUIMARDSTRAAT 1 -1040 BRUSSEL

Onderwerp akte : ontslag, benoeming en herbenoeming van bestuurders

1) De Buitengewone Algemene Vergadering van 12 december 2013 nam unaniem de beslissing tot ontslag, benoeming en herbenoeming van volgende personen. De benoeming tot bestuurder geldt voor een periode van vier jaar en eindigt bij de sluiting van de algemene vergadering die beslist over de benoeming van de nieuwe bestuurders.

Ontslag van bestuurders

de heer Guido Van Oevelen (Essen, 6 januari 1950), wonende te 8620 Nieuwpoort, Franslaan 130

de heer Johan Kips (Beveren, 14 april 1958), wonende te 9000 Gent, Onafhankelijkheidstaan 20

de heer Mathieu Martens (Bree, 17 december 1946), wonende te 2580 Putte, Oude Putsebaan 118

de heer Rudy Pluymers (Hasselt, 22 maart 1955), wonende te 3560 Lummen, Hulshoekstraat 89

de heer Frank Vancauwenberghe (Zwevezele, 3 mei 1959), wonende te 8000 Brugge, Maria Van

Bourgondielaan 67

de heer Raphaël De Rycke (Zelzate, 5 maart 1947), wonende te 8670 Oostduinkerke, Zeedijk 421

de heer Dirk Van Hoecke (Beveren, 22 januari 1956) wonende te 9120 Beveren, Stationsstraat 27

de heer Bart Massart (Leuven, 2 december 1947), wonende te 3000 Leuven, Alfons Smetsplein 6 bus 4

de heer Felix Vanbel (Vorst (Kempen), 11 november 1947), wonende te 2430 Laakdal, Houthoek 66

Eerwaarde Zuster Mieke Kerckhof (Kortrijk, 13 maart 1962), wonende te 8900 leper, Poperingseweg 16

de heer Bart Van Bree (Mechelen, 30 april 1968), wonende te 2811 Leest, Wagenmakersstraat 34

Herbenoeming van bestuurders

de heer Etienne Wouters (Ninove, 15 februari 1954), wonende te 9402 Meerbeke (Ninove), Tenbergkets 1

de heer Peter Degadt (Kortrijk, 29 januari 1954), wonende te 9800 Deinze, Karel Picqaélaan 115

mevrouw Rosa Van Overveit (Essen, 21 september 1947), wonende te 2950 Kapellen, Philippe Spethstraat

151

de heer Jan Deleu (Menen, 12 oktober 1950), wonende te 8500 Kortrijk, Peter Benoitstraat 4

de heer Filip Mallems (Gent, 2 december 1956), wonende te 9080 Lochristi Zeveneken, Hoekstraat 40

de heer Koen Oosterlinck (Tielt, 22 mei 1966), wonende te 8210 Zedelgem, Berkenhagestraat 66

de heer Patrick Cokelaere (Ledegem, 13 juli 1955), wonende te 8880 Ledegem, Begijnestraat 49

de heer Marc Vanhauwenhuyse (Eeklo, 31 december 1953), wonende te 9990 Maldegem, Oude

Aardenburgse Weg 62

Eerwaarde Zuster Clara Bostyn, (Izegem, 26 september 1937), wonende te 3070 Kortenberg,

Leuvensesteenweg 517

de heer Bernard Bruggemen (Kuume, 27 september 1957), wonende te 8501 Bissegem, Jan Devosstraat 7

de heer Jos Claes (Heusden-Limburg, 14 februari 1957), wonende te 3910 Neerpelt, Herent 78

Eerwaarde Zuster Clarette De Coene (Zottegem, 18 januari 1953), wonende te 9308 Gijzegem-Aalst,

Pachthofstraat 1

mevrouw Marita De Medts (Baasrode, 21 april 1954), wonende te 9220 Hamme Kastel, De Pannestraat 1A

mevrouw Vera Lambert (Waregem, 6 maart 1949), wonende te 8310 Assebroek, Edward de Denestraat 27

bus 9

de heer Frank Lippens (Gent, 26 maart 1954), wonende te 9031 Gent-Drongen, Heilighuisdreef 16

de heer JosephhPeuskens (Heyerleer 28_jyni 1946), wonende te 3020 Herent,. Maleizenstraat37.... _. _

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

M 0 D 2.2

Luik B - Vervolg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

a

"oor-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

de heer Jacques Poncelet (Hasselt, 2 juni 1957), wonende te 3500 Sint Lambrechts-Herk Hasselt, Hogebergstraat 23

de heer Gui Rusch (Antwerpen, 26 april 1952), wonende te 2930 Brasschaat, Hulshout 27 de heer Joël Tally (Poperinge, 26 juni 1951), wonende te 8620 Torhout, Zwevezelestraat 57

Benoeming van bestuurders

mevrouw Inge Vervotte (Bonheiden, 27 december 1977), wonende te 2800 Mechelen, Europalaan 22/201

de heer Koen Michiels (Gent, 6 april 1970), wonende te 9080 Lochristi, Beukendreef 28

de heer Wino Baeckelandt (Brugge, 28 oktober 1961), wonende te 8500 Kortrijk, Jan Breydellaan 58

de heer Paul Van Tendeloo (Herentals, 26 december 1959), wonende te 2200 Herentals, Schoolstraat 37

de heer Marc Geboers (Balen, 28 maart 1961), wonende te 1860 Meise, Kard. Sterckxlaan 104

mevrouw Hilde Reynders (Hasselt, 21 mei 1964), wonende te 3000 Leuven, Sint Antoniusberg 11

de heer Tonnie Steeman (Turnhout, 27 maart 1959), wonende te 2300 Turnhout, Kapelweg 205

de heer Wim Tambeur (Leuven , 20 september 1962), wonende te 3000 Leuven, Karel Vanlotharingenstraat

8

de heer Frans Theys (Meerle, 8 januari 1953), wonende te 3300 Tienen, Oude Leuvensestraat 14A mevrouw Christa Van Criekingen (Lubbeek,7 juli 1957), wonende te 2950 Kappellen, Hoevensebaan 217 mevrouw Martine Van de Walle (Wingene, 23 juli 1959), wonende te 8680 Koekelare, Stokerijdreef 1

2) De Raad van Bestuur heeft zijn Bureau als volgt samengesteld

Voorzitter : dhr. Etienne Wauters

- Ondervoorzitter : mevr. Inge Veniotte

- Gedelegeerd bestuurder : dhr. Peter Degadt

- Sectorleden :

algemene ziekenhuizen : dhr. Jan Deleu

dhr. Koen Michiels

geestelijke gezondheidszorg : dhr. Patrick Cokelaere

dhr. Marc Vanhauwenhuyse

ouderenzorg : dhr. Wino Báeckarlaildt

dhr. Paul Van Tendeloo

- Sectorvoorzitters :

algemene ziekenhuizen : mevr. Rosa Van Overvest

geestelijke gezondheidszorg : dhr. Koen Oosterlinck

ouderenzorg : dhr. Filip Mallems

Brussel, 30 januari 2014

Etienne WAUTERS,

Voorzitter.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2013
ÿþ(verkort) :

Rechtsvoren : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : GUIMARIDSTRAAT 1 - 1040 BRUSSEL

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

1) De Gewone Algemene Vergadering van 21 juni 2013 benoemde unaniem De Roover & Ce,

Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door dhr. G. De Roover, tot commissaris voor een periode van 3 jaar ingaande op 21 Juni 2013.

Brussel, 15 juli 2013

Guido VAN OEVELEN

Voorzitter

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

BRUSSEL

ï 6 JUL 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 4176.598.28

Benaming

(voluit) : ZORGNET VLAANDEREN

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/07/2011
ÿþ MOD 2.2

(iÜi QJ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*11106933*

i JUL nu

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 4176.598.28

Benaming

(voluit) : ZORGNET VLAANDEREN

(verkort) :

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK Zetel : GUIMARDSTRAAT 1 - 1040 BRUSSEL Onderwerp akte : Benoeming commissaris

1) De Gewone Algemene Vergadering van 24 juni 2010 benoemde unaniem De Roover & Co,

Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door dhr. G. De Roover, tot commissaris voor een periode van 3 jaar ingaande op 24 juni 2010.

Brusse ni 2011

"-Eut. o VAN 'I EVELEN Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

04/09/2015
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

neergelegd/oftunr

151 fi751*

Voorbehoud aan hE Belgisc Staatsti

26 AUS. 2015

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank V Ti¬ fQphandel Brussel

Ondernemingsnr: 4176.598.28

Benaming

(voluit) : ZORGNET VLAANDEREN

(verkort) :

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : GUIMARDSTRAAT 1 - 1040 BRUSSEL

Onderwerp akte : ontslag en benoeming van bestuurders

1) De Gewone Algemene Vergadering van 20 juni 2014 benoemde unaniem volgende persoon tot bestuurder:

mevrouw Hilde Dierckx (Turnhout, 21 juni 1963), wonende te Dutselstraat 160, 3220 Holsbeek

2) De Gewone Algemene Vergadering van 26 juni 2015 benoemde unaniem volgende persoon tot bestuurder:

- mevrouw Cathy Room (leper, 23 oktober 1970), wonende te Weduwestraat 1, 8902 leper-Ziliebeke Brussel, 24 augustus 2015

Etienne WAUTERS,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ZORGNET VLAANDEREN

Adresse
GUIMARDSTRAAT 1 1040 BRUSSEL

Code postal : 1040
Localité : ETTERBEEK
Commune : ETTERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale