123 INKT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 123 INKT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.574.952

Publication

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 31.07.2013 13369-0264-013
30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 29.08.2012 12465-0278-013
18/01/2011
ÿþmod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

,~" ~LFF ~ D !~~ i

~~~.~~

G¬ ~IFF#``. I~EN:__ PAK'K VAN

0 l JAN. 2011

K O ANt~l~T:~~li~i:-lGUT

n i~e griffier

m I OhI III II II I IIll III I II

*11009010'

UI

Ondernemingsnr : O d7 _5 2 . Sq y, 93-2

Benaming : 123 Inkt

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kleinhoefstraat 5

2440 Geel

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Filip Segers, geassocieerd notaris te Weelde (Ravels), op vier januari tweeduizend en elf, blijkt dat:

De heer KREUNING Christian geboren te Hilversum (Nederland) op zes februari negentienhonderd' ;, éénenzeventig, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 1215 SP Hilversum (Nederland), Van Gelderlaan 77, een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met als naam "123 Inkt". :; De zetel is gevestigd te 2440 Geel, Kleinhoefstraat 5.

De vennootschap heeft tot doel:

Ij Exploitatie van een handelsonderneming in de aan- en verkoop van inktpatronen, toners,; kantoorbenodigdheden in de ruimste zin.

Ze kan alle commerciële handelingen stellen als aankopen, verkopen, invoeren, uitvoeren, het nemen van brevetten en dergelijke, welke verband houden met hetgeen hierboven werd aangeduid.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende en; financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te: breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken.

De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen' verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van: haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of

vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen leningen verstrekken voor alle rechtspersonen waarbij zij recht;; streeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro, vertegenwoordigd door; honderd zesentachtig aandelen met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste van het kapitaal.

Het is volledig volstort in geld.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te; handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens dief waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar', eindigt op éénendertig december tweeduizend en elf.

De jaarvergadering heeft plaats de eerste maandag van de maand juni om veertien uur. Indien deze dag eens ji wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden,; behoudens_ andersluidende _bijeenroeping,_ op _de _zetel_van_ de _vennootschap_ Elk _aandeel. _geeft rechtop_ _één

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd aangesteld: de heer KREUNING Christian, geboren te Hilversum (Nederland) op zes februari negentienhonderd éénenzeventig, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 1215 SP Hilversum (Nederland), Van Gelderlaan 77.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden alle verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door hem aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 lid 2 van het Wetboek van Vennootschappen en dit sedert één januari tweeduizend en elf.

Bijzondere volmacht: er werd aan aan de heer HELSEN Guido, wonende te 2370 Arendonk, De Horeman 55, en/of mevrouw Heyns Els Maria Jozef, wonende te 2490 Balen, Tenderlo 34, en/of mevrouw Vlaminckx Maria, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Nieuwstraat 27, en/of de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Filip Segers

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Waar-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

V

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 31.08.2015 15504-0127-012

Coordonnées
123 INKT

Adresse
KLEINHOEFSTRAAT 5 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande