28

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : 28
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 845.021.240

Publication

07/11/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0845021240 Benaming

(voluit) : 28

(verkort} : 28

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 9 OKT. 201kt

afdeliFeiteerpen

IIA

p

Voor behouc aan h Belgis Staatst:

*14204281*

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Breughelstraat 27 bus 3, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering van de vennoten op 30 december 2013 beslist om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Ter Rivierenlaan 103, 2100 Deume, per 1 januari 2014, door middel van een wijziging van de statuten,

Artikel 2 van de statuten luidt alsvolgt:

2.0e zetel van de vennootschap is gevestigd te Ter Rivierenlaan 103, 2100 Deume.

Jelle Pauwels zaakvoerder

Caria Giebens zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz" van Luik B vermelden - Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

17/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter ~ van de i" e Ar~n~tr>p>isL~eap ~&ll~i van j{oaphaná

4 APR. 2ar_

Griffie

IIMIW~1I~IIIIIININIM11IM

V III

beh

aa

Bel

Stag





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Breughelstraat 27 bus 3, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

1.De vennootschap is een handelsvennootschap in de rechtsvorm van een vennootschap onder firma met

als benaming 28.

2.De zetel van de vennootschap is gevestigd te Breughelstraat 27 bus 3, 2018 Antwerpen.

3.De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

4.Identiteit van de oprichters:

A. De heer Jelle Pauwels wonende te Breughelstraat 27 bus 3, 2018 Antwerpen, geboren te Kapellen op 30

april 1977

-B. Mevrouw Caria Giebens wonende te Breughelstraat 27 bus 3, 2018 Antwerpen, geboren te Kapellen op

21 mei 1976

5.Het maatschappelijk kapitaal wordt gebracht op vijfhonderd euro (¬ 500,00), vertegenwoordigd door

honderd aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk één/honderdste van het kaptiaal

vertegenwoordigen.

-De heer Jelle Pauwels stort ¬ 250,00 dit vertegenwoordigt 50 aandelen

-Mevrouw Carla Giebens stort ¬ 250,00 dit vertegenwoordigt 50 aandelen

6.Het boekjaar Loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar. Uitzonderlijk loopt het eerste boekjaar vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend en dertien.

7.De vennootschap wordt bestuurd door de vennoten die hiervoor samen beraadslagen. De vennoten die ais zaakvoerders optreden oefenen hun mandaat kosteloos uit, onverminderd het recht van de vennoten op de toekenning van een vergoeding voor kosten en van hun wedde voor de geleverde beroepsprestaties. ledere vennoot afzonderlijk handelt in naam van de vennootschap. Iedere vennoot afzonderlijk heeft aile onderzoeks-en controlebevoegdheid waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

8.Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de nettowinst, de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen, de waardecorrecties en de gebeurelijke overgedragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt. Van de nettowinst kan de algemene vergadering beslissen aan de vennoten een vergoeding toe te kennen. De nettowinst wordt vervolgens gereserveerd met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijk doel. Gebeurlijke verliezen worden door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding als hun aandelen.

9.Volgende vennoten worden benoemd tot zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

-A. De heer Jelle Pauwels wonende te Breughelstraat 27 bus 3, 2018 Antwerpen, geboren te Kapellen op 30 april 1977

-B. Mevrouw Caria Giebens wonende te Breughelstraat 27 bus 3, 2018 Antwerpen, geboren te Kapellen op 21 mei 1976

10.De vennootschap heeft tot doel:

-Het aanbieden van diensten aan individuen, groepen, organisaties en instanties ter bevordering van welzijn en de psychische gezondheid door de psycholoog-vennoot B. Dit omhelst maar is niet beperkt tot psychotherapie, psychodiagnostisch onderzoek, vorming, intervisie en supervisie, publiceren van boeken en artikels, verzorgen van workshops en lezingen.

-Het ontwerpen en uitbaten van e-commerce toepassingen, onder andere, maar niet beperkt tot, een groepsaankoop platform, een SMS-platform en een offerte aanvraag platform. Groothandel activiteiten via internet, commissionair en handelsagent van goederen en diensten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 2 4a

Benaming

(voluit) : 28

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

ler 41,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De ontwikkeling van software producten en de commercialisatie ervan. Het uitwerken en installeren van datanetwerken, netwerkbeheer, installatie van servers en configuratie, e-commerce applicaties en website design, allerhande programmering, systeemanalyse, installatie, bediening en opleiding rond computers.

-Het uitoefenen van mandaten van beheer en/of toezicht in vennootschappen of ondernemingen van gelijk welke aard, en het verstrekken van advies en bijstand in verband met het technisch, administratief, bedrijfseconomisch en algemeen beheer van ondernemingen en vennootschappen. De deelneming, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, de uitbreiding, de omvorming, de fusie, de opslorping en de controle van ondernemingen van gelijk welke aard, en het verlenen, aan ondernemingen waarin de vennootschap belang. stelt, van alle hulp, onder meer in de vomi van leningen, voorschotten of borgstellingen. Belegging en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende goederen en kapitalen, dit alles hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of in deelname met derden; deze aanduidingen en opsommingen zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

-Het beheer van onroerende goederen welke onder meer omvat de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de huur en verhuur, leasing nemen of geven, en gebruiken.Het verwerven van participaties onder gelijk welke vorm, in gelijk welke Belgische of buitenlandse onderneming, en het beheer van deze participaties.

Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennoten alle handelingen kunnen stellen , die op welke wijze ook, kunnen bijdragen tot de verwezelijking van haar maatschappelijk doel.

11.Het is de vennoten verboden zijn aandeel in de vennootschap aan derden over te doen, of te zijnen behoeven te beschikken over zaken, gelederen of gelden, die aan de vennootschap toebehoren,

I2.Bij algehele of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid ten gevolge van ziekte, invaliditeit of andere geestelijke of lichamelijke storing van een der partijen, nemen de andere partijen zonder extra vergoeding diens taak zoveel mogelijk waar. Tijdens deze arbeidsongeschiktheid van de ene partij is het andere partijen niet toegestaan de venncotschap op te zeggen, tenzij hiertoe toestemming is verkregen.

13.Wanneer de vennootschap eindigt door opzegging, zal de vennootschap worden geliquideerd en wel door de partijen samen. In alle andere gevallen van beëindiging geschiedt de liquidatie door de overblijvende partijen. In geen geval zal de liquidatie langer duren dan zes maanden. Uiterlijk een maand na afloop van de liquidatie moet aan ieder der partijen of hun rechtsverkrijgenden het totaal van het hun uit hoofde van de liquidatie toekomende worden uitgekeerd. Gedurende de liquidatie blijven de bepalingen van onderhavige overeenkomst, voor zover toepasselijk, van kracht.

14.De vennoten treden op als beherende en hoofdelijk voor het geheel aansprakelijke vennoten. Zij zijn bevoegd de vennootschap aan derden, en derden aan de vennootschap, te binden, voor haar te handelen en te tekenen, gelden voor haar in ontvangst te nemen en uit te geven, echter met dien verstande, dat de schriftelijke goedkeuring van de andere vennoten steeds is vereist voor:

-het huren, verhuren, verkrijgen, vervreemden of bezwaren van onroerende zaken met uitzondering van de verhuur van het onroerend goed gelegen in de Prinsesstraat 35, 2000 Antwerpen;

-het verlenen van procuratie, het toekennen van een titel aan een procuratiehouder;

-het aanstellen en ontslaan van personeel en de vaststelling van hun salarissen en arbeidsvoorwaarden; -het stellen van persoonlijke en zakelijke borg;

-het voeren van gedingen, zowel eisend als verwerend -daaronder niet begrepen het innen van boekvorderingen, het nemen van conservatoire en andere rechtsmaatregelen welke geen uitstel gedogen en vertegenwoordiging van de vennootschap in kort geding, het berusten in tegen de vennootschap aanhangig gemaakte rechtsgedingen, het opdragen van bestaande geschillen tussen de vennoten aan de beslissing van scheidslieden of bindende adviseurs en het aangaan van dadingen;

-het aangaan van alle rechtshandelingen, andere dan hiervoor genoemd, waarvan het belang of de waarde ervan een bedrag ¬ 250,00 te boven gaat;

-aile rechtshandelingen, die niet met het doel der vennootschap in verband staan;

-voor eigen rekening of voor rekening van anderen c.q. voor gezamenlijke rekening met anderen buiten de vennootschap nevenwerkzaamheden uit te voeren

15.De vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gevormd door alle inidviduele vennoten en Is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten inzake statuten-wijziging, bestemming van de winst, vaststelling van de jaarrekening, ontslag en benoemingen van zaakvoerders en/of bijzondere afgevaardigden of volmachthouders, het verlenen van kwijting. Elk aandeel geeft recht op één stem. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid. Bij statutenwijziging is unanimiteit vereist. De jaarvergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om 20.00u. De vergadering zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats, Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige statutenwijziging te beraadslagen en te besluiten.

16.Alle kosten aan het opmaken van deze akte verbonden, komen ten laste van de vennootschap.

Aldus opgemaakt te Antwerpen op 27 maart 2012 en ondertekend door

.lelie Pauwels Carla Giebens

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
28

Adresse
BREUGHELSTRAAT 27, BUS 3 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande