2IMPRESS-TOO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 2IMPRESS-TOO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.150.370

Publication

04/01/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 1'12- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPT-MI EL te MECHELEN

Mod Word 11.1

" 130 297 '

Ondernemingsnr : 0806.150.370

Benaming

(voluit) : 21mpress-Too

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Aspergevelden 22, 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte Sluiting vereffening

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 10 december 2012

. de vereffeningsrekening wordt goedgekeurd

de voorgestelde verdeling van de liquidatiebonus wordt goedgekeurd

. de enige vennoot verleent volledige en onbeperkte kwijting aan de vereffenaar

. ingevolge de afsluiting van de vereffening heeft de vennootschap definitief opgehouden te bestaan

de boeken en bescheiden wordt bewaard op het adres Aspergevelden 22, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Vossen Jacques

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 26.09.2012 12583-0291-009
24/05/2012
ÿþ Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0806.150.310

Benaming

(voluit) : 2impress-too

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Aspergevelden 22, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Onderwerp akte : ONTBINDING

Uit de notulen verleden voor notaris Mieke (Rose-Marie) Baetens te Mechelen op 27 december 2011' (Geregistreerd op het 1e kantoor te Mechelen op 9 jan 2012, drie bladen geen verzendingen, Boek 979 Blad 64 Vak 01, Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00), De ontvanger (getekend) Koen Decoster) blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap "2impress-too " met zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Aspergevelden 22, Ondernemingsnummer 0806.150.370 met eenparigheid de volgende, beslissingen heeft getroffen:

1) Toelichting van het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 181 van het wetboek, van vennootschappen met bijgevoegde staat van activa en passiva per 30 september 2011, en van het verslag van de accountant.

Voorafgaandelijk aan de beslissing tot ontbinding, bevestigt na onderzoek de ondergetekende notaris overeenkomstig artikel 181 §4 van het wetboek van vennootschappen het bestaan en de externe wettigheid', van: het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 30 september 2011 met bijgevoegde staat van activa en, passiva per 30 september 2011  zijnde op heden niet meer dan drie maanden voordien vastgesteld  evenals van het controleverslag opgesteld door Vandelanotte Bedrijfsrevisoren cvba, extern accountant, kantoorhoudende te 2100 Deurne, Herentalsebaan 71-75, gedateerd op 16 december 2011

Het besluit van voormeld controleverslag wordt in onderhavige akte letterlijk overgenomen en luidt als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA 2impress-Too een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2011, opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 127.623,15 euro en een netto-actief van 83.057,61 euro.

Na onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele controlenormen, blijkt dat deze staat per 30 september 2011, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, voor zover de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen worden gerealiseerd door de vereffenaar.

Opgesteld te Deurne, 16 december 2011

CVBA "Vandelanotte bedrijfsrevisoren"

Vertegenwoordigd door Eddy Cober

Bedrijfsrevisor"

Voornoemde documenten worden aan de instrumenterende notaris overhandigd om definitief aan onderhavige akte gehecht te blijven en zullen, samen met een afschrift van onderhavige akte, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel worden neergelegd.

2) Beslissing tot ontbinding

Na bespreking van voormeld verslag opgesteld door de zaakvoerder met bijgevoegde staat van activa en passiva en van het voormelde controleverslag, beslist de vergadering tot de ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "2impress-too", en spreekt haar vereffening uit te rekenen vanaf heden. De vennootschap bestaat derhalve nog enkel voor haar vereffening. Alle stukken uitgaande van de' ontbonden vennootschap dienen vanaf heden te vermelden dat zij in vereffening is.

Stemming: Deze beslissing werd met éénparigheid getroffen.

3) Vrijwillig ontslag en kwijting zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het vrijwillig ontslag van de zaakvoerder, te weten: de heer Vossen Jacobus, alhier aanwezig.

Er wordt algehele décharge verleend over het door hem gevoerde beleid wanneer hij aan de door de', vereffenaar bijeen te roepen algemene vergadering de jaarrekening ter goedkeuring voorlegt voor de periode gaande van de eerste dag van het boekjaar tot op de dag van de ontbinding van de vennootschap, zijnde heden.

Stemming: Deze beslissing werd getroffen met éénparigheid van stemmen.

Op de Laatste blz, van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

h

11111111111111111 G

*12094157*





: s'~ 5.~, E G Q'

1 1 -05- 2012

Cfr iFF,Ei ;;ECHTBANK van

KOOPHAi" j;!Sfi MECHELEN

BIJIngen bij liétiklgisci-Stáâtsblha = 24/65/2612 - Annexes du Moniteur belge

4). Br noeming van de vereffenaar

De vergadering beslist als vereffenaar te benoemen en stelt aan als dusdanig:

Voornoemde Vossen, Jacobus Joannes Hubertus Gerardus, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Aspergevelden 22, die de aanstelling als vereffenaar aanvaardt.

Deze benoeming tot vereffenaar gebeurt onder de opschortende voorwaarde van bevestiging door de Rechtbank van Koophandel te Mechelen overeenkomstig artikel 184 §1 van het wetboek van vennootschappen. De vereffenaar treedt derhalve pas in functie na voormeld vonnis van de Rechtbank van Koophandel inhoudende bevestiging van de benoeming tot vereffenaar.

Stemming: Deze beslissing werd met éénparigheid getroffen.

5) Vaststelling van de machten van de vereffenaar

Na bevestiging van de voormelde benoeming door de Rechtbank van Koophandel, heeft de vereffenaar de meest uitgebreide machten voor de uitvoering van zijn opdracht en namelijk deze voorzien in artikelen 186 tot 195 van het wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van het nemen van een ambtshalve inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere belemmeringen.

Hij zal steeds alleen mogen handelen en alle zaken tekenen, zelfs die welke de tussenkomst van een openbaar of ministerieel ambtenaar vereisen.

Hij zal ondermeer moeten zorgen voor de schrapping van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal enkel naar de boeken en bescheiden van de vennootschap mogen verwijzen. Zijn opdracht wordt kosteloos vervuld.

Stemming: Deze beslissing werd met éénparigheid getroffen.

Toelichting van de wet van twee juni tweeduizend en zes

Ondergetekende notaris deelt de vereffenaar mee dat de Rechtbank van Koophandel op de hoogte moet worden gehouden van de stand van zaken tijdens de vereffening. Overeenkomstig artikel 189bis van het wetboek van vennootschappen moet de vereffenaar in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening overmaken aan de griffie van de bevoegde Rechtbank van Kcophandel. Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die aangeeft wat nog moet worden vereffend, wordt bij het ter griffie gehouden vereffeningsdossier gevoegd. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd. Ondergetekende notaris deelt voorts mee dat vooraleer de vereffening wordt afgesloten, de vereffenaar het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord aan de Rechtbank van Koophandel moet voorleggen. De Rechtbank kan van de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Daarna verzoekt de vergadering de instrumenterende notaris het nodige te doen voor neerlegging in het

vennootschapsdossier en de publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De agenda uitgeput zijnde, wordt de vergadering gesloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Veerle GEENS, notaris-plaatsvervanger, vervangend notaris Rose-Marie (Mieke) BAETENS, notaris te Mechelen, aangesteld bij beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Mechelen op 27 april 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij "liés+ Sélgisclí-Staatsbl d = 24105/2O12 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

!

behoudenn

aan het Belgisch Staatsblad

15/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 08.06.2011 11152-0537-009
11/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 07.06.2010 10158-0114-009

Coordonnées
2IMPRESS-TOO

Adresse
ASPERGEVELDEN 22 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande