3DEE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : 3DEE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 556.931.339

Publication

26/09/2014
ÿþMal MW 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie mule akte

NEERCELEGD

1111RIle61).11

Ondememingsnr 0556.931.339 Berieraing

V(3111%n 3DEE (verkoll.)

Griffie Rechtbank Koophandel

MONITEUR BELGE

19

12 SEP 2014

-(9- 20 4

STAA7SBLee1)t AfdejlagdElrugge

Zo-griffier

IHll

BELGISCH

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel: kam pveldstraat 51, 8020 Oostkamp

(volledig adres)

Onderwerp akte ; verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij gewone beslissing van de gedelegeerd bestuurder wordt de maatschappelijke zetel verplaatst van Kampveldstraat 51; 8020 Oostkamp naar Museumstraat 31-33, 2000 Antwerpen en dit vanaf 0110912014.

Voor éénsluitend afschrift

Catherine Coenjaerts

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

----- a y

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedaragheid van de instrumenterende notaris hetzu van de persoto)n(en)

,

bevoegd do racht.per.cion ten anion van dcrrliA I vciteDenwnorr.ligen

Vers : Naern en handtekening.

08/08/2014
ÿþmod 11.1

, it ihç ;n- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

"

na neerlegging ter griffie van

de

aktENEERGELEGD

W1ONITEUP, BELGE

1111111 hlli 1M11.1511,1,11,II

Grrf fie ReontoanK Koophandel

2 2 JUL 2014

11111

01 ,-08- 2014

BELGISCH ST

AATSBL AD Gent Afdeling Brugge

DESilfniier

Ondernemingsnr: 055G 931 339

Benaming (voluit):3Dee

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel Kampveldstraat 51

8020 Oostkamp

Onderwerp akte :Oprichting

Uit de oprichtingsakte verleden op 16 juli 2014 voor Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, neergelegd ter registratie, blijkt dat

1. De heer Seynaeve, Jean-Christophe Marie Geneviève Arthur, gedomicilieerd en verblijvende te 8730 Beernem, Blommeke 1;

2. De heer Paridaens, Stijn Lue Urbaan, gedomicilieerd en verblijvende te 2110 Wijnegem, Brouwerslaan 64;

3. Mevrouw Coenjaerts, Catherine Elisabeth Laurent, gedomicilieerd en verblijvende te 2800 Mechelen, Guldendal 20;

een naamloze vennootschap oprichten, onder de naam "3DEE", met maatschappelijke zetel te 8020 Oostkamp, Kam pveldstraat 51, waarvan het geplaatst maatschappelijk kapitaal tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderd (2.400) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde,

0 deze tweeduizend vierhonderd 2.400 aandelen wordt als volgt ingeschreven in ge d:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

A-aandelen B-aandelen

1. Aan de heer Seynaeve, Jean-Christophe Marie Geneviève Arthur, voornoemd: vierhonderdtachtig aandelen categorie A. 480

2, Aan de heer Paridaens, Stijn, voornoemd: driehonderdzestig aandelen categorie 13 360

3. Aan mevrouw Coenjaerts, Catherine, voornoemd: 360

driehoriderdzesticLaandelen categorie B.

4. Aan de heer Seynaeve, Jean-Pierre, gedomicilieerd en verblijvende te 8700 Tielt, Seyntexlaan 3: vierhonderdtachtig aandelen categorie A. 480

5. Aan mevrouw Seynaeve, Géraldine, gedomicilieerd en 360

verblijvende te 1790 Affligem, Eksterenberg 50:

driehonderdzestig aeridelen categorie A.

6. Aan de heer Seynaeve, Thomas Marie, gedomicilieerd en verblijvende te 8730 Beernem, Blommeke 3; driehonderdzestig aandelen categorie A. 360

TOTAAL: duizend zeshonderdtachtig aandelen categorie A en zevenhonderdtwintig aandelen categorie B. 1.680 720

Te weten samen tweeduizend vierhonderd aandelen. 2.400

De partijen sub 1 tot en met 3, die te samen ten minste één/derde van het kapitaal bezitten, verklaren, overeenkomstig artikel 450, van het Wetboek van Vennootschappen, als "oprichter" op te treden, en de partijen sub 4 tot en met 6, die zich beperken tot het inschrijven op aandelen tegen geld, zonder rechtstreeks of zijdelings enig bijzonder voordeel te genieten, worden als "gewone inschrijver" beschouwd.

Dat het kapitaal volstort is ten belope van honderdvijfenvijftigduizend euro (¬ 155.000,00) en dat elk aandeel volledig volstort is, niet uitzondering van de aandelen waarop wordt ingeschreven door de voornoemde heer Paridaens Stijn en voornoemde mevrouw Coenjaerts Catherine, die volstort zijn voor vijfentwintig procent (25%).

Dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, overeenkomstig artikel 449 van de Wetboek van Vennootschappen bij BNP

PARIBAS FORTIS.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

I mod 11.1

Voor.

behouden

aan het,

Belgisch

Staatsblad

Het bewijs van depot, verstrekt door de voormelde bank, op 14 juli 2014, wordt aan ondergetekende notaris overhandigd en blijft in zijn dossier bewaard.

Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van honderdvijfenvijftigduizend euro (E 155.000,00) tot haar beschikking heeft.

De statuten luiden als volgt:

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en draagt de maatschappelijke benaming "3DEE".

Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8020 Oostkamp, Kampveldstraat 51.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het buitenland:

- De koop en verkoop, het leasen en het huren en verhuren van allerlei goederen, uitrustingen en producten in het algemeen (inclusief, zonder beperking, handleidingen, ontwerpen, onderdelen, materialen, toestellen en machines, enz.) en het voeren van allerlei activiteiten, inclusief, zonder beperking, het ontwerpen en produceren, de consulting, het ontwerpen van prototypes, marketing, evenementen, seminaries, inrichten van beurzen en allerlei onderzoek en ontwikkeling, rechtstreeks of rechtstreeks, door rechtstreeks contact met het publiek of door middel van tussenpersonen, handelaars of via internet, betrekking hebbend op meerdimensionele producten (en in het bijzonder, zonder beperking, met betrekking tot driedimensionele producten, het ontwerpen ervan, de samenstelling ervan en het scannen en uitprinten ervan). De vennootschap kan in dit kader franchising en andere rechten en licenties aangaan en zelf toekennen, en allerlei octrooien, licenties en andere intellectuele rechten aanvragen, ontwikkelen, bekomen van derden en beheren, al dan niet voor zichzelf.

- In dit kader en binnen de activiteiten aangegeven onder het voorgaande punt, kan de vennootschap horeca-en andere ondersteunende activiteiten voeren.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen: aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

- Het uitbouwen, coördineren en verlenen van allerhande diensten en adviezen, inclusief, zonder beperking, algemene bestuurs- en managementdiensten en het toezicht houden op het uitvoeren van richtlijnen en instructies, ten gunste van verbonden vennootschappen en/of derden, inclusief, zonder beperking, financiële, Juridische, informatica- / ICT-, milieudeskundige, sociale en HR-, PR-, management-, strategische en verzekeringsdeskundige diensten.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan, zowel ln België als in het buitenland: aile handels- en nijverheidsdaden stellen, aile financiële transacties uitvoeren en aile roerende en onroerende verrichtingen realiseren, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn om de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

De vennootschap kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen en/of van derden borg stellen of hun aval verlenen, optreden als hun agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt tweehonderdduizend euro euro (E 200.000,00), vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderd (2.400) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Deze aandelen zijn genummerd van I tot 2.400.

De aandelen zijn verdeeld in twee categorieën A en B, waarbij categorie A de aandelen met nummers één (1) tot en met zestien honderd tachtig (1.680) omvat en categorie B de aandelen met nummers zestien honderd eenentachtig (1.681) tot en met twee duizend vierhonderd (2.400) omvat.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mo d 11.1

De vennootschajO-kan soorten van aandelen uitgeven.

Toegestaan kapitaal

De raad van bestuur mag het kapitaal van de vennootschap in één of meerdere malen verhogen met een maximumbedrag van vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00) en/of in één of meerdere malen converteerbare obligaties en/of warrants ten belope van een maximumbedrag van vierhonderdduizend euro (¬ 400,000,00) uitgeven, op de wijze en tegen de voorwaarden die de raad van bestuur zal bepalen.

In geval van kapitaalverhoging vormt dit bedrag het toegestaan kapitaal. Het totale bedrag van de effectieve kapitaalverhoging (inclusief eventuele uitgiftepremie) en de effectief uitgegeven converteerbare obligaties en warrants mag evenwel niet hoger liggen dan een totaal van vier honderd duizend euro.

De raad van bestuur mag het kapitaal verhogen door inbrengen in geld en/of (doch onverminderd de wettelijke bepalingen terzake) in nature, door omzetting van reserves, zowel beschikbare als onbeschikbare, en/of uitgiftepremies, al dan niet met uitgifte van nieuwe aandelen. De raad van bestuur kan overeenkomsten afsluiten met het oog op de volstorting van de kapitaalverhoging waartoe hij besluit over te gaan.

Deze machtiging wordt toegekend voor een periode van vijf (5) jaar te rekenen vanaf de bekendmaking van de oprichting van de vennootschap in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

In geval de raad van bestuur besluit om over te gaan tot een kapitaalverhoging overeenkomstig dit artikel en de wettelijke bepalingen terzake, worden alle geboekte uitgiftepremies, zo deze er zijn, geboekt op het passief van de balans van de vennootschap onder het eigen vermogen, onbeschikbare rekening 'uitgiftepremies', die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal tot waarborg van derden zal strekken, en die behoudens het recht van de raad van bestuur om deze uitgiftepremie geheel of gedeeltelijk in het kapitaal te incorporeren, enkel mag verminderd of afgeschaft worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend met inachtneming van de voorschriften bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen is de raad van bestuur bevoegd om, in het belang van de vennootschap, het voorkeurrecht van de aandeelhouders te beperken of op te heffen; deze beperking of opheffing kan tevens gebeuren ten gunste van één of meerdere bepaalde personen andere dan personeelsleden van de vennootschap.

Aard van de effecten

De aandelen zijn en zullen altijd op naam blijven, zelfs als ze volledig volgestort zijn.

Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit vijf (5) bestuurders, waarvan er drie (3) verkozen worden uit een lijst van kandidaten voorgesteld door de houders van de aandelen van categorie A en er twee (2) verkozen worden uit een lijst van kandidaten voorgesteld door de houders van de aandelen van categorie B. Binnen elke categorie van aandelen zullen de aandeelhouders onderling bij meerderheid op basis van het aantal aandelen beslissen welke kandidaten worden voorgedragen.

Enkel handelingsbekwame personen kunnen tot bestuurder worden aangesteld.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een termijn die zes jaar niet mag overschrijden, zij mag hen te allen tijde afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De functies van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering. Vergadering van de raad van bestuur

De raad van bestuur Komt samen telkens ais de belangen van de vennootschap het vereisen en telkens als de voorzitter van de raad of tenminste twee bestuurders erom vragen.

De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter.

De oproepingen worden minstens vijftien dagen voor de vergadering verstuurd, behalve in geval van hoogdringendheid, waarvoor verantwoording moet worden afgelegd in de notulen van de vergadering. Deze oproepingen bevatten de agenda, datum, plaats en uur van de vergadering, en worden gedaan per brief, luchtpost, telegram, telex, fax, e-mail of op een andere schriftelijke wijze.

De oproepingen worden geacht gedaan te zijn bij hun verzending.

Wanneer alle leden van de raad aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn, moet geen bewijs worden geleverd van een voorafgaandelijke oproeping,

De vergaderingen worden gehouden in de zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen, in België of - uitzonderlijk - in het buitenland.

Zij worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij ontstentenis, door de ondervoorzitter, of, bij ontstentenis van beiden, door een door de andere leden aangeduide bestuurder.

Indien in dit laatste geval geen overeenstemming kan worden bereikt, wordt de raad voorgezeten door de oudste bestuurder in jaren, die aanwezig is.

Bevoegdheden raad van bestuur

De raad van bestuur is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

3

Voorbehouden aan hetr Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De bestuurders handelen steeds als college,

Overdracht bestuursbevoegdheid

De raad van bestuur mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten

de raad van bestuur,

De raad van bestuur bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan.

Oe raad van bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan dit directiecomité, handelend als college, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De raad van bestuur houdt toezicht op het directiecomité.

Samenstelling, bevoegdheden en werking van het directiecomité

Voor zover onderhavige statuten daarover geen bijzondere regels bevatten, bepaalt de raad van bestuur

de samenstelling van het directiecomité, dat uit meerdere personen moet bestaan, de voorwaarden van aanstelling en ontslag van de leden van het directiecomité, hun gebeurlijke bezoldiging en de duur van hun opdracht;

b. de bevoegdheden van het directiecomité;

c. de werkwijze van het comité.

Tenzij anders bepaald door de raad van bestuur, zijn de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen

toepasselijk op het directiecomité.

Dagelijks bestuur Delegatie van machten  Adviserende comités

De raad van bestuur kan een dagelijks bestuurder aanduiden en hem de meest uitgebreide bevoegdheden verlenen voor het dagelijks bestuur van de vennootschap en de vertegenwoordiging wat dit dagelijks bestuur betreft.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging wat dit bestuur aangaat eveneens opdragen aan

- het directiecomité, indien er één wordt opgericht;

één of meer personen, bestuurder of niet. Zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de personen bevoegd voor wat het dagelijks bestuur betreft en bepaalt hun bevoegdheden.

eventuele bevoegdheidsbeperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen.

13innen de grenzen van hun bestuur, mogen de bestuursorganen van de vennootschap, te weten de raad van bestuur, het directiecomité en het orgaan van dagelijks bestuur, bijzondere en bepaalde volmachten verlenen aan één of meer personen van hun keuze.

De raad van bestuur mag de directie van het geheel, van een bepaald deel of van een afdeling van de maatschappelijke bedrijvigheden toevertrouwen aan één of meer personen.

De raad van bestuur kan in zijn midden, en onder zijn verantwoordelijkheid, een of meerdere adviserende comités oprichten, waarvan hij de samenstelling en de opdrachten vaststelt.

Vertegenwoordiging van de vennootschap

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee (2) gezamenlijk handelende bestuurders, waarvan ten minste één is aangesteld als bestuurder op voorstel van de houders van de aandelen van categorie A.

Voor wat betreft de bevoegdheden verleend aan het directiecomité wordt de vennootschap, bij toepassing van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, geldig in en buiten rechte vertegenwoordigd op de wijze zoals zal worden bepaald door de raad van bestuur.

Oe vennootschap wordt eveneens In en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd wat het dagelijks bestuur aangaat:

- hetzij door één of meerdere dagelijks bestuurders, die alleen of gezamenlijk handelen in uitvoering van het delegatiebesluit van de raad van bestuur

- hetzij op de wijze zoals bepaald door de raad van bestuur, dit wanneer het directiecomité werd belast met het dagelijks bestuur,

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Commissarissen

Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van Vennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit er geen te benoemen, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

à

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

, Voorbehouden aan bete Belgisch Staatsblad

J b mod 11.1

Voor- ' Jaarvergadering

behouden De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste dag van de maand april om vijftien (15) uur.

aan het, Indien deze dag een zaterdag, zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Belgisch Buitengewone algemene vergadering

Staatsblad Een buitengewone algemene vergadering kan, te allen tijde, worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid, die tot haar bevoegdheid behoort.

Een buitengewone algemene vergadering moet warden bijeengeroepen op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen of op aanvraag van de voorzitter van de raad van bestuur of twee bestuurders, telkens als het belang van de vennootschap het vereist

Toelating - Depot

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, moeten de houders van effecten op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap, uiterlijk vijf (5) dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering.

De vervulling van deze formaliteit is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Stemrecht

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 541 van het Wetboek van vennootschappen

* geven alle aandelen recht op één (1) stem wanneer alle aandelen een gelijke waarde hebben, zijnde eenzelfde bedrag van het kapitaal vertegenwoordigen.

geven de aandelen, wanneer zij een verschillende waarde in het kapitaal vertegenwoordigen, van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat zij respectievelijk vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één (1) stem wordt aangerekend. Gedeelten van stemmen worden verwaarloosd, behoudens ln de gevallen van artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die werden uitgegeven met medewerking van de vennootschap, mogen de algemene vergaderingen bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Wettelijke reserve - bestemming van de winst - dividend

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Deze voorafneming wordt hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt verminderd. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, de bestemming ervan bepaalt.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen warden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Indien de algemene vergadering tot winstuitkering beslist, is elk aandeel op dezelfde wijze dividendgerechtigd, doch met dien verstande dat voor de berekening van het dividend van ieder aandeel moet rekening gehouden worden met:

a) het deel van het kapitaal dat dit aandeel vertegenwoordigt ("pro rata participationis")

b) de op dat aandeel gedane volstorting ("pro rata liberationis"), en

c) het aantal dagen dat het betrokken aandeel deelneemt in de winst over het betrokken boekjaar ("pro rata temporis").

Overeenkomstig artikel 615 van het Wetboek van vennootschappen kan de algemene vergadering beslissen dit saldo geheel of gedeeltelijk te bestemmen voor de aflossing van het kapitaal door terugbetaling a pari van de door het lot aan te wijzen aandelen.

Uitbetaling van dividenden Interim - dividend

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden ver& het einde van het boekjaar waarin het bedrag is vastgesteld.

Aan de raad van bestuur wordt bevoegdheid verleend om op het resultaat van het lopende boekjaar een interimdividend uit te keren.

Vereniging van aile aandelen in één hand

Het in één hand verenigd zijn van aile aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Indien binnen een jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet geldig is omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap, ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of van haar ontbinding.

Oorzaken van ontbinding

Algemeen







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van 1-olk B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

,

Voor-

behouden

aan het,

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap -slechts ontbonden worden door eéri besluit 'Van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Verlies van kapitaal

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De modaliteiten daaromtrent zijn bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft

" wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Wanneer het netto-actief gedaald is tot onder het wettelijk minimumbedrag gesteld in het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Ontbinding - Voortbestaan - Sluiting

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Het besluit tot ontbinding door de algemene vergadering dient te worden genomen volgens de procedure voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Benoeming van vereffenaar(s)

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

Wanneer een rechtspersoon tot vereffenaar wordt benoemd, dan moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. ledere wijziging van deze aanwijzing moet worden bekend gemaakt in de billagen bij het Belgisch Staatsblad. Bevoegdheden van vereffenaars

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden van de vereffenaar(s), hun bezoldiging alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de bestuurders. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vernield in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering nodig hebben, tenzij die algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit. De vereffenaars leggen in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening opgesteld aan het einde van de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar over aan de griffie van de rechtbank van koophandel, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient die omstandige staat slechts om het jaar te worden voorgelegd.

Elk jaar leggen de vereffenaars aan de gewone algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor, met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid. Elk jaar maken zij tevens de jaarrekening op.

De jaarrekening wordt openbaargemaakt met inachtneming van de wettelijke voorschriften ter zake,

Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passive, de netto maatschappelijke activa verdeeld worden op de volgende wijze

- bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden,

- het eventueel saldo zef op gelijke wijze over al de aandelen verdeeld worden,

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap verenigen de partijen zich en verklaren, met unanimiteit, de volgende overgangsbepalingen aan te nemen, die slechts gevolg zullen ressorteren vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, te weten op het ogenblik van de neerlegging van een uittreksel van de akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

1. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

"

 ,voor-beh6usien aan hete Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

2. De eerste laa'rVe'r»gaCiering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op vrijdag 1 april 2016 om 16 uur.

3. Mandaat van bestuurder

De partijen verklaren dat de ondergetekende notaris hun aandacht gevestigd heeft op:-

a, de beschikkingen van de wet van negentien februari negentienhonderd vijfenzestig met betrekking tot de uitoefening door vreemdelingen van onafhankelijke beroepsactiviteiten, zoals gewijzigd door de wet van tien januari negentienhonderd zevenenzeventig.

b, de bepalingen van artikel 1 van het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, zoals gewijzigd door de wetten van veertien maart negentienhonderd tweeënzestig en vier augustus negentienhonderd achtenzeventig op het verbod bepaalde ambten uit de oefenen.

c. de verschillende onverenigbaarheden met de uitoefening van bestuurdersmandaten in handelsvennootschappen.

d, de bepalingen van de wet van tien februari negentienhonderd achtennegentig en van het Koninklijk Besluit van éénentwintig oktober negentienhonderd achtennegentig, betreffende de inschrijving van de vennootschap op het Handelsregister en, in het bijzonder, op de noodzakelijk tot verkrijging van een bewijs van kennis van het bedrijfsbeheer.

4. Samenstelling van de organen

Het aantal bestuurders wordt in het begin vastgesteld op vijf. Tot bestuurder worden benoemd, voor een termijn,

die eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van 1 april 2020:

- op voordracht van de houders van aandelen categorie A:

° De heer Seynaeve, Jean-Christophe, voornoemd;

° Mevrouw Seynaeve, Géraldine, voornoemd;

° De heer Seynaeve, Thomas, voornoemd;

- op voordracht van de houders van aandelen categorie

° De heer Paridaens, Stijn, voornoemd;

° Mevrouw Coenjaerts, Catherine, voornoemd;

Hun opdracht wordt niet vergoed.

Gezien er uit ter goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal

voldoen van de criteria, opgesomd in artikel 166, paragraaf twee, eerste alinea van het Wetboek van

Vennootschappen, besluit de partijen om geen commissaris te benoemen.

5. Bijzondere volmachten

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B-DOCS" met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Willem De Zwijgerstraat 27, ondernemingsnummer 0876.368.373, RPR Brussel, afzonderlijk handelend en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de inschrijving van de vennootschap bij het ondernemingsloket en bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde aan te vragen.

6. Artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen

De partijen verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 11 juli 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd noteris Christophe Blindernan

Samen hiermee neergelegd: expeditie van het proces-verbaal de dato 16 juli 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 18.07.2016 16328-0560-028

Coordonnées
3DEE

Adresse
MUSEUMSTRAAT 31-33 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande