3F CAPITAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 3F CAPITAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.807.356

Publication

14/11/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13306807*

Neergelegd

12-11-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0541807356

Benaming (voluit): 3F CAPITAL

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, De Keyserlei 5 bus 58

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting - Benoeming

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marc DENS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op zeven november tweeduizend dertien, dat er door de Heer DESHAYES Vincent Charles Georges, wonende te wonende te Palace Court 45  flat 5, Londen W2 4LS (Groot-Brittannië), een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor een onbeperkte duur, met de naam  3F CAPITAL , met zetel te 2018 Antwerpen, De Keyserlei 5 bus 58, met aanvang van werkzaamheden bij de verkrijging van rechtspersoonlijkheid en met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, ten belope van twee/derden volgestort in geld.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel direct als indirect, voor zichzelf of ten behoeve van derden bestaat in :

- de overname, verwerving, acquisitie, of de aan- en verkoop, in welke vorm dan ook van burgerlijke of commerciële ondernemingen.

- de participatie, inbreng, inschrijving of in welke vorm dan ook in burgerlijke of commerciële ondernemingen. - de overname, verwerving, aankoop, verkoop in welke vorm dan ook van zowel bebouwde onroerende goederen als onbebouwde onroerende goederen, zowel residentiële als commerciële onroerende goederen. - de participatie in, en de verwerving, inschrijving, aan- en verkoop of in welke vorm dan ook van aandelen van vastgoedondernemingen.

- het behartigen van de administratie en de belangen van vastgoedondernemingen en de operationele leasing, de huur of anderszins van onroerende goederen.

- projectontwikkeling en promotie van projectontwikkeling inzake onroerende goederen en investeringsgoederen, het waarnemen van vertegenwoordigende public relations

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van een eigen roerend en onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerend goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende of onroerende goederen en waarden. Zij mag alle activiteiten verrichten met betrekking tot onroerende leasing, renting verhuring.

- optreden als bestuurder, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, zij kan zich tevens borg stellen voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als louter derden, evenals hen aval verlenen alsook hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

- alle roerende en onroerende goederen, materieel en inrichting mogen aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen of ruilen.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Deze aanduidingen en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard. De zaakvoerder mag de draagwijdte van het doel interpreteren.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap en kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder heeft het recht bijzondere volmachten aan derden te geven.

Werd tot zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur en met individuele vertegenwoordigingsmacht : de Heer DESHAYES Vincent, voornoemd.

Er werd geen commissaris benoemd.

De jaarvergadering wordt gehouden de eerste woensdag van de maand november te elf uur ten maatschappelijke zetel en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend veertien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar. het eerste boekjaar van de vennootschap

dat aanvangt op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, zal eindigen op dertig juni

tweeduizend veertien.

VOLMACHT :

Volmacht werd gegeven aan de Heer PECHER Patrick Josephine Georges, accountant, wonende te 2020

Antwerpen, Floris Primsstraat 7, om bij alle administraties, en onder meer bij het ondernemingsloket en het

Bestuur van de BTW, alle formaliteiten van inschrijving en wijziging te vervullen.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Marc DENS

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

07/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 05.11.2014, NGL 05.01.2015 15001-0371-009
13/07/2015
ÿþMod Word 17,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1UhIUI15uuu1*

Ondernemingsnr : 0541.807.356

Benaming

(voluit) : 3F CAPITAL

(verkort)

I~

111

BELG



Rechtbank van koophandel

3eL G Antwerpen

3 0 JUNI 2015

75 afde%lna 4 Herpen

SRiA



Rechtsvorm : Lesloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Keyserlei 5 bus 58, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag + benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd, 1 juni 2015 waar volgende beslissing is genomen:

Het ontslag te aanvaarden van de heer DESHAYES Vincent op 31 mei 2015. Er wordt hem kwijting verleend voor de uitoefening van zijn mandaat.

- Te benoemen als zaakvoerder voor onbepaalde duur, vanaf 1 juni 2015 ;

de heer PANDOCCHI Nicolas, 16, Rue de Chambery, 75015 Parijs.

Pandocchi Nicolas

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/05/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
09/02/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
3F CAPITAL

Adresse
DE KEYSERLEI 5, BUS 58 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande