3LUYT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 3LUYT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.490.649

Publication

21/08/2015
ÿþ Mod Word 7i.7

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ReChtbank van koophandel

Antwerpen

2 AiI, 2015

afaqlgntwerpen

Ondernemingsar : Cre)S--

, 490

Benaming

(voluit) : 3LUYT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Larikslaan 1 te 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING.-

Het blijkt uit een akte verleden voor Notaris Jan Janssens te Stabroek op vier augustus tweeduizendvijftien

dat door:

Mevrouw LUYTEN Elke, geboren te Lier op zeventien juli negentienhonderd achtenzeventig

(rijksregisternummer: 78.07.17-114.93), wonende te 9130 Beveren Priesteragiestraat 10,

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "3LUYT' met

zetel te Kapellen met als eerste adres Larikslaan 1 te 2950 Kapellen.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

- Advies en bijstand verlenen aan de bedrijfswereld.

- Het verlenen van adviezen, raadgevingen, kortom alle consultancy-activiteiten en meer bepaald

aangaande project management, interim management en change management,

- Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, toezicht, logistiek en supply chain management, business development, marketing, portfolio management, tost accounting en kostprijsberekening, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding.

- Advies, bijstand en begeleiding met betrekking tot het algemeen management en bedrijfsbeleid van ondernemingen, het ontwikkelen van bedrijfstrategieën en internationale handel.

- Het vervullen van tijdelijke managementfuncties.

- Het analyseren, ontwikkelen en/of aanpassen van organisatiestructuren, processen en infrastructuur van ondernemingen.

- Het verrichten van alle adviesverrichtingen met betrekking tot organisatorische en/of strategische veranderingen of ontwikkelingen van het and ernemingsgebeuren.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financien, aankoop ,verkoop, productie en algemeen bestuur.

- Het verwerven, door inschrijving of aankoop, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering, evenals het bestuur ervan waarnemen door het aanvaarden en uitoefenen van mandaten van deze vennootschappen.

- Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling, of anders-zins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalbestuur.

- Het verhuren of huren, de aan- en verkoop, de im- en export van roerende goederen.

- Het verhuren of huren van onroerende goederen met of zonder dienstverlening.

- De uitbating en de exploitatie van een paarden manege met alles wat ermede verband houdt: de aankoop, de verkoop, de verhuring, in pension name, de vertegenwoordiging en het makelaarschap, de handel van paarden, verzorgen, africhten van privépaarden, alsook de aankoop, de verkoop, de verhuring en de handel van alle materiaal, toestellen, uitrustingen, tuigen, veevoeders en van alle artikelen en goederen voor paard en manege, en dit ïn de ruimste zin van het woord.

- Het ter beschikking stellen van faciliteiten voor recreatiedoeleinden en meer bepaald alles wat verband houdt met paarden.

- Begeleiding en onderrichten van de paardensport in het algemeen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

s~. z

- De verhuring van stallen, het onderhouden, verzorgen en berijden van paarden en het geven van paard-

rijlessen, zowel dressuur- als springlessen.

Het verzorgen en organiseren van paarden-, pony- en ruiterkampen.

- Het zadelmak maken van paarden.

- Het inrichten van wedstrijden, keuringen, jumping, military's, shows en parades.

- Het verlenen van raad en bijstand inzake het fokken en opvoeden van paarden.

- De im- en export, de aan- en verkoop, het huren en verhuren, het vervoeren, het houden, het fokken en africhten van paarden.

- De im- en export, de groot- en kleinhandel, het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van aile producten, materialen en materieel, welke met de voormelde activiteiten verband houden zoals onder meer maar niet uitsluitend voeders en onderhoudsproducten, evenals alle materialen, materieel en paardenbenodigdheden.

- Het wassen, strijken en behandelen van paardendekens,

- De verkoop aan de toog van eetwaren en dranken.

Dit alles in de meest uitgebreide zin genomen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag aile hoegenaamd industriële, commerciële, roerende of onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag belangen nemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op elke andere manier in alle ondernemingen of vennootschappen, die een samenhangend of gelijkaardig doel hebben aan het hare of die van aard zijn, zelfs op onrechtstreekse wijze, de realisatie van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan zelfs alle medewerkings-, associatie- of rationalisatiecontracten of andere tekenen met dergelij-ke ondernemingen of vennootschappen,

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek en al haar andere goederen, inbegrepen haar handelsfonds, in pand geven, en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap kan de gemelde activiteiten zowel uitvoeren voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap kan handelen voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon, of als vertegenwoordiger.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig. Het is verdeeld in duizend achthonderd vijfenvijftig aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn volgestort door geldelijke inbreng ten belope van dertienduizend euro (¬ 13.000,00) of minstens twee derden van het in speciën af te betalen kapitaal. Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE44 1030 4019 4545 ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij "Crelan" agentschap Verrebroek, hetgeen door mij Notaris werd bevestigd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, ledere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst tot een enkel persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op éénendertig december tweeduizend zestien en vangt aan op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zeventien,

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van de wettelijke reserve, wordt het saldo als dividend verdeeld onder de vennoten naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering anders besluit op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Indien op aile aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan ' tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Mevrouw Elke Luyten wordt tot niet-statutair zaakvoerder benoemd. De opdracht geldt voor onbepaalde duur zonder evenwel statutair te zijn en neemt aanvang op heden. De functie is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Krachtens artikel negen der statuten is aan haar volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Zij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

De vennootschap wordt opgericht rekening houdend met de modaliteiten en de voorwaarden, opgenomen in artikel vijf van de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van één juli tweeduizend dertien.

Er wordt geen commissaris benoemd

ONTLEDEND UITTREKSEL--------------------- ----- -----------------_

Tegelijk hiermede neergelegd : expeditie der oprichtingsakte. Notaris Jan JANSSENS.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

bsthouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

a

r.:

Coordonnées
3LUYT

Adresse
LARIKSLAAN 1 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande