3RD LEVEL PEACEKEEPING, AFGEKORT : 3LP

Association sans but lucratif


Dénomination : 3RD LEVEL PEACEKEEPING, AFGEKORT : 3LP
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 834.426.068

Publication

08/08/2013
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla+

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

MQD2.2

NEERGELEGDr

3 0 S11L1 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPFflº%fi EL te MECHELEN

Ondernemingsnr : 0834.426.068

Benaming

(voluit) : 3rd Level Peacekeeping

(verkort) : 3LP

Rechtsvorm : Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : Constant Marnefstraat 23, 2880 Hingene

Onderwerp akte : ontslag en benoeming

Op de algemene vergadering van 20 mei 2013 werd beslist dat Aya Braem, geboren op 23103(1989 te Jette, wonende in Egenhovenstraat 7, 3060 Bertem, ontslag neemt van de functie van bestuurder/secretaris van 3LP. VZW.

Stijn Buyst, geboorte datum 22/08/1978, geboren te Rumst, wonende te Greinstraat 60 2060 Antwerpen neemt de functie van bestuurder over.

Micha Milants, geboren op 27/07/1981 te Brecht, wondende in Bogaerdestraat 46, 2000 Antwerpen liet mondeling weten lid te willen worden van de VZW en werd op de algemene vergadering aanvaard als lid.

Getekend:

Wouter Buyst, voorzitter

11111

131 5039+'

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/03/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad







" iioasaas*







NEERGELEGD

10-03-2011

Gkii=-FiE RZehgBAi11C van KonPHANIIFI te MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr . . 4Q6 O O?

Benaming

(voluit) : 3rd Level Peacekeeping

(verkort) : 3LP

Rechtsvorm : Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : Constant Marnefstraat 23, 2880 Hingene

Onderwerp akte : Statuten

3rd Level Peacekeeping

Vereniging Zonder Winstoogmerk

Constant Marnestraat 23

2880 Hingene

Oprichting

De ondergetekenden:

1.Buyst Wouter, geboren op 02/11/1980 te Rumst, wonende in Constant Mamefstraat 23, 2880 Hingene

2.Braem Aya, geboren op 23/03/1989 te Jette, wonende in Egenhovenstraat 7, 3060 Bertem

3.Buyst Stijn, geboren op 22/08/1978 te Rumst, wonende in Greinstraat 60, 2060 Antwerpen

zijn overeengekomen op 25/11/2010, om in overeenstemming met de Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, de vereniging zonder winstoogmerk "3rd Level Peacekeeping" op te richten waarvan de statuten als volgt luiden:

Statuten

Hoofdstuk I: Naam, zetel, doel, duur

Art. 1. De vzw draagt de naam "3rd Level Peacekeeping".

Art. 2. De zetel van de vereniging is gevestigd in Constant Marnefstraat 23, 2880 Hingene, in het gerechtelijk arrondissement Mechelen. De zetel kan binnen het gerechtelijke arrondissement gewijzigd warden: bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur.

Art. 3. De vereniging heeft tot doel het nemen van initiatieven of het verlenen van ondersteuning aan haan leden met oog op het in stand houden, bevorderen, propageren van bestaande en nieuwe muziek, alsook het; opzetten van vormingsactiviteiten op cultureel gebied, het geven/organiseren van optredens, het maken van regies en producties, het componeren van muziekstukken, het maken van filmmuziek, het creëren van grafisch werk en plastische kunst en het uitwerken en publiceren van alle soorten creaties die in verband staan met: muziek. Zij kan ook, en met om het even welk technisch/technologisch middel klank- en beeldopnamen maken' en deze verspreiden. Deze opsomming is exemplatief, niet limitatief.

Alle middelen kunnen hierbij warden aangewend om de vereniging de volledige mogelijkheid te geven zich; op muzikaal gebied te ontplooien.

De vereniging is bevoegd om in ondergeschikte orde handelsdaden te stellen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

voor zover deze in: overeenstemming zijn met het doel, zoals omschreven in het eerste lid, en voor zover de

winst gebruikt wordt om dit doel te bereiken.

De vereniging mag aan andere stichtingen en ondernemingen van dergelijke aard deelnemen, alsook alle

activiteiten die het vooropgestelde doel kunnen bevorderen.

De activiteiten van de vereniging zijn niet beperkt tot het grondgebied waarop de zetel zich bevindt.

De vereniging kan bij meerderheidsbeslissing van de Algemene Vergadering initiatieven nemen tot het

verlenen van ondersteuning aan derden.

Art. 4. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Hoofdstuk II: Leden

Art. 5. Het aantal leden is onbeperkt, maar minimum drie. De vereniging bestaat enkel uit werkende leden. Bij oprichting bestaat deze VZW uit drie werkende leden.

Bij de buitengewone algemene vergadering is overeengekomen dat de boekhouding binnen de VZW vanaf 2011 uitsluitend toegekend wordt aan een erkende boekhouder. Deze zetelt niet in de VZW, maar fungeert als externe boekhouder.

Art. 6. Beslissingen over de toetreding van werkende leden behoren tot de bevoegdheid van de raad van bestuur. Werkende leden hebben alle bevoegdheden die de statuten en de wet van 27 juni 1921 hen toekennen, zij hebben stemrecht in de algemene vergadering.

Wie werkend lid wenst te zijn, stelt zich schriftelijk of mondeling kandidaat bij de voorzitter of een ander bestuurslid van de vereniging.

De stichters zijn de eerste werkende leden van de vereniging.

Hoofdstuk III: Algemene vergadering

Art. 7. De algemene vergadering bestaat uit alle werkende leden, en heeft de bevoegdheden opgesomd in artikel 4 van de wet van 27 juni 1921:

" de wijziging van de statuten;

" de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

" de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

" de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

" de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

" de ontbinding van de vereniging;

" de uitsluiting van een werkend lid;

" de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

" alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Art. 8. De algemene vergadering komt minstens één maal per jaar samen, op uitnodiging van de voorzitter of de plaatsvervanger.

Art. 9. De beslissingen van de algemene vergadering warden aan de leden bekendgemaakt door opname in het verslag dat via e-mail naar de betrokkenen wordt gestuurd.

Art. 10. Een buitengewone algemene vergadering kan steeds samengeroepen worden, hetzij op initiatief van de raad van bestuur, hetzij op aanvraag van één vijfde van de leden.

Art. 11. De uitnodiging voor de algemene vergadering komt via e-mail. Deze vermeldt datum, plaats en agenda van de algemene vergadering. De uitnodigingen warden minstens acht dagen vaar de algemene vergadering verstuurd. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of een plaatsvervanger.

Art. 12. De vergadering is geldig samengesteld indien ten minste de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Beslissingen worden genomen bij een gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. Voor de wijziging van de statuten, de uitsluiting van een lid en de ontbinding van de vereniging geldt de wet op de vzw's.

Hoofdstuk IV: Raad van bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Art. 13. De raad van bestuur is samengesteld uit ten minste twee leden. De raad van bestuur moet minstens één lid minder tellen dan het aantal werkende leden van de vereniging. De leden worden voor een onbepaalde periode benoemd door de algemene vergadering en dit bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Hun opdracht eindigt van rechtswege door het verstrijken van hun mandaat en eveneens door overlijden, ontslag, aftreden of afzetting en verlies van het lidmaatschap. Een vervanger wordt dan aangeduid door de volgende algemene vergadering. Het mandaat van bestuurder wordt niet bezoldigd.

Iedere bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur. Tevens kan iedere bestuurder ten allen tijden ontslagen worden door de algemene vergadering.

Art. 14. De raad van bestuur verkiest onder haar leden een voorzitter en een secretaris en bepaalt hun bevoegdheden.

Art. 15. De raad van bestuur heeft alle bevoegdheden die niet wettelijk of statutair aan een ander orgaan van de vereniging zijn toegewezen.

Art. 16. De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vereniging overdragen aan één van zijn leden of aan een derde en diens bevoegdheden bepalen.

Art. 17. De raad van bestuur komt bijeen telkens het belang van de vereniging dit vereist, op uitnodiging van de voorzitter of plaatsvervanger, met een minimum van viermaal per jaar. De uitnodiging komt via e-mail. Deze vermeldt datum, plaats en agenda van de raad van bestuur. De uitnodigingen worden minstens acht dagen voor de raad van bestuur verstuurd.

Art. 18. De raad van bestuur kan slechts beslissingen nemen wanneer een gewone meerderheid aanwezig is. De beslissingen worden genomen door een eenvoudige meerderheid van de aanwezige of door volmacht vertegenwoordigde leden. Elk bestuurslid kan zich bij volmacht laten vertegenwoordigen door een ander bestuurslid.

Art. 19. De besluiten van de raad van bestuur worden neergeschreven in de notulen, die op het secretariaat ter inzage liggen van de leden.

Art. 20. Tegenover derden wordt de vzw rechtsgeldig vertegenwoordigd door één bestuurder afzonderlijk optredend.

Art. 21. De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Zij is bevoegd voor alle aangelegenheden met uitzondering van deze die door de wet of de statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De raad kan zelf daden van beschikking stellen met inbegrip van, onder meer, het vervreemden van roerende en onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, alle handels- en bankverrichtingen, het lichten van hypotheken,...

Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht en tot de tekortkomingen in hun bestuur.

De huidige raad van bestuur voor onbepaalde tijd:

1.Buyst Wouter, geboren op 02/11/1980 te Rumst, wonende in Constant Mamefstraat 23, 2880 Hingene

2.Braem Aya, geboren op 23/03/1989 te Jette, wonende in Egenhovenstraat 7, 3060 Bertem

Hoofdstuk V: Rekeningen, begrotingen

Art. 22. Het boekjaar van de verening loopt van van 1 januari tot en met 31 december. In afwijking daarvan loopt het eerste boekjaar vanaf de datum van oprichting tot en met 31 december van het jaar volgend op de oprichting. De Raad van Bestuur sluit de rekening van het verlopen boekjaar af en maakt de begroting voor het volgend boekjaar op. Beide worden aan de Algemene Vergadering ter goedkeuring voorgelegd, die ontlasting verleent aan de bestuurders.

Hoofdstuk VI: Ontbinding

Art. 23. Bij ontbinding van de vereniging wijst de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aan, bepaalt hun bevoegdheden, en geeft het netto-actief van het maatschappelijk bezit aan een gelijkaardige vereniging met belangeloze doelstelling, die zij zal aanduiden in de ontbindingsbeslissing.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Hoofdstuk VII: Diversen

Art. 24. Wijzingen in de statuten worden geregeld overeenkomstig de wet van 27 juni 1921.

Art. 25. Vooral wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de wet van 27 juni 1921.

Aldus goedgekeurd door de buitengewone algemene vergadering te Antwerpen op 25/11/2010, in twee exemplaren waarvan er één bewaard wordt op de maatschappelijke zetel van de vereniging en waarvan het andere wordt neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Getekend:

Oprichter 1: (Buyst Wouter, Hingene)

Oprichter 2: (Braem Aya, Bertem) Ûler-Ael.e.



Oprichter 3: (Buyst Stijn, Antwerpen) '

±,->-131330,4-;r3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-behauden ,aan liet Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
3RD LEVEL PEACEKEEPING, AFGEKORT : 3LP

Adresse
CONSTAND MARNEFSTRAAT 23 2880 HINGENE

Code postal : 2880
Localité : Hingene
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande