4*S-TRADING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 4*S-TRADING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.847.409

Publication

11/06/2013
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neerger. ."' ; gri!t,2. van de Rechtbank van Koopt, aide1 te Antwerpen, op

Griffie3 1 MEI 2013

1111111111j111;1§111111111

0 7ffi

bot '

Ste

Onde; neminganr :

Benaming (voluit) :

(verkort)

0534 " 84?e 409

4*S-Trading

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Noorderlaan 147

(volledig adres) 2030 Antwerpen

Onderwerp(en) a.tte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd voor registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 30 mei 2013, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "4"S-Trading".

2. Zetel: 2030 Antwerpen, Noorderlaan 147.

3. Oprichters:

1. De heer GONNISSEN Jozef Louis Agnes Leopold, geboren te Schoten op 14 maart 1960, wonende te 2180 Antwerpen (Ekeren), Hof van Delftiaan 43;

2. Mevrouw DE BACKER Christel René Maria, geboren te Antwerpen (Merksem) op 13 september 1961, wonende te 2180 Antwerpen (Ekeren), Hof van Delftiaan 43,

4. Kapitaal: 18.600,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 6.200,00 euro.

6. Non niet volgestorte inbrengen: 12.400,00 euro.

- sub 3,1: 6.200,00 euro;

- sub 3.2: 6.200,00 euro,

7. Samenstelling: in geld.

8. Boeklaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2014.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt,

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na

vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Niet-statutaire zaakvoerder; voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: de heer GONNISSEN Jozef, voornoemd.

13. Commissarissen: geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen- als in het buitenland:

Import en export, groothandel en handelsbemiddeling in het algemeen, omvattende alle activiteiten uitgeoefend door groothandelaren, grossiers, dealers, exporteurs, importeurs, inkopers, aankoopcentrales, makelaars, makelaars op goederenbeurzen, commissionairs en andere op commissiebasis werkzame tussenpersonen, handelsagenten, vertegenwoordigers die uitsluitend op commissiebasis werken.

De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de in- en uitvoer van, evenals de promotie op

enigerlei wijze van: .. _

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanighecd van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(oin(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

mod 11.1

- alle producten van de textiel en kledingnijverheid waaronder onder meer: confectie voor dames en heren en babyuitzet, onderkleding, lingerie, strand- en badkleding, sportkleding, beroepskledij, modeartikelen en kledingaccessoires zoals onder meer hoeden, petten, handschoenen, sjaals, halsdoeken en dassen, wandelstokken en regenschermen, ceinturen, evenals pelterijen en bontwerk, lederwaren, inclusief schoeisel, deze opsomming exemplatief en geenszins limitatief zijnde;

- juwelen, sieraden, horloges, artikelen van edele metalen en aanverwante artikelen;

- alle toiletartikelen, parfumerieartikelen, schoonheidsproducten, reinigingsmiddelen,

verzorgingsproducten, zeep- en badproducten en aanverwante producten, geschenkartikelen en fantasieartikelen met inbegrip van fantasiejuwelen, imitatiesieraden, gadgets, allerhande speelgoed en spelletjes en dergelijke meer;

- alle artikelen en producten die verband houden met de volledige binnenhuisinrichting, de decoratie en de meubilering, alle huishoudartikelen in textiel, hout, kurk, vlechtwerk, porselein, glaswerk, kristal, aardewerk, houtsnijwerk, rietwerk, ijzer-, koper-, zilver- en goudwerk, kunstvoorwerpen, antiquiteiten, schilderijen, gravures, beelden, kaarsen, snuisterijen, allerhande geschenken met betrekking tot woninginrichting en overige interieurartikels; alle textielproducten, ongeacht de aard van de vezel, voor woninginrichting; aile toebehoren en onderdelen in alle soorten materialen van voormelde artikelen en producten;

- alle elektrische huishoudapparaten, zowel witgoed ais bruingoed, verlichtingsartikelen, verwarmingsapparaten, airconditioningtoestellen, audio- en videoapparatuur voor huishoudelijk gebruik, zoals onder meer maar niet uitsluitend radio- en televisietoestellen, geluids- en beeldweergavetoestellen en  opnametoestellen, camera's, ontvangst- en zendantennes, alarminstallaties, hifimateriaal, evenals alle geluiden beelddragers zoals onder meer maar niet uitsluitend muziekcassettes, compact disks, CD-roms, computerspelen (zowel hard- als software), dvd's, videocassettes, videofilms, alle elektronisch materiaal bestemd voor gegevensverwerking, telecommunicatie en multimediatoepassingen, waaronder hardwarematerialen voor computers, onderdelen en randapparatuur, alsmede alle materieel, onderdelen, benodigdheden en software, alsook alle telecommunicatietoestellen en  apparatuur in het algemeen en in het bijzonder deze voor de mobiele gebruiker, waaronder onder meer niet uitsluitend alle telefoon- en faxtoestellen, GSM-terminals, GSM-toestellen, GSM-car kits, draadloze telefoons, telefooncentrales, alle ontvangst- en zendapparatuur in de ruimste zin van het woord, alsook alle toebehoren en aanhorigheden van alle voormelde goederen, artikelen, apparaten en toestellen;

- metaal- en ijzerwaren;

- algemene voedingswaren en genotmiddelen (zowel vers, conserven als diepvries), dranken (zowel

alcoholische als andere), tabakswaren en drogisterijartikelen;

- nieuwe en tweedehandse voertuigen, inclusief alle toebehoren en aanhorigheden.

De hoger vermelde opsommingen zijn exemplatief bedoeld en niet limitatief en dienen steeds in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik enlof blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, :

heeft plaats de eerste werkdag van de maand juni om zestien uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de

vennootschap.

De eerste wordt gehouden in het jaar 2015.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van

het stemrecht.

16. Volmachten: Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal

overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door

Belfius.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

VO£3P-

tExI Cicr[

aar{ het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz, , an Luik B vermelden : Recto : haam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtsperoo¬ 7 ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.08.2015, NGL 30.09.2015 15622-0555-012

Coordonnées
4*S-TRADING

Adresse
NOORDERLAAN 147 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande