45 S

Société en commandite simple


Dénomination : 45 S
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 842.802.415

Publication

27/01/2012
ÿþ M°d Word 17.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





*iaoasa,s*



üC~ `\a"tTrgedeÿ ~á ~,l ZeûhffJne Koopharrdes ra Aafiwerpeay op

Griffie ~ 7 JAN. 2011

Ondernemingsnr : Benaming 0842° 802.495

(voluit) : (verkort) : 45 S

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Henri Lafontainestraat 5 te 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Ten jare tweeduizend en twaalf

Op twee januari

Zijn samengekomen:

1)Gerdesmann Simon, geboren op 20/04/1982, woonachtig te 2018 Antwerpen, Henri Lafontainestraat 5 2)Geurts Kristien, geboren op 04/05/1985, woonachtig te 2018 Antwerpen, Henri Lafontainestraat 5

TITEL I  OPRICHTING

De comparanten verklaren te zijn overeengekomen wat volgt:

Vorm van de vennootschap

De comparanten richten bij deze een gewone commanditaire vennootschap op.

Firmanaam

De naam van de vennootschap luidt: 45 S

Gecommanditeerde en stille vennoten

Comparant sub 1 neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de

vennootschap, met name Gerdesmann Simon.

Comparant sub 2 treedt op als stille vennoot, met name Geurts Kristien.

Kapitaal  Plaatsing en storting van het kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 100,00 EURO en is verdeeld in 100 aandelen, van elk 1,00 EURO. Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet. Zij hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot de inbreng, welke als volgt zal gebeuren:

Inbreng

De oprichter sub 1 heeft ingetekend op 99 aandelen en betaalde hierop 99,00 EURO.

De oprichter sub 2 heeft ingetekend op 1 aandeel en betaalde hierop 1,00 EURO.

Samen: 100 aandelen wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen.

Verdeling van de participatie in het kapitaal van de vennootschap

De toegekende aandelen naar aanleiding van de inbreng komen als volgt aan de comparanten toe:

- comparant sub 1:99 aandelen

- comparant sub 2: 1 aandelen

- samen: 100 aandelen

TITEL Il -- STATUTEN

Artikel 1. Rechtsvorm  Naam  Identificatie

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt: 45 S.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MU-gel-bit het Beigiseh Staatsbtad- _ 27f6112012 = -Aiiiièxes du Moniteur beige

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 2. Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen, Henri Lafontainestraat 5.

De zetel kan naar overal elders in België verplaatst worden bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

Import, export, kleinhandel, groothandel, handelsbemiddeling, commissionair, producent of vertegenwoordiger in producten en materialen van alle aard.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband niet haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap heeft eveneens tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1)het produceren, herstellen, importeren, kopen, verkopen, exporteren, verhuren en handelen of verhandelen van, elk soort accessoire, artikel, apparaat, bedrijf, machine, werktuigen, goederen, eigendommen, rechten of zaken van eendere welke beschrijving die gebruikt of verhandeld worden door het bedrijf in relatie met elk van zijn objecten;

2)het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

3)het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

4)het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

In het algemeen mag zij alle andere zaken of activiteiten uitvoeren waarvan de bestuurders vinden dat deze kunnen uitgevoerd worden in het voordeel van of gedaan worden in overeenstemming met één van de bovenstaande punten, of direct of indirect berekend om de waarde van de eigendommen of rechten van het bedrijf te verhogen of winstgevender te maken.

Artikel 4. Duur

De duur van de vennootschap is onbepaald en gaat in op drie januari tweeduizend en twaalf.

Artikel 5. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 100,00 EURO en is verdeeld in 100

aandelen, van elk 1,00 EURO.

Voor-hehoiyden aah het Belgisch Staatsblad

Artikel 8. Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke of derden, of gecommanditeerde vennoten kunnen zijn. De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten, samen handelend, welke hem, eveneens samen handelend, ten allen tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, is bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaam verklaring of verhindering van de zaakvoerder, zal de algemene vergadering op verzoek van één of meerdere vennoten een commanditaire vennoot of enig ander persoon ais bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan. De voorlopige bewindvoerder is niet verder aansprakelijk dan voor de uitvoering van zijn opdracht.

Artikel 9. Algemene verklaringen van vennoten

§ 1. Jaarvergadering  Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste donderdag van de maand februari van

ieder jaar, om 15 uur, ten maatschappelijke zetel.

De bijzondere of buitengewone vergaderingen worden gehouden op de dag, uur en plaats aangewezen in "

de uitnodigingen.

§ 2. Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

§ 3. Besluitvorming

De besluiten van de algemene vergadering worden in regel genomen bij gewone meerderheid en dit ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

De besluiten van de algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd, evenals de beslissingen over de winstverdeling en de reservevorming, en deze omtrent de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap, vereisen steeds het eenparig akkoord van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Artikel 10. Boekjaar -- Bestemming van het resultaat

§ 1. Boekjaar

Het boekjaar gaat in op één januari van ieder jaar en wordt afgesloten op eenendertig december van ieder

jaar.

TITEL III - OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1.Het eerste boekjaar begint op drie januari tweeduizend en twaalf en eindigt op éénendertig december tweeduizend en dertien.

2.De eerste jaarvergadering wordt gehouden de laatste donderdag van de maand februari in 2013 om 15 uur op de maatschappelijke zetel.

3.De voornoemde gecommanditeerde vennoten verklaren allen hun mandaat te aanvaarden.

4.Wordt met eenparigheid van stemmen benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder met ingang vanaf drie

januari tweeduizend en twaalf voor onbepaalde duur en met volledige externe ,

vertegenwoordigingsbevoegdheid, overeenkomstig artikel 8 van de statuten: Gerdesmann Simon, geboren op " ' 20/04/1982, wonende te 2018 Antwerpen, Henri Lafontainestraat 5 , die hierbij tussenkomt en dit mandaat : aanvaardt.

Aldus opgemaakt te Antwerpen op twee januari tweeduizend en twaalf, in evenveel exemplaren als er partijen zijn, te vermeerderen met één exemplaar, aan te bieden ter registratie.

Comparant sub 1: Gerdesmann Simon Gecommanditeerde vennoot Zaakvoerder Comparant sub 2: Geurts Kristien

Stille vennoot



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
45 S

Adresse
HENRI LAFONTAINESTRAAT 5 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande