4J

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 4J
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.898.189

Publication

14/07/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

10-07-2014

Griffie

*14306401*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0555898189

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

4J

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout op 10 juli 2014, welke spoedig zal worden neergelegd ter registratie, dat door mevrouw Bogaert Julie, wonende te 2450, Meerhout, Kwachtstraat 22, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht die de volgende kenmerken vertoont:

NAAM. 4J.

VORM. Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

ZETEL. 2450 Meerhout, Kwachtstraat 22.

DUUR. Onbepaalde duur.

DOEL. De burgerlijke vennootschap heeft tot doel het verhuren/ter beschikkingstellen van een (praktijk-) ruimte aan een geneesheer, of aan een andere persoon.

De burgerlijke vennootschap heeft eveneens tot doel zowel in België als in het buitenland het rationeel en doelmatig beheer waar te nemen van haar zowel roerend als onroerend vermogen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen. Binnen de perken van dit beheer, zal de vennootschap in de vorm van beleggingen alle roerend en onroerend goederen kunnen aankopen, vervreemden, huren en verhuren, al dan niet hypothecaire leningen en kredieten aangaan of toestaan zonder dat deze opsomming beperkend is.

De vennootschap kan haar doel wijzigen, waardoor de zaakvoerder mogelijk een medische activiteit kan uitoefenen.

KAPITAAL. Het geplaatste kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). AANDELEN. Het kapitaal is verdeeld in honderd (100) aandelen op naam zonder vermelding van waarde.

WINSTVERDELING. Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de enige vennoot/algemene vergadering.

BOEKJAAR. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het zelfde burgerlijke jaar.

ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de laatste donderdag van de maand juni om negentien uur op de maatschappelijke zetel. BESTUUR-CONTROLE. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd; nochtans kan aan de zaakvoerder(s), onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. De vennootschap kan verder geldig worden vertegenwoordigd door bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht. Er wordt geen commissaris benoemd omdat

Onderwerp akte :

Kwachtstraat 22 2450 Meerhout

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

zij er als kleine onderneming niet toe gehouden is.

SLOT-EN OVERGANGSBEPALINGEN

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger: Vervolgens heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger, en dit voor onbepaalde duur, Julie Bogaert, voormeld, die het mandaat aanvaardt. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Overname van verbintenissen: De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 juli 2014, waaronder de aankoop van een onroerend goed, welke aankoop bij afzonderlijke akte zal worden bekrachtigd. Deze overname zal maar effect sorteren, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar: Het eerste boekjaar neemt een aanvang op het moment dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

Eerste gewone algemene vergadering: De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Volmacht: De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan aan Acrog Accountancy, kantoorhoudende te Geel, Molseweg 168, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de neerlegging en/of publicatie die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders, van de algemene vergadering, of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, en de aanvraag van een B.T.W.-nummer, en de neerlegging van de documenten op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Jan Van Ermengem.

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Coordonnées
4J

Adresse
KWACHTSTRAAT 22 2450 MEERHOUT

Code postal : 2450
Localité : MEERHOUT
Commune : MEERHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande