4MAT CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 4MAT CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.443.740

Publication

22/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11305546*

Neergelegd

20-09-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : 4MAT Consulting

0839443740

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2660 Antwerpen, Oudestraat 33

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor meester René Van Kerkhoven, geassocieerd notaris te Ranst op negentien

september tweeduizend en elf blijkt dat de heer VANDEPERRE Constantijn, geboren te Lier op 10 oktober 1970, echtgescheiden, wonende te 2660 Antwerpen, district Hoboken, Oudestraat 33 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "4MAT Consulting".

De zetel is gevestigd te 2660 Antwerpen, Oudestraat 33.

De vennootschap heeft tot doel:

- het uitoefenen van mandaten van beheer en/of toezicht in vennootschappen of ondernemingen van gelijke welke aard en het verstrekken van advies en bijstand in verband met het technisch, administratief, bedrijfseconomisch en algemeen beheer van ondernemingen en vennootschappen;

- de deelneming, onder gelijke welke vorm, aan de oprichting, de uitbreiding, de omvorming, de fusie, de opslorping en de controle van ondernemingen van gelijk welke aard, en het verlenen, aan ondernemingen waarin de vennootschap belang stelt, van alle hulp, onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen;

- het verwerven van participaties onder gelijke welke vorm, in gelijk welke Belgische of buitenlandse onderneming, en het beheer van deze participaties;

- het aankopen, verkopen, valoriseren, verkavelen, het doen bouwen, het inrichten en uitbaten van onroerende goederen;

- de aan- en verkoop van alle kunstobjecten;

- aanwerven van personeel;

In het algemeen, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die in verband kunnen gebracht worden met wat hiervoor niet limitatief werd opgesomd. Dit alles zowel in het groot als in het klein, voor eigen rekening zowel als voor rekening van derden of als tussenpersoon, makelaar of anderszins, en zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk doel gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van haar doel. Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen of andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op gelijke welke wijze ook kunnen bijdragen tot verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het gehele kapitaal is in speciën onderschreven door de heer Constantijn Vandeperre voormeld, waarvoor hem honderd zesentachtig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde worden toegekend.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal werd volstort door hem ten belope van twee/derde, zodat vanaf heden een bedrag van

twaalfduizend vierhonderd euro ter beschikking is van de vennootschap en hij nog een volstortingsplicht heeft van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot en benoemd door de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Het toezicht wordt uitgeoefend overeenkomstig de van kracht zijnde wetgeving. Indien geen commissaris wordt benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde van de maand juni om tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangeduid in de oproeping.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een mandataris, vennoot of niet.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk, hetzij door een gevolmachtigde. Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Van de winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van het wettelijk reservefonds, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten naar rato van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

Nadat de statuten aldus zijn vastgesteld heeft de comparant-oprichter in uitvoering van de wettelijke en statutaire voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap volgende beslissingen getroffen:

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop het uittreksel van de oprichtingsakte neergelegd is ter griffie.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal aldus gehouden worden in het jaar 2013.

De comparant verklaart dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12, paragraaf 2 van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming en dat hij bijgevolg vrijgesteld is van de verplichting om thans een commissaris te benoemen.

Met eenparigheid van stemmen wordt het aantal zaakvoerders bepaald op één en wordt tot zaakvoerder benoemd: de heer Constantijn Vandeperre voormeld, die aanvaardt.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris René Van Kerkhoven te Broechem (Ranst).

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
4MAT CONSULTING

Adresse
OUDESTRAAT 33 2660 ANTWERPEN (HOBOKEN)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande