5 INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 5 INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.516.509

Publication

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 09.06.2013, NGL 12.06.2013 13166-0265-014
14/07/2011
ÿþmot 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



, LI:JUl2 .b;



NI=FRGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0,4 JULI 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT De grifeffia

:1

Ondernemingsnr : r gr.? J C~

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Benaming : 5 INVES

(voluit)

1111111Jimiolqlijiiim

na neerlegging ter griffi

Zetel : Wezelakkers 123

2360 Oud-Turnhout

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde; (Ravels), op één juli tweeduizend en elf, bliikt dat:

1. De heer VAN HOOGHTEN Werner Josephus Anna, geboren te Turnhout op drieëntwintig december negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 2360 Oud-; Turnhout, Wezelakkers 123.

2. Mevrouw KEGELAERS Pascale Linda Alida Jean, geboren te Herentals op achttien mei negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 2280 Grobbendonk, Kretbosstraat 48.

3. Mevrouw SWAANS Hilde August Germaine, geboren te Turnhout op zeventien juni negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 2370 Arendonk, Bergen 103.

4. De heer LUYTEN Ronnv Alfons Maria, geboren te Turnhout op achtentwintig; december negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Kerkstraat; 1;3 bus 6.

5. De heer GORIS Dirk, geboren te Turnhout op twintig juli negentienhonderd; zesenzeventig, wonende te 2400 Mol, St.-Antoniusstraat 16 bus 101.

een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met als naam "5 INVEST".

De zetel is gevestigd te 2360 Oud-Turnhout, Wezelakkers 123.

i De vennootschap heeft tot doel, dit zowel in België als in het buitenland:

; a) Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat:

- de verwerving, de vervreemding, de inleasinggeving, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen enj het verbouwen van onroerende goederen;

- tussenhandelaar, de makelarij en/of handel in onroerende goederen, dit in de meest' ruime zin van het woord, met Inbegrip van onroerende leasing, met uitsluiting evenwel van handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar, zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd; drieënnegentig, tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar;

- het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen van onroerende goederen of immobiliënvennootschappen alsmede de uitgifte van vastgoedcertificaten;

- het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en in het bijzonder het oprichten van gebouwen al dan niet onder het statuut van de wet op de; medeëigendom; het uitvoeren van expertises betreffende onroerende goederen.

b) het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen.

c) de verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerend& waarden, onder welke vorm het ook zij, naar aanleiding van de oprichting,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

ontwikkeling, 'omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

d) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen en ondernemingen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

e) het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand en advies, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies, inclusief dit van vereffenaar, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat:

- organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole;

- het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten;

- het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie. Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, alsmede financiële en onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland. Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt zeventigduizend Euro, vertegenwoordigd door zevenhonderd aandelen met een fractiewaarde van één/zevenhonderdste van het kapitaal.

Het is volledig volstort in geld.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De jaarvergadering heeft plaats de negende van de maand juni om negentien uur. Indien deze dag een zon- of wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en dertien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd aangesteld: mevrouw DAMS Sonja Leonia, geboren te Turnhout op drieëntwintig december negentienhonderd vierenzestig, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Wezelakkers 123.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden alle verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door één der oprichters aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

`Voor:

1" ,behouden

am het

Beigiseh

Staatsblad

~ mod 2,1



Voor-.

-Waehoudea

aah het

Belgisch

Staatsbla j



ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de' vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijzondere volmacht: er werd aan de heer HELSEN Guido, wonende te 2370 Arendonk, De Horeman 55, en/of mevrouw Heyns Els Maria Jozef, wonende te 2490 Balen, Tenderlo 34, en/of mevrouw Vlaminckx Maria, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Nieuwstraat 27, en/of de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Christiaan Eyskens





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
5 INVEST

Adresse
WEZELAKKERS 123 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande