50 PIUS XI - 37 SINT GODELIEVE SCOUTS- EN GIDSENGROEP, AFGEKORT : 50/37

Association sans but lucratif


Dénomination : 50 PIUS XI - 37 SINT GODELIEVE SCOUTS- EN GIDSENGROEP, AFGEKORT : 50/37
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 407.922.414

Publication

20/03/2014
ÿþtuau 22

4

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

fi"û0r,, "t `T gÿge^r Z`wEi .

YffFF1(dofif1t,:dd telbit9drte;ia, op

0 7 IlMid 2014

I Griffie

*1906 MI !III

4 3~











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernernirtgsnr : 0407.922.414

Benaming

(voluit) : 50 Plus Xl - 37 Sint-Godelieve Scouts- en Gidsengroep

(verkort): 50/37

Rechtsvorm ; vzw

Zetel : Peter Benoitlaan 32, 2550 Kontich

Onderwerp akte : wijziging statuten - ontslag - benoemingen

Wijziging statuten:

Ult de notulen van de algemene vergadering van vzw 50137, bijeen op 31/01/2014, beraadslagend en beslissend conform de bepalingen van de wet van 27 juni 1921 en overeenkomstig haar statuten. blijkt het volgende:

De algemene vergadering beslist met éénparigheid om, met ingang van heden, de statuten te wijzigen en volgende tekst ais nieuwe statuten over te nemen:

l.Benaming, maatschappelijke zetel, doel, ontbinding

Art t : De vereniging zonder winstoogmerk wordt genoemd u 50 Plus Xi  37 Sint-Godelieve".

Art 2.: De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te 2600 Berchem, Hofstadestraat 22.

Art 3.: Doel:

De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, de materiële ondersteuning en de

ontwikkeling van de scouts en gidsengroep 50 Plus XI  37 Sint-Godelieve. Deze feitelijke vereniging is gekend:

bij SCOUTS EN GiDSEN VLAANDEREN VZW ander het groepsnummer Al 550G.

Onder de doelstelling dient onder meer begrepen te worden dat de VZW:

t.optreedt ais beheerder van de lokalen, de daarbij horende terreinen en materiaal.

2.De bijhorende financiële middelen en bijdragen beheren.

II.Leden, bijdrage

Art.4: Het aantal leden is onbepaald, maar mag niet minder zijn dan vijf. Iedere natuurlijke persoon die lid is van de groepsraad van de feitelijke vereniging Scoutsgroep 50 Plus XI - 37 St-Godelleve en minimum 18 jaar is, is van rechtswege lid van de vereniging zolang hij lid is van deze groepsraad. Zijn lidmaatschap van de; vereniging eindigt automatisch bij het beëindigen van zijn mandaat in de groepsraad.

iedere natuurlijke persoon die verbonden is met de feitelijke vereniging Scoutsgroep 50 Plus XI  37 St-' Godelieve, ais oud lid, ais ouder van een lid el ais sympathisant van de bovenvermelde feitelijke vereniging, kan, tevens lid worden van deze vereniging. De kandidaat-leden richten hun kandidaatstelling aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. Het aanvaarden van leden behoort lot de bevoegdheid van de Algemene Vergadering, op; voordracht van de Raad Van Bestuur.

Het lidmaatschap is van onbepaalde duur en eindigt door vrijwillig ontslag, uitsluiting, het verlies van do hoedanigheid die de opname als lid rechtvaardigde of overlijden.

Art 5: Leden kunnen hun lidmaatschap van de vzw op elk ogenblik beëindigen door een schrijven te richten' aan voorzitter van de Raad van Bestuur. Het ontslag zal de eerstvolgende Algemene vergadering die maximaal drie maanden na dit schrijven gehouden wordt, Ingaan.

Art 6: De leden moeten jaarlijks een lidmaatschapsbijdrage betalen. Deze mag niet meer bedragen dan 50''

aura.

III. Algemene vergadering

Art 7: Algemene vergadering

De algemene vergadering bestaat uit aile leden, waarbij ieder lid gelijk stemrecht heeft. Teder lid kan zich'

laten vertegenwoordigen door een ander ild, De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter.

van de raad van bestuur. Bij diens afwezigheid wordt de voorzitter van de raad van bestuur vervangen door een'

andere bestuurder. ,







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nlen} bevoegd de vereniging. stichting of organisme tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Art 8: Een besluit van de algemene vergadering is vereist voor:

1. De wijziging van de statuten;

2. De benoeming en de afzetting van de bestuurders;

3. De benoeming en de afzetting van de eventuele commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

4. De kwijting aan de bestuurders en de eventuele commissarissen;

5. De goedkeuring van de begroting en van de rekening;

6. De ontbinding van de vereniging; 7.de uitsluiting van een lid;

8. De omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

9. Aile gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Na kenbaarmaking van de agenda kunnen punten aan de agenda worden toegevoegd mits akkoordverklaring van minimaal de helft van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

De algemene vergadering kan alleen beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda staan.

Art. 9: Elk jaar moet er een algemene vergadering gehouden worden in het eerste trimester van het werkingsjaar voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begrotingen voor het volgende jaar. De vergadering wordt bijeengeroepen per gewone brief of e-mail, ten minste acht dagen op voorhand door de voorzitter van de raad van bestuur of door twee bestuurders. Alle leden moeten opgeroepen warden. De oproeping vermeldt dag, uur en plaats van de vergadering, en de agenda.

Art 10: Om op een geldige manier te beraadslagen moet minstens de helft van de leden van de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

De wijziging van de statuten vereist een beraadslaging in een vergadering dat voldoet aan een quorum van 2/3 van de leden dat aanwezig of vertegenwoordigd is.

Ingeval op de eerste vergadering minder dan de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden die bepaald zijn, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen de 15 dagen volgende op de eerste vergadering worden gehouden.

Art 11: De notulen van de algemene vergadering worden gebundeld en bewaard op de maatschappelijke zetel van de vereniging, alwaar zij door de leden kunnen geraadpleegd worden. Derden die van een wettig belang doen blijken, kunnen een uittreksel ervan bekomen.

IV. Raad van bestuur

Art 12: De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van ten minste drie en ten hoogste acht personen, benoemd door de algemene vergadering en te allen tijde door deze afzetbaar. Het aantal bestuurders moet evenwel altijd kleiner zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering. De bestuurders voeren hun mandaat kosteloos uit, De bestuurders worden verkozen voor een termijn van maximaal drie jaar. Dit mandaat is hernieuwbaar. Van de groepsraad maken, minimaal 2 en maximaal 4 leden, dee! uit van de raad van bestuur. Deze worden door de groepsleiding gekozen. De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. Als het bestuursmandaat voortijdig eindigt door overlijden, vrijwillig ontslag of afzetting wordt door de algemene vergadering in de vervanging van deze bestuurder voorzien voor de rest van de termijn. Tot zolang in de vervanging van een bestuurder niet is voorzien, oefenen de overige bestuurders de volledige bevoegdheden van de raad van bestuur uit,

Zowel [eden van de feitelijke vereniging Scoutsgroep 50 Pius XI  37 St-Godelieve als derden komen in aanmerking om tot bestuurder verkozen te worden.

Art 13: De raad van bestuur bestuurt, vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, zonder bijkomende machtiging van de algemene vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. Hij treedt op, als eiser of verweerder, in alle rechtsgedingen, en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen. Hij is bevoegd voor alle handelingen, zonder uitzondering, van bestuur en van beschikking, met inbegrip van het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen en van het hypothekeren, van het [enen en uitlenen, voor om het even welke termijn, van alle handels- en bankverrichtingen, van het opheffen van hypotheken.

Aile bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de algemene vergadering, worden uitgeoefend door de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheid geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer bestuurders, in het bijzonder wat betreft het dagelijks bestuur van de vereniging en het gebruik van de maatschappelijke handtekeningen aan dit bestuur verbonden. Deze delegatie is op ieder ogenblik herroepbaar.

Om tegenover derden de vereniging te vertegenwoordigen en te verbinden is nodig en volstaan de gezamenlijke handtekeningen van twee bestuurders, behoudens wanneer de raad één afgevaardigde bestuurder wiens bevoegdheid hij vaststelt, daartoe heeft aangesteld.

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt.

De raad van bestuur vergadert minstens eenmaal per jaar.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

. MOD 2.2

Luik B - Vervolg

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders.

De oproeping gebeurt schriftelijk, ten minste acht dagen op voorhand en vermeldt dag, uur, plaats, agenda.

De raad van bestuur kan slechts geldig vergaderen wanneer minstens de helft van de bestuurders aanwezig of'vertegenwoordigd zijn. Iedere bestuurder beschikt over één stem. Een bestuurder mag zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen. Een bestuurder mag echter niet over meer dan één volmacht beschikken. De besluiten van de raad van bestuur moeten goedgekeurd worden door ten minste de helft van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders. En door minimaal de helft van de bestuurders die tevens lid zijn van de feitelijke vereniging.`'

Van elke raad van bestuur wordt een verslag opgemaakt dat ondertekend wordt door de voorzitter en aan de bestuurders bezorgd wordt, uiterlijk tegen het bijeenroepen van de volgende vergadering.

V. Ontbinding  vereffening

Art. 14 Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding vanrechtswege, kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten, op de wijze zoals bepaald door de wet.

Al de beschikkingen van de wet aangaande ontbinding, vereffening van de vereniging zijn van toepassing. In geval van ontbinding van de vzw zullen al de goederen, na aftrek van schulden, overgedragen worden aan de parochie Heilig Sacrament in Berc hem. De goederen moeten dan in eerste instantie aangewend worden voor jeugdactiviteiten van deze parochie of haar verenigingen.

VI.Diverse bepalingen

Art. 15: Voor alles wat hier niet uitdrukkelijk voorzien is, blijft de wet van 27 juni 1921 toepasselijk.

Ontslagen en benoemingen:

De leden van de vereniging zonder winstoogmerk 50 Pius XI  37 Sint-Godelieve, samen in gewone Algemene Vergadering te Berchem op 31/01/2014 geven hierbij ontslag als bestuurder aan:

1.Permentier Dieter, Peter Benoitlaan 32, 2550 Kontich, geboren op 30/01/1988 te Mortsel als voorzitter; 2.f3ekkers Katrien, Binnenplein 11, 2600 Berchem, geboren op 06/02/1988 te Wilrijk als secretaris: 3.Boermans Naomi, Vosstraat 25, 2140 Borgerhout, geboren op 15/01/1989 te Borgerhout als penningmeester.

en benoemen als bestuurder:

1. Claeys Tom, Saffierstraat 211, 2600 Berchem, geboren op 15/11/1993 te Wilrijk,

2. Claeys Wim, Saffierstraat 211, 2600 Berchem, geboren op 12/11/1968 te Berchem,

3. De Ryck Thomas, Helderstraat 61, 2600 Berchem, geboren op 07/10/1993 te Antwerpen,

4. bister Herman, Cantecroylaan 16, 2640 Mortsel, geboren op 07/10/1965 te Berchem, 5, Meskens Laurian, Amethiststraat 27, 2600 Berchem, geboren op 25104/1993 te Antwerpen,

6. Steyaert Jan, Kortemarkstraat 25, 2600 Berchem, geboren op 14/09/1962 te Berchem,

7. Ven Walter, Lanteernhofstraat 58, 2140 Borgerhout, geboren op 20/06/1950 te Geel,

8. Verhuist Johan, Sint-Bavostraat 45, 2610 Wilrijk, geboren op 12/10/1968 te Berchem.

Voor eensluidend akkoord,

Berchem, 03/03/2014

Wim Claeys Herman Dister

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/02/2011
ÿþr MOD 2.2

CF_Ii In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter cirrt7e van de Rechtbank van Koophinde! te Antwerpen, op

Griffie 10 JAN 2011

I 011 1 llU U III I I U II I I

" 111,58."

V beh II

aa

Be' Star





Ondernemingsnr : 407.922.414

Benaming

(voluit) : 50 Pius XI - 37 Sint-Godelieve Scouts- en Gidsengroep

(verkort) : 50137

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Pieter Verbertstraat 27 2600 Berchem

Onderwerp akte : Wijziging statuten - ontslag - benoeming

Wijziging statuten:

Uit de notulen van de algemene vergadering van vzw 50/37, bijeen op 03/12/2010, beraadslagend en beslissend conform de bepalingen van de wet van 27 juni 1921 en overeenkomstig haar statuten, blijkt het volgende:

De algemene vergadering beslist met eenparigheid om, met ingang vanaf heden, de statuten te wijzigen en volgende tekst als nieuwe statuten over te nemen.

I. Benaming, maatschappelijke zetel, doel, ontbinding

Art. 1. De vereniging zonder winstoogmerk wordt genoemd "50 Pius XI - 37 Sint-Godelieve Scouts- en Gidsengroep", evenwaardig afgekort tot: "50137".

Art. 2. De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te Peter Benoitlaan 32, 2550 Kontich, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

Art. 3. De vereniging heeft tot doel bij te dragen tot de godsdienstige, zedelijke, lichamelijke en culturele verheffing van de jeugd, volgens de reglementen van het Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw. De vereniging mag alle rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het doel. Zij mag hiertoe alle goederen, zowel roerende als onroerende, aankopen, bezitten en vervreemden en huurcontracten afsluiten.

Il. Leden, bijdrage

Art. 4. De vereniging bestaat uit werkelijke en toegetreden leden. Lidmaatschap tot de vereniging sluit aanvaarding van de statuten in. Enkel de werkelijke leden maken deel uit van de algemene vergadering.

Art. 5. Het aantal werkelijke leden is onbepaald, maar mag niet minder zijn dan vijf. De raad van bestuur beslist over de aanneming van nieuwe werkelijke leden. De algemene vergadering heeft vetorecht. Als werkelijk lid kunnen aanvaard worden: alle leiders en leidsters van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw in de groep, die minstens één jaar praktijk hebben in de groep, alsook alle leden van de groepsleiding.

Het lidmaatschap is van onbepaalde duur en eindigt door vrijwillig ontslag, uitsluiting, het verlies van de hoedanigheid die de opname als lid rechtvaardigde, en overlijden.

De werkelijke leden moeten jaarlijks een lidmaatschapsbijdrage betalen. Deze mag niet meer bedragen dan 5oeuro.

Art. 6. De ontslagneming of uitsluiting van een werkelijk lid gebeurt op de wijze bepaald door de wet van 27 juni 1921. De uittredende en uitgesloten werkelijke leden moeten alle rekeningen met de vereniging vereffenen, en kunnen mogelijk slechts een gebeurlijk krediet terugvorderen.

III. Algemene vergadering

Art. 7. De algemene vergadering wordt samengesteld uit de werkelijke leden, waarbij ieder lid gelijk

stemrecht heeft. Die kunnen zich laten vertegenwoordigen door een ander werkelijk lid. Ieder werkelijk lid kan

ten_hoogste_één. ander_ werkelijk _lid vertegenwoordigen. _De_algemene_ vergadering wordt_voorgezeten_door de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Moa 2.2

raad van bestuur. Bij diens afwezigheid wordt de voorzitter van de raad van bestuur vervangen door een andere bestuurder.

Art. 8. Een besluit van de algemene vergadering is vereist voor:

1. de wijziging van de statuten;

2. de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

3. de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend;

4.de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

5. de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

6. de ontbinding van de vereniging;

7. de uitsluiting van een lid;

8. de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

9. aile gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Na kenbaarmaking van de agenda kunnen punten worden toegevoegd mits akkoordverklaring van de helft van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

De algemene vergadering kan alleen beraadslagen over de punten die op de agenda staan.

Het is de leden van de algemene vergadering toegestaan om andere vraagstukken te bespreken en een beslissing te lente nnemen door de algemene vergadering daaromtrent, indien alle leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn, bij eenparigheid. besluiten om de agenda te wizigen en dit voor het begin van de vergaderin, onder voorbehoud van goedkeuring door de voorzitter.

Art. 9. Elk jaar moet er een algemene vergadering gehouden worden in het eerste trimester van het werkingsjaar voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begrotingen voor het volgend jaar. De vergadering wordt bijeengeroepen per gewone brief, ten minste acht dagen op voorhand. Zij kan alleen geldig gedaan worden onder handtekening van de voorzitter van de raad van bestuur of van twee bestuurders. Alle werkelijke leden moeten opgeroepen worden. De oproeping vermeldt dag, uur en plaats van de vergadering, en de agenda.

Art. 10. De notulen van de algemene vergadering worden gebundeld en bewaard op de maatschappelijke zetel van de vereniging, alwaar zij door de leden kunnen geraadpleegd worden. Derden die van een wettig belang doen blijken, kunnen een uittreksel ervan bekomen.

IV. Raad van bestuur

Art. 11. De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van ten minste drie en ten hoogste acht personen, benoemd door de algemene vergadering en te allen tijde door deze afzetbaar. Het aantal bestuurders moet evenwel altijd kleiner zijn, dan het aantal leden van de algemene vergadering. De bestuurders voeren hun mandaat kosteloos uit. De bestuurders worden verkozen voor een termijn van maximaal drie jaar. Dit mandaat is hemieuwbaar. De groepsleider(s) van de scouts- en gidsengroep zullen rechtens hun functie aan de algemene vergadering ter benoeming als bestuurder worden voorgesteld. De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. Als het bestuursmandaat voortijdig eindigt door overlijden, vrijwillig ontslag of afzetting wordt door de algemene vergadering in de vervanging van deze bestuurder voorzien voor de rest van de termijn. Tot zolang in de vervanging van een bestuurder niet is voorzien, oefenen de overige bestuurders de volledige bevoegdheden van de raad van bestuur uit.

Zowel leden als derden komen in aanmerking om tot bestuurder verkozen te worden.

Art. 12. De raad van bestuur bestuurt, vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, zonder bijkomende machtiging van de algemene vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. Hij treedt op, als eiser of verweerder, in alle rechtsgedingen, en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen. Hij is bevoegd voor alle handelingen, zonder uitzondering, van bestuur en van beschikking, met inbegrip van het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen en van het hypothekeren, van het lenen en uitlenen, voor om het even welke termijn, van alle handels- en bankverrichtingen, van het opheffen van hypotheken.

Alle bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de algemene vergadering, worden uitgeoefend door de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheid geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer bestuurders, in het bijzonder wat betreft het dagelijks bestuur van de vereniging en het gebruik van de maatschappelijke handtekeningen aan dit bestuur verbonden. Deze delegatie is op ieder ogenblik herroepbaar.

Om tegenvoer derden de vereniging te vertegenwoordigen en te verbinden is nodig en volstaan de gezamenlijke handtekeningen van twee bestuurders, behoudens wanneer de raad één afgevaardigde-bestuurder wiens bevoegdheid hij vaststelt , daartoe heeft aangesteld.

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt.

.1

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

t " nnOo 2.2

Luik B - Vervolg

De raad van bestuur vergadert minstens éénmaal per jaar.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders.

De oproeping gebeurt schriftelijk, ten minste acht dagen op voorhand en vermeldt ddag, uur, plaats, agenda.

De raad van bestuur kan slechts geldig vergaderen wanneer minstens de helft van de bestuurders aanwezig zijn. Iedere bestuurder beschikt over één stem. Een bestuurder mag zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen. Een bestuurder mag echter niet over meer dan één volmacht beschikken. De besluiten van de raad van bestuur moeten goedgekeurd worden door ten minste de helft van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

Van elke raad van bestuur wordt een verslag opgemaakt dat ondertekend wordt door de voorzitter en aan de bestuurders bezorgd wordt, uiterlijk tegen het bijeenroepen van de volgende vergadering.

V. Ontbinding - vereffening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Art. 13. Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten, op de wijze zoals bepaald door de wet.

Al de beschikkingen van de wet aangaande ontbinding, vereffening van de vereniging zijn van toepassing. In geval van ontbinding van de vzw zullen al de goederen, na aftrek van schulden, overgedragen worden aan de Parochie Heilig Sacrament vzw, te Berchem.

VI. Diverse bepalingen

Art. 14. Voor alles wat hier niet uitdrukkelijk voorzien is, blijft de wet van 27 juni 1921 toepasselijk.

Ontslagen en benoemingen (zie eveneens bijlagen):

De leden van de vereniging zonder winstoogmerk 50 Pius XI  Sint-Godelieve Scouts- en Gidsengroep, samen in gewone Algemene Vergadering te Berchem op 3 december 2010 hebben benoemd voor een termijn van drie jaar, tot lid van de raad van beheer, ter vervanging van:

1. van Kraaij Hanna, Pieter Verbertstraat 27, 2600 Berchem, geboren op 26/10/1985 te Wilrijk, als voorzitter,

2. Hofvoet Tine, Velodroomstraat 22, 2600 Berchem, geboren op 27/12/1985 te Antwerpen, als secretaris, 3.Brood Linske, Herculusstraat 11, 2600 Berchem, geboren op 30/09/1985 te Borgerhout, als penningmeester.

1. Permentier Dieter, Peter Benoitlaan 32, 2550 Kontich, geboren op 30/01/1988 te Mortsel, als voorzitter,

2. Bekkers Katrien, Binnenplein 11, 2600 Berchem, geboren op 06/02/1988 te Wilrijk , als secretaris

3. Boermans Naomi, Vosstraat 25, 2140 Borgerhout, geboren op 15 januari 1989 te Borgerhout , als penningmeester

De samenstelling van de algemene vergadering ziet er tevens als volgt uit:

Bekkers Katrien Boermans lanthe Boermans Naomi Brood Olmo

Marcq Elly

Meskens Florien Permentier Dieter Quartier Olivier Simanjuntak Jonah Simanjuntak Yanti Sips Jade

Van Puymbroek Jeroen Vermeulen Sara Wellens Margriet

Binnenplein 11 Vosstraat 25 Vosstraat 25 Herculusstraat 11 Bouwhandelstraat 136 Amethiststraat 27 Peter Benoitlaan 32 Verbondstraat 80 Pastorijlaan 11 Pastorijlaan 11 Lambertbriesstraat 19 Haachtstraat 20 Woningenstraat 19 Wachelbergen 8

B 2600 Berchem B 2140 Borgerhout B 2140 Borgerhout B 2600 Berchem B 2140 Borgerhout B 2600 Berchem B 2550 Kontich B 2000 Antwerpen B 2110 Wijnegem B 2110 Wijnegem B 2600 Berchem B 2600 Berchem B 2600 Berchem B 2990 Wuustwezel

Voor éénsluitend akkoord,

Berchem, 23 december 2010

Dieter Permentier Katrien Bekkers

Voorzitter Secretaris

Coordonnées
50 PIUS XI - 37 SINT GODELIEVE SCOUTS- EN GI…

Adresse
PETER BENOITLAAN 32 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande