56

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 56
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.762.938

Publication

05/09/2014
ÿþ mod 11,1

Luit( BI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

27 AU0. 2014

Griffie

1111111111M0111111

J

Ondernemingsnr :#01SetoçC

Benaming (voluit) : 56

(verkort) : #

ber

aai

Beij Staa

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Statielei 56

2640 Mortsel

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Tekst ; Uittreksel uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Veerie Boere te Borgerhout op zevenentwintig augustus tweeduizend veertien, nog ter registratie aan te bieden, houdende de oprichting van de bestoten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « 56 ».

1/Oprichters: De beer AUWERS, Roel, geboren te Deurne (Ant.) op 29 april 1970, wonende te 2060 Antwerpen, Maasstraat 67., die heeft ingetekend op honderd (100) aandelen, en hierop negenduizend tweehonderd vijfenzeventig euro (9.275,00) betaalde van het in speciën af te betalen kapitaal;

Mevrouw MATTHYS, Eva Mart Renaat, geboren te Brugge op 16 juni 1976, wonende te 2060 Antwerpen,i maasstraat 67., die heeft ingetekend op honderd (100) aandelen, en hierop negenduizend tweehonderd vijfenzeventig euro (9.275,00) betaalde van het in speciën af te betalen kapitaal.

;! De comparanten verklaarden dat het volledig kapitaal van de vennootschap is volstort.

1; /Norm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

//Mme- 56

//Maatschappelijke zetel: 2640 Mortsei, Statielei 56.

//Duur: onbepaalde duur.

//Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor; rekening van derden, of door deelname van deze:

*Pe groot- en kleinhandel in allerhande grondstoffen en artikelen, producten van de textiel- en kledingnijverheid; de confectie in het algemeen en meer speciaal inzake beroepskledij, huishoudlinnen, ondergoed, zonder de deze opsomming beperkend zij; modeartikelen.

*Flet vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten, materialen en materieel.

i; Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

i; Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken,

In de algemene regel mag de vennootschap aile daden steilen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

//Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt: achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00).

Het is verdeeld in tweehonderd aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één /i tweehonderdste (1/200ste) ieder.

//Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke; persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend: waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld, welke vergoeding ten faste komt van de' algemene onkosten van de vennootschap.

De zaakvoerder is bevoegd om elle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz. van L ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

Voorbehouden e--ban heet Belgisch Staatsblad



ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd,

//Controle: ledere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant. Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen wordt beslist geen commissaris te benoemen.

//Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand maart om 19.00 uur. indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in de in de oproeping aangewezen plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

//Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar,

//Aanvang en einde van het eerste boekjaar  eerste jaarvergadering: De eerste gewone algemene vergadering zef gehouden worden op de laaste vrijdag van de maand maart in het jaar tweeduizend zestien. Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot dertig september tweeduizend vijftien.

//Winstverdeling: Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om het wettelijke reservefonds te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of op een andere wijze wordt verdeeld of bestemd.

//Overname van verbintenissen: De oprichters verklaren door ondergetekende notaris op de hoogte te zijn gebracht van de bepaling in artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen dat zij die verbintenissen hebben aangegaan voor de vennootschap in oprichting voor deze verbintenissen hoofdelijk en persoonlijk aansprakelijk zijn, indien de vennootschap deze verbintenissen niet uitdrukkelijk overneemt binnen twee maanden na de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De oprichters verklaren bij toepassing van zelfde bepaling dat de vennootschap aile verbintenissen overneemt door hen of één von hen aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 1 januari laatst, onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging van de oprichtingsakte. Voormelde verbintenissen zullen worden geacht van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

Dit geldt eveneens voor de verbintenissen die door hen of één van hen worden aangegaan vanaf heden en ver& de neerlegging van de oprichtingsakte, welke verbintenissen evenwel dienen te worden bekrachtigd eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid zef hebben verworven.

//Benoeming van zaakvoerder: Voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden wordt door de oprichters tot gewone zaakvoerder benoemd Mevrouw Eva MATTHYS, voornoemd die bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is ingevolge enige wettelijke maatregel, en die verklaart de haar verleende opdracht te aanvaarden. Het mandaat zal onbezoldigd zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist. De zaakvoerder zal maar haar taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

//Bijzondere volmacht: Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparanten aan de bv ovv bvba van der Linden & Favril, gevestigd te 2200 Herentals. Sint Jobsstraat 259 PB 118 (vertegenwoordigd door de heer Gerald Favrib de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonen register, de KBO, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, en dit met macht tot in de plaatsstelling.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel

Notaris Veerle Boom

Samen hiermee neergelegd:

-uitgifte van de akte.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
56

Adresse
STATIELEI 56 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande