8TEA5 BELGIUM

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : 8TEA5 BELGIUM
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 518.889.127

Publication

07/03/2013
ÿþMwi Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vt UhI1IIlImuomuu

baht aar Belt Staa

Ondernemingsnr : (2 g g9 '/2

Benaming

(voluit); 8tea5 Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Lazaret 20 - 2910 Essen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Heden, op 23 februari 2013, zijn samengekomen de hierna vermelde personen:

" De heer FAN Ling Ming, woonachtig te Lazaret 20, 2910 Essen, N.N. 81.04.20-433.17, ID-kaart nr. B012314047

" De heer FAN Ling Hua, woonachtig te Ketelvest 43, 9000 Gent, N.N. 85.02.18-495.85, ID-kaart nr.,

B113032783

hierna de oprichters genoemd.

Artikel 1

Bij deze wordt tussen de oprichters een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming 8tea5,

Belgium

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Lazaret 20, 2910 Essen,

De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het

buitenland, op te richten,

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

1) Het uitbaten van een verbruik salon van thee, vruchtensappen allerlei, koffie, ijs en patisserie allerlei

2) De verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en in het algemeen in: wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars enz.

3) De kleinhandel in thee, vruchtensappen allerlei, koffie, ijs en patisserie allerlei, brood, belegde broodjes allerlei en alle activiteiten die hiermee samenhangen

4) De kleinhandel in brood, banketbakkerswerk en suikerwerk

5) De groothandel in koffie, thee, cacao en specerijen en allerlei

6) Detailhandel van kleding en kledingaccessoires in de breedste zin

7) Groothandel van kleding en kledingaccessoires in de breedste zin

8) Detailhandel in souvenirs- en reclameartikelen in de breedste zin

9) Detailhandel van elektronica apparaten en accessoires In de breedste zin

10) Het uitvoeren van of deelnemen aan de organisatie, herstructurering of leiding, door het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, door het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer en in het algemeen consultancy; dit alles in de breedste zin, zodat alles gedaan kan worden dat het ontstaan, de uitbating de groei en het welzijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen ten goede kan komen

11) Het bemiddelen, in opdracht van derden, van overeenkomsten of diensten, het aanbrengen van zaken, cliënten financiers of andere in de breedste zin. Hieronder kunnen worden begrepen alle transacties of handelingen die kaderen in een commissie-, agentuur-, distributie-, concessie-, of lastgevingsovereenkomst of enige andere overeenkomst waarbij de vennootschap ais tussenpersoon, aanbrenger of distributeur optreedt.

12) Het toestaan van leningen, kredieten of enige andere vorm van financiering, in de breedst mogelijke zin van het woord en onder welke vorm ook, en het steilen van persoonlijke en zakelijke zekerheden aan al dan niet verbonden vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid zowel in België als in het buitenland, met uitzondering van die transacties die wettelijk zijn; voorbehouden aan banken en andere financiële instellingen

13) Het deelnemen in en het financieren van andere ondernemingen van welke aard ook, het deelnemen, aan het bestuur van andere ondernemingen, het instaan voor schulden van derden, het beleggen van.

Op de laatste blz. van l r3ik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter gi'if7ie van de Rechtbank tft f! tfopeaadej Antti imen, op

Griffie 2 tj FEB MS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

vermogen voor eigen rekening, zomede al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn,

14) Het oprichten van gebouwen of laten oprichten van gebouwen, het verwerven, beheren, exploiteren, huren en verhuren, vervreemden van onroerende zaken en/of zakelijke rechten, waaronder vruchtgebruik, op onroerende goederen, hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden in de meest ruime zin. Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling, De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften; deze aandijding en opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijK welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap.

Artikel 5

De heer FAN Ling Ming, voornoemd, brengt in de vennootschap 1000,00 euro in,

In gemeen overleg worden hem hiervoor 500 van de 1000 aandelen toegekend.

De heer FAN Ling Hua, voornoemd, brengt in de vennootschap 1000,00 euro in.

In gemeen overleg worden hem hiervoor 500 van de 1000 aandelen toegekend.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 2000,00 EUR, vertegenwoordigd door 1000 aandelen, volledig volgestort.

Artikel 6

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een interest berekend tegen de wettelijke rentevoet, betaalbaar om de zes maanden,

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot gedaan worden in verhouding met het aantal aandelen in zijn bezit, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 7

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken, Nochtans mogen de verbintenissen boven 5000,00 EUR enkel worden aangegaan mits de handtekening van twee zaakvoerders.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen, mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, evenwel rekening houdend met de beperking van 5000,00 EUR, waarvan hiervoor sprake.

Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

" De heer FAN Ling Ming, woonachtig te Lazaret 20, 2910 Essen, N.N. 81.04.20-433.17, ID-kaart nr, 8012314047

" De heer FAN Ling Hua, woonachtig te Ketelvest 43, 9000 Gent, N.N. 85.02.18-495.85, ID-kaart nr, 8113032783

Aan de zaakvoerders en aan de andere vennoten kan, bij gewone meerderheid van stemmen, een verloning worden uitgekeerd die voor elkeen zal bepaald worden in functie van de voor de vennootschap geleverde prestaties.

Artikel 9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 10

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de eerste zaterdag van de maand juni om 14:00 uur, Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 11

Ieder boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Artikel 12

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit.

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 13

Bq beslissing van de vennoten met tweederde-meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden.

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 14

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 15

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen váér de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de agenda vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door FAN Ling Ming of, in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Iedere aandeel heeft recht op één stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen en beslissen, welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 16

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 17 hierna.

Artikel 17

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten.

De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd vôôr het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen.

Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikelen 12 en 13 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap.

De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerst ,betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste bàlans na het overlijden.

Artikel 18

!n geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe, weduwnaar of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 19

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 17.

Artikel 20

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten, vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig artikelen 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen

zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de

instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 21

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal

worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 12 en 13.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Slot- en overgangsbepalingen

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31/12/2014

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni van het jaar 2015

Bekrachtiging

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Lam Ho Kwong, Paardebloemlaan, 2180 Ekeren, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de . vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Aldus opgemaakt te Ekeren in vier originelen, op 23 februari 2013,

Eén origineel zal worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, één ander zal bewaard worden op de zetel van de vennootschap, en ieder van de ondergetekenden heeft één origineel ontvangen.

De heer FAN Ling Ming

Zaakvoerder



Voor.,

,I;iehouryen

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste hiz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/02/2015
ÿþ Mec' WaM 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0518.889.127

Benaming

(VOlurt3 . 8tea5 Belgium

(verkort) .

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : lazaret 20 , 2910 Essen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder/ goedkeuring verloning

Blijkens notulen van de bijzondere algemene vergadering van 01 februari 2015 gehouden op de zetel van

de vennootschap werd over onderstaande agendapunt beraadslaagt:

1.Benoeming zaakvoerder COSTA DE OLIVEIRA Livia

2.Goedkeuring overeenkomst vergoeding zaakvoerderschap COSTA DE OLIVEIRA Livia

De volgende beslissingen inzake alle punten van de agenda werden genomen:

1.De algemene vergadering besluit bij afzonderlijke stemming en eenparigheid van stemmen dat mevrouw

COSTA DE OLIVEIRA Livia, N.N. 88.03.15-650.90, als zaakvoerder wordt benoemd per 01/02/2015.

2.De algemene vergadering besluit bij afzonderlijke stemming en eenparigheid van stemmen dat het

' overeenkomst vergoeding zaakvoerderschap COSTA DE OLIVEIRA Livia d.d. 01/02/2015 is

goedgekeurd. Getekend

FAN Ling-Ming, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto : Naam en naar`lanigherd van de tnstrcmenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)) bei=read oa rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Rechtbank van koopnandei Antwerpen

16 FEB. 2815

afdeling Antwerpen Gr i ic

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

10/06/2015
ÿþ M Word 11.1

Let i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0518.889.127

Benaming

(voluit) : 8tea5 Belgium

(verkort):

Rechtsvorm : vennootschap onderfirma

Zetel ; lazaret 20 , 2910 Essen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder/ goedkeuring vertoning

Blijkens notulen van de bijzondere algemene vergadering van 01 mei 2015 gehouden op de zetel van de

vennootschap werd over onderstaande agendapunt beraadslaagt:

1.Ontslag zaakvoerder COSTA DE OLIVEIRA Livia

2.Goedkeuring overeenkomst vergoeding zaakvoerderschap COSTA DE OLIVEIRA Livia

De volgende beslissingen inzake alle punten van de agenda werden genomen:

1.De algemene vergadering besluit bij afzonderlijke stemming en eenparigheid van stemmen dat mevrouw

COSTA DE OLIVEIRA Livia, N.N. 88.03.15-650.90, als zaakvoerder wordtontslagen per 30/04/2015,

Getekend

FAN Ling-Ming, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ius II



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

41 01 2415

afdeling Mine'

ï !jIagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
8TEA5 BELGIUM

Adresse
LAZARET 20 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande