@CONSILIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : @CONSILIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.547.084

Publication

26/01/2015
ÿþ1]

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0881.547.084 Benaming

(voluit) : @consilium (verkort)



Rechtbank van koophandel

Antvweroen

1 If JAN. 2015

afdernetwerpen



i llhll III III I IIIII

" 15013398*

i III

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 2650 Edegem, Simon Stevinlaan 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verhoging van het maatschappelijk kapitaal - omzetting naar besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ER BLIJKT UIT een akte verleden voor René Van den Kieboom te Antwerpen op eenen-dertig december tweeduizend veertien, dat werd gehouden de buitengewone algeme-ne vergadering van de aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap @consilium, met zetel te Edegem, Simon Stevinlaan 4, BTW- en ondememingsnum-mer0881.547.084.

Volgende besluiten werden genomen:

- verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van achttienduizend honderd euro om het te brengen van vijfhonderd euro naar achttien duizend zeshon-derd euro en dit bij wijze van inbreng in geld mits creatie van drie duizend zeshonderd twintig aandelen;

- Onderschrijven van de nieuwe aandelen: de nieuwe aandelen worden volledig onder-schreven door de heer Koen Mees, 68.09.30-323.74, geboren te Berchem op dertig september negentienhonderd achtenzestig,; ongehuwd, wonende te 2650 Edegem, Simon Stevinlaan 4;

- de verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van achttien duizend honderd euro wordt) volstort ten bedrage van vijfduizend zevenhonderd euro. Door de heer Koen Mees wordt inzake aan ondergetekende notaris een attest van volstorting afgeleverd door de Bnp Paribas Fortis bank op dertig december tweeduizend veertien overhandigd.

- Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zodoende achttien duizend zeshonderd euro, waarvan volstort zesduizend tweehonderd euro;

- de vergadering beslist de gewone commanditaire vennootschap om te vormen naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

 de vergadering neemt kennis van het verslag van de heer Koen Mees, voormeld, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder, samen met de staat van actief en passief de dato dertig september tweeduizend veertien en keurt het verslag met de bijhorende staat van actief en passief goed;

-- de vergadering neemt kennis van het verslag van bedrijfsrevisor bvba De Mol, Meuldermans & Partners vertegenwoordigd door de heer Kris Meuldermans, de dato zeventien december tweeduizend veertien, waarvan de besluiten luiden alsvolgt:

"Ondergetekende, BVBA De Mol, Meuldermans & Partners, vertegenwoordigd door Kris Meuldermans, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, aangesteld door het bestuursorgaan van de COMM.V @CONSILIUM, heeft met het oog op de omzetting naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, con-form de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, de staat van activa en passiva, afgesloten per 30 september 2014, onderzocht. Wij hebben onze controlewerkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaarde ring van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige over-waardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens de staat van activa en passiva is positief ten bedrage van ¬ 123.035,76 en is groter dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 500,00. Het verschil bedraagt ¬ 122.535,76.

Alvorens tot de omzetting over te gaan zal het kapitaal verhoogd worden met ¬ 18.100,00 om het te brengen op ¬ 18.600,00. Het kapitaal zal bijkomend voistort wor-den ten bedrage van ¬ 5.700,00. Aldus zal het kapitaal ¬ 18.600,00 bedragen, volstort ten belope van ¬ 6.200,00 waardoor voldaan zal zijn aan de vereisten inzake minimum kapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Boom, 17 december 2014

(getekend)

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door

Kris Meuldermans

Bedrijfsrevisor"

en keurt dit verslag goed;

 de vergadering beslist over te gaan tot omvorming van de vennootschap in een be-sioten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid

-- de vergadering aanvaardt als volledig nieuwe tekst statuten luidende onder meer als volgt:

1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid @consilium;

2. zetel te Edegem, Simon Stevinlaan 4;

3. de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur ais gewone commanditaire vennootschap bij onderhandse akte van 29 mei 2006. De vennootschap werd omge-vormd naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verle-den voor notaris René Van den Kieboom te Antwerpen op 31 december 2014.

4.bedrag van het maatschappelijk kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro. Het werd volstort ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro.

5. het kapitaal werd samengesteld uit inbreng in geld;

6. het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december;

7.Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafge-nomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maat-schappelijk kapitaal bedraagt, De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo.

8.Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verde-ling hebben moeten overhouden.

9.De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet ven-noot, Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder benoemt deze rechtspersoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verant-woordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zon-der tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

10. Commissarissen: geen.

11. Doel:

-het verlenen van management- en consultingdiensten;

-het verlenen van diensten van financiële, commerciële, operationele of administratieve aard;

-het verlenen van diensten op het gebied van facility en real estate management;

-Het verlenen van diensten inzake projectleiding, engineering, analyse, programma-tie, training en opleiding;

-het verlenen van diensten, adviezen, bijstand inzake algemene beleidsstrategieën, human resources,

management, marketing en verkoop en in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen op het vlak van beleid,

administratie, financiën en beheer;

-het beheer van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen;

-het uitsluitend voor eigen rekening kopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen en verbouwen van

onroerende goederen;

-het verwerven door koop, huur of anderszins van onroerende en roerende goederen en de

terbeschikkingstelling ervan aan haar zaakvoerders;

-het uitsluitend voor eigen rekening beheren van alle soorten rechten, beleggingen en financiële

instrumenten, zoals ondermeer, zonder dat deze opsomming beper-kend is, auteursrechten en andere roerende

rechten, kunstvoorwerpen, kasbons, aandelen, obligaties, opties, en andere;

-in het algemeen mag zij zowel in België als in het buitenland roerende, onroerende, financiële en

commerciële activiteiten verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te

oefenen of uit te breiden, zonder dat deze opsomming beperkend is;

-de vennootschap mag optreden als lasthebber, bestuurder, zaakvoerder en/of ver-effenaar van alle

rechtspersonen;

-de vennootschap mag participaties nemen en investeringen doen, onder welke vorm ook, in andere

vennootschappen;

S

" Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



-de vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende ven-ichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel;

-de vennootschap mag leningen toestaan, zekerheden stellen, borg verlenen, onder om het even welke vorm, voor andere vennootschappen, haar zaakvoerders of haar aandeelhouders, indien zij daartoe een rechtstreeks of onrechtstreeks belang heeft;

-zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlij-ken en dit zowel in België als in het buitenland.

12.De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering ge-noemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand mei om veertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

- de vergadering beslist aan te stellen tot zaakvoerder de heer MEES Koen Maria Re-naat, [R.R. 68.09.30323.74], geboren te Berchem (Antwerpen.) op dertig september negentienhonderdachtenzestig, ongehuwd, wonende te 2650 Edegem, Simon Stevin-laan 4, tegenwoordig en aanvaardende, na verklaard te hebben dat hij niet het voor-werp is van een beroepsverbod dat de uitoefening van het mandaat verbied. Behou-dens andersluidende beslissing van een' algemene vergadering is het mandaat van zaakvoerder onbezoldigd.

Daar niets meer op de agenda voorkomt wordt de vergadering gesloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL --





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge René Van den Kieboom, notaris..

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijziging, publikatielijst, verslag zaakvoerder,

verslag bedrijfsrevisor.



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzg van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/04/2011
ÿþ MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

arlirE¢logd fer tp"û~~ ~~~v~ ~a aee~~, --- ;

-.-

Griffie 2 3 MMRI 2011

IIIIIIJI11111(1M11111111

Ondernemingsnr : 0881.547.084 Benaming

(voluit) : @Consilium

Rechtsvorm : Comm.V ~~]]

Zetel : Rembrandtstraat 7 _ Lo ~7 /~í>TLv£,r !'C-

Onderwerp akte : Verplaatsing Zetel

Krachtens beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke

zetel van de vennootschap vanaf 12 februari 2011 verplaatst naar volgend adres:

Simon Stevinlaan 4 , 2650 Edegem

Koen Mees

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/06/2015
ÿþVoo behou

aan l

Belgi: Staats

Modword 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van Keephand I

Antwerpen

0 4 JUNI 2015

afdeling Antwerpen

15 83981*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Simon Stevinlaan 4, 2650 Edegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing zetel

Krachtens beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke

zetel van de vennootschap vanaf 20 mei 2015 verplaatst naar volgend adres:

Jasmijnstraat 6, 2020 Antwerpen.

Koen Mees

Zaakvoerder

Ondernemïngsnr : 0881.547.084

Benaming

(voluit) : (verkort)

@Consilium

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.05.2015, NGL 28.08.2015 15571-0542-013
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.05.2016, NGL 30.08.2016 16536-0587-013

Coordonnées
@CONSILIUM

Adresse
JASMIJNSTRAAT 6 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande